Gość: Schuja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 12:11 Dziewucho , oszczedz tych smiesznych i naiwnych komentarzy. Dalas ciala . Ot i WSZYSTKO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wac Konkurs! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:14 kogo pobije wierietelny? proszę o typy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.media4.pl 22.02.06, 12:22 Nie powinna startować na 30 km. Dzieje się z nią coś niedobrego i w tej sytuacji zastanawiałbym się, czy przeżyje bieg, a nie które zajmie miejsce. Trzeba uważnie się przyjrzeć opiekunom p. Justyny. Chyba znów coś aplikują. Szkoda. I z innej beczki: proponuję zbiórkę pieniędzy wśród internautów na fundusz emerytalny dla p. Włodzimierza Szaranowicza. Powinno się go odsunąć od komentowania. To skandal, co on wyprawia (te uwagi o wietrze albo o smarach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 12:34 Lubie pana Szaranowicza ,jego dowcipne i pelne werwy sformulowania i nie doloze ani centa by sie go przedwczesnie pozbyc.On jest przeciez taki polski ewenement na skale swiatowa. Proponuje mala modyfikacje znanego hasla: Szaranowicz musi zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.02.06, 15:43 A może pan Włodek powinien poprowadzić progam satyryczny. Sądzę, że pobije wszystkich. Z samych jego komentatorskich "kwiatów" uskłada się ze 100 odcinków. Tytuł "Wiatrem i Smarem czyli co ślina na język..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:32 p.Szaranowicz prowadził w środy w duecie z jakąs dziennikarką rano program "Pytanie na śniadanie".Lubię oglądac ale w srody nie oglądałam nie dało się. Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Czy ci wszyscy sportowcy nie mogliby łapać 22.02.06, 12:34 koordynacji za swoje ew. sponsorow /jesli sie tacy znajda/ pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
anezkak Re: Czy ci wszyscy sportowcy nie mogliby łapać 22.02.06, 12:40 Popieram!!! To jest żenujące, co wyczynia i mówi panna (chyba, nie wiem??) Kowalczyk. Jedyne, co robi świetnie to OBCIACH!!! Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 dziewczyna nie wziela witaminek i mamy pasztet :) 22.02.06, 12:40 jakis barszczyk ktos zyczliwy moglby przygotwac na obiadek... wtedy rezultaty same przyjda... chociaz moze jest juz za pozno.... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hy hy hy dooookladnie :) 22.02.06, 12:58 Panna musi sie pilnowac z koksem po niedawnej dyskwalfikacji i teraz "zlapac tchu nie moze"... Szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Hy hy hy dooookladnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:00 Ładna teza, szkoda tylko, że specyfik za którego używanie została zdyskwalifikowana, obniżał wydolność. A więc coś nie w tę stronę. ;) --- igrzyskaolimpijskie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
r306 :) 22.02.06, 14:11 Nie zrozumiales :) Kobieta jest "na indeksie" wiec musi sie pilnowac. No i efekt widac "golym okiem" - kondycyjnie zwyczajnie padla bez wspomagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:35 czy ten efekt też widziałeś GOŁYM OKIEM jak wygrala mistrzostwa świata juniorów do lat 23? I tez była sprawdzana Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hehehehe 23.02.06, 09:04 Wiesz jaki jest cykl "brania" tych swinstw? Prawdopodobnie wlasnie nalozenie sie kilku imprez jedna za druga spowodowal, ze odstawione "na czas" przed mistrzostwami swiata juniorow daly pozytywny rezultat wynikowy, ale negatywny testow. Olimpiada byla zbyt szybko po mistrzostwach (testy sa robione rowniez nalotowo zaraz po duzych imprezach zeby wykryc to, co zostalo zamaskowane podczas imprezy innymi srodkami farmakologicznymi) wiec nie mozna bylo wznowic cyklu "branka". Liczono prawdopodobnie na to, ze napompowana forma wytrzyma do olimpiany - nie wytrzymala. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: :) 22.02.06, 17:10 r306 napisał: > Nie zrozumiales :) Kobieta jest "na indeksie" wiec musi sie pilnowac. No i > efekt widac "golym okiem" - kondycyjnie zwyczajnie padla bez wspomagania. pewnie dlatego była 8 na 15 km? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Hy hy hy dooookladnie :) IP: 195.149.124.* 22.02.06, 15:51 Czy oni kiedyś, złapią koordynację, nasmarują lepiej narty,nauczą się strzelać, najedzą się żeby nie mdleli? tylko wtedy błagam nie za nasze pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:01 Heil Schuja.Co tam w Hitlerlandzie.Luksemburgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 13:57 Witam Glupi Jasiu. A co tam w twoim Katolandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
luis1979 Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji 22.02.06, 13:22 Złej baletnicy to i rąbek przy spódnicy. Nie rozumiem jak zawodowiec może mówić o tym, że nie potrafił złapać koordynacji ruchowej. Jeżeli pani Justyna tego nie potrafi to niech może wystartuje w paraolimpiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
golem_t Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji 22.02.06, 13:42 Nie obrażaj paraolimpijczyków. Oni wiedzą po co tam jadą. A poani Kowlaczyk - kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:29 Brak koordynacji wynika ze zmeczenia a to zas ze slabej formy. To jest proste jak slad narty w biegu klasycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: W sporcie jak w życiu - trzeba inteligencji IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 13:31 Niestety, ale w sporcie tak jak w każdej dziedzinie zycia zresztą, aby odnosić sukcesy trzeba być perfekcjonistą w każdym względzie. - odpowiednio ustawiony trening - odpowiednia dieta - odpowiedni tryb życia - inteligencja - chęć walki i wiara w siebie. A co my tu mamy? złe smary, zła trasa, brak właściwych nawyków żywieniowych, zadowolenie z byle jakich lokat, pocieszanie się, że jest się młodzikiem i jest czas. Nie słyszałem nigdy p.Justyny w TV ale b. ciekawy jestem, czy potrafi choćby poprawnie budować zdania. I dlatego takie są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlon Mój Boże!! IP: *.chello.pl 22.02.06, 13:55 Równie dobrze sam mógłym pobiec w tych zawodach, po połowie trasy bym zszedł i po sprawie, a wspomnienia z Olimpiady na całe życia zostają :). Człowiek, który czyms zajmuje się zawodowo i kompletnie mu to nie wychodzi, powienien pomyśleć nad zmianą zawodu!! A do tego ona reprezentuje Polaków- całkowite amatorstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja@ Re: Mój Boże!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 14:06 To trzeba było cwaniaku ruszyć dupę i zabrać się za treningi, zamiast siedzieć przed telewizorem. A to że ona reprezentuje Polaków to nie jej wina. Jest najlepsza w tym kraju bo większość młodzieży woli chlać piwsko po południu i jest za leniwa na uprawianie sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: Mój Boże!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 22.02.06, 17:55 czyli dokładnie tak jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serwismen Pierdu, pierdu, pierdu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem o czym mówię Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.bzmw.gov.pl / *.um.warszawa.pl 22.02.06, 15:04 Masz klepisko jołopie (świadczy o tym k...o twój nik). Gdy czytam te komentarze to wiem że nikt z was nigdy nie miał nart biegówek na nogach. Ktoś kto biegał wie o czym ta dziwczyna mówi, więc bez kretynizmów. To że jest w słabej formie świadczy o złym szkoleniu, braku zaplecza a komentarze sprzed telewizora możecie wsadzić sobie w d... A Szaranowicz z ta"swoją" gadką o mentalnych zachowaniach powinien sam coś ze sobą zrobić. MOże psychiatra....? Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Po co w ogóle nasi tam pojechali? Kilkudziesięciu 22.02.06, 15:11 Po co w ogóle nasi tam pojechali? Kilkudziesięciu sportowców i drugie tyle tzw. „działaczy”? Fajną wycieczkę sobie za nasze podatnicze pieniądze zafundowali. A w domu siedzieć i patrzeć w telewizor jak inni wygrywają! Taka Estonia – państewko wielkości Warszawy – ma 3 złote medale, z Australii, jedynego kontynentu na Ziemii praktycznie bez śniegu, też ktoś przyjechał i wziął medal. Holandia jest 3 razy mniejsza od Polski i praktycznie nie wie co to zima a najwyższy szczyt ma u nich minus 2 metry i został usypany łopatami ale też mają medale. Afryka to cały kontynent a nie ma w ogóle medali i nie jeżdżą na zimowe olimpiady i słusznie, bo są cieniasy jak my. Może my mamy jeszcze wysłać naszych na mistrzostwa krykieta do Pakistanu albo na polo do Argentyny? Nie potrafią to niech w domu siedzą. Tylko wstyd z tymi orłami na piersiach się pokazywać, bo się z nas zagraniczne telewizje tylko nabijają. I szkoda mi tych naszych reklamowych sponsorów. Jak ktoś się reklamuje polską reprezentacją olimpijską to wolę jego produktów nie kupować – pewnie też takie kiepskie jak nasi „sportowcy”. Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 Jesteś "100 lat za murzynami"- może złapiesz coś 22.02.06, 15:21 Jesteś "100 lat za murzynami"- może złapiesz coś innego, a może znowu brzydka dziewczynka nie jadła śniadanka? Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 ...a może loda na sniadanko ???????????? 22.02.06, 15:22 ...a może loda na sniadanko ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
leo68 Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji 22.02.06, 15:53 Wierzę w Justyne, który Polski sportowiec jest zdolny walczyć do utraty przytomności? natomiast „sztab” szkoleniowy (trener, działacze PZN itp.) do wymiany za to co się stało, żeby nie zmarnować takiego talentu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eqx Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.c240.petrotel.pl 22.02.06, 16:10 Jasne a moze wlozku tez nie mozesz zalapac wlasciwej koordynacji .Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak słów Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.autocom.pl 22.02.06, 16:29 Ja zdaję sobie sprawę, że sportowcy nie muszą mieć za dużo oleju w głowie, ale to co zrobiła Kowalczyk przed startem na 10 km nadaję się do konkursu o nagrodę Darwina (no nie umarła, ale tak idiotyczne zachowanie można potraktowac jako usiłowanie samobójstwa)Przeciez nawet średnio inteligentny szympans wie, że przed wysiłkiem trzeba mieć odpowiedni zasób energii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popoludniowy gdzie propagandzista dr. Smigielski??? IP: 87.207.192.* 22.02.06, 16:45 Odpowiedz Link Zgłoś
janosikw Paraolimpiada??? 22.02.06, 17:11 może następnym razem tam wysłac naszych reprezentatnów może będą jakieś wyższe miejsca bo na normalną nie ma po co szkoda kaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:17 A kim ty jesteś smutny mały kutasiku żeby takie komentarze wypisywać? Przecież ty byś w tych nartach nawet nie wiedział gdzie jest przód a gdzie tył. Wracaj lepiej do zmywania podłogi w swoim niemieckim supermarkecie, zamiast tu zgrywać bohatera przez swój przestrzały komputer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 17:31 Ciekawi mnie do kogo pisze ta aneta. Ale jakbys miala ochote dorobi ,znam jednego Dojcza ,ktory prowadzi klub.Zakladajac ,ze masz WSZYSTKO co trzeba na miejscu a wiec nie za mala i nie za chuda, moglbym mu ciebie polecic. Inteligentna , jak kontastuje u ciebie , nie trzeba byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:32 no to zgaduj dalej półmóżdżku do kogo pisze ta aneta a Dojczowi to na razie sam możesz laske obciągać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:36 Justyna Kowalczyk była tak naprawdę jedyną, która mogła zdobyć medal, ale trener i osoby odpowiedzialne za przygotowanie jej do tych igrzysk popełnili fatalne błędy! Ona jest bez formy, podobnie jak A. Małysz, P. Ligocka, J. Krężelok, T. Sikora i inni. Wiadomo, że potęgą nie jesteśmy, ale mając tę nieliczną garstkę zawodników, którzy prezentują dobry poziom (czołówka światowa), trzeba było ich należycie przygotować. Trzeba było zrobić wszystko, aby to były ich najlepsze starty w tym sezonie! Ktoś za to odpowiada i tych ludzi trzeba rozliczyć i zwyczajnie im "podziękować". Nie wińcie zawodników! Oni by chcieli wypaść jak najlepiej. No cóż, takich mamy działaczy, prezesów trenerów i ich należy krytykować, nie zawodników. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No i co, głupi baranie? 24.02.06, 13:10 Wyszedłeś na idiotę. Mogłes nam oszczędzić twoich "śmiesznych i naiwnych komentarzy". Daleś ciała. Ot i wszytsko. Odpowiedz Link Zgłoś