Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia to stara k.u...w.a

IP: *.ae.poznan.pl 22.10.02, 08:41
    dlatego Legia - Schalke 0:4
    Pozdrawiam kibiców Jagi i Wisły
    Obserwuj wątek
      • Gość: wak Re: Legia to stara k.u...w.a IP: 3.5.* / 165.222.186.* 22.10.02, 12:26
        Synku, lepiej na lekcjach informatyki sluchaj Pana nauczyciela, w przeciwnym
        wypadku dostaniesz dwoje i tata ci da klapsa. No a teraz bierz piorniczek i
        wracaj do lekcji.
        • Gość: vistula Re: Legia to stara k.u...w.a IP: *.kie.ae.poznan.pl 22.10.02, 12:34
          chłopaczku, to może ty zajmij się tym,o czym pani mówi na zajęciach, poćwicz
          sobie z MS Word, itp.
          wiem,że dzieciakom,które kibicują legii będzie przykro,jeśli ich klubik weźmie
          baty od Tomka Hajto i spółki, ale taki jest faktyczny poziom waszej legii
          nie martw się mały, młody jesteś, jeszcze czas zacząć kibicować innemu
          klubowi,zanim ci całkiem nie odjebie:)
          • legionix Re: vistula to stara k.u...w.a 22.10.02, 12:46
            Gość portalu: vistula napisał(a):

> chłopaczku, to może ty zajmij się tym,o czym pani mówi na zajęciach, poćwicz
            > sobie z MS Word, itp.
            > wiem,że dzieciakom,które kibicują legii będzie przykro,jeśli ich klubik
            weźmie
            > baty od Tomka Hajto i spółki, ale taki jest faktyczny poziom waszej legii
            > nie martw się mały, młody jesteś, jeszcze czas zacząć kibicować innemu
            > klubowi,zanim ci całkiem nie odjebie:)

he, he...poznański debilek...z ze szkólki ekonomicznej...co sie poznaniaczka
            spotka to debil..jak to jest?

• Gość: vistula4ever legia to stara k.u...w.a IP: *.kie.ae.poznan.pl 22.10.02, 12:57
              warszawiaczku,uwazaj synku zebym ci nie wpierdolil przypadkiem
              a twoj nick, legionix, to jak jakas pedalska ksywka
              to dziwne-zazwyczaj pedaly nie lubia kurew:)
              • legionix Re: legia to stara k.u...w.a 22.10.02, 13:04
                Gość portalu: vistula4ever napisał(a):

> warszawiaczku,uwazaj synku zebym ci nie wpierdolil przypadkiem
                > a twoj nick, legionix, to jak jakas pedalska ksywka
                > to dziwne-zazwyczaj pedaly nie lubia kurew:)

synkiem to pewnie ty móglbyś byc moim poznański burku...juz sie ciebie
                boje...no złóz piąstki i pokaz jaki z ciebie twardziel...
          • olaboga1 sam jestes k.u...w.a 22.10.02, 12:52
            wak jest kibicem Wisly, tak samo jak ja. a ty facet spadaj z tego forum, zaloz
            sobie jakies inne - wspolnie z legionixem (ktory ostatnio mnozy ksywki jak
            opetany) - gdzie moglibyscie swobodnie powymieniac poglady.
            • Gość: vistula sam jestes k.u...w.a olaboga IP: *.kie.ae.poznan.pl 22.10.02, 13:00
              a taki z ciebie kibic Wisly jak z koziej dupy trąba
            • legionix Re: sam jestes k.u...w.a 22.10.02, 13:03
              olaboga1 napisał:

> wak jest kibicem Wisly, tak samo jak ja. a ty facet spadaj z tego forum,
              zaloz
              >
              > sobie jakies inne - wspolnie z legionixem (ktory ostatnio mnozy ksywki jak
              > opetany) - gdzie moglibyscie swobodnie powymieniac poglady.

kto mnozy ksywki? ja mam jedną i nie mam zwyczaju jak ty bucu udawać olaboge
              albo innego pacana...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka