belzebub666666 Arszawin przyćmi Ibrahimovicia? 19.06.08, 09:11 belzebub666666 19.06.08, 09:08 Odpowiedz cytując Odpowiedz Gość: Jack 19.06.08, 01:32 Odpowiedz cytując Odpowiedz Weź spadaj, życzę im połamania nóg, strasznej klęski w następnym meczu i tyle. Powinni grać w mistrzostwach Azji, razem z Turcją. Chociaż Rosjanie to fajni ludzie, ale kraj jest, był od zawsze i będzie jeszcze długo od podstaw zły, chory i za dużo chce od reszty świata, i dlatego życzę im źle - a właściwie bardzo źle. Chora to jest ta głupia polska pajacu, a ja źle i to bardzo źle życzę tej głupiej polsce. Połamania nóg i strasznej klęski można życzyć tym głupim polakom durniu. A polaki mogą grać w mistrzostwach watykanu, ciemnoty i księży. Pewnie byliby najlepsi, bo takiej ciemnoty i ogłupienia tą chorą, poje...baną religią nie ma nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Arszawin przyćmi Ibrahimovicia? 19.06.08, 09:11 Gość: Jack 19.06.08, 01:32 Odpowiedz cytując Odpowiedz Weź spadaj, życzę im połamania nóg, strasznej klęski w następnym meczu i tyle. Powinni grać w mistrzostwach Azji, razem z Turcją. Chociaż Rosjanie to fajni ludzie, ale kraj jest, był od zawsze i będzie jeszcze długo od podstaw zły, chory i za dużo chce od reszty świata, i dlatego życzę im źle - a właściwie bardzo źle. Chora to jest ta głupia polska pajacu, a ja źle i to bardzo źle życzę tej głupiej polsce. Połamania nóg i strasznej klęski można życzyć tym głupim polakom durniu. A polaki mogą grać w mistrzostwach watykanu, ciemnoty i księży. Pewnie byliby najlepsi, bo takiej ciemnoty i ogłupienia tą chorą, poje...baną religią nie ma nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dahlen eh, te ruskie kmioty z kolchoza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 09:31 dostana taki wpier... od oranje, ze im d... spuchna! juz obstawiam final aryjski, niemcy - oranje! Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Re: eh, te ruskie kmioty z kolchoza! 19.06.08, 10:08 > dostana taki wpier... od oranje, ze im d... spuchna! > juz obstawiam final aryjski, niemcy - oranje! Te "ruskie kmioty" wygrały dwa mecze w grupie - ze Szwedami w bardzo dobrym stylu. A polska reprezentacja? Czy muszę przypominać? Rosjanie na pewno nie będą mieli pełno w gaciach przed spotkaniem z Holendrami - jak nasze orły przed grą z Niemcami. I przegrać z tak grającą Holandią to nie wstyd - przegrali nawet Włosi. Ale przegrać w słabiutkim stylu z rezerwami Chorwacji - to jest obciach na cały świat. Więc i tobie kolego, i wszystkim innym krytykom "ruskich kmiotów" radzę: spójrzcie co sami macie, a dopiero później krytykujcie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: eh, te ruskie kmioty z kolchoza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:35 Ludzie, to jest tylko piłka nożna, poproszę o kompresy i coś na uspokojenie! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kacapska "logika" 19.06.08, 10:37 przejrzysty napisał: > (...) Te "ruskie kmioty" wygrały dwa mecze (...) > stylu. A polska reprezentacja? Czy muszę przypominać? (...) To z tego powodu, że polska reprezentacja jest do d..., już się nie liczy prawdziwy test na wartość rosyjskiej - 1:4 z Hiszpanią? Jak polska reprezentacja kiepska to znaczy rosyjska dobra? To jest typowo sowiecka, kacapska "logika" w stylu "a u was biją Murzynów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dahlen kolego sympatyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:38 to nie zadne orly tylko zmokle kaczory! niemcy i hrvaci przebili ten napompowany balon, i bardzo dobrze sie stalo bo zasluzyli na to to ze pisze po polsku nie czyni ze mnie polaka :) ja od zawsze kibicowalem niemcom, chociaz paszport mam szwajcarski wiec patrze na to co mam i jestem zadowolony :) ale nie trawie tych wielkorusow, o mocarstwowych zapedach, gdzie 60% spoleczenstwa wegetuje na granicy ubostwa Odpowiedz Link Zgłoś
sasser.g Rosja - Szwecja. Rosjanie gromią Szwedów, czyli... 19.06.08, 10:50 brawo Rosja ! Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Arszawin przyćmi Ibrahimovicia? 19.06.08, 10:56 Rosjanie zagrali super mecz, polaczki to ostatnie patałachy świata. Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Arszawin przyćmil Zurawskiego!!! 19.06.08, 10:59 Jesli ktos ogladal mecz Szwecja -Rosja ,to byla tam sytuacja identyczna do tej jaka mial trampkarz zurawski na polu karnym i strzelil obok slupka.Rosjanin z mocniejszego podania i trudniejszej sytuacji strzelil precyzyjnie brameczke.Mam nadzieje ze trampkarz cieniarz zurawski ogladal ten mecz i zauwazyl (sic) podobienstwo sytuacji i wreszcie zacznie trenowac ,a nie jeczec o kontuzjach (a jak ja mial to powinien dla dobra druzyny zostac w domciu w luzeczku).Tyle o slynnym graczu (??????? larissy ........... "kontuzjowanym" kapitanie(!!!!!!!??????) reprezentacji POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Rosja - Szwecja. Rosjanie gromią Szwedów, czyli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:01 bardzo podobały mi się dwie bramki Rosjan. gdyby piłki nie odbijały się od słupka byłoby 4:0..... ale i tak jest świetnie. Cieszę się, że wygrała Rosja. Szwedom wystarczyłby remis... ale oni, tak jak polski skład, grają za wolno. zamiast popychać piłkę do przodu, podają między siebie. są po prostuza wolni. Dużo dla Rosji zrobił Arshavin- brawa dla niego!! szybki, młody, w świetnej formie. oby takich więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dahlen czy was powalilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:23 ruskom bedziecie kibicowac? przeciez oni was nienawidza i gardza polakami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_Moskwy Re: czy was powalilo? IP: *.unimoscow.ru 19.06.08, 11:33 Bzdury - 90% Rosjan nawet nie wie gdzie ta Polska znajdue... na serio daj spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horst Re: czy was powalilo? IP: *.westend.de 19.06.08, 11:49 siejac nienawisc gardzisz samym soba polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dahlen nie jestem polaczkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:53 nawet nie mam polskiego obywatelstwa tak wiec wal sie, folksdojczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horst Re: nie jestem polaczkiem IP: *.westend.de 19.06.08, 12:05 jestes jestes. lepiej byc folksdeutschem niz brunatnym faszokatolem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dahlen i znowu pudlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:16 jestem ewangelikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dahlen dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:18 dziwi mnie poprostu ze jakis polak moze kibicowac ruskim to tak jakby szkot czy irus kibicowal anglii gdzie tu prowokacje jakos widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_Moskwy Dlatego, ze jezeli ci dziwi cos - to jest tylko... IP: *.unimoscow.ru 19.06.08, 12:36 Pana prywatna sprawa. Naprzyklad ja (русский) kibicowalem Polsce - no i co z tego? Ruscy nienawidzą Polskę? Moze śmieją z nich ale nie nienawidzą... Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: Dlatego, ze jezeli ci dziwi cos - to jest tyl 19.06.08, 12:56 Gość portalu: z_Moskwy napisał(a): > Naprzyklad ja (русский) kibicowalem Polsce... A propos, ja tez. Oczywiscie, chcialbym, zeby po rosyjskiej na EURO- 2008 polska reprezentacja byla drugiej. Dzis wiem, ze cud wyjscia mlodych Rosjan w polfinal jest mozliwym, a cudu nad Wisla juz nie bedzie ... Odpowiedz Link Zgłoś