grand 20.05.02, 12:03 Czy ktoś słyszał o tym, że powstał Odlew Poznań? Klub z Piłkarskiego Pokera czy co, hehe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanstefan Re: Odlew 20.05.02, 12:07 Ja slyszalem. To taki poznanski Karmazyn. Zglaszaja sie od nowego sezonu do B- klasy. Trenuja na stadionie im. Szyca (dawniej 22 Lipca). Podobno w biznesplanie maja zapisane, ze za dziesiec lat wygrywaja Lige Mistrzow. Odpowiedz Link Zgłoś
grand Re: Odlew 20.05.02, 12:28 Coś mnie tak właśnie się słyszało. Chyba w sobotnim Głosie przezcytałem, że zagrali nawet sparing z poznańskimi sędziami. Zansz wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
!steve Re: Odlew 20.05.02, 14:46 Romaniestefanie! A co to karmazyn? (poza tym, że barwa) I dlaczego poznański? Bo że karmazyn ma coś wspólnego z Karaibami oraz piractwem morskim, to już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
romanstefan Re: Odlew 20.05.02, 14:55 Polecam strone www.karmazyn.warszawa.prv.pl W skrocie Karmazyn Warszawa to najbardziej jajcarski klub w Polsce. Istnieje chyba trzeci rok i na razie wygral w C-klasie dwa lub trzy mecze. Na ich stronie boki zrywam prawie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
sojazz Re: Odlew 20.05.02, 15:42 romanstefan napisał(a): > Polecam strone > www.karmazyn.warszawa.prv.pl > W skrocie Karmazyn Warszawa to najbardziej jajcarski klub w Polsce. Istnieje > chyba trzeci rok i na razie wygral w C-klasie dwa lub trzy mecze. Na ich > stronie boki zrywam prawie codziennie. wow super stronka fajny klub!!! hehe nigdy bym nie pomyslal ze powiem tak o zespole z warszawy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
romanstefan Re: Odlew 21.05.02, 15:24 No i wlasnie Odlew to ma byc taki poznanski Karmazyn... Odpowiedz Link Zgłoś