Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arszawin przyćmi Ibrahimovicia?

• belzebub666666 Arszawin przyćmi Ibrahimovicia? 19.06.08, 09:11
        belzebub666666 19.06.08, 09:08 Odpowiedz cytując Odpowiedz

Gość: Jack 19.06.08, 01:32 Odpowiedz cytując Odpowiedz

Weź spadaj, życzę im połamania nóg, strasznej klęski w następnym meczu i tyle. Powinni grać w mistrzostwach Azji, razem z Turcją. Chociaż Rosjanie to fajni ludzie, ale kraj jest, był od zawsze i będzie jeszcze długo od podstaw zły, chory i za dużo chce od reszty świata, i dlatego życzę im źle - a właściwie bardzo źle.

Chora to jest ta głupia polska pajacu, a ja źle i to bardzo źle życzę tej głupiej polsce. Połamania nóg i strasznej klęski można życzyć tym głupim polakom durniu. A polaki mogą grać w mistrzostwach watykanu, ciemnoty i księży. Pewnie byliby najlepsi, bo takiej ciemnoty i ogłupienia tą chorą, poje...baną religią nie ma nigdzie.
      • belzebub666666 Arszawin przyćmi Ibrahimovicia? 19.06.08, 09:11
        Gość: Jack 19.06.08, 01:32 Odpowiedz cytując Odpowiedz

Weź spadaj, życzę im połamania nóg, strasznej klęski w następnym meczu i tyle. Powinni grać w mistrzostwach Azji, razem z Turcją. Chociaż Rosjanie to fajni ludzie, ale kraj jest, był od zawsze i będzie jeszcze długo od podstaw zły, chory i za dużo chce od reszty świata, i dlatego życzę im źle - a właściwie bardzo źle.

Chora to jest ta głupia polska pajacu, a ja źle i to bardzo źle życzę tej głupiej polsce. Połamania nóg i strasznej klęski można życzyć tym głupim polakom durniu. A polaki mogą grać w mistrzostwach watykanu, ciemnoty i księży. Pewnie byliby najlepsi, bo takiej ciemnoty i ogłupienia tą chorą, poje...baną religią nie ma nigdzie.
        • Gość: dahlen eh, te ruskie kmioty z kolchoza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 09:31
          dostana taki wpier... od oranje, ze im d... spuchna!

juz obstawiam final aryjski, niemcy - oranje!

• przejrzysty Re: eh, te ruskie kmioty z kolchoza! 19.06.08, 10:08
            > dostana taki wpier... od oranje, ze im d... spuchna!
            > juz obstawiam final aryjski, niemcy - oranje!

Te "ruskie kmioty" wygrały dwa mecze w grupie - ze Szwedami w bardzo dobrym
            stylu. A polska reprezentacja? Czy muszę przypominać?
            Rosjanie na pewno nie będą mieli pełno w gaciach przed spotkaniem z Holendrami -
            jak nasze orły przed grą z Niemcami. I przegrać z tak grającą Holandią to nie
            wstyd - przegrali nawet Włosi. Ale przegrać w słabiutkim stylu z rezerwami
            Chorwacji - to jest obciach na cały świat. Więc i tobie kolego, i wszystkim
            innym krytykom "ruskich kmiotów" radzę: spójrzcie co sami macie, a dopiero
            później krytykujcie innych.
            • Gość: Lala Re: eh, te ruskie kmioty z kolchoza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:35
              Ludzie, to jest tylko piłka nożna, poproszę o kompresy i coś na uspokojenie!
            • ukos Kacapska "logika" 19.06.08, 10:37
              przejrzysty napisał:

> (...) Te "ruskie kmioty" wygrały dwa mecze (...)
              > stylu. A polska reprezentacja? Czy muszę przypominać? (...)

To z tego powodu, że polska reprezentacja jest do d..., już się nie
              liczy prawdziwy test na wartość rosyjskiej - 1:4 z Hiszpanią? Jak
              polska reprezentacja kiepska to znaczy rosyjska dobra?
              To jest typowo sowiecka, kacapska "logika" w stylu "a u was biją
              Murzynów".
            • Gość: dahlen kolego sympatyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:38
              to nie zadne orly tylko zmokle kaczory! niemcy i hrvaci przebili ten
              napompowany balon, i bardzo dobrze sie stalo bo zasluzyli na to

to ze pisze po polsku nie czyni ze mnie polaka :)

ja od zawsze kibicowalem niemcom, chociaz paszport mam szwajcarski
              wiec patrze na to co mam i jestem zadowolony :)

ale nie trawie tych wielkorusow, o mocarstwowych zapedach, gdzie 60%
              spoleczenstwa wegetuje na granicy ubostwa

• sasser.g Rosja - Szwecja. Rosjanie gromią Szwedów, czyli... 19.06.08, 10:50

brawo Rosja !
      • belzebub666666 Arszawin przyćmi Ibrahimovicia? 19.06.08, 10:56
        Rosjanie zagrali super mecz, polaczki to ostatnie patałachy świata.
      • niespodziewany22 Arszawin przyćmil Zurawskiego!!! 19.06.08, 10:59
        Jesli ktos ogladal mecz Szwecja -Rosja ,to byla tam sytuacja
        identyczna do tej jaka mial trampkarz zurawski na polu karnym i
        strzelil obok slupka.Rosjanin z mocniejszego podania i trudniejszej
        sytuacji strzelil precyzyjnie brameczke.Mam nadzieje ze trampkarz
        cieniarz zurawski ogladal ten mecz i zauwazyl (sic) podobienstwo
        sytuacji i wreszcie zacznie trenowac ,a nie jeczec o kontuzjach (a
        jak ja mial to powinien dla dobra druzyny zostac w domciu w
        luzeczku).Tyle o slynnym graczu (???????
        larissy ........... "kontuzjowanym" kapitanie(!!!!!!!??????)
        reprezentacji POLSKI.
      • Gość: Ulka Rosja - Szwecja. Rosjanie gromią Szwedów, czyli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:01
        bardzo podobały mi się dwie bramki Rosjan. gdyby piłki nie odbijały się od
        słupka byłoby 4:0..... ale i tak jest świetnie. Cieszę się, że wygrała Rosja.
        Szwedom wystarczyłby remis... ale oni, tak jak polski skład, grają za wolno.
        zamiast popychać piłkę do przodu, podają między siebie. są po prostuza wolni.
        Dużo dla Rosji zrobił Arshavin- brawa dla niego!! szybki, młody, w świetnej
        formie. oby takich więcej!
        • Gość: dahlen czy was powalilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:23
          ruskom bedziecie kibicowac? przeciez oni was nienawidza i gardza
          polakami!
          • Gość: z_Moskwy Re: czy was powalilo? IP: *.unimoscow.ru 19.06.08, 11:33
            Bzdury - 90% Rosjan nawet nie wie gdzie ta Polska znajdue... na serio daj spokój...
          • Gość: horst Re: czy was powalilo? IP: *.westend.de 19.06.08, 11:49
            siejac nienawisc gardzisz samym soba polaczku
            • Gość: dahlen nie jestem polaczkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:53
              nawet nie mam polskiego obywatelstwa

tak wiec wal sie, folksdojczu
              • Gość: horst Re: nie jestem polaczkiem IP: *.westend.de 19.06.08, 12:05
                jestes jestes.
                lepiej byc folksdeutschem niz brunatnym faszokatolem:)
                • Gość: dahlen i znowu pudlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:16
                  jestem ewangelikiem :)
              • Gość: z_Moskwy hm..jestes prowokatorem? IP: *.unimoscow.ru 19.06.08, 12:10
                • Gość: dahlen dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:18
                  dziwi mnie poprostu ze jakis polak moze kibicowac ruskim

to tak jakby szkot czy irus kibicowal anglii

gdzie tu prowokacje jakos widzisz?
                  • Gość: z_Moskwy Dlatego, ze jezeli ci dziwi cos - to jest tylko... IP: *.unimoscow.ru 19.06.08, 12:36
                    Pana prywatna sprawa. Naprzyklad ja (русский) kibicowalem Polsce - no i co z
                    tego? Ruscy nienawidzą Polskę? Moze śmieją z nich ale nie nienawidzą...
                    • nikola_piterski2 Re: Dlatego, ze jezeli ci dziwi cos - to jest tyl 19.06.08, 12:56
                      Gość portalu: z_Moskwy napisał(a):

> Naprzyklad ja (русский) kibicowalem Polsce...

A propos, ja tez. Oczywiscie, chcialbym, zeby po rosyjskiej na EURO-
                      2008 polska reprezentacja byla drugiej.
                      Dzis wiem, ze cud wyjscia mlodych Rosjan w polfinal jest mozliwym, a
                      cudu nad Wisla juz nie bedzie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka