alfalfa 20.10.02, 01:27 Po zwycięstwie na wyjedzie nad Leeds 0-1, remisach Arsenalu z Everton (najciekawsze, że pomógł lokalny rywal:)))) i ManUtd z Fulham. YNWA!!! pzdr. ps. Blackburn-Newcastle 5-2!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfalfa Re: poprawka:( 20.10.02, 23:08 Źle podałem że Everton zremisował z Arsenalem. Pomyłka!!! Everton wygrał 2-1 i zakończył wielką serię Arsenalu. Ale się mi popierniczyło!!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh2 Re: poprawka:( IP: proxy / 213.249.157.* 22.10.02, 11:05 albo ci sie popierniczylo,albo za szybko chciales zakonczyc ten mecz. cudowna bramka szesnastoletniego Rooney,a.pobil rekord jako najmlodszy strzelec gola w premiership(dokladnie jutro ma siedemnaste urodziny).od razu stal sie gwiazda,przepowiadaja mu wielka kariere -widzialem kilka jego akcji z innych meczow;faktycznie,gra zadziwiajaco dobrze jak na swoj wiek - obrazki z dziecinstwa,boiska na ktorych gral w parku,wywiady z sasiadami itd.az milo patrzec jak tu ludzie i tv dbaja o kogos kto dobrze rokuje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: poprawka:( IP: 218.232.181.* 22.10.02, 12:59 Gość portalu: bh2 napisał(a): > albo ci sie popierniczylo,albo za szybko chciales zakonczyc ten mecz. > cudowna bramka szesnastoletniego Rooney,a.pobil rekord jako najmlodszy strzelec > > gola w premiership(dokladnie jutro ma siedemnaste urodziny).od razu stal sie > gwiazda,przepowiadaja mu wielka kariere -widzialem kilka jego akcji z innych > meczow;faktycznie,gra zadziwiajaco dobrze jak na swoj wiek - obrazki z > dziecinstwa,boiska na ktorych gral w parku,wywiady z sasiadami itd.az milo > patrzec jak tu ludzie i tv dbaja o kogos kto dobrze rokuje > pzdr Dbaja o mlode talenty i dlatego sa potega. Tam sie dba a w Polsce robi sie wszystko zeby mlode talenty zniszczyc. Moge sie zalozyc ze 16 latek nie zagralby w naszej lidze gdyby nawet byl swietnym zawodnikiem. Siedzialby na lawie bo jakis 30 letni gwiazdor musi grac. W Polsce nie ma fachowcow, albo jest ich strasznie malo. Wlasnie dlatego nasza liga jest do dupy. A skoro juz mowa o Liverpoolu to podam wam przyklad Dudka. W Polsce on by sie skonczyl. Na zachodzie nauczyl sie grac. Moge sie zalozyc drugi raz ze gdyby Dudek wyjezdzal na zachod jako dorosly juz bramkarz to trafilby do jakiegos marnego klubu bundesligii albo wyjechalby do Grecji. Dobrze ze jako mlody zawodnik udalo mu sie wyjechac jak najdalej od polskiego futbolowego piekla i juz jako zawodnik Feyenoordu trafil na sam szczyt pilki noznej. Moge sie zalozyc, juz ostatni raz w tym poscie, ze talentow takich jak Dudek mielismy po PRLu i mamy obecnie naprawde duzo. Wiecie dlaczego jestesmy tacy slabi? Bo prezesi naszych klubow i nasi trenerzy sa DO DUPY! Jurkowi sie udalo, ale tylko mu. Obecnie w naszym kraju gnija wielkie talenty ktorych albo nikomu nie chce sie odkryc, albo nikt nie potrafi ich odkryc, albo jak juz sa odkryci to nikt nie ma pojecia co z nimi zrobic. I nic sie szybko nie zmieni dopoki obecni prezesi i trenerzy- nieudacznicy zyja. Niech zdechnie pokolenie ktore obecnie rzadzi nasza pilka, wtedy po wejsciu do Unii uczmy sie przez 30 lat profesjonalnego podejscia do pilki noznej, i moze za 50 lat Polska liga bedzie sie liczyla. Wariant drugi: wyslac za darmo do anglii, niemiec, francji lub wloch 200 najlepszych polskich juniorow. Niech tam sie ucza grac, daleko od polskiego nieudacznictwa i skorumpowanego polskiego swiata futbolowego. Wtedy moze za pare lat jakis dobry trener zza granicy bedzie mogl cos z nimi zrobic i polska Repreza bedzie wreszcie jakos grac. Bo jeden Dudek i Bak to za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh2 Re: poprawka:( IP: proxy / 213.249.157.* 22.10.02, 14:51 oczywiscie masz racje (50 lat chyba nie przesadzone).a ja ciesze sie ze nie odladam juz polskiego "footbolu",czasem tylko przeczytam wyniki.do tego Boniek ostatnoi mnie dobija - Lotwa. ciesze sie ze na co dzien moge ogladac prawdziwa esensje pilki; nie,nie chwale sie - chwale football. a propos dzis Spartak - Liverpool o 4.30 obejrze w pubie bo jest na platnej,z duma miedzy Anglikami bo w bramce nasz switny Dudek pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: niestety racja... 23.10.02, 15:57 i nie tylko działacze w klubach ale cały PZPN to lipa inna i liga! Różnica kilku klas. Zdaje się, ze nawet Łotwa ma to bardziej poukładane i tylko pytanie gdzie przyczyny takiego stanu? Ten pomysł z wysłaniem "na roboty" na zachód to pomysł całkiem, całkiem... Nauczyliby się profesjonalizmu. Tylko kto za to zapłaci? I ilu wróci z takiej praktyki? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: ech, racja... 23.10.02, 15:52 musiałem wyjść wcześniej z domku i tylko później usłyszałem, że the Reds na 1 miejscu. Myślałem, że po remisie Arsenalu... Ta bramka rzeczywiście baardzo ładna. Widziałem Rooney`a jak wszedł z ławki w meczu z ManUtd i widać, że ma "ciąg na bramkę". Zero respektu dla obrońców takich jak Blanc czy Ferdinand. Będzie graczem, oj będzie - tylko czy Evertonu? Podobno już mu doradzali aganci żeby nie podpisywał kontraktu (podobno kończy mu się w grudniu) więc nie wiadomo jak wybierze? Może Liverpool?:)))) To by były jaja!!! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh2 Re: ale mi się nazwało :)))) /nt IP: proxy / 213.249.157.* 24.10.02, 12:50 co do Rooney,a to wlasciwie w grudniu ma dopiero podpisac kontrakt z Everton.na razie nikt oficjalnie sie o niego nie pyta ale prasa sama wskazuje na to,ze tak bedzie.boss Evertonu powiedzial jasno- rece precz od Rooney,a i mi sie wydaje ze on nie zdradzi Evertonu,w koncu wychowal sie tam.prawda ze nie ma respektu dla obroncow (to jak mieszal Ferdinanda,sedzia gwizdnal chyba tylko przez respekt na Rio). pomysl z wysylaniem polskich juniorow do profesjonalnych klubow tez mi sie podoba. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh2 Re: ale mi się nazwało :)))) /nt IP: proxy / 213.249.157.* 24.10.02, 17:49 moze zmienimy miasto,co ty na to.i znajdziemy wiecej rozmowcow. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: ok, a może... 24.10.02, 18:03 przeniesiemy się po prostu na forum sport? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: tzn. dokładniej... 24.10.02, 18:07 forum-sport-piłka nożna, oczywiście. Tam sie dzieje... pzdr. ps. kolesie w P-ń tylko o Lechu, a i to niemrawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh2 Re: tzn. dokładniej... IP: proxy / 213.249.157.* 24.10.02, 19:43 dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś