Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki

• Gość: sossssss Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.mynow.co.uk 14.06.06, 23:26
        janas ciec ostatni, zamist zmienic w przerwie albo zaraz poi skrzydla na
        swieze , do wymiany byli krzynowek, zurwaski, sobolewski ktorzy rozrgrali slabe
        zawody on czekaml bo bornil zasr..anego 0:0 i z tego to wszystko wyuniklo!!!!!!
        mamy trrenera do dupy niestety, zwiazek ktoryt go wybral nie lepszy piechniczki
        apostele strejlauy ktore nic nie moga wiedziec o nowoczesnej pilce bo nawet po
        angielsku nie mowia wiec nie moga sie doksztalcac ot i zal pozostal tylko:(:(:(:
        (:( dziekujemy kibicom, to co zrobiliscie z ekwadorem i teraz w dortmundzie
        bylo cudowne, jednak slowa hymnu wciaz prawdziwe "Jescze Polska nie zginela
        poki my zyjemy..."
        • Gość: janas out Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.acn.waw.pl 14.06.06, 23:27
          Szacunek dla KIBICÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: dildo gdzie jest trener?strusiojanasie won do wronek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:26
        k.mac!od 60min widac bylo ze poowa skladu juz nie biega - zuraw-wladca nie wiem
        czego - zupelnie bez formy-nie mozna bylo go zminic na brozka juz kolo 60
        minuty? schweinkampfkrzynio to dno - jurgen zmienial zawdnikow a janas robil
        durne miny jak w reklamiedziennika _ dodatek sportowy to mistrzostwo swiata.
        h.j a nie mistrzostwo;(
        • Gość: Zenek KOchalem sie w czasuie meczu z moją dziewczyną... IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:28
          ...i mialem orgazm jak k...a wlasnie stracilismy bramke!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: janas out Re: KOchalem sie w czasuie meczu z moją dziewczyn IP: *.acn.waw.pl 14.06.06, 23:29
            chociaz połkneła???????czy wypluła?? rotflllllllllllll
            • Gość: oleoganja@stofanet Re: KOchalem sie w czasuie meczu z moją dziewczyn IP: *.rev.stofanet.dk 14.06.06, 23:31
              na to konta powinna polknac
            • Gość: pj A czy ta dztewczyna nie nazywasie sie Maja Raczka? IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 14.06.06, 23:55
          • Gość: trampkarz Re: KOchalem sie w czasuie meczu z moją dziewczyn IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.06.06, 23:30
            Widzisz, Zenek... to przez Ciebie! Powinienes byl sie modlic...
            A swoja droga: taka porazka, to prawie wygrana. Gratulacje dla zespolu!
          • Gość: gość Re: KOchalem sie w czasuie meczu z moją dziewczyn IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.06.06, 23:49
            chwalisz się czy żalisz? i pop..... mecz.
            • Gość: oleoganja@stofanet Re: KOchalem sie w czasuie meczu z moją dziewczyn IP: *.rev.stofanet.dk 15.06.06, 00:03
              ja tam przezywam to sam....
      • stimow Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki 14.06.06, 23:26
        Szkoda.
        Jeśli przegrywa ten, co nic nie robi, to Nasi swoją grą wiele uczynili
        - może kiedyś to zaowocuje...

Dlatego też Dziękuję Polskim Piłkarzom i Kibicom.
        Byliście Świetni.
        Pomimo wszystko głowa do góry.
        Jeśli nie teraz, to kiedyś - z nowymi doświadczeniami...

A do krytyków naszej Reprezentacji:
        Z całym szacunkiem, lecz jakie macie wyniki na WF?
        Jak wiele to Was trudu kosztowało?
        • Gość: divad Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:29
          chyba ogladalismy inny mecz. poza tym ze walczyli nie pokazali NIC!! moze
          przypomnisz mi 1 skladna akce ofensywna naszego zespolu? bo takiej nie bylo.
          przykre ale jestesmy jedna z kilku najgorszych druzyn tych mistrzostw. i nic
          tego nie zmieni, nawet inny selekconer. ale grunt to sie nie przejmowac.
        • Gość: jacek13n Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:31
          chlopie , czego ty sie nalykales?
      • Gość: ja Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.06, 23:27
        Hahahahahahahaha. Jak zwykle...
      • Gość: jacek13n Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:27
        Janas nadaje sie do odstawki. Najprawdopodobniej brakuje mu żelaza w głowie... refleks szachisty... to dzieki fajkom udalo mu sie poddzwignac zespol do mistrzostw... szkoda gadac...bo i nie ma o czym...
      • Gość: erbi Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.promax.media.pl 14.06.06, 23:27
        dlaczego tak jak z Niemcami, Polacy nie zagrali z Ekwadorem? To mecz z
        Ekwadorem był meczem o wszystko. Fatalny błąd Sobolewskiego - po co faulował na
        środku pola, gdzie nie było żadnego zagrożenia, a w konsekwencji osłabił zespół
        na kilkanascie minut przed końcem spotkania?
        • Gość: ja Janas jedz juz do domu, IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:31
          a Niemcy ciagle mowią o dużym PECHU przy akcjach w reguaminowych 90 minutach,
          zasłużonym golu przy którym, jak mówia Bogu dzieki, Polacy zaspali.

To Trener przysnal.

Panie Janas. Ile mozna czekac ze zmianami.
          Niemcy dali swierzynke i co chwile Neuwille byl w naszej bramce. A nasi
          rezerwowi ciagle czekali na lawce.

Panie Janas Pan se z nas jaja zrobil.
      • Gość: TITUF Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:27
        Pięknie,pięknie szkoda że nie z Ekwadorem tak zagrali.A teraz Janas -czeka
        mistrzostwo świata w sporcie w "Dzienniku"...
      • Gość: kuczer Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:27
        janas dymisja. kiedy wprowadził zmiany? kogo zmienił? co z żurawskim?
        lewadowski? panowie, to są jaja oficjalne. to był mecz do wygrania. skonczyło
        sie jak zwykle. jak zwykle po dupie. budujace uczucie.
        • miotlica Brawo Boruc 14.06.06, 23:30
          Tak, to był mecz do wygrania. Dajcie trenera, który poprowadzi naszych
          chłopaków. Brawa dla Boruca - byłeś dobry.
        • Gość: hans kloss Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.hsd1.co.comcast.net 14.06.06, 23:31
          bardzo mi smutno, ze Polacy przegrali, ale to jest sport. Wygrala druzyna lepsza.
          Od dzisiaj bede dopingowal druzynie Niemiec, sa naprawde swietni. Mam nadzieje, ze
          dojda do finalow.
          • Gość: fan Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.m.pppool.de 15.06.06, 00:53
            Berlin Berlin ! wir fahren nach Berlin !!!
        • Gość: Grzesiek Wroclaw Re: Janas nie zna sie wogle na swoim fachu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.06, 23:42
          o zmianach janasa to nawet szkoda gadac, od 60min. bylo widac CZARNO NA
          BIALYM , ze jak nie zmieni Sobolewskiego to bedzie czerwona kartka....
          poza tym jak klinsmann wprowadzil tak ofensywne zmiany nalezaloby
          odpowiedziec...ale Janas zapomnial odtwarzacza dvd by ten mecz jeszcze raz
          przesledzic i podjac wlasciwe decyzje;
          a najgorsze jest to ze teraz wszystkie stacje telewizyjne ( zwlaszcza
          Szpakowski -ktory utknal w 1982 - z janasem i wlodkiem smolarkiem/super
          zawodnikiem zreszta/) mowia nam, ze walczylismy do konca, i ze w juz 70 min.
          mamy prawo nie miec sily, bo tyle z siebie dalismy..tylko skad niemcy mieli
          power do 93 minuty...czy my zyjemy w innym swiecie...ale tak naprawde
          nie dziwie sie pilarzom, ktorym od ponad 20 lat wciskaja, ze nie mamy szans w
          tym sporcie, bo skoro Deynie i Lacie sie nie udalo to teraz tym bardziej nie
          mamy szans - a pozniej jedyne czym mozemy sie pochwalic to tym, ze walczylismy,
          ale jak zwykle przegrywamy,
          dlatego rozumie maksymalne wpieprzenie Smolarka i Boruca, ktorzy nie akceptuja,
          ze musza byc gorsi od przecietnych niemcow....i zycze sobie i wam by takich
          gosci jak smolarek i boruc bylo w polsce wiecej....a janasowi zdecydownie juz
          dziekuje..niech wraca do puszczy;
      • Gość: sumo Wnioski - brak ataku IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:29
        - drużyna nie ma formacji ataku - gdzie jest Rasiak skoro taki świetny
        - Żurawski, Szymkowiak - już zbyt starzy i brakuje sił do walki
        - szkoda że drużynę trzeba motywować biciem, ale jednak jest to możliwe
        - wyszkolenie indywidualne ... no coż takie mamy szkolenie piłkarskie i nie
        mamy w składzie żadnego "magika"

Dzisiaj drużyna poległa w walce. Mimo przegranej brawa za postawę, tylko
        dlaczego nie było tak z Ekwadorem ?

• Gość: Sali Re: Wnioski - brak ataku IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:31
          A i tak mamy ładniejsze dziewczyny!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
        • Gość: Din Don Re: Wnioski - ustawiony mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:32
          przecież to widać że mecz sprzedany. Janas głupi czy turysta że zmian wcześniej
          nie robił???? 15 minut przed oncem zmiana 3 graczy i zmiana całego meczu
      • Gość: GAZOL Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:30
        DALI Z SIEBIE WSZYSTKO BO BOJA SIę WYSIAśC NA OKęCIU. WIEC ZADEN SZACUNEK! GDYBY
        DALI Z SIEBIE CHOC POLOWę TEGO W MECZU Z EKWADOREM NIE MARTWILI BYSMY SIE O MECZ
        Z NIEMCAMI! BANDA IGNORANTOW KTORZY WYKONUJA SWOJA PRACE JAK WIDAC NA ZALACZONYM
        OBRAZKU. A JANAS A JANAS I TAK NIE WIDZE W JAKICHKOLWIEK ZAWODACH BO TO WSTYD.
        POLSKI PZPN TO PRZEKUPSTWO I BANDA ZLODZIEJI KTORZY TRZYMAJA SIE SWOICH STOLKOW,
        MOZE PORA WKOCU ABY POSZLI SLADAMI JANASA ZA GRANICE I NIE WRACALI... BO JANAS
        CHYBA NIE WROCI? KIBICE GO ZJEDZA A KIBOLE..... LEPIEJ NAWET NIE MYSLEC.
      • Gość: miko Polacy grają zawsze niezwykle konsekwentnie IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.06, 23:30
        Zawsze mobilizują się wtedy, gdy już jest za późno. Gdyby 1/3 tego zaangażowania
        wykazali w meczu z Ekwadorem, porażka z Niemcami o niczym by nie rozstrzygała. A
        tak można pakować walizki.
        • Gość: Sali Re: Polacy grają zawsze niezwykle konsekwentnie IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:32
          polki ładniejsze, a oni muszą ru.. te szwabskie paskudy :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D
        • Gość: ja Trenerowi sie popier**** mecze IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:33
          On chyba myślał, że ten z ekwadorem to jeszcze trening
        • Gość: Sali Re: Polacy grają zawsze niezwykle konsekwentnie IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:34
          A może tak jakieś przepraszam dla Boruca?? Gdzie ci wszyscy krytycy Artura?? Cwaniaki bez honoru!!!
        • Gość: jedrek Re: Polacy grają zawsze niezwykle konsekwentnie IP: *.hsd1.co.comcast.net 14.06.06, 23:35
          bardzo mi smutno, ze Polacy przegrali, ale to jest sport. Wygrala druzyna lepsza.
          Niemiecka druzyna jest naprawde swietnia. Mam nadzieje, ze dojda do finalow.
          • Gość: tul Re: Polacy grają zawsze niezwykle konsekwentnie IP: *.direct-adsl.nl 14.06.06, 23:40
            pajac jeste, jacy oni sa swietni? polecam poogladac inne druzyny
          • Gość: jacek Re: Polacy grają zawsze niezwykle konsekwentnie IP: 217.153.142.* 14.06.06, 23:48
            z całym szacunkiem, ale nie widzę Niemców w 1/4ej
        • artpiut Re: Polacy grają zawsze niezwykle konsekwentnie 14.06.06, 23:36
          Jak 40mln Polaków wydarło na nich mordy że wstyd przynoszą to sie
          zmobilizowali, ale Janasowi nic nie pomoże, ćwok za tępy jest, Klinsman
          wiedział kiedy zmiany robić
        • Gość: peter_pan Re: Polacy grają zawsze niezwykle konsekwentnie IP: *.acn.waw.pl 14.06.06, 23:37
          To już nie ma znaczenia. Janas - wy...laj.! Kiedy zrobiłeś zmiany!!! Ile piłek
          dotknął w drugiej połowie Krzynówek? Ile spieprzył Żurawski? Nie mam pretensji
          do piłkarzy. Zrobili, co mogli. Ale trenerze. Dał pan dupy, jako szkoleniowiec.
          Mam nadzieje, że został panu już tylko jeden mecz, po którym bedzie pan
          tradycyjnie bełkotał!
        • Gość: Chris Engel i tens bolszewik z SLD to ciule! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.06.06, 23:38
          Z Portugalia byla kompromitacja. Wojcik to looser. Polska do boju!!!!!
          • Gość: ZNAJOMY Re: Engel i tens bolszewik z SLD to ciule! IP: *.aster.pl 14.06.06, 23:51
            Chris ty chu.u, jesteś chory, idź się leczyć. I przestń bzykać własną siostrę !
            Palancie.
          • Gość: PIR2D Re: Engel i tens bolszewik z SLD to ciule! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:54
            Kuuu.. za 4 lata jak polska awansuje na mistrzostwa to w studiu będzie
            siedział janas jako znawca tematu i bedzie robił analizy. engel został
            ekspertem po takim blamażu to i janas może. Kuuuuuuuu.. co za kraj. listek,
            boniuś i rezta ciuli mam was DOŚĆ!!!!!
        • Gość: White Weasel jak zwykle... ;( IP: 194.146.219.* 14.06.06, 23:50
          Jestem raczej laikiem jesli chodzi o pilke nozna i uwazalam, ze kibicowanie
          polskiej reprezentacji jest frustrujace i moze nawet swiadczyc o lekkiej
          schizofrenii - bo wszelkie racjonalne przeslanki przemawiaja za nasza sromotna
          (mniej lub bardziej) porazka, ale mimo wszystko czlowiek gdzies tam w glebi
          serca ma nadzieje, ze moze jednak tym razem bedzie inaczej i wygramy.

Bylam pewna, ze przegramy z Niemcami. Ale gdy ogladalam ten mecz wstapila we
          mnie nowa nadzieja! Nawet nie, ze wygramy, ale ze chociaz zremisujemy i bedziemy
          mieli powod do dumy. Chlopcy grali dzis naprawde fantastycznie i nawet ja, ktora
          ogladam tylko MŚ i ME, widzialam ogromna roznice w porownaniu z meczem z
          Ekwadorem. I przez 90 minut miellismy mnostwo szczescia! Co najmniej 4 razy
          Niemcy mogli nam strzelic gola, ale nie trafiali w bramke albo Boruc swietnie
          bronil. A potem jeszcze te dwa odbicia od slupka! Wydawalo sie, ze szczescie i
          radosc sa juz tak blisko... I co?

I GOWNO! Jak zwykle! Ja nie bede dyskutowac dlaczego przegralismy, bo sie na tym
          nie znam, ale mam po prostu dosc, ze w tym cholernym kraju NIC nie moze sie
          udac! Caly czas jakies afery, strajki, politycy obrzucaja sie blotem, wszedzie
          korupcja, a nasza reprezentacja najpierw sie zalosnie osmiesza beznadziejna gra
          z Ekwadorem, a teraz tak pechowo przegrywa z Niemcami! Bo dla mnie to jest po
          prostu pech! Czemu nam sie nic nie udaje??? ;( I tu nawt nie chodzi o ten jeden
          mecz - tylko w ogole, czy Polsce i w Polsce cokolwiek sie udaje?...

Przepraszam, ze napisalam tak duzo (dzieki tym, ktorym chcialo sie to
          przeczytac! :* ) Kocham Polske, ale to bardzo dloujacy kraj... :<
          • Gość: Tomi_78 Re: jak zwykle... ;( IP: *.chello.pl 15.06.06, 04:19
            Hemingway napisal, ze "dobrze byc szczesciarzem, ale ja raczej bylbym dokladny
            bo wtedy kiedy szczescie przychodzi jest sie gotowym".

Zawsze czekamy na cud, a Niemcy graja do konca.
      • Gość: bez Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.aster.pl 14.06.06, 23:32
        Dziadostwo i minimalizm. Całą polska mentalność - jaka piękna katastrofa!
        Przecież mecz trzeba wygrać do cholery!!!
        Nikomu nie zamierzam dziękować za przegrany mecz. Wracajcie do domu patałachy.
        Nie dla was Mistrzostwa Świata. Szkoda, że się zakwalifikowaliście. To nie jest
        moja reprezentacja. DZIADY!!!
      • Gość: ??? Przecież my to mogliśmy bez problemu wygrać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:32
        Gdzie jest forma naszych piłkarzy z eliminacji?
      • Gość: justa Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: 212.160.86.* 14.06.06, 23:32
        banda nieudacznikow. frajerzy do kwadratu. janas to idjota
      • Gość: urzędniczka A po co Kaczor tam przyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:32
        Zespól grał wspaniale. Tylko po co prezydent tam pojechał. Zapeszył jak zwykle
        w czym się da.
      • Gość: kibic skopany w d. Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.quinnpumps.com 14.06.06, 23:32
        Polacy, Rodacy, Kibice ! Za cztery lata bedzie to samo!!. Nadzieje, nerwy,
        wscieklosc i zal. Bo w Polskiej Pilce Noznej nawet jakby bylo bobrze to by bylo
        zle. Sa jakies sily, ktore pilnuja aby wszystko szlo zle od dziesiatek lat. Bo
        nie ma trenera z jajami bo nie ma Ministra Sportu z jajami , ktory by rozwali
        ten super ukladzik -PZPN . Nawet ta ochydna nazwa przypomina PZPR.Fuj i tfu .
        Bo nie ma Premiera z jajami, ktory by znalazl faceta z jajami na stanowisko
        Ministra Sportu. Bo wszedzie jest uklad, znajomi, koledzy, prezesi, zarzad i
        caly ten syf.
      • mario.osh czytam i chce mi się żygać 14.06.06, 23:32
        wspaniali, dziękujemy, kochamy was,

sraniewbanie i martyrologia.
        wspaniale grali lecz przeje.ali. takie są fakty.

o! brawo! brawo! a jak przyszło co do czego to żaden nie potrafi
        wygrać. ...qrwa. >:

i jeszcze :
        1. przegrali mecz który musieli wygrać.
        2. mogliby go przegrać i wsadzić sobie w... poświęcenie i zap.erdalanie z
        szabelkami na niemieckie czołgi jakby nie dali doopy w pierwszym meczu który
        MIELI WYGRAĆ z drużyną słabszą od siebie.
        3. no i działanie trenera [epitetów odpowiednich brak]

i tyle.

ten jebnięty kraj nigdy się nie zmieni.

zawsze jak mamy mozliwość i dużą szansę by coś osiągnąć to niefrasobliwie
        dajemy doopy - a jak sytuacja jest już własciwie przechu.ana to wtedy wielkie
        poświęcenie i wszyszcy po, w podniosłym nastroju gratulujemy sobie wzajemnie...
        kolejnej przegranej - bo przecież nie dało się - ale za to jak
        walczyliśmy! ...qrwa >:

jak z powstaniem warszawskim - celebrowanie porażek jak zwycięstw.

mówię wam, to jest poje.ane !!!
      • Gość: monika jak wrócą - aresztowac wszystkich na lotnisku . IP: *.promax.media.pl 14.06.06, 23:32
      • Gość: górnik awanturnik spotkajmy sie na lotnisku aby dac im w ryj ! IP: *.promax.media.pl 14.06.06, 23:33
        • Gość: oleoganja@stofanet Re: spotkajmy sie na lotnisku aby dac im w ryj ! IP: *.rev.stofanet.dk 14.06.06, 23:40
          to Janasowi nalezy sie wpie..i to ostry zeby mu wszystkie zebu ku.wa
          wylecialy...pier...lony hujoza
          • Gość: kanarek Re: spotkajmy sie na lotnisku aby dac im w ryj ! IP: *.promax.media.pl 14.06.06, 23:46
            zapomniałes o Listkiewiczu ..., tego to trzeba zastrzelic .
        • Gość: ubik Re: spotkajmy sie na lotnisku aby dac im w ryj ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.06, 00:33
          za co? za to ze dzisiaj flaki z siebie wypruli?
          pomysl co piszesz... i daj z siebie tyle ...co oni dzisiaj na boisku to bedzie
          w Polsce lepiej..
      • Gość: Kibic Zurawski do budy, Janas pilnowac budy IP: 81.219.132.* 14.06.06, 23:34
        Kto Zurawskiego wymazal w miodzie. Rusza sie jak mul z tonowym ladunkiem.
        Jaki on ma kontrakt ze go nie mozna zmienic?
      • Gość: n Co się stało z tymi piłkarzami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:34
        Gdzie ich forma z eliminacji?
      • Gość: Totamto Janasowi już podziękujmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:36
        Ja tam widzę jednak pozytywy w tym, że niestety kolejny raz przegraliśmy z
        lepszymi, trzeba to przyznać, Niemcami. Trudno stało się, przynajmniej po
        walce. Ale co dalej? Ja chyba nie jestem jedynym, który to napisze: Panom:
        Janasowi, Żurawskiemu, Baszczyńskiemu, Żewłakowowi, Radomskiemu, Sobolewskiemu,
        Szymkowiakowi i niestety Krzynówkowi już dziękujemy, w szczególności za te
        chwile radości, których Oni nam kibicom dostarczyli, w eliminacjach do MŚ 2006.
        Życie jest brutalną walką o byt i Ci, którzy przestają być najlepsi muszą
        ustąpić miejsca młodym "głodnym" sukcesu zawodnikom. Na selekcjonera dałbym
        Kasperczaka, niech przygotuje drużynę na kolejne ME, może akurat Jemu się uda
        awansować do rozgrywek finałowych.
        • Gość: ojciec SLD Re: Janasowi już podziękujmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 14.06.06, 23:44
          podziekowanie to za mało , on jeszcze musi to odpokutowac , a pokutą będzie
          przypomonanie do konca jego zycia,ze jest h...
        • Gość: mnm Re: Janasowi już podziękujmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:47
          Bez przesady.
          Żewłakow rozegrał bardzo dobry mecz!
      • Gość: Trenerek Boruc i Zewlakow podpory kadry! IP: *.w83-199.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 23:36
        Fatalna czerwona kartka! Fatalna zmiana Zewlakowa! Gratulacje za ambicje i wole
        walki! Nie ustawienie zawinilo w 1 meczu a brak swiezosci! Sprawialo to
        wrazenie braku ambicji! Dzisiaj udowodnili , ze to bylo mylne stwiedzenie!
        Dzien wolnego uwolnil wszystkie pozytywne cechy naszych pilkarzy!Braki w
        sprawnosci i technice , nadrabiali ambicja i walecznoscia! Byl moment , ze
        Niemcy sie calkowicie pogubili a pozniej ta fatalna w skutkach czerwona kartka!
      • Gość: ARESCO Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:36
        Moi kochani janas jest pi.....
        po I połowie było widać że najsłabsi to Żurawski i Krzynówek
        zamiast ich zmienić ich nic nie zrobił
        jakby zmienił Krzynówka wcześniej to nie było by czerwieni dla Sobola
        bo akcja szła lewą stroną Krzynówek sp... a Sobolewskiemu pozostawał tylko faul
        Krzynówek i Żurawski zero
        najsałbszy Żurawski a zmiana Żewłakowa kpina
        chłopaki nie grają źle tylko ustawienia janasa wszystko pi.....
        janas na start niezły ale końcwkę do d .... patrz legia - panathinaikos
        jeden plus tego to że janasa ktos wymieni i mam nadzieję że będzie to KASPERCZAK

KASPERCZAK TRENEREM POLSKI

• Gość: k sama prawda !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:42
          !!!!!!!!
        • Gość: antyjanas Janas spadowa! IP: 86.41.154.* 14.06.06, 23:57
          Qwa, golym okiem bylo widac, ze Sobol z Radomskim graja kolejny choojowy mecz!
          Sobol byl od co najamniej pol godziny do zmiany! Francowaty Janas sie chyba
          zaczytal w dodatku sportowym Dziennika, ze nie widzial co sie dzieje na boisku.
          Co daja zmiany pokazal Klinsi... Swoja droga fryce tez gowno grali, moze
          jeszcze przejda Szwedow, ktorzy na razie nie zachwycaja, to wszystko. Najlepszy
          Boruc, chociaz wszystkie wykopy pod nogi rywali, Bosacki, Jelen, Bak, momenty
          mial Zewlakow. Krzynu to juz niestety nie lider, Zuraw to jakas farsa! Niby
          gwiazda a jedno udane zagranie w dwoch meczach- prostopadla pilka do Jelenia.
          Granie na remis bylo skazane na porazke, ja nawet po czerwonej kartce bym
          wprowadzil Brozka i kazal mu wpakowac bramke! Mam nadzieje, ze Listkiewicz
          wypieprzy tego mini trenerka Janasa i w meczu Kostaryka poprowadzi nas Skorza.
          Po mistrzostwach (albo jeszcze w trakcie) trzeba zaczac podkupywac Guusa
          Hidinkka, z naszymi nieudacznikami niczego nie osiagniemy...
      • Gość: belial13 Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.asko / 82.177.183.* 14.06.06, 23:36
        JAKICH TO MY MUNDRYCH TRENERÓW- FACHOWCÓW MAMY.GMOCH,ENGEL JAK TO SIĘ
        WYMĄDRZAŁO,JAK TO NA EKRANACH PIŁKARZY USTAWIAŁO,KONCEPCJE,PLANY I INNE
        PIEPRZENIE.TAKI ENGEL CHYBA JUŻ O KOREI ZAPOMNIAŁ?PAJACÓW PRZESTALI BY Z SIEBIE
        ROBIĆ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka