Gość: ja!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.3.* 21.09.02, 16:52 :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: GKS!!! GKS!!! GKS!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 17:23 Czy to GKS taki dobry, czy Groclin taki słaby? A może tylko polskie realia? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Szczęście w nieszczęściu... 21.09.02, 17:24 No,no... Gieksa mnie zadziwia... Niestety nie wystawiłem nikogo z hanysów... Dobrze, że zdecydowałem się na tylko jednego zawodnika Groclinu... Już widzę skwaszone miny tych co postawili na klub z Wielkopolski... Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek3 Re: Szczęście w nieszczęściu... 21.09.02, 17:28 ja na szczęście postawiłem na Bałe :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piko58 Ale kicha... 21.09.02, 18:26 Mam w składzie zawodników GKS-u, ale ich nie wystawiłem bo zdecydowałem się na obrońców Groclinu... ale dupa... Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: GKS!!! GKS!!! GKS!!! 21.09.02, 19:39 Rasiak kapitan...:-(...tego już za wiele.Za bardzo go lubię,żeby wywalić z zespołu,ale trzeba wybrać nowego kapitana...A swoją drogą jak Legia rozwali Odrę to znów będzie grała z liderem...już nie mogę się doczekać.Ile można jechać na ambicji???w Polsce długo...ale na pewno nie całą rundę...Proponuję nowy hymn dla polskiej ligi:"Zakręcona..." Odpowiedz Link Zgłoś
inspirator Mialem 5 w skladzie z Groclinu 21.09.02, 21:18 Lawe grzali katowiczanie. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś