Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Andre Agassi w finale US Open

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:03
    szkoda że jutro dostanie baty od federrera
    Obserwuj wątek
      • Gość: wiciu Andre Agassi w finale US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:04
        szkoda że jutro dostanie baty od federera
        • Gość: raskolnikov Re: Andre Agassi w finale US Open IP: *.chello.pl 11.09.05, 01:27
          jak wszyscy :)

a może nie? Federer chyba nie jest aż tak niezniszczalny na tym US Open jak
          zazwyczaj. Dziś Hewitt urwał mu seta chyba pierwszy raz od paru lat :)

jedno jest pewne - finał zapowiada się zajebisty
      • Gość: BOGUSKA Re: Andre Agassi w finale US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 01:10
      • Gość: Boguska Re: Andre Agassi w finale US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 01:14
        Kocham Agassiego i Federera - moje serce jest rozdarte bez wzgledu na wynik
        bede plakac, bo ktorys z nich przegra.
        • wzbigniew Re: Andre Agassi w finale US Open 11.09.05, 01:38
          bylem na cwierfinale agassi i blake zajebiscie bylo choc przez chwile zwatpilem
          w mojego idola jestem calym sercem za andre(tym razem niestety w tv) choc
          bedzie strasznie ciezko
        • Gość: zawodowiec Re: Andre Agassi w finale US Open IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 11.09.05, 01:40
          Bez wzgledy na wynik finalu, Andre jest dla mnie juz mistrzem. To jest
          niesamowite ze po urazie kregoslupa pokonal tylu mlodszych rywali na drodze do
          finalu; tu akurat jego doswiadzenie (wiek?) pomoglo mu w starciu z "mlokosami".
          Od kiedy 35 latek to oldboy? Ciekawi mnie co na to zdrowi, mlodzi mistrzowie
          Polski w "tenisie ziemnym"? Pokonaliby 35-latka ze sztywnym kregoslupem?
          • Gość: kibic on jest z innego Matriksa IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 11.09.05, 11:02
            Sampras i Agassi są z innego Matriksa... pamietacie ten niemozliwy mecz?

Pan Ambroziak [*] komentował.

To był chyba najwspanialszy mecz jaki widzialem... a ogladam duzo tenisa

Te mlode wilczki na razie moga takim ludziom jak Agassi torbe z rakietami
            nosic... Choc przyznac trzeba, ze paru ma talent, by stac sie nowym Samprasem
            lub Agassim:-)

Na razie jednak zycze zwyciestwa Adre, to chyba ostatnia szansa. NIe zdziwie
            sie, jesli zakonczy kariere w tym roku

kibic
            • 3promile Re: on jest z innego Matriksa 11.09.05, 11:30
              taa, oglądanie tenisa bez głosu Ambroziaka to jak oglądanie dziewczyny o pięknej
              twarzy, ale bez piersi...
      • Gość: gentile Re: Andre Agassi w finale US Open IP: *.chello.pl 11.09.05, 12:49
        To był jeden najsłabszych pojedynków tenisowych jakie widziałem. Obaj
        praktycznie nie grali, ledwo chodzili ze zmęczenia po poprzednich 5-setówkach.
        Ale tym większy szacunek dla Agassiego ze pokonał przeciwnika a głownie własna
        słabośc.
      • Gość: gentile Re: Andre Agassi w finale US Open IP: *.chello.pl 11.09.05, 13:00
        Uff jak to dobrze że Federrer pogonił tego buraka z antypodów. Nie moge patrzeć
        na tego pitbulla sprowadzajacego tenis do wyścigu psów za szmatą. Na szczęście
        artysta wygrał z robolem. Hewitt do budy!
      • Gość: cadyk Re: Andre Agassi w finale US Open IP: *.chello.pl 11.09.05, 13:05
        ten artykuł mógł pisać tylko ktoś kto nie oglądał tego meczu albo ma poważną
        wadę wzroku. "Mylili się dosć rzadko"??? Oni mylili się notorycznie a mecz był
        beznadziejny bo zwłaszcza Agassi nie miał po prostu ani siły ani ochoty chodzić
        do piłek. Obaj grali fatalnie ale przeciwenik Agassiego po prostu gorzej. A
        dramaturgii w tym meczu było tyle co kot napłakał.
      • Gość: Render Re: Andre Agassi w finale US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:15
        Mistrz. Wielki mistrz. Wiele bym dał, żeby wygrał, choćby miałby to być jego
        ostatni mecz, ale niestety prawie nie ma szans. Nie w wiekv 35 lat po trzech
        pięciosetówkach. Szkoda. Ale może... kto wie... zobaczymy. Wymieć go Andre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka