Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 12:11
    Dziewucho , oszczedz tych smiesznych i naiwnych komentarzy. Dalas ciala . Ot
    i WSZYSTKO.
    Obserwuj wątek
      • Gość: wac Konkurs! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:14
        kogo pobije wierietelny? proszę o typy
      • Gość: kat Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.media4.pl 22.02.06, 12:22
        Nie powinna startować na 30 km. Dzieje się z nią coś niedobrego i w tej sytuacji
        zastanawiałbym się, czy przeżyje bieg, a nie które zajmie miejsce. Trzeba
        uważnie się przyjrzeć opiekunom p. Justyny. Chyba znów coś aplikują. Szkoda. I z
        innej beczki: proponuję zbiórkę pieniędzy wśród internautów na fundusz
        emerytalny dla p. Włodzimierza Szaranowicza. Powinno się go odsunąć od
        komentowania. To skandal, co on wyprawia (te uwagi o wietrze albo o smarach).
        • Gość: Schuja Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 12:34
          Lubie pana Szaranowicza ,jego dowcipne i pelne werwy sformulowania i nie doloze
          ani centa by sie go przedwczesnie pozbyc.On jest przeciez taki polski ewenement
          na skale swiatowa. Proponuje mala modyfikacje znanego hasla: Szaranowicz musi
          zostac.
        • Gość: mcguirre Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.02.06, 15:43
          A może pan Włodek powinien poprowadzić progam satyryczny. Sądzę, że pobije
          wszystkich. Z samych jego komentatorskich "kwiatów" uskłada się ze 100
          odcinków. Tytuł "Wiatrem i Smarem czyli co ślina na język..."
          • Gość: baba Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:32
            p.Szaranowicz prowadził w środy w duecie z jakąs dziennikarką rano
            program "Pytanie na śniadanie".Lubię oglądac ale w srody nie oglądałam nie dało
            się.
      • giewont Czy ci wszyscy sportowcy nie mogliby łapać 22.02.06, 12:34
        koordynacji za swoje ew. sponsorow /jesli sie tacy znajda/ pieniadze?
        • anezkak Re: Czy ci wszyscy sportowcy nie mogliby łapać 22.02.06, 12:40
          Popieram!!!
          To jest żenujące, co wyczynia i mówi panna (chyba, nie wiem??) Kowalczyk.
          Jedyne, co robi świetnie to OBCIACH!!! Niestety.
      • uzdek98 dziewczyna nie wziela witaminek i mamy pasztet :) 22.02.06, 12:40
        jakis barszczyk ktos zyczliwy moglby przygotwac na obiadek... wtedy rezultaty
        same przyjda... chociaz moze jest juz za pozno....
        • r306 Hy hy hy dooookladnie :) 22.02.06, 12:58
          Panna musi sie pilnowac z koksem po niedawnej dyskwalfikacji i teraz "zlapac
          tchu nie moze"... Szkoda gadac...
          • Gość: z Re: Hy hy hy dooookladnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:00
            Ładna teza, szkoda tylko, że specyfik za którego używanie została zdyskwalifikowana, obniżał wydolność. A więc coś nie w tę stronę. ;)

---
            igrzyskaolimpijskie.blox.pl
            • r306 :) 22.02.06, 14:11
              Nie zrozumiales :) Kobieta jest "na indeksie" wiec musi sie pilnowac. No i
              efekt widac "golym okiem" - kondycyjnie zwyczajnie padla bez wspomagania.
              • Gość: baba Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:35
                czy ten efekt też widziałeś GOŁYM OKIEM jak wygrala mistrzostwa świata juniorów
                do lat 23? I tez była sprawdzana
                • r306 Hehehehe 23.02.06, 09:04
                  Wiesz jaki jest cykl "brania" tych swinstw? Prawdopodobnie wlasnie nalozenie
                  sie kilku imprez jedna za druga spowodowal, ze odstawione "na czas" przed
                  mistrzostwami swiata juniorow daly pozytywny rezultat wynikowy, ale negatywny
                  testow. Olimpiada byla zbyt szybko po mistrzostwach (testy sa robione rowniez
                  nalotowo zaraz po duzych imprezach zeby wykryc to, co zostalo zamaskowane
                  podczas imprezy innymi srodkami farmakologicznymi) wiec nie mozna bylo wznowic
                  cyklu "branka". Liczono prawdopodobnie na to, ze napompowana forma wytrzyma do
                  olimpiany - nie wytrzymala.
              • bazyliszek4 Re: :) 22.02.06, 17:10
                r306 napisał:

> Nie zrozumiales :) Kobieta jest "na indeksie" wiec musi sie pilnowac. No i
                > efekt widac "golym okiem" - kondycyjnie zwyczajnie padla bez wspomagania.

pewnie dlatego była 8 na 15 km?

• Gość: Dario Re: Hy hy hy dooookladnie :) IP: 195.149.124.* 22.02.06, 15:51
              Czy oni kiedyś, złapią koordynację, nasmarują lepiej narty,nauczą się strzelać,
              najedzą się żeby nie mdleli? tylko wtedy błagam nie za nasze pieniądze!
      • Gość: jasiu Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:01
        Heil Schuja.Co tam w Hitlerlandzie.Luksemburgu
        • Gość: Schuja Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 13:57
          Witam Glupi Jasiu. A co tam w twoim Katolandzie.
      • luis1979 Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji 22.02.06, 13:22
        Złej baletnicy to i rąbek przy spódnicy.
        Nie rozumiem jak zawodowiec może mówić o tym, że nie potrafił złapać
        koordynacji ruchowej. Jeżeli pani Justyna tego nie potrafi to niech może
        wystartuje w paraolimpiadzie.
        • golem_t Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji 22.02.06, 13:42
          Nie obrażaj paraolimpijczyków. Oni wiedzą po co tam jadą. A poani Kowlaczyk -
          kto wie?
      • Gość: Ludwik Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:29
        Brak koordynacji wynika ze zmeczenia a to zas ze slabej formy.

To jest proste jak slad narty w biegu klasycznym.
      • Gość: dlugi Re: W sporcie jak w życiu - trzeba inteligencji IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 13:31
        Niestety, ale w sporcie tak jak w każdej dziedzinie zycia zresztą, aby odnosić
        sukcesy trzeba być perfekcjonistą w każdym względzie.
        - odpowiednio ustawiony trening
        - odpowiednia dieta
        - odpowiedni tryb życia
        - inteligencja
        - chęć walki i wiara w siebie.
        A co my tu mamy?
        złe smary, zła trasa, brak właściwych nawyków żywieniowych, zadowolenie z byle
        jakich lokat, pocieszanie się, że jest się młodzikiem i jest czas.
        Nie słyszałem nigdy p.Justyny w TV ale b. ciekawy jestem, czy potrafi choćby
        poprawnie budować zdania.
        I dlatego takie są efekty.
      • Gość: Marlon Mój Boże!! IP: *.chello.pl 22.02.06, 13:55
        Równie dobrze sam mógłym pobiec w tych zawodach, po połowie trasy bym zszedł i
        po sprawie, a wspomnienia z Olimpiady na całe życia zostają :). Człowiek, który
        czyms zajmuje się zawodowo i kompletnie mu to nie wychodzi, powienien pomyśleć
        nad zmianą zawodu!! A do tego ona reprezentuje Polaków- całkowite amatorstwo!!!
        • Gość: ja@ Re: Mój Boże!! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.06, 14:06
          To trzeba było cwaniaku ruszyć dupę i zabrać się za treningi, zamiast siedzieć przed telewizorem.
          A to że ona reprezentuje Polaków to nie jej wina. Jest najlepsza w tym kraju bo większość młodzieży woli chlać piwsko po południu i jest za leniwa na uprawianie sportu.
          • Gość: ogon Re: Mój Boże!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 22.02.06, 17:55
            czyli dokładnie tak jak ty :)
      • Gość: Serwismen Pierdu, pierdu, pierdu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:18
      • Gość: wiem o czym mówię Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.bzmw.gov.pl / *.um.warszawa.pl 22.02.06, 15:04
        Masz klepisko jołopie (świadczy o tym k...o twój nik). Gdy czytam te komentarze
        to wiem że nikt z was nigdy nie miał nart biegówek na nogach. Ktoś kto biegał
        wie o czym ta dziwczyna mówi, więc bez kretynizmów. To że jest w słabej formie
        świadczy o złym szkoleniu, braku zaplecza a komentarze sprzed telewizora
        możecie wsadzić sobie w d... A Szaranowicz z ta"swoją" gadką o mentalnych
        zachowaniach powinien sam coś ze sobą zrobić. MOże psychiatra....?
      • toja3003 Po co w ogóle nasi tam pojechali? Kilkudziesięciu 22.02.06, 15:11
        Po co w ogóle nasi tam pojechali? Kilkudziesięciu sportowców i drugie tyle
        tzw. „działaczy”?
        Fajną wycieczkę sobie za nasze podatnicze pieniądze zafundowali. A w domu
        siedzieć i patrzeć w telewizor jak inni wygrywają!

Taka Estonia – państewko wielkości Warszawy – ma 3 złote medale, z Australii,
        jedynego kontynentu na Ziemii praktycznie bez śniegu, też ktoś przyjechał i
        wziął medal. Holandia jest 3 razy mniejsza od Polski i praktycznie nie wie co
        to zima a najwyższy szczyt ma u nich minus 2 metry i został usypany łopatami
        ale też mają medale. Afryka to cały kontynent a nie ma w ogóle medali i nie
        jeżdżą na zimowe olimpiady i słusznie, bo są cieniasy jak my. Może my mamy
        jeszcze wysłać naszych na mistrzostwa krykieta do Pakistanu albo na polo do
        Argentyny? Nie potrafią to niech w domu siedzą.

Tylko wstyd z tymi orłami na piersiach się pokazywać, bo się z nas zagraniczne
        telewizje tylko nabijają. I szkoda mi tych naszych reklamowych sponsorów. Jak
        ktoś się reklamuje polską reprezentacją olimpijską to wolę jego produktów nie
        kupować – pewnie też takie kiepskie jak nasi „sportowcy”.

• galan12 Jesteś "100 lat za murzynami"- może złapiesz coś 22.02.06, 15:21
        Jesteś "100 lat za murzynami"- może złapiesz coś innego, a może znowu brzydka
        dziewczynka nie jadła śniadanka?
      • galan12 ...a może loda na sniadanko ???????????? 22.02.06, 15:22
        ...a może loda na sniadanko ????????????
      • leo68 Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji 22.02.06, 15:53
        Wierzę w Justyne, który Polski sportowiec jest zdolny walczyć do utraty
        przytomności?
        natomiast „sztab” szkoleniowy (trener, działacze PZN itp.) do wymiany za to co
        się stało, żeby nie zmarnować takiego talentu!
      • Gość: eqx Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.c240.petrotel.pl 22.02.06, 16:10
        Jasne a moze wlozku tez nie mozesz zalapac wlasciwej koordynacji .Żenada
        • Gość: brak słów Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.autocom.pl 22.02.06, 16:29
          Ja zdaję sobie sprawę, że sportowcy nie muszą mieć za dużo oleju w głowie, ale
          to co zrobiła Kowalczyk przed startem na 10 km nadaję się do konkursu o nagrodę
          Darwina (no nie umarła, ale tak idiotyczne zachowanie można potraktowac jako
          usiłowanie samobójstwa)Przeciez nawet średnio inteligentny szympans wie, że
          przed wysiłkiem trzeba mieć odpowiedni zasób energii...
      • Gość: popoludniowy gdzie propagandzista dr. Smigielski??? IP: 87.207.192.* 22.02.06, 16:45
      • janosikw Paraolimpiada??? 22.02.06, 17:11
        może następnym razem tam wysłac naszych reprezentatnów
        może będą jakieś wyższe miejsca
        bo na normalną nie ma po co
        szkoda kaski
      • Gość: aneta Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:17
        A kim ty jesteś smutny mały kutasiku żeby takie komentarze wypisywać? Przecież
        ty byś w tych nartach nawet nie wiedział gdzie jest przód a gdzie tył. Wracaj
        lepiej do zmywania podłogi w swoim niemieckim supermarkecie, zamiast tu zgrywać
        bohatera przez swój przestrzały komputer
        • Gość: Schuja Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.06, 17:31
          Ciekawi mnie do kogo pisze ta aneta. Ale jakbys miala ochote dorobi ,znam
          jednego Dojcza ,ktory prowadzi klub.Zakladajac ,ze masz WSZYSTKO co trzeba na
          miejscu a wiec nie za mala i nie za chuda, moglbym mu ciebie polecic.
          Inteligentna , jak kontastuje u ciebie , nie trzeba byc.
          • Gość: aneta Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:32
            no to zgaduj dalej półmóżdżku do kogo pisze ta aneta
            a Dojczowi to na razie sam możesz laske obciągać
        • Gość: maz Re: Kowalczyk: Nie mogłam złapać koordynacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:36
          Justyna Kowalczyk była tak naprawdę jedyną, która mogła zdobyć medal, ale
          trener i osoby odpowiedzialne za przygotowanie jej do tych igrzysk popełnili
          fatalne błędy! Ona jest bez formy, podobnie jak A. Małysz, P. Ligocka, J.
          Krężelok, T. Sikora i inni. Wiadomo, że potęgą nie jesteśmy, ale mając tę
          nieliczną garstkę zawodników, którzy prezentują dobry poziom (czołówka
          światowa), trzeba było ich należycie przygotować. Trzeba było zrobić wszystko,
          aby to były ich najlepsze starty w tym sezonie! Ktoś za to odpowiada i tych
          ludzi trzeba rozliczyć i zwyczajnie im "podziękować". Nie wińcie zawodników!
          Oni by chcieli wypaść jak najlepiej. No cóż, takich mamy działaczy, prezesów
          trenerów i ich należy krytykować, nie zawodników.
          Pozdrawiam.
      • dr.krisk No i co, głupi baranie? 24.02.06, 13:10
        Wyszedłeś na idiotę. Mogłes nam oszczędzić twoich "śmiesznych i naiwnych
        komentarzy". Daleś ciała. Ot i wszytsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka