Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marat Safin wygrał Australian Open

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:46
    Brawo Marat....szkoda Lleytona... Hewitt nie ma takich warunkow jak Safin ale
    za to jak walczy! Nastepnym razem bedzie lepiej :) Choc Safin zasluzyl na
    Tytul dzieki temu ze pokonal Federera... Super meczyk...
    Obserwuj wątek
      • Gość: bartek Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:51
        tym razem nie widziałem :( jaki był poziom?
        • Gość: kaka Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:59
          widać było już u obu zmęczenie turniejem. W sumie mecz na niezłym poziomie, ale
          nie umywał się do ich występów wcześniejszych. Safin zaimponował mi paroma
          fantastycznymi minięciami (co świadczy, że Lleyton nie miał koncepcji, skoro
          lądował przy siatce).
      • Gość: sam Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.arcor-ip.net 30.01.05, 12:52
        brawo slowianie...
        • Gość: ur Nie wiedzialem, ze Hewitt to slowianin.... IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 30.01.05, 18:08
          Teraz wiem.
        • Gość: ur Moze ciebie nie zrozumialem .... IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 30.01.05, 18:16
          tobie chodzilo tylko o Rosjanina,a ze sie nawaliles,to widziales dwoch
          SAFINOW.W grze podwojnej byli by nie do pobicia.
        • Gość: zelowy Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:46
          Marat słowianin ? Gołym okiem widać,że to przestawiciel "narodu wybranego"
          • Gość: Misza Pudlo IP: *.aaanet.ru 02.02.05, 01:10
            Gość portalu: zelowy napisał(a):

> Marat słowianin ? Gołym okiem widać,że to przestawiciel "narodu wybranego"

Marat jest Tatarem. Czy naprawde myslales ze imie MArat to zydowskie imie ? :))

POzdro
            z Rosji

P.S. Brawo Marat. Tak trzymac! Ni etylko kobiety umeija u nas w Rosji grac w tennisa :)))
      • Gość: dzikamalpa i dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:00
        na szczescie wygral mezczyzna a nie chlopiec do podawania pilek
        • Gość: *** dzika malpo idz do dzungli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:13
          nie wiem czy nie zauwazyles ale hewitt tez jest mezczyzna a od podawania pilek
          ma innych
        • Gość: ur Zwierzeta takie jak ty musza byc pod nadzorem. IP: *.29.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 30.01.05, 16:25
      • Gość: Widzew Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.wsinf.edu.pl / *.wsinf.edu.pl 30.01.05, 13:09
        Safin jestes wielki :D

tylko WIDZEW ;]
      • Gość: C: Do trzech razy sztuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:10
        Obydwaj zasluzyli sobie na to zwyciestwo, musial wygrac jeden...
        safin dokonal tego za trzecim razem no i pokonal w koncu federera, a hewitt
        poraz pierwszy dotarl do finalu, wiec moze za roku mu sie uda :)
        • Gość: olo Re: Do trzech razy sztuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:14
          MARAT SAFIN JEST WIELKI

DZieki TOBIE pokochalem tenis
          • Gość: medik Re: Do trzech razy sztuka IP: *.aster.pl 30.01.05, 13:32
            Podpisuję się pod tym. Ja tak samo doznałem olśnienia dopiero teraz jak
            przypadkowo zobaczyłem fragmenty meczu ze Słowakiem. Potem już pół finał i finał
            oglądałem na stojąco. Jakby tydzień temu chciał ze mna rozmawiać o tenisie.. to
            jedyne do mógłbym powiedzieć.. to 'ee...?'
            Jestem pod ogromnym wrażeniem.

Dzięki Marat!! Wielka inspiracja!!
          • Gość: ur PRZYCZYNA TEJ MILOSCI BYLA JEGO GRA... IP: *.29.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 30.01.05, 16:06
            CZY WYGLAD ?...
            • Gość: medik Re: PRZYCZYNA TEJ MILOSCI BYLA JEGO GRA... IP: *.aster.pl 30.01.05, 22:26
              spokojnie mam dziewczynę.. he he ;-)
      • Gość: fido Najlepszy i najefktowniejszy gracz na szczycie... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.01.05, 13:21
        To mi się podoba, oby tak dalej!!!
      • Gość: dodaj Strasznie szkoda Lleytona! IP: *.itpp.pl 30.01.05, 13:43
        Gratuluję Safinowi, ale mi przykro, że Lleyton nie zdobył swojego wymarzonego
        tytułu. Zasłużył w tym roku na to, grał wspaniale. Obawiam się, że więcej nie
        powtórzy mu się taka okazja.
        • Gość: vito Re: Strasznie szkoda Lleytona! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.01.05, 14:37
          A mi go wcale nie szkoda. Prostaków nie ma co żałować. "COME ON" w jego
          wykonaniu po błędach rywali jest żenujące, ujawniające jego wieśniactwo.
          Dobrze, że przegrał!

MARAT RULEZZZ!!!
          • Gość: ur Prostak to ty jestes , bo zenujaca jest twoja... IP: *.29.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 30.01.05, 16:00
            wypowiedz , szanowny polinteligencie !!...A niszczenie rakiet przez Safina po
            nieudanych zagraniach nalezy do dworskich obyczajow, co ?
            • Gość: k Re: Prostak to ty jestes , bo zenujaca jest twoja IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 30.01.05, 19:21
              A zdjęcie spodenek i odbicie piłki pupą ? To była dopiero jazda!
      • Gość: Budzik Marat, no bo przeciez nie Leyton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:55
        chciałoby się rzec, a ne mówiłem?... leyton nadal jest za słąby na wygranie
        wielkiego szlema, a juz u siebie w domu to na pewno... fakt faktem obydwoje w
        niezłych formach,
        • Gość: ur A WIMBLEDON i US - OPEN TO WEDLUG CIEBIE IP: *.29.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 30.01.05, 15:45
          SA TURNIEJE TRZECIORZEDNE ,CO ?...Safin Wimbledonu jeszcze nie wygral ,a Hewitt
          juz tego dokonal.US-OPEN wygral juz raz Safin i raz Hewitt.Twoja wypowiedz to
          kompletna kompromitacja.
      • Gość: mary89 Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:54
        Ech...
        Safin sobie zasłużył, ale...
        Miał dzień więcej wypoczyknu, to nie fair.
        Szkoda, że Lleyton przegrał w rodzinnej Australii.
        Stawiałam na niego.
        A pozatym nie zgadzam się z opinią, że jest za słaby.
        Już niejednokrotnie wygrywał US Open czy Wimbledon.
        A teraz, gdy czytałam o jego przygotowaniach do Australian Open.
        O poświęceniu i chęci wygrania..
        Ach, żal mi go strasznie.
        I mówienie, że "C'MON" jest jakiegoś rodzaju prostwactwem, świadczy tylko o
        prostactwie piszącego...
        • Gość: Vanilla Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.lodz.mm.pl 31.01.05, 11:08
          Hewitt wygrywal niejednokrotnie US i Wimbledon? oo to cos nowego, bylam
          przekonana ze tylko jednokrotnie wygrywal te imprezy;) Hewiit nie zdobedzie juz
          trzeciego szlema. Teraz rzadzi Federer,Safin dojrzal psychcznie i bedzie bardzo
          grozny, Roddick bedzie ciagle niebezpieczny, moze Nalbandian sie przelamie,
          prawdopodobnie do wysokiej formy wroci Ferrero. A w kolejce czekaja mlodzi
          Joachim Johansson, Mario Ancic, Rafael Nadal czy zapowiadajacy sie calkiem
          niezle Gael Moffilis. Hewitt wykorzystal swoja szanse gdy nastepowala wymiana
          pokolen wielkich tenisistow, nadal bedzie grozny ale szlemu nie wygra
          prawdopodobnie juz. Ma za malo atutow, bieganie i walecznosc to za malo w
          obecnych czasach.
      • Gość: Marek Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.acn.waw.pl 30.01.05, 15:28
        brawa dla Marasa Safina ale według mnie większe brawa należą sie Hewittowi za
        piękną gre i dojście do finału AO. Moim faworytem nadal pozostaje bez wątpienia
        Lleyton Hewitt :) pozdro dla niego :)
        • Gość: mary89 Hewitt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:33
          Moim faworytem również jest Lleyton :]
          Ale jeszcze raz przyznam, że Safin gra wybornie.
          Są bardzo różnymi przeciwnikami.
          Nie tylko ze względu na posture, choć ta ma tu niemałe znaczenie.

Hewitt, just do it!
          W prawdzie za rok, ale jednak ;]
          • Gość: Marek C'MON Hewitt !!!!!!!!! :D IP: *.acn.waw.pl 30.01.05, 15:36
            za rok mu sie uda :)) wierze w to ! :)
      • Gość: Maminsynek Niesportowe zachowanie IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.01.05, 16:04
        Jako ze mieszkam w tym kraju, tak wiec zawsze cieszy mnie wygrana
        Australijczykow ( chyba, ze graja z Polakami: wtedy wyglaczam telewizor i biore
        psa na spacer). Jednak nie zaluje Hewitt'a z uwagi na jego niesportowe
        zachowanie. To nie tylko kwestia "c'mon", ale calego "package'u". Sport na tym
        poziomie to wiecej niz fantastyczna koordynacja miesni, koncentracji itp. To
        przyklad dla milionow, ktore sportowcow obserwuja... adoruja i czesto nasladuja.

To odpowiedzialnosc.

Mam rade dla Hewett'a. Niech przczyta sobie swoje imie LLEYTON od tylu: NOT
        YELL. Co oznacza: "nie wydzieraj sie".

Podzrowionka dla polskich milosnikow tenisa :)
        • Gość: ur Ty lepiej adoruj tego swojego kundelka, IP: *.29.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 30.01.05, 16:21
          bo szukasz dziury w calym ,mamisynku !!Od kiedy to Polacy udaja takich
          wytwornych ?!!!!!
          • Gość: greg Brawo Marat, brawo Rosjanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:45
            w końcu wygrywa rosyjska dusza, a nie .. zaprogramowany robot (Federer)
          • Gość: fiolka ok Marat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:52
            Co do Hewitta to zgoda, że jego zachowanie może czasem zastanawiać kibiców, ale
            ważne, że przeciwnikom nie przeszkadza. To jest jego osobowość i według mnie
            może sobie robić co chce, a jego mecze i tak należałoby pokazywać dzieciom na w-
            f-ie jako taśmy instruktażowe, żeby się nauczyły jak się walczy do końca, żeby
            nie zmarnować żadnej najmniejszej szansy. Hewitt nie przegrał meczu, tylko go
            nie wygrał, bo lepszy był Safin. Spodziewałam się, a jednak trochę żal
            • Gość: Kuban Re: ok Marat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:06
              Zagralo nie tlyko dwoch swietnych tenisistow ale take dwoch tenisistow z
              charakterem. Wydzieranie sie, lamanie rakiet to oznaka, ze nie podoba im sie
              cos. Czasem tyrzeba zaklnac i grac dalej. Lepiej tak niz powiedziec pod
              wasem 'coz dzis sie nie udalo'. Mi sie podobalo jak sie komentatorzy na
              eurosporcie zaczeli klocic o ten blad z nogami.
            • Gość: Jusy Re: ok Marat IP: *.sieci.net.slask.pl / 83.238.28.* 31.01.05, 14:43
              Jak to nie przeszkadza? A czy Chela nie splunął w strone Hewitta i tp w czasie
              Australian Open?
          • Gość: FAN ReJESZCZE RAZ BRAWO DLA GOSCIA UR.30 01 05 IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:25
            BRAWO GOSCIU UR.!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: raskolnikov Re: Niesportowe zachowanie IP: *.chello.pl 30.01.05, 18:06
          Gość portalu: Maminsynek napisał(a):Mam rade dla Hewett'a. Niech przczyta sobie
          swoje imie LLEYTON od tylu: NOT YELL. Co oznacza: "nie wydzieraj sie".

To nie szachy baranie, żeby grać milcząc. Jeśli krzyk działa na niego
          mobilizująco, to niech się drze, jego prawo. Z tego co wiem, "come on" nie
          należy do wulagaryzmów, więc o co ci u licha chodzi ?

Pozdrawiam.
          • Gość: FAN R: BRAWO ROSKOLINIKOV IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:45
            POZDRAWIAM CIEBIE-MASZ RACJE SKORO W GRZE POMAGA LEYTONOWI HEWITTOWI KRZYK C
            MON !! -TO CO U LICHA
            NARA
      • Gość: pan Adam Romer Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.01.05, 20:10
        jak zwykle ten przylizany pan cos pomyli piszac artykul. LLeyton mial nie 3 a 33 wygrywajace uderzenia.
      • Gość: MichalM KAROLINO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:23
        Udalo sie!!!!! Trzymalem kciuki!. Caluje Cie!
      • Gość: Sasza Rosja gora! Brawo Marat!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:48
        Gdyby Safin przegral final to juz bylaby wolajaca o pomste do niebios
        niesprawiedliwosc. Ale w koncu do trzech razy sztuka i w koncu wygral w finale
        Australian Open. Choc wg mnie wlasciwym finalem byl polfinal z Federerem. Final
        z Hewittem byl znacznie slabszy, choc kilka akcji bylo kosmicznych. Nawet jednak
        porazka w pierwszym secie nie zachwiala moja wiara, ze Safin w koncu jednak
        wygra. Na dobra sprawe to nie Hewitt go wygral, a Safin przegra. Przeciez w 2
        pierwszych przegranych gemach Hewitt punkty zdobywal tylko po niewymuszonych
        bledach Marata!! Nerwowka tak na dobra sprawe zrobila sie tylko w 3 secie gdy
        przy stanie 2:4 Marat strasznie sie meczyl by zdobyc breaka. I znowu do trzech
        razy sztuka :) Ale zdecydowanie najlepszy gem to pierwszy gem 4 seta. Ta pilka,
        ktora dala mu prowadzenie na 40:30 przy serwisie Australijczyka to byl po prostu
        miodzik :)) Czysta poezja. Wg mnie ta pilka ostatecznie przesadzila o losach
        finalu. Hewitt juz sie nie podniosl, choc wg mnie Safin gdyby byl nieco bardziej
        skoncentrowany, albo zdeterminowany mogl wygrac szybciej. Prowadzac 3:1 powinien
        zrobic kolenego breaka, a fatalnie zaprzepascil okazje. Ale gdy sie ma taki
        serwis to widocznie mozna sobie na pozwolic. Przy serwisie Safina Hewitt byl juz
        bez szans. Choc walczyl do konca - ta akcja przy 15:0 w 6 gemie!!! Ale wygral
        zdecydowanie lepszy i chwala mu za to!! Bardzo sie ciesze. Szkoda, ze dziewczyny
        nieco zawiodly, ale powinny sie zrewanzowac w pozostalych turniejach WS - w
        koncu tam beda bronic swych tytulow :)) A Safin mam nazieje, pojdzie za ciosem.

Sasza
        • Gość: cube Re: Rosja gora! Brawo Marat!! IP: *.chello.pl 30.01.05, 22:57
          > A Safin mam nazieje, pojdzie za ciosem.

No właśnie, ciekawe jak będzie wyglądała jego dalsza rywalizacja z Federerem,
          który z nich okaże się prawdziwym królem kortów? Marat jest teraz na pewno w
          gazie, gra bardzo dobrze, jest pewny swoich umiejętności, a na korcie zadziwia
          spokojem i dojrzałością emocjonalną (momentami aż trudno było uwierzyć, że to
          on). Wiem, że niektórzy się ze mną nie zgodzą, ale moim zdaniem Maratowi brak
          jednak tego błysku geniuszu, czucia i miękkości w grze i on tego już nigdy mieć
          nie będzie. Może być najwyżej bardzo dobry, ale nigdy nie będzie genialny.
          Natomiast Rogerowi porażka w półfinale dała na pewno niezłego kopa
          motywacyjnego, a jeśli tak, to Szwajcar wkrótce znów będzie nie do pokonania.
          Wracając jeszcze do AO, to trochę mi szkoda Lleytona. Podczas całego turnieju
          bardzo się napracował, tak bardzo chciał, tak mocno sie starał i w pewnym
          sensie zasłużył na wygraną. No ale w finale okazało się, że Marat jest lepszy
          pod każdym względem. Gratulacje dla Rosjanina.
      • Gość: homer Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.chello.pl 30.01.05, 22:30
        Wojtek Fibak - dziękuje Ci za świetne sprawozdania w Eurosporcie, Hewitt
        Waleczne Serce ... szkoda ... szacunek dla Marata.
      • Gość: ola Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:57
        Hewitt wygral 33 pilki, a nie trzy. Na jednej ze stron Australian Open zgubiono
        jedna cyferke..:) A to jak na zawodnika z jego stylem gry i tak badzo
        przyzwoita ilosc! Mimo to jak najbardziej zasluzone zwyciestwo Marata!
        Gratulacje, szczegolnie za piekne dwa ostatnie pojedynki!
      • Gość: Connors Olivia byla gwiazda IP: *.sympatico.ca 31.01.05, 04:20
        Safin jak najbardziej zasluzenie wygral ten turniej. Od poczatku drugiego seta
        nikt, kto zna tenis, nie mial watpliwosci, kto jest lepszy. Poza tym Marat
        pokonal geniusza Federera i juz za to nalezal mu sie tytul mistrza.
        Obok Safina zafascynowala mnie takze Olivia Newton-Jones, ktora zaspiewala
        przed rozpoczeciem finalu. Ta cudowna kobieta wygrala kiedys z nowotworem i
        mimo, ze jest juz po 50-tce spiewa jak kiedys - przepieknie i jest nadal
        niezwykle atrakcyjna. Jednym slowem: Brawo Marat i Olivia...
        • Gość: korektor Re: Olivia byla gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 06:05
          Olivia Newton John nie Jones.
          Jak jesteś jej milośnikiem to tyle powinieneś wiedzieć.
      • aborygen1 Hewitt po meczu sie oswiadczyl swojej dziewczynie 31.01.05, 07:47
        Przed chwila kanal 7 telewizji w Melbourne podal, ze Hewitt po meczu oswiadczyl
        sie swojej dziewczynie (aktorka...nie pamietam nazwiska:) i dal Jej pierscionek
        zareczynowy za $200.000. Niezle! Jego luba wystepuje w serialu "Home & away". W
        sumie bardzo ladna i sympatyczna dziewczyna...kobieta:)
        • aborygen1 A oto jej imie 31.01.05, 08:02
          Nazyczona nazywa sie... Beth Cartwright
          • Gość: nie Re: A oto jej imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:08
            Bec Cartwright
      • Gość: fanek Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:30
        Mozna cieszyć się, ze tyle osob się interesowało meczami tenisa. Tylko szkoda ,że
        w Polsce koszty wynajęcia kortu i instruktora tenisowego sa tak wysokie ( nie
        mówiąc o trenerach z prawdziwego zdarzenia , których chyba nie ma ) i dlatego
        trzeba się cieszyć, że jakiś Słowian wygrał Turniej Szlemowy. Jak to dobrze, że
        jak nie Czech lub Slowak to Rosianin pokazywał,że z tej połowy Europy też się
        gra w tenisa. A'propo mecz finałowy, nie ten poziom co mecz Safin-Federer ale w
        końcu wygrał lepszy, i o to chodzi.
      • Gość: ja marat is the best IP: *.crowley.pl 31.01.05, 11:08
        • Gość: Fan Re: BRAWO DLA GOSCIA ORAZ MARKA I MARY 89!!!!!! IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:14
          POZDRAWIAM WAS GORĄCO -ZA TO ZE NADAL TRZYMACIE ZA TAK WIELKIM TENISISTA JAK
          LEYTON-.PO PROSTU CHŁOPAK Z GORACA KRWIĄ-SKORO MU POMAGA TO JEGO C MON!!! -TO
          TAK DALEJ -AZ WYGRA TO SWOJE UMARZONE A OPEN
          CZESC WAM -OBY TAK DALEJ
          • Gość: FAN Re: WAL SIE TY MAMISNKU IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:18
            JAK SMIESZ OBRAZACZ LEYTONA-ZE JEST NIE KULTURALNY TY KRAJANIE ZA DYCHE GUMOWA-
            WIEKSZOSC AUSTRALIJCZYKOW KOCHA GO ZA JEGO C MON!!!!.MOWISZ ZE JEST NIE
            KULTURALNY -KRZYKLIWY,A CO POWIESZ NA JEGO PODZIEKOWANIE MARATOWI NA KONIEC
            MECZU -CZY TO NIE JEST KULTURA SPORTOWA NA NAJWYZSZYM POZIOMIE-
            RADA DLA CIEBIE -5 RAZY ZASTANOW SIE ZANIM CO NAPISZESZ
            NARAZIE
          • Gość: FAN Re: BUDZIKU -W KONCU SIE ODEZWAŁES??? IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:23
            CZESC MIŁO CIEBIE TU WIDZIEC. NIEMNIEJ JEDNAK TWOJE PROGNOZY NIE SPRAWDZAJA
            SIE. MOWIŁES ZE LEYTON NIE WYGRA ZNIKIM Z CZOŁOWKI-A WYGRANA PORAZ 2 Z
            RODIKIEM -TO CO PRZECIEZ TO GRACZ NR 2-A ROBIŁ ZNIM CO CHCIAŁ-Z MISTZREM SERWU-
            HAHAHA.TA PORAZKA ROWNIEZ Z SAFINEM NIE BYŁA TAKA PEWNA-NIE BYŁO PRZEWAGI.
            PRZYKRO MI TERAZ ZE MUSISZ ZMIENIC FAWORYTA -NA HEWITTA
            CZOŁEM
            • Gość: FAN Re: JESZCZE RAZ BRAWO DLA GOSCIA IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:27
              TAK TRZYMAJ GOSCIU-LEYTON JEST THE-BEST-C MON -NAPRZOD LEYTON
              • Gość: Maminsynek Re: JESZCZE RAZ BRAWO DLA GOSCIA IP: *.nsw.bigpond.net.au 31.01.05, 23:54
                Zarowno ty jak i masa innych barankow bozych na tym forum, nie rozumiecie na
                czym polega roznica miedzy wydzieraniem sie a mieszaniem z blotem przeciwnika.
                To wlasnie robi Hewitt podczas gry. Lubiany jest za poziom swojej gry a nie za
                swoje zachowanie.

I robienie wody z mozgu takim chloptasiom jak ty, ktorzy swojemu idolowi
                wszystko wybacza, jesli tylko wygra mecz.

• Gość: mary89 Do Maminsynka i innych forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:23
                  Maminsynek napisał:

"Zarowno ty jak i masa innych barankow bozych na tym forum, nie rozumiecie na
                  czym polega roznica miedzy wydzieraniem sie a mieszaniem z blotem przeciwnika.
                  To wlasnie robi Hewitt podczas gry. Lubiany jest za poziom swojej gry a nie za
                  swoje zachowanie."

???
                  Kiedy on zmieszał z błotem swojego przeciwnika?
                  I którego?

Mi bardzo podobało się zachowanie Lleyton'a po meczu.
                  Pogratulował Maratowi, podziękował- wszystko wporządku.
                  Safin trochę przecholował gadając o tym jaki to Hewitt ambitny...
                  To nie było inteligentne z jego strony.
                  Choć przyznaję po raz setny, że Safin był rewelacyjny.
                  Nie chcę być uważana tu za zaślepioną faknę Hewitt'a.
                  Zwłaszcza, że mnie wkurzył z tą swoją panienką...
                  3 miesiące temu rozstał się z Kim, a już ma nową :/

Jednakże sądzę, że tenis obojgu finalistów jest na b. wysokim poziomie.
                  W słowach "C'mon" nie dopatrzyłam się niczego wylgarnego.
                  Każdy tenisista coś do siebie gada po wygranej czy przegranej piłce.

Ja życzyłam Hewitt'owi zwycięstwa.
                  Był w swoim kraju, w setną rocznicę AO, przygotowywał się przez długie miesiące.
                  Ale wygrany może być tylko jeden.
                  Został nim Safin.
                  A my nie mamy prawa wieszać psów na żadnym z nich.
                  Byli świetni i pokazali klasę, SWOJĄ klasę :P
                  • Gość: fan Re: mary 89-masz racje!!! IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:35
                    CENIĘ CIEBIE MARY89-ZA TWOJE WYPOWIEDZI-NO A ZTA DZIEWCZYNA TO RZECZYWISCIE
                    PRZEGIĄŁ-ZA SZYBKO TO NIE TENIS-PRAWDA?
                    MAMY WSPOLNE TEMATY -MOZEMY POKIKAC KEDYS MARY89-PROSZE O KONTAKT I GG
                    POZDRAWIAM
                    • Gość: mary89 Thx:* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:49
                      Fanie, dzięki Ci wielkie.
                      Ale znając życie, to jak Ci powiem ile mam lat nie będziesz chciał gadać :p
                      Bo mam 15 :P

Jakby co to 8263414 :]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

C'Mon... Hewitt- just do it!
                      Wprawdzie za rok, ale jednak :]
                      • Gość: kow3l Re: Thx:* IP: 81.210.124.* 03.02.05, 00:53
                        Wielka fanka Lleytona, a nie wie,ze to Kim od niego odeszla.
                        • Gość: V Re: Thx:* IP: *.lodz.mm.pl 03.02.05, 09:47
                          Lleyton nie mial jaj powiedziec Kim, ze jest z inna i zakonczyc
                          zwiazek, "meska" decyzje musiala podiac Belgijka. Chyba nikt nie mysli, ze
                          Lleyton po 2 miesiacach znajomosci poprosil o reke dziewczyne, szczegolnie
                          wkrotce po dlugim zwiazku z Kim.
                          Bedzie szybki slub a po roku czy dwoch szybki rozwod, Andre juz to przerabial
                          teraz kolej na Hewitta.
                          • Gość: FAN Re: JAK BYŁ0 ZE ZWIOAZKIEM HWITT-CLIJSTERS???? IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:31
                            CZESC. NIE MOZEMY PLOTKOWAC-BO NIE WIEMY JAK NAPRAWDE BYŁO,SKORO TAK DLUGO
                            RAZEM BYLI-TO COS TAM ISKRZYŁO-MYSLE ZE BYL BY TO OKI ZWIAZEK BO WSPOLNE TEMATY
                            NATOMIAST AKTORECZKA I TENISISTA BEDACY NA KORTACH WIECEJ JAK W DOMU -TO ZERO
                            POROZUMIENIA-MOZE I TA NOWA ŁADNIEJSZA,ALE KIM MI WYGLADAŁA NA INTELIGENCJE-PO
                            PROSTU B. ROZUMNĄ
                            POZDRWAIAM WSZYSTKICH
                            • Gość: V Re: JAK BYŁ0 ZE ZWIOAZKIEM HWITT-CLIJSTERS???? IP: *.lodz.mm.pl 03.02.05, 12:25
                              Plotkowac zawsze mozna;)
                              Gwiazdeczka oper mydlanych i jeden z najlepszych tenisistow, zobaczymy co
                              wyjdzie z ich zwiazku i ile przetrwa.
                              • Gość: mary89 Do kow31. (I innych też:P ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 16:56
                                Hmm, możemy się domyślać kto kogo rzucił.
                                Na swojej oficjalnej stronie Kim powiedziała, że oboje musięli się rozstać.
                                Jeszcze napisała, że teraz musi się zająć sobą samą.

Hewitt był z Kim przez 4lata!
                                Był to poważny związek jak myślę.
                                Decyzja o ślubie nie była pochopna choć nie powiem- byli młodzi.
                                Ale żeby się żenić po 3 miesiącach- farsa!
                                Chyba, że Bec jest w ciąży, a Lleyton'owi trudno(głupio) ją opóścić :]

A poza tym nie jestem jakąś wielką fanką Hewitt'a :D:D
                                Pozdrawiam ;)
      • Gość: Fanka Re: Marat Safin wygrał Australian Open IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:14
        Jestem fanką Marata od dawna. W 2002 i 2004 doszedł do finału - jednak nie
        udało mu się..... A w tym roku wygrał... Zasłużył na wygraną !! Wkońcu jego
        trener Peter był trenerem samego Federrera..... Marat pokonał Rogera w
        półfinale to jakby nie mógł pokonać Hewitt'a.. Hewitt - dobry tenisista..ale
        sami przyznacie że drogę do finału miał bardzo ułatwioną (ledwo co się dostał
        do półfinału). Marat miał lepszych rywali i jakoś dawał sobie radę. Safin jest
        w bardzo dobrej formie - i psychicznej i fizycznej. Przedwczesnym dla mnie
        finałem był mecz Safin vs. Federrer... Podziwiam Hewitt'a za to że jest bardzo
        wytrwały i się nie poddaje... Marat przegrał pierwszego seta...cuż...mówi
        się "kto pierwszy set przegrywa, ten cały mecz wygrywa". Zachowanie obu
        zawodników było normalne . Chociaż Marat dwa razy został oszukany ... ale to
        wina sędziego...
        • Gość: mary89 Oszukani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:31
          Heh, Hewitt też został oszukany i źle potraktowany.
          Dwa razy "Foot-step" (tak to się pisze?)
          Uważam, że to chamstwo :/
          • Gość: wygrał car MARAT Re: Oszukani... IP: *.chello.pl 07.02.05, 18:55
            Oszukani sąwszyscy kibice doszukujący się wartości estetyczych i sportowych w
            tym co wyczynia tej przygłup Hewitt - totalny obciachowiec. Po półfinale już
            mówiłek kto wygra - sITO pacanie - jednak MARAT!!!:::)))
            • Gość: mary89 Re: Oszukani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:01
              Bardzo prymitywna wypowiedź...
              Nie masz nic do powiedzenia z tego widać :]
              • Gość: FAN Re: Oszukani... IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:22
                SIEMA WSZYSTKIM.JAK TAK MOZE TEN GOSC MOWIC ZE HEWITT TO OBCIACHOWIEC I PRZYGŁUB
                DAM CI RADE NIE PISZ W INTERNECIE TYLKO NA MURACH TY NIE OKRZESZNY GOSCIU-TO
                NIE JEST MIEJSCE DLA TAKICH PRYMITYWOW -ROBISZ WSTYD POLSKIM KIBICOM BIALEGO
                SPORTU
                PAPA
                • Gość: mary89 Tenis to piękny sport! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:15
                  Uwielbiam ten sport :p
                  Byłam sobie w niedziele na tenisie to odżyłam!
                  Szkoda, że ten sport, który był kiedyś przeznaczony dla wyższych klasy
                  Zaczynają uprawiać prymitywi...
                  Nie mówię tu o żadnych znanych tenisistach
                  Tylko o ludziach, których mam nieprzyjemność spotykać na kortach..
                  Szkoda :/
                  • Gość: fanka Re: Tenis to piękny sport! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:53
                    Rzeczywiście masz rację. Tak się składa że ja w niedzielę też pograłam w
                    tenisa....może nie odżyłam, ale odrazu całkiem lepiej się poczułam. Ludzie
                    nieraz potrafią ten sport doszczędnie "zniszczyć". A tak przy okazji to nie
                    wiecie na jakim kanale będzie puszczany turniej z Dubaju ? Ja myślę że na
                    eurosporcie..ale od połowy turnieju bo 21 na eurosporcie nie jest transmitowany
                    tenis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka