Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bojkot Małysza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:06
    To co zaprezentował Małysz w TVP to skandal. On nie obraził dziennikarzy, on
    obraził wszystkich nas kibiców. Proponuję bojkot Małysza przez wszystkich -
    dziennikarzy i kibiców. Do chwili kiedy nie usłyszymy słowa przepraszam
    Małysz nie istnieje w naszych sercach i na łamach gazet. To sprawdzian dla
    dziennikarzy, ale czy TVP zda ten egzamin. Czy dołączy sie do bojkotu Fakt,
    Przeglad Sportowy i RMF? Co ma do powiedzenia trener, Związek Narciarski, a
    co kibicom powiedzą sponsorzy. Czy Małysz jest ponad wszystkim? Bojkotuj
    mistrza,bo zasłużył na to.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Porter Re: Bojkot Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:15
        Uważam, że masz pełne prawo bojkotować Małysza.
      • Gość: majrix Ani myślę bojkotować Małysza... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.03.06, 21:17
        Gdzie się doczytałeś że Adam obraził nas kibiców???? Z tego co czytałem po
        konkursie w Oslo akutrat DZIĘKOWAŁ KIBICOM że zawsze są z nim. A że nie muisial
        po raz kolejny odpowiadać na bzdurne pytania tych pasożytów żerujących na jego
        sławie? Mi to lata.
        Tak się składa że Adam zarabia na siebie swoimi skokami, a że dadzą mu spokój
        fuckty, szaranowicze i inne jóźwiki, lepiej dla niego i dla nas kibiców
        A Tobie jeśli tak trzeba sensacji i wywiadów proponuję cykliczne programy
        wyskoich lotów typu jestem jaki jestem z Panem Wiśniewskim. Tam będzie mnóstwo
        ciekawych faktów z jego pożytecznego żywota. Tudzież zapraszam do czytania
        życia na gorąco lub bravo girl, gdzie można znaleźć wiele wywiadów z
        wartościowymi ludźmi, nie unikającymi dziennikarzy.
        • manhu A ja z chęcią zbojkotuję 14.03.06, 13:56
          Ale za co?
          Wypowiedzi Małysza nie słyszałem! Gdzie ona jest? W grudniu już raz zachował się skandalicznie, co miałem mu za złe. Czyżby zrobił powtórkę? Dawniej wypowiedź była na serwerze TVP, a teraz nie zbojkotuję, bo nie wiem za co? :(
          • Gość: majrix Re: A ja z chęcią zbojkotuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:22
            Ogólnie podziękował dziennikarzom że ich nie było w Oslo i sobie poszedł.
            Nikogo prostować bananów nie wysłał. Tak że nie widzę żadnego halo.
            • Gość: manhu Macie linka do filmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:38
              ww6.tvp.pl/video/2006/03/13/66198/film.asf
              Teraz można go bojkotować:) No jednak chyba nie zbojkotuję, wypowiedź z grudnia była o wiele gorsza.
              • Gość: husyta uwaga o 'klasie' była kolejną szpilą w Adama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:49
                Film wyraźnie ujawnia, że sam widok dziennikarzy wytrącił Adama z równowagi, że
                zadziałał jak czerwona płachta na byka.
                'Dziennikarze'długo musieli pracować bd tym, aby Adama do takiego stanu
                emocjonalnego doprowadzić.
                Czy wyciągną wnioski ze swego 'komentowania' sportu, że sam ich widok naszego
                najlepszego sportowca wytrąca z równowagi?
                Na koniec ta uwaga o 'klasie' była kolejną szpilą, która nie ułatwi przyszłej
                relacji dziennikarzy z Małyszem.
                Ja Adama na pewno nie zbojkotuję; zbojkotuję najwyżej TVP, oglądając skoki na
                telewizji czeskiej.
      • husyta Wypowiadaj się za siebie, liktorze i nie generaliz 13.03.06, 21:40
        Czujesz się obrażony wypowiedzią Adama? Ja nie. Ja też nie mogłem ścierpieć
        chamskich i prymitywnych komentarzy tzw. dzienikarzy z TVP.

Adam niejednokrotnie dziękował kibicom, że są zawsze z nim;
        a dziennikarze zrobili wiele, by kibice zostawili Adama.
        On się nie odwrócił od kibiców, ale od pseudodziennikarzy.
      • dzika_rzeka Re: Bojkot Małysza 13.03.06, 22:22
        Gość portalu: liktor napisał(a):

> To co zaprezentował Małysz w TVP to skandal. On nie obraził dziennikarzy, on
        > obraził wszystkich nas kibiców. Proponuję bojkot Małysza przez wszystkich -
        > dziennikarzy i kibiców. Do chwili kiedy nie usłyszymy słowa przepraszam
        > Małysz nie istnieje w naszych sercach i na łamach gazet. To sprawdzian dla
        > dziennikarzy, ale czy TVP zda ten egzamin. Czy dołączy sie do bojkotu Fakt,
        > Przeglad Sportowy i RMF? Co ma do powiedzenia trener, Związek Narciarski, a
        > co kibicom powiedzą sponsorzy. Czy Małysz jest ponad wszystkim? Bojkotuj
        > mistrza,bo zasłużył na to.

Sam się zbojkotuj chłopcze...

Adam jest wielkim mistrzem i dzięki temu, że wygrał po raz 29 w Pucharze Świata
        kilku (nastu?) dziennikarzy będzie się wozić po świecie i relacjonować "jakie
        emocje panują pod skocznią". Kiedy Adam lądował bliżej to wieszali na nim psy,
        a teraz znów jak ćmy do ogniska, byle się ogrzać w blasku Mistrza.

Ech, co za ludzie...
        • husyta Do Dzikiej Rzeki - masz rację! 13.03.06, 22:39
          A w Panoramie nie pokazano już kompromitującego dziennikarzy wywiadu z Adamem.
          Pokazano jego zwyciestwo sprzed 10 lat.
      • Gość: mmm Re: Bojkot Małysza IP: *.cs.ucr.edu 13.03.06, 22:34
        Bojkotuj sobie do woli, zeby sie czasem ktos nie przejal.

A najlepiej podnies IQ tego forum poprzez milczenie.
        • Gość: liktor Re: Bojkot Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:45
          Milczenie to owiec. mmm pomyśl zanim coś napiszesz.
          • Gość: Porter Re: Bojkot Małysza IP: 213.241.56.* 13.03.06, 22:52
            No, Tyś nad swoją cietą riposta całe 11 minut myślałał. Ale za to co za
            rezultat...
            • husyta Re: Bojkot Małysza 13.03.06, 22:59
              Gość portalu: Porter napisał(a):

> No, Tyś nad swoją cietą riposta całe 11 minut myślałał. Ale za to co za
              > rezultat...

Ty musisz być strasznie inteligentny, skoroś tak szybko zrozumiał, co liktor
              napisał. Ja chyba całą noc na to strawię.
      • cimoszenka Nas? 13.03.06, 23:21
        Słuchaj a Ty z jakiej okazji decydujesz za mnie? Nie dostałeś mojego
        pełnomocnictwa to wypowiadania się w moim imieniu?
        Mnie nie obraził. Zrozumiałeś specjalisto od toruńskiej sekty radiowo-
        telewizyjnej?
        Widziałem wywiad Adama Małysza w TVP2 i nieprawdą jest to co piszesz.
      • bazyliszek4 Re: Bojkot Małysza 14.03.06, 00:18
        Krzysztof Malewski: Wygrał Pan w Oslo po raz czwarty...

Adam Małysz: O, pan z Polski? Myślałem, że już o mnie zapomnieliście.

Jest Pan zły na polskie media?

Jestem zachwycony polskimi kibicami, którzy jeżdżą za mną po całym świecie i są
        wsparciem w najgorszych nawet momentach. Trudno to powiedzieć o polskich
        dziennikarzach.

sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3208434.html
      • adam81w mow za siebie a nie za innych kibicow 14.03.06, 00:59
        mnie nie obrazil . mnie nie potrzebne co chwila glupawe wywiady z malyszem . -
        jak sie pan czuljakapantakskoczyl? - dobrze i wkolo macieju
        • Gość: Krzyś Re: mow za siebie a nie za innych kibicow IP: *.pke.pl 14.03.06, 07:23
          liktor: wiesz jak my za bajtla godali takim jak Ty:

"idź sie utop, i powiedz jaka woda"

co za typ;/

Brawo Adaś! Za olanie ciepłym moczem tych pseudo dziennikarzy!!!!
          • Gość: kojonkoski Re: bojkot szaranowicza szpakowakiego kurzajewskie IP: *.opolska.policja.gov.pl / 80.48.177.* 14.03.06, 09:07
            JAK TAKIE MIERNOTY jak wymienieni w tytule mają czelność obrażać Adama.
            Zachowanie MAłYSZA było jak najbardziej zrozumiałe. Ja też mam dość tych
            paradziennikarzy. Szlag mnie trafia gdy zawody komentują wymienieni. Ich bełkot,
            jakanie się, dzika egzaltacja, budowanie zdań siedmiokrotnie złożonych,
            popisywanie się w każdym wejściu telewizyjnym tymi samymi wyświechtanymi
            zasłyszanymi chwilę wcześniej frazesami i newsami o których wszyscy od tygodnia
            wiedzą jest żenujące. Teraz jeszcze próbują atakować ŚWIęTOść POLSKIEGO SPORTU.
            fURDA IM.
            • Gość: missy Re: bojkot szaranowicza szpakowakiego kurzajewski IP: *.noc.atman.pl 14.03.06, 09:13
              Nasz Adaś był do tej pory za grzeczny i za układny w stosunku do tych
              wszystkich patafianów z TVP i innych im podobnych. Wreszcie wyrzucił z siebie
              co tak naprawdę o nich myśli. I bardzo dobrze, bo wyraził zdanie nie tylko
              swoje ale i większości kibiców. Brawo, Adaś! Tak trzymać!!!
      • Gość: Jacek Re: Bojkot Małysza IP: *.sg / 195.116.23.* 14.03.06, 09:46
        Bojkot ? Chyba Cię boli jakaś część ciała. Do lekarza.. Adam nareszcie
        powiedział prawdę. Panowie z mediów myślą, że oni wykreowali Małysza. Adam tak
        trzymaj.
        • Gość: husyta Panowie dziennikarze, pora przeprosić Adama ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:07
          Hasyta też uważa, że dziennikarze wykreowali Małysza.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=38427588&a=38439912
          Prawda raczej wygląda tak, że to kilku dziennikarzy posłużyło się Małyszem aby
          zrobić 'karierę', a gdy Adam miał dołek formy, zaczęli traktować go jak
          cytrynę, z której chcieli wycisnąć ostatnią kropelkę.
          Ich komentarze były prymitywnie żenujące; czasem nawet nie potrafili poprawnie
          wymienić nazwisk zawodników;
          ich postawa wobec trenera też była prymitywnie nieprzychylna (być może na
          czyjeś zlecenie?)
          innymi słowy, dziennikarze mają swój znaczący wkład w konfliktowaniu Adama z
          trenerem oraz trenera z PZN i kibicami.
          Adam ma prawo odwrócić się od tych intrygantów, a szefostwo TVP powinno tych
          panów przenieść do komentowania i popularyzowania kręgli.

Panowie dziennikarze, najwyższa pora powiedzieć Adamowi i
          kibicom 'Przepraszamy.'
      • Gość: DSD Jak Kuba Bogu... IP: 212.33.72.* 14.03.06, 10:17
        Na własne uszy słyszałem komentarze pewnego dziennikarza TVP na temat trenera
        Małysza podczas transmisji Igrzysk w Turynie. 'Chamstwo' to najbardziej łagodne
        określenie ich poziomu. Nie wiem, czy Małysz ma coś na sumieniu czy nie, ale w/w
        komentarze wystarczą abym go nie potępiał za odzywki z Okęcia. Kto chce, niech
        go bojkotuje - mniej buractwa przyjedzie do Zakopanego, co będzie miało dodatni
        wpływ na tatrzańską przyrodę.
      • Gość: skorpios wypowiadaj sie sam za siebie.... IP: *.abp.pl / *.abp.pl 16.03.06, 18:17
        • Gość: ran Re: wypowiadaj sie sam za siebie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:21
          Przecież on wypowiedział się za siebie.
          • bazyliszek4 Re: wypowiadaj sie sam za siebie.... 17.03.06, 00:24
            Gość portalu: ran napisał(a):

> Przecież on wypowiedział się za siebie.

przeciez gość napisał "On nie obraził dziennikarzy, on obraził wszystkich nas
            kibiców". więc jeśli on to miliony, to mamy nowego wieszcza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka