Gość: Vistula IP: *.ae.poznan.pl 22.10.02, 08:41 dlatego Legia - Schalke 0:4 Pozdrawiam kibiców Jagi i Wisły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wak Re: Legia to stara k.u...w.a IP: 3.5.* / 165.222.186.* 22.10.02, 12:26 Synku, lepiej na lekcjach informatyki sluchaj Pana nauczyciela, w przeciwnym wypadku dostaniesz dwoje i tata ci da klapsa. No a teraz bierz piorniczek i wracaj do lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vistula Re: Legia to stara k.u...w.a IP: *.kie.ae.poznan.pl 22.10.02, 12:34 chłopaczku, to może ty zajmij się tym,o czym pani mówi na zajęciach, poćwicz sobie z MS Word, itp. wiem,że dzieciakom,które kibicują legii będzie przykro,jeśli ich klubik weźmie baty od Tomka Hajto i spółki, ale taki jest faktyczny poziom waszej legii nie martw się mały, młody jesteś, jeszcze czas zacząć kibicować innemu klubowi,zanim ci całkiem nie odjebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: vistula to stara k.u...w.a 22.10.02, 12:46 Gość portalu: vistula napisał(a): > chłopaczku, to może ty zajmij się tym,o czym pani mówi na zajęciach, poćwicz > sobie z MS Word, itp. > wiem,że dzieciakom,które kibicują legii będzie przykro,jeśli ich klubik weźmie > baty od Tomka Hajto i spółki, ale taki jest faktyczny poziom waszej legii > nie martw się mały, młody jesteś, jeszcze czas zacząć kibicować innemu > klubowi,zanim ci całkiem nie odjebie:) he, he...poznański debilek...z ze szkólki ekonomicznej...co sie poznaniaczka spotka to debil..jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vistula4ever legia to stara k.u...w.a IP: *.kie.ae.poznan.pl 22.10.02, 12:57 warszawiaczku,uwazaj synku zebym ci nie wpierdolil przypadkiem a twoj nick, legionix, to jak jakas pedalska ksywka to dziwne-zazwyczaj pedaly nie lubia kurew:) Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: legia to stara k.u...w.a 22.10.02, 13:04 Gość portalu: vistula4ever napisał(a): > warszawiaczku,uwazaj synku zebym ci nie wpierdolil przypadkiem > a twoj nick, legionix, to jak jakas pedalska ksywka > to dziwne-zazwyczaj pedaly nie lubia kurew:) synkiem to pewnie ty móglbyś byc moim poznański burku...juz sie ciebie boje...no złóz piąstki i pokaz jaki z ciebie twardziel... Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga1 sam jestes k.u...w.a 22.10.02, 12:52 wak jest kibicem Wisly, tak samo jak ja. a ty facet spadaj z tego forum, zaloz sobie jakies inne - wspolnie z legionixem (ktory ostatnio mnozy ksywki jak opetany) - gdzie moglibyscie swobodnie powymieniac poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vistula sam jestes k.u...w.a olaboga IP: *.kie.ae.poznan.pl 22.10.02, 13:00 a taki z ciebie kibic Wisly jak z koziej dupy trąba Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: sam jestes k.u...w.a 22.10.02, 13:03 olaboga1 napisał: > wak jest kibicem Wisly, tak samo jak ja. a ty facet spadaj z tego forum, zaloz > > sobie jakies inne - wspolnie z legionixem (ktory ostatnio mnozy ksywki jak > opetany) - gdzie moglibyscie swobodnie powymieniac poglady. kto mnozy ksywki? ja mam jedną i nie mam zwyczaju jak ty bucu udawać olaboge albo innego pacana... Odpowiedz Link Zgłoś