Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Porażka Pistons

IP: 80.50.27.* 30.04.05, 11:01
    No w końcu 76ers dokopali Pistons. Jeszcze tylko 3 porażki i tłoki spadają do
    domu. Może i mają dobry zespoł, ale zbyt widowiskowo to oni nie grają. A nawet
    jak awansująto to spotkają się w finale konferencji z Miami i napewo odpadną. :))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gumbi Re: Porażka Pistons IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.05, 13:02
        Super wygrana, AI został 4 graczem w historii PO z dorobkiem 35+ punktów i 15+
        asyst. Teraz liczymy na 2 wygraną w niedzielę. Zapraszam kibiców Sixers do
        głsoowania na SIXERS AWARDS 2005 pod adresem
        sixers.e-nba.pl/sixers_awards_2005_pol.php
        • Gość: hthhhgh Re: Porażka Pistons IP: *.strl1201.mi.comcast.net 30.04.05, 14:30
          lubie takich "specow" od koszykowki. Philly dwa razy do tylu, jeden mecz udalo
          im sie wygrac. Widzieliscie ten mecz? 3 kwarty dominacji Detroit i jedna dobra
          Philly. Jesli Philly jest tak dobrym zespolem to dlaczego ZAWSZE odpada z Play
          Off w pierwszej, gora drugiej rundzie? I dlaczego do Play Off wchodza z 7 lub 8
          miejsca? Moze dlatego ze sa tak "dobrym" zespolem? hahahahhha :)
          • Gość: danp Re: Porażka Pistons IP: *.hsd1.il.comcast.net 30.04.05, 16:06
            Nie wiem gdzie ty widziales dominacje Detroit w 2 kwarcie, widze
            ogladales/sledziles w sieci inny mecz, poza tym liczy sie kocowy wynik a nie
            gra przez 47 minut, co za "spec" z ciebie... od koszykowki
            • Gość: owiec Re: Porażka Pistons IP: *.bazapartner.pl 30.04.05, 22:59
              buehehehe spec to byl ten co napisal ze daleko pistons nie zajda bo nie graja
              widowiskowo-detroit ma najlepsza pierwsza piatke w calej lidze ale z miami
              bedzie ostro i chociaz chce zeby pistons obronili tytul to jednak nie obstawiam
              wyniku...

a w finale w zeslzym roku tez im sie przydarzyl jeden przegrany mecz co nie
              zmienia faktu ze lakersow zmietli jak kurz z podlogi
              • Gość: Miami Re: Porażka Pistons IP: 80.50.27.* 01.05.05, 01:25
                Spec to ze mnie może nie jest, ale na paru meczach NBA byłem. Fakt że musiałem
                zabulić niezle za taką przyjemność, ale swoje wiem i na Tłoków to za darmo bym
                nie poszedł. Mistrzostwo należy się Miami albo Suns, przynajmniej na meczach
                człowiek wie, że to NBA. Na Tłokach to raczej marna Euroliga, brzydka i siłowa
                koszykówka.Pojedz sobie koleś na mecz i dopiero sie wypowiadaj. Cwaniaczku
                myślisz że jak poczytasz sobie troche statystyk obejrzysz mecz w Tv to gość
                jesteś. Pozdro dla prawdziwych fanów NBA.
                • Gość: Raptor Re: Porażka Pistons IP: *.tor.dial.tht.net 01.05.05, 20:46
                  Stawiam na Detroit ktorzy moze nie graja widowiskowo ale sa skuteczni, Heats
                  nie sa tacy silni na jakich niektorzy ich kreuja, idzialem jak wymeczyli
                  zwyciestwo z Nets. Szkoda ze Cartera niema juz Toronto. jesli chidzi o
                  zachodnia konferencje to mysle ze SuperSonic, ale niedaje im wiekszych szans w
                  finale z ;Tlokami''
                  • Gość: hthhhgh Re: Porażka Pistons IP: *.strl1201.mi.comcast.net 02.05.05, 00:45
                    akurat tak sie sklada ze mieszkam w Detroit i chodze na mecze. moze i Detroit
                    Pistons graja brzydko ale skutecznie (vide: ostatnie Finaly). Lakersi ne mieli
                    NIC do powiedzenia. W tamtym sezonie do Playoffs Tloki nie weszli z pierwszego
                    miejsca w konferencji. A co sie pozniej dzialo to sami widzieliscie. Pistons to
                    zespol na Playoffs gdzie gra sie totalnie inna koszykowke niz w sezonie
                    zasadniczym. Dobra obrona, silna lawka rezerwowych no i ..... Darko Milicic-
                    najgorszy wsrod najlepszych ;) A Shaq i Dwane Wade moze cos pokaza, ale za rok,
                    dwa lata. Teraz nie jest jeszcze ich czas. GO PISTONS!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka