Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Komuchy a $

IP: 62.244.143.* 12.11.02, 14:36
    Czasy, kiedy pozycja klubu sportowego była związana z kasą, jaką raczą dać
    dygnitarze w czernonych mundurkach, dawno minęły. Jeśli jasiakiewicz chce
    pomagać Polonii, niech to robi za własne pieniądze. Ostatnia deklaracja
    majątkowa, która zapewne bardzo mu pomogła przerżnąć wybory pokazała, że ma z
    czego. Nie wszyscy są fanami żużla i trzeba to uszanować zamiast oczekiwać,
    że miasto będzie finansowało speedway. Ja jestem fanem i gotów jestem płacić
    20 zł za popisy Jacka Golloba. Zobaczymy, czy teraz, jak za bilet trzeba
    będzie zapłacić, panJ pokaże się choć raz na stadionie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: heart Re: Komuchy a $ IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 13.11.02, 08:27
        Gość portalu: Kamil napisał(a):

> Czasy, kiedy pozycja klubu sportowego była związana z kasą, jaką raczą dać
        > dygnitarze w czernonych mundurkach, dawno minęły. Jeśli jasiakiewicz chce
        > pomagać Polonii, niech to robi za własne pieniądze. Ostatnia deklaracja
        > majątkowa, która zapewne bardzo mu pomogła przerżnąć wybory pokazała, że ma
        z
        > czego. Nie wszyscy są fanami żużla i trzeba to uszanować zamiast oczekiwać,
        > że miasto będzie finansowało speedway. Ja jestem fanem i gotów jestem płacić
        > 20 zł za popisy Jacka Golloba. Zobaczymy, czy teraz, jak za bilet trzeba
        > będzie zapłacić, panJ pokaże się choć raz na stadionie.

Czytam i widzę tu , że kierujesz się sercem ( i awersją do Jasiakiewicza).
        Należy kierować sie głową. Każdy polityk (no prawie każdy - bez względu na
        opcję , w ciagu ostatnich 12 lat) promował siĘ (lub próbował to robic ) NA
        ŻUZLU. I co w tym złego?!
        Politycy prawicy (viceprezydenci) wchodzili nawet do Zarządu. Nie pamietasz
        tego - bo moze jestes za młody.
        Wiecej spokoju i miłego dnia życzę
        • Gość: Kamil Re: Komuchy a $ IP: 213.77.40.* 15.11.02, 21:12
          Niech się politycy promują na polityce. Czasy NRD, które nota bene świetnie
          pamiętam, nie wrócą. A swoją drogą, jeśli polityk wyrzuca "publiczne" pieniądze
          na cel, który nie wszystkim płacącym podatki musi odpowiadać to nie żaden
          prawicowiec, tylko normalny socjalista.
          • Gość: SDB Re: Komuchy a $ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 15:50
            Pieprzysz czlowieku w tej sytuacji i systemie jaki panuje- dobry poityk
            powienien kase rozdzielac tak, zeby zadowoleni byli i ci co lubia zuzel i ci co
            chodza do opery i ci co lubia jak im nogi smierdza, ot co. Dzielic musi tak czy
            tak, wiec niech dostana ja wszyscy po trochu.
            • Gość: artih Re: Komuchy a $ IP: *.cps.pl 18.11.02, 09:34
              Ja za to jestem ciekaw, czy Pan Dombrowicz nie płacąc za bilet pokaże sie choć
              raz na zawodach ... ?
              • Gość: MONK Re: Komuchy a $ IP: *.demon.co.uk 22.11.02, 11:36
                Mylisz dwie kwestie. Miasto nie placi za kontrakty z Gollobami. Jasiakiewicz,
                uzywajac swoich wplywow/stanowiska znalazl sponsorow dla klubu,byc moze obiecal
                pozytywne zalatwienie jakichs kwesti - tylko tylko sobie gdybam.
            • Gość: Kamil Re: Komuchy a $ IP: 213.77.40.* 26.11.02, 15:13
              1. Trochę więcej kultury, jeśli chcesz dyskutować.
              2. Wcale nie musi tak być, że polityki m u s i rozdzielać kasę. Robi to, gdy ją
              ma , tzn. gdy ją nam odbierze w podatkach. A ja nie zamierzam fundować Ci
              mydła. I tak ze sportu przeszliśmy na podatki. Może przeniesiemy się ze strony
              żużlowej na gospodarczą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka