Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam

23.02.06, 23:09
    Wszyscy "zawiedli", nie ma sprawy, nie ma czego wybaczać. I tak nie było szans. Game over.
    Obserwuj wątek
      • Gość: leoteo Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.startnet.pl 23.02.06, 23:14
        Bardzo podoba mi się Pani stanowisko. Tak, może presja była zbyt silna.
        Pozdrawiam.
        • Gość: leoteo Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.startnet.pl 23.02.06, 23:16
          Oczywiście zwracam się do Jagny.A nie do autora poprzedniego listu.
      • Gość: chicago cubs Looseeerr.......tak jak twoje malzenstwo IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 23.02.06, 23:17
        • Gość: Marcin Szpak Re: Looseeerr.......tak jak twoje malzenstwo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.06, 01:07
          A widziałeś Jej zdjęcia w CKM -ie, Idoito !!!!!
          • Gość: chicago cubs Re: Looseeerr.......tak jak twoje malzenstwo IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 24.02.06, 01:40
            tak ...ale kiepsko koles sie spisal z photoshopem
            • Gość: adios Wieśniak z jackowa... IP: 193.192.62.* 24.02.06, 12:03
              Lecz kompleksy gdzie indziej
        • Gość: MM Czlowieku, zastanow sie zanim cos napiszesz IP: *.216.41.6.conversent.net 24.02.06, 17:08
          Sometimes it's better to keep quiet and appear stupid than to open your piehole
          and remove all doubt.
      • Gość: fan Jak sie jedzie na rodzinne wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:18
        a nie Igrzyska, to faktycznie nie ma za co przepraszac
      • koalanw Jagna, przepraszają Ci co są czemuś winni. Pozdro 23.02.06, 23:19
      • premier_pacynka Moze brak prawdziwych fachowcow jest powodem 23.02.06, 23:20
        nieudanych wystepow naszych zawodnikow?? Ciotki,wujki wszystko w domowej
        radosnej atmosferze a nikt nie chce podpasc bo od zloba moze byc zaraz
        odsuniety.
        • Gość: Jajacek Jagna 3m sie - U R debesciak IP: 199.21.28.* 23.02.06, 23:25
          Nie martw sie JAgna - nie zawsze sie udaje. Nie ma za co przepraszac. Widac ze
          dalas z siebie to co najlepsze i to najwazniejsze.

Przepraszac to powinni 'dzialacze" ze zwiazkow sportowych.
          • messi1 tak oczywiscie bo to działacze dali dupy.. 24.02.06, 08:02
            ... i nie popisali się na stoku - baranie!!!
        • Gość: marcin Re: Moze brak prawdziwych fachowcow jest powodem IP: *.141-81-70.mc.videotron.ca 24.02.06, 03:25
          Niewiem czy wiesz ale np: hokeistki Kanady ktore dobyly zloto na ytych
          igrzyskach sa trenowane przez wolontarjuszy gowno nie pieniadze maja za swoje
          wystepy, na mecze jezdza dzieki uprzejmosci swoich chlopakow czy mezow ktorzy
          je podwoza i odbieraja z lodowisk,. A i jeszcze jedno kazda z tych zawodoniczek
          pracuje zawodowo a hokej to ich pasja. Jak widac jesli sie chce to i mozna.
      • Gość: siekiera [...] IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 23.02.06, 23:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • mike1976 Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam 23.02.06, 23:28
          siekiera, jesteś ordynarnym chamem. kondolencje.
      • mike1976 Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam 23.02.06, 23:27
        dajcie dziewczynie spokój, wyobraźcie sobie siebie na jej miejscu. presja musi
        być przytłaczająca. to tylko sport :)
        • messi1 to jej sport za który my płacimy... 24.02.06, 08:04
          ... jak bądzie utrzymywać siebie i swoją ciocię za swoje pieniądze to jej
          sprawa a dopóki my składamy się na jej stypendia olimpijskie, sprzęt i wyjazdy
          to mamy prawo oczekiwać dobrych wyników!!!
      • Gość: Slawek Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.231.udn.pl 23.02.06, 23:33
        Wiekszosc zawiodla. No i ma racje Jagna. Ma racje. Wiec terazniech oddadzą te 30
        mln zabranych nam w podadkach na te ich przygotowana. Bo wakacje mieli pewnie
        ekstra. Sama Jagna powiedziala ,ze oprócz startu to byl bardzo fajny wyjazd.
        Tylko dlaczego za moje pieniądze ???
        • Gość: obs2005 Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.pools.arcor-ip.net 24.02.06, 00:00
          Poziom dziennnikarski artykulu ponizej wszelkiej krytyki. Ach, rzygac mi sie
          chce...
        • Gość: salo Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 24.02.06, 00:03
          a kto mi odda kase za czytanie bzdur, ktore wypisujesz?
      • Gość: fan Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.m.pppool.de 24.02.06, 00:18
        nic nadzwyczajnego. ludzilas sie Jagna, ze cos osiagniesz ;-)
        Pamietaj: nie wolno wznosic sie za wysoko...
        Pokazalas rowny nedzny poziom jak cala reprezentacja polski :-(
        ucz sie od tej smarkuli Amelie Kober to moze cos z ciebie bedzie
        • Gość: enedue3 A czego można było się spodziewać po osobie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:25
          która rozbiera się w takim ścierwie jak gazetka CKM?
      • Gość: Jonek Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.e-wro.net.pl 24.02.06, 00:25
        "Jagna Marczułajtis: - Po prostu nie wyszło. Raz się udaje, raz nie. "
        Jedni trenują a inni nadstawiaja dupę do fotografowania.
      • slayer_fan Sport zimowy w Polsce zawodzi regularnie 24.02.06, 00:52
        zwłaszcza na olimpiadach.
      • bazyliszek4 Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam 24.02.06, 00:52
        20, 12, 10, 19, 31.
        to nie są liczby wylosowane w totolotku, to są miejsca jakie zajmowała w tym
        sezonie Jagna w zawodach slalomu giganta (w slalomie specjalnym była 8 i 1)).
        czy w jakimkolwiek innym kraju na świecie zawodniczkę z takimi wynikami
        dziennikarze i kibice nazywają medalową nadzieją? a potem jadą jak na łysej
        kobyle?
        a może dziennikarze nie znają tych wyników? ciekawe czy kiedykolwiek widzieli
        stronę FIS-U?
      • Gość: pocalujta_wujta Matolki Ciaston i Blonski czegos nie rozumieja IP: *.mad.east.verizon.net 24.02.06, 03:05
        Przede wszystkim sportu na tak wysokim poziomie. Panowie zanim zaczniecie
        zadawac glupkowato "podchwytliwe" pytania poczytajcie troche o tajnikach sporu
        wyczynowego. Troche psychologii by sie wam przydalo.

Na starcie na tym poziomie liczy sie cos takiego jak psychika i wewnetrzne
        nastawienie. Jak porozmawiacie z najlepszymi trenerami (ja z takim nie tylko
        rozmawialem ale i trenowalem u takiego snowboard alpejski ale nie w Polsce) to
        sie dowiecie, ze tam na gorze wszyscy sa mniej wiecej tacy sami. Zdecyduje
        natomiast to co kto ma w glowie i jak bedzie nastawiony.

Inna ksiazka napisana przez scigajacego sie zawodowca i trenera mowi wyraznie:
        "Nie wolno mowic ze sprobujesz - masz mowic ze to wykonasz z pelnym przekonaniem
        i tak masz czuc". Ci co "probuja" zwykle odpadaja.

Jagna wyraznie miala zachwianie psychiczne w najmniej odpowiedniej chwili. To
        jest to o czym mowi, ze nie rozumie. Mysle, ze jednak ona jako sportowiec i
        bodajze absolwent AWF doskonale rozumie tylko ze takie glaby jak wy i wielu
        kibicow po prostu nie rozumie. Trudno to wytlumaczyc. Trzeba by troche poczytac,
        pouczyc sie.... a moze nawet wystartowac tak jak ja to zrobilem. Najlepiej sie
        wie jak sie dotknie tej bramki startowej co to znaczy obciazenie.
        • Gość: Barth Ale pieprzysz trzy po trzy!!!Obrona tandety IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 24.02.06, 08:34
      • Gość: slavik222 Marczułajtis: Przepraszam, że latałam z goła d..ą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 07:25
        ...zamiast trenowac i skoncentrowac sie na jednym.do kitu ci ludkowie oplacani
        z kasy podatnika.Przede wszystkim zas do niczego sa trenerzy...
        • Gość: snowmasta ZAWISTNE, TĘPE ŁBY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:09
          Rzygać mi się chce jak czytam te wszystkie wasze komentarze jak sie
          dopierdzielacie do naszych sportowców.
          "Oddajcie nam pieniądze za ich wakacje i trenowanie" - koorva! Jakby te 30 mln
          podzielili między obywateli to co byście sobie kupili? Bułkę?!
          "Latała z gołą dupą zamiast trenować" - zazdrościcie jej ciała? Według mnie
          fajne zdjęcia, a jak komuś się nie podobają to niech nie ogląda! A gadanie że
          się przeziębiła też jest beznadziejnie głupie - o wiele większe szanse ma, żeby
          zachorować na stoku w czasie treningów.
          Wiecie gdzie jest największy problem? W tym zawistnym, a na dodatek głupim jak
          stado baranów polskim społeczeństwie! Co was tak pociąga w gnojeniu ludzi? To,
          że możecie odreagować swoje porażki i kompleksy? Jesteście żałośni! Sami nic
          pewnie w życiu nie osiągneliście, na sporcie się g... znacie, a się uważacie za
          ekspertów... Buractwo zwykłe i tyle...
          • Gość: nosferatu Re: ZAWISTNE, TĘPE ŁBY! IP: 62.148.86.* 24.02.06, 10:42
            snowmasta,dobrze napisałeś. Dziewczyna potrzebowała kasy i stąd te zdjęcia (nie
            wiem na pewno ale z tego co słychać to sama wychowuje dziecko) i to co pisali o
            jej rodzinie było dalekie od IDEALNEGO MODELU PODSTAWOWEJ KOMÓRKI SPOŁECZNEJ w
            którym miałaby oparcie.
          • obserwatorpl2005 Re: ZAWISTNE, TĘPE ŁBY! 24.02.06, 16:08
            Kazdy z nas potrafi tylko mowic ze narod polski jest narodem burakow, a tylko on
            jest nieburakiem. Bardzo jestem ciekaw...
            Moze zamiast ciaglego mowienia o tym ze jestesmy burakami tylko by przestawic
            pare argumentow? I jakos tak troszke grzeczniej. Wiem, mnie tez czasem puszczaja
            nerwy jak czytam co poniektore komentarze ale trzeba nad soba pracowac.
      • Gość: Barth JEDNO WIELKIE DNO,NIE DAWAĆ JEJ KASY NA TRENINGI IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 24.02.06, 08:03
        zero pzrzygotowania, zero ducha walki i jeszcze się broni, że inni
        zawiedli,dno,dno,dno.....
        • Gość: MM Bzdury piszesz IP: *.216.41.6.conversent.net 24.02.06, 17:11
          Nie wiem jak jest teraz, ale przed Salt Lake pamietam ze czytalem, ze ona
          trenowala sama we Francji, bez funduszy z Polski. Ale wtedy jak zajela czwarte
          miejsce, to kazdy byl dumny.

Teraz jej nie wyszlo. Sport to sport, a nie nauki scisle.
      • Gość: SKOM78 Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 24.02.06, 08:06
        Po co Jagna miała walczyć skoro i tak więcej kasy dostała za pokazanie swojego
        ciała w Playboy'u.
      • piwi77 Nie Ty jedna zawiodlas, dziecinko, nie Ty jedna... 24.02.06, 08:31
        Najbardziej to chyba zawiodl Szaman (niektorzy mowia na Niego Kapelan) ekipy
        olimpijskiej. Obiecywal gusla o przychylnosc Wielkiego Ducha i co?
        • Gość: pinky Re: Nie Ty jedna zawiodlas, dziecinko, nie Ty jed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:00
          sam jestes szaman, ale nie ma to jak ignorancja połączona z nieuctwem
          • piwi77 Re: Nie Ty jedna zawiodlas, dziecinko, nie Ty jed 24.02.06, 09:13
            Naobiecywal sie nasz Szaman przed olimpiada, w koncu za nasze pieniadze
            pojechal do Turyna, to niech chociaz nam wyjasni dlaczego nie zdobyl
            zyczliwosci Sil Nadprzyrodzonych?
      • Gość: obiektywny Re: Marczułajtis: Miss Playboya IP: *.hcz.com.pl 24.02.06, 08:34
        Jagna lepiej ci wychodzi pokazywanie cycków niż jazda na snowbordzie!!
        Porada darmowa : lepiej rób kariere przed fotoaparatem
      • Gość: Akuku Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.bredband.comhem.se 24.02.06, 08:36
        Pani Jagusia ma tzw. kobiece rozszczepienie osobowości.
        Medalu Olimpijskiego nie wymusza się szlochami i płaczem a
        na podium po medal nie da się wjechać "tyłkiem" nawet najlepiej
        wyeksponowanym w kolorowych pisemkach.
      • Gość: sx Jaga, było za dużo dymu, za dużo opowieści o IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 24.02.06, 08:49
        medalach. Sport to sport, każdy chce wygrać i każdemu noga się czasem powija, a jak się ktoś za duzo nadyma, to potem głupio.
      • krakszczur Pani Jagno, 24.02.06, 08:54
        no i nauczka na przyszłość

nie powinna Pani przepraszać,
        daje Pani szansę wypowiedzi burakom i chamom,

zdjęcia w miarę,

powodzenia przed obiektywem i na stoku,
      • Gość: erotoMAN Marczułajtis: wracaj do CKM i rozkladaj nogi IP: 153.98.68.* 24.02.06, 08:59
        lepsza jestes w bikini niz na snowboardzie. Jak kasy niezarobilas na
        Olimpiadzie to zawsze jest jeszcze Playboy i sesja za pare baksow.
      • Gość: Apasz sam jad :(( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 09:21
        Nie przejmuj sie tym gadaniem .. to co robisz prywatnie to twoja sprawa (CKM czy
        playboy nie wiem gdzie były te fotki). Dlaczego musimy byc tak zawistni
        potrafimy sie trzymac razem tylko w obliczu wojny choc juz teraz tez moze tak
        nie bedzie :( Za granicą kazdy mowi "tylko sie nie zadawaj z polakami " to nawet
        rumuni sie trzymają razem i pomagają sobie a polacy ... eghhhh
        Lipa Lipa :(

3maj sie Jagna !
        kibicuje Polakom na dobre i na złe !
      • Gość: Jazz Re: Marczułajtis: Przepraszam, że zawiodłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:26
        Start w CKM z gołym tyłkiem wypadł jej dobrze. No więc niech się Jagusia
        zdecyduje: pozowanie do fotek czy sport na koszt podatnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka