Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szyderstwo

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:19
    Nonsensem nazwę każdą waszą myśl, która choć po części weźnie mój artykulik
    za jakąkolwiek próbę pokazania mojej arogancji, poczucia wyższości czy
    innych bzdet. Nic z tych rzeczy. Co to to nie my. No, ale do rzeczy.
    Chciałbym, abyśmy teraz wszyscy razem zjechali jakiegoś sportowca (w gwarze
    miasta T. oznacza to, krótko mówiąc "pojechać kogoś z odchodami"). Ale, ale,
    koledzy! Zanim zabierzecie się do piór, chciałbym się z wami podzielić jedną
    dygresją. Mianowicie wyśmiewanie zawodników z niskim IQ i, że się tak
    wyrażę, nienajwyższym poziomem edukacji, nie należy do zbyt ambitnych
    wyczynów, szczególnie dla was, koledzy, Znawcy Sportu! Dlatego proponuję
    zjechać (i tu, aby nie naruszyć ustawy o danych osobowych podam kalambur)
    pana o imieniu na literkę R, który w pracy dużo chodzi, a jego nazwisko
    kończy się na -owski, a zaczyna na przetłumaczony z języka angielskiego
    wyraz, który oznacza również matematyczny "pierwiastek". Osobiście go lubię,
    ale do czegoś może się przyczepicie, bo w końcu lubicie. S...m na was, Le...
    to ch...e!
    Obserwuj wątek
      • Gość: zabij boozuna Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:31
        jak możesz boozunie!
        jak można jak to ty dziwnie nazywasz "zjechać" (a propos, jesteś z
        Tarnobrzega?) najlepszego i najprzystojniejszego (no, może poza
        Rysiukiewiczem, Partyką i Kochutkiem) polskiego lekkoatletę!
        wstyd!
        • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:45
          Będzie jak w szkole: po pierwsze (primo) nie tak od razu zabij, ty
          flegmatyczna kreaturo (nie bierz tego przezwiska zbyt poważnie, w Tarnobrzegu
          tak się na wszystkich mówi), po drugie (primo) ja go nie zjeżdżałem, tylko
          zaproponowałem bywalcom forum aby jakoś inaczej rozpoczęli kolejny, smutny
          dzień ich egzystencji (ale ten zwrot jest już chyba zbyt oklepany (oklepany
          też jest oklepany)). No i po trzecie (primo ultimate): jeśli jesteś
          dziewczyną, która poszukuje przystojnego leniucha pod dwudziestkę, który
          jeszcze bawi się w Internet, to odpisz pod mój, udostępniony tylko Tobie,
          adres e - mailowy, którego jednak musisz się wcześniej domyślić. Kropka. To
          nie jest podpowiedź, znajdziesz ją gdzieś u góry.
          • Gość: Skalar Re: Szyderstwo IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 29.08.02, 12:58
            Ten pan ma krótkie nogi
            Sepleni (ble)
            Jego fryzura to lata sześćdziesiąte
            Stojąc przy 'Margo' Dydek wyglądali jak Dawid z Goliatem
            Jest konusem
            Ma zbyt wygórowane ambicje
            I jeszcze burak na dodatek chce być w emkaolu.

Skandal

Skalar
            :-)
            • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:26
              Jejku, Skalarze, aleś mnie przestraszył! Już wybierałem się do lustra
              szperając w książce adresowej w poszukiwaniu telefonu mojego logopedy, a tu
              nagle błysk i wszystko jasne, jaśniutkie. Ty rozwiązałeś kalambur i odpisałeś
              w tak daleki od infantylnego stylu, stylu, z tylu... Piękny wiersz biały.
              Barszcz biały. I ukraiński też. Zgadnij kogo teraz będziemy zjeżdżali.A
              propos, z moją dykcją też nienajlepiej, widać to w takich wyrazach jak: a
              propos, oraz w czasownikach pierwszej osoby liczby mnogiej czasu przeszłego
              trybu oznajmującego, vide: poszliśmy. Narazka! Naraziówka!
      • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 13:27
        ty to sobie kochany lecisz...
        u nas to nie można takich wielkich sportowców obrażać!!!
        użytkownik "zabij boozuna" ma świętą rację
        wogóle nieładnie jest obrażać...
        a przystojny lekkoatleta to także Urbaś
        ps. ja też jestem z miasta na T - Toruń, ale to daleko od tarnobrzegu...
        widać że jesteś nowy na tym forum
        ale jeszcze się nauczysz :)))
        • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:38
          Mała Syrenko! Nie jestem żaden tam kochany. Jestem smutnym członkiem
          społeczności ziemskiej. Latać też nie potrafię, choć w młodości miałem wiele
          snów, w których latałem w stroju Supermana, nie tylko wyskakując z okna, ale
          również z ziemi, jak wielka, człowiecza rakieta. Ale dosyć już memoirów
          (wspomnień)i chwil ulotnych, bo mam inną orientację muz. A tak wogóle, to nie
          zaczynaj z Urbasiem, bo to nie jest forum "kocham tego a tego bo też jest taki
          a taki", tylko Szyderstwo. A więc szydź z nami, az po biały świt. Plisk,
          plask, bum.
          • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 13:45
            a jakie muzy ty preferujesz???
            • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:58
              Jejku rety, Mała Syrenko! Jestem tak prawdziwie chol...nie podekscytowany, że
              aż nie wiem co napisać. Pewnie powiesz: prawdę. No i masz świętą rację. Gdy
              byłem mały...albo lepiej napiszę czego słucham teraz, bez zbędnych bawełnów i
              innych. Tak na marginesie, to nie pochodzę z żadnego tam Trzewiobrzegu, tylko
              z innego miasteczka na T. Zresztą to widać po moim adresie (to szare
              ustrojstwo obok mojego nickname'a) Co do muz, to niezła jest muza epiki i jej
              synuś, który comitted suicide w 1961 (mniej więcej), tn od dzwonów. Ale jeżeli
              chodzi lub biega o muzę muzyki, to ostatnio słucham (cztery razy na dzień)
              zespołu Muse. Ty oczywiście nie znasz tego zespołu, ale nie mówmy hop bez bęc.
              Słucham poza tym (albo wcześniej w większości, ale jest to czas uprzedni)
              łobuza o dwóczłonowym pseudonimie, a jego imię brzmi, nie nie nie czterdzieści
              i trochę, ale Marilyn. Nie pogniewam się, jeżeli też się trochę przede mną
              rozłożysz.
              • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:06
                a to ty nie z tarnobrzega??? a może z Torunia, tylko tak igrasz ze mną...:)
                Muse znem, tam gra Matt Belloni, czy jakoś tak, nawet fajne... ja słucham the
                Beatles głównie... pewnie nie lubisz...
                • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:15
                  co... nie odpisujesz już... pewnie przez tych Beatles... myślałam, że zawrzemy
                  znajomość... :(( proszę nie bądż taki!!!
                  wiesz co to jest samotność w sieci!! (udawana rozpacz - wyobraź ją sobie)
                  ty jesteś w końcu skąd i ile masz lat?? tylko nie kłam!!
                  • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:27
                    Jestem z Torunia i mam siedemnaście lat, ni mniej ni więcej. Teraz ty,
                    kusicielko!
                • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:20
                  Dla formalności: Matt Bellamy. A co do Beatles'ów (pisownia pisownią a oni
                  swoje), to może i nie jestem ich zagorzałym fanem, ale cenię ich za wkład w
                  rozwój muzyki. Żeby udowodnić, że nie kłamię, podam Ci tytuł ich utworu, który
                  znalazł się na soundtracku do Jasia Fasoli - Nadciąga Totalny Kapitalizm:
                  Yesterday. I wcale mi nie zmiękła rura, gdy tak nawiązaliśmy kontakt, prawda?
                  Ostatnio oglądałem również (przed kolacją, a po obowiązkowym, trzecim razie z
                  Muse) program na Planete ()dodać t lub e gdzie trzeba) dotyczący Lennona, a
                  właściwie straszliwej zbrodni dokonanej na nim przez tego zasranego psychopatę
                  (Mark David Chapman). Jesteś nieśmiała, czy tylko lubisz używać tylu
                  wielokropków co i ja?
                  • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:25
                    nienawidzę 'Yesterday', a niestety wszystkim kojarzy się z beatles...
                    bardzo lubię wielokropki.........są sexy......(czyt. seksi)
                    moja ulubiona płyta to 'Help', znasz??
                    odpowiedz na moje pytanie!!
                    to ja pierwsza: mam 16 lat (teraz idę do liceum)
                    • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:32
                      Mój e-mail brzmi tak jak nicknam'e z małej litery pisany, potem małpa i w
                      końcu wp.pl. Co do płyty Help, to otwarcie się przyznam, że nie wiem, ale
                      bardzo prawdopodobne, że jej słuchałem (to nie jest bynajmniej kłamstwo).
                      Jedno małe pytanko: do jakiego liceum się wybierasz, ja mojego nie zdradzę na
                      razie, bo jeszcze się rozmyślisz... .... ... ...
                      • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:35
                        no...... ja to też do takiego, że aż wstyd się przyznać... ty napisz
                        pierwszy...
                        a maila to chyba ty pierwszy do mnie napiszesz........:)
                        • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:38
                          wychodzisz do miasta czasem wieczorami??
                          a jak tak, to gdzie??
                          • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:43
                            Jak Ci napiszę, dokąd wychodzę, to jeszcze polecisz sobie na jednego z moich
                            kumpli albo na nieznajomego, bo mnie nie widać (mam metr trzydzieści). No
                            dobra, żartuję sobie. Ale z tym miastem to jest tak, że przeważnie ląduje się
                            koło Dublina w takim ustronnym, tanim i zabawnym lokalu, a potem w Ptaszarni.
                            Mam włosy koloru, niech to cholera, blond, urodziłem się w niedzielę i mam
                            niebieskie oczy. To takie znaki rozpoznawcze. Nie jestem przesądny. Zaraz
                            następne pytanie.
                        • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:39
                          O moim liceum opowiadane są kawały, więc chyba wszystko jasne. Chociaż można
                          też śpiewać sobie: "Czwarte Liceum Ogólnokształcące". A tam jest jak jest. Co
                          do maila to napiszę pierwszy, chyba że zmienisz sobie login po tej druzgocącej
                          wiadomości. Zaraz więcej, ale nie chcę, żebyś zbyt długo czekać
                          musiała. ... ....
                          • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:41
                            mmmm... jakie sexy kropki na końcu....
                            śmiesznie się składa, bo od poniedziałku ja też będę chodzić do IVLO!!!!!!!!
                            super, że będę kogoś znać! może po rozpoczęciu weźmiesz mnie na bulwar...
                            chociaż pewnie pójdziesz z kolegami...
                            • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:46
                              Mam nadzieję, że nie jesteś moją kuzynką, bo ona też się dostała. Do jakiej
                              klasy idziesz, bo ja jestem obecnie w 3 A.
                            • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:49
                              a co to za pubik??? Pająk, Flis, czy co??
                              Ja idę do 1a...a twoja kuzynka???
                              • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:52
                                Flis. Nie wiem gdzie kuzynka, ale ma na imię Ania i nazwisko jak z
                                czterdziestolatka (inżynier Karw...). Musimy mieć jakiś znak rozpoznawczy. Ja,
                                na przykład będę stać z dala od kumpli, żeby czasem nie zabrali mnie ze sobą
                                na bulwar.
                            • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:50
                              do ptaszarni lubię chodzić w piątki, jak jest dużo ludzi!! i sobię tańczę.
                              byłeś w ten (zeszły) piątek???
                            • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:51
                              do ptaszarni lubię chodzić w piątki, jak jest dużo ludzi!! i sobię tańczę.
                              byłeś w ten (zeszły) piątek???
                              • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:56
                                To w takim razie już się spotkaliśmy, bo owszem byłem. Oszczędźmy sobie próby
                                przywołania w pamięci kto był kim, bo pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie. Ale
                                widzimy się w poniedziałek. Początek roku będzie jednak miał inny, aniżeli
                                szary, kolor.Jeszcze moje pytanie...
                              • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 14:58
                                nie chcesz iść z kumplami???
                                przecież zobaczymy się we wtorek...najpóźniej..........
                                no, ale jak tak się dla mnie poświęcisz..... miło z twojej strony.......
                                poza tym w 4. jest chyba dużo outsiderów i stanie "nieobokkumpli" nam nie
                                pomoże, nie będę przecież pytała wszystkich samotnych czy są BOOZUNEM (fajne
                                przezwisko, a jak masz naprawdę na imię, ja jestem Marta)
                                • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 15:02
                                  trafiłam tu przypadkiem, ciągnęła mnie niesamowita siła... coś mówiło mi, że
                                  będzie tu fajny chłopak z 4. :)
                                  to jak masz na imię, czemu ty wogóle nie odpowiadasz na moje pytania!!?? :)
                                  • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:06
                                    Nie nie odpowiadam, tylko gdy od Ciebie coś przychodzi, ja piszę coś od siebie
                                    i dopiero po wysłaniu widzę, że Ty napisałaś.
                                • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:02
                                  Kamil. Co do stania, to chyba masz rację. Z moim przezwiskiem związana jest
                                  dość dziwaczna historia, ale tu jej nie napiszę. We wtorek zapewne się
                                  dowiesz. Ale w poniedziałek też można by sobie powiedzieć "cześć".
                                  • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 15:05
                                    no możnaby... sobie p[owiedzieć....
                                    • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:08
                                      Nie tylko można by, ale i trzeba by, przecież pary nie mają przed sobą
                                      sekretów. Nie zwracaj uwagi na mój ton, bo jestem poważniejszy, niż myślisz,
                                      ale z drugiej strony bardzo podoba mi się rozmowa z Tobą, a jak zauważyłaś,
                                      jestem trochę nowy na forum.
                                      • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 15:11
                                        mi też się bardzo miło z tobą rozmawia... jak w 4. jest więcej takich osób (no
                                        takich samych boozunów na pewno nie ma!!!!!!!!!!!:) ) ale podobnych choć
                                        troszkę, to będzie ZAJEBIŚCIE!!!! (przepraszam :))) )
                                        • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:15
                                          Mam czas tylko do piętnastej trzydzieści, więc na wszelki wypadek już się z
                                          Tobą pożegnam, Marto. Ale jeszcze kilka rzeczy: nie przepraszaj za wulgaryzm.
                                          Słyszałaś: "Najzajebistszy". Śmieszne, co? I delikatne.
                                          • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 15:17
                                            pa pa Kamilku!

ale jak cię poznam??

może jakoś się zobaczymy jutro w ptaszarni??
                                            jESTEŚ TAM JESZCZE!!!!!!?????????????

NAJZAJEBISTSZY BOOZUNIE!!!???
                                            • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:20
                                              Około dziewiątej będę tam w jasnej koszulce, to mnie wyróżni. Moje włosy mają
                                              ze dwa centymetry długości, NAJBARDZIEJSEXY MARTO!!!! ... Resztę rysopisu już
                                              masz.
                                            • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 15:21
                                              jak cię rozpoznam, może to ja coś włożę, na przykład czarny t-shirt, aby
                                              odróżnić się od tłumu :)
                                              • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 15:24
                                                muszę kończyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                jak się umawiaaaaammmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
                                                • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:26
                                                  Po flisie ciężko kogokolwiek rozpoznać, ale dotychczas mówiłem poważnie. Jasny
                                                  T - shirt. O 9 albo 9:30 przed Ptaszarnią. Jak się nie uda, to w poniedziałek.
                                                  I pójdziemy na bulwar, albo i za szkołę, teraz tam się to robi. Sayonara,
                                                  Marciu Kochana!
                                              • Gość: Boozun Re: Szyderstwo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:24
                                                Jesteś mądrą dziewczynką, Marto. Tylko się nie obrażaj na ten tłum. Muszę
                                                kończyć, słodkiego obiadu. Będę wypatrywał. Bye, bye!
                                              • mala_syrenka Re: Szyderstwo 29.08.02, 15:25
                                                ołkidołki to pa pa!!! mój menie!!!
                                                • Gość: Skalar Re: Szyderstwo IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 29.08.02, 19:18
                                                  Drogi administratorze, prosze wywalić tych dwóch świntuchów ( "teraz tam się to
                                                  robi"...) na forum towarzyskie, albo erotica. Tu się, moje ptaszęta, mówi o
                                                  sporcie! Mieliśmy przecież obrażać r. nadoledrzewa-owskiego! Skalandal!
                                                  Boozunie, a tak ci ufałem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka