Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA TO OSRANA PIZDA!!!!!

IP: *.rsk.pl 20.07.01, 20:23
    JEBAC TA KURWE!!!!

CZEKAMY NA AMBITNA RIPOSTE NAJWIEKSZEGO SKURWYSYNA NA SWIECIE ...- GEJA MPOWERA!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Normalny Re: LEGIA TO OSRANA PIZDA!!!!! IP: *.liber.uw.edu.pl 21.07.01, 13:30
        Przez takich jak ty to Forum wygląda jak śmietnik !!!!
        Pomyśl chwilę .......
      • Gość: NARKO Re: LEGIA TO OSRANA PIZDA!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 13:38
        TA RIPOSTA CWANUIACZKU DO CIEBIE DOJDZIE ALE NAJPIERW JA TY STARA CIOTO POWIEM
        CI CO MYSLE O TAKICH KURWACH JAK TY, OBSRANA CIPE TO MIALA TWOJA MATKA TY GEJU
        CWELU I SZKODA MI KLAWIATURY NA TAKA ZDZIRE JAK TY, A JAK JESTES CWANIACZKU
        TAKI HALO TO SIE USTAW Z MPOWEREM NIECH CI DOPIERDOLI I ZERŻENIE TĄ TWOJĄ
        POŻYDOSKĄ CIPĘ!!!!!
      • Gość: kowal Re: LEGIA TO OSRANA PIZDA!!!!! IP: *.gazeta.pl 21.07.01, 13:40
        koles czyzbys w dziecinstwie spadl z dywanu na podlage a moze wisiales w kondonie za oknem a moze jestes
        zdalniesterowany a moze ktos Ci zrobil krzywde. Dziw bierze ze umiesz pisac ktos Cie uczyl moze ojczym, a
        moze jestes kastratem. Nie ty jestes z innej bajki i zadne reguly dobrego wychowania Cie nie dotycza. Szkoda ze
        zyjesz. Acha to Ciebie potracil wczoraj tramwaj na Marszalkowskiej. Wyrazy wspolczucia. Chociaz jednego
        imbecyla mniej.
        • Gość: kowal Re: LEGIA TO OSRANA PIZDA!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 00:11
          Przepraszam,że jestem totalnym imbecylem. Pochodzę z Bydgoszczy.Nazywam się
          Marek Kowalski,podobno mieszkam na Wzgórzu Wolności i mam 24 lata -z zachowania
          i słownictwa 15.
          Zarzygałem już swoimi wymiocinami forum bydgoskie.Sorry,nie panuje już nad tym.
          Rzygam gównem,gdzie popadnie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka