Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kadra dla Kruczka!!

IP: *.telefony.com.pl 10.02.01, 20:15
    Nie rozumiem dlaczego nie ma w kadrze Łukasza Kruczka. Może nie jest to Adam Małysz ale sądze,że w konkursach drużynowycj na mistrzostwach świata skakałby o wiele dalej niż Śliwka czy Pochwała. Oni są młodzi i należy ich próbować na zawodach o puchar świata a nie na mistrzostwach. przecież wszyscy wiedzą że gdyby nie wspaniałe skoki Śliwki to w ostatnim konkursie drużynowym wyprzedziliśmy Niemców.
    PZN powinien jeszcze się zastanowić nad składem kadry.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Żyrafa Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.srkch.pik-net.pl 12.02.01, 09:09
        Popieram. W całych tych skokach po raz pierwszy poczułam się zniesmaczona. Myślałam, ze w tym sporcie liczy się forma. Kruczek wygrał w Zakopanem. Podejrzewam, ze są to znowu jak wszędzie jakies osobiste wojny i porachunki na których przegrywa reprezentacja kraju.
        • Gość: Komar Re: Kadra dla Kruczka!! IP: 192.168.1.78, 213.76.248.* 12.02.01, 09:42
          Podpisuę się obydwoma rękoma.
        • Gość: AZJA CZYM NARAZIŁ SIĘ KRUCZEK TAJNEROWI????? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 22:12
          DLACZEGO TRWA WOJNA MIĘDZY NIMI JAK MYSLICIE????
      • Gość: Zyziek Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.01, 19:53
        • Gość: zonk Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.01, 18:57
          Macie racje !! Co w kadrze robi Bachleda ??? (na miejscu Kruczka ?)
          • Gość: Gutek Re: Kadra dla Kruczka!! IP: 153.19.145.151, 153.19.144.* 24.02.01, 22:03
            Kruczek powinien byc w kadrze.
            Chyba ze Tajner uwaza inaczej.
            • Gość: norbeusz Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 27.02.01, 19:40
              kruczek do kadry a komentator zimoch do komentowania zrywania pomodorow z dzialek.w kadrze jak w polskim radiu:ukladziki,uklady i walka o stolki.zjedza i malysza,zobaczycie bedzie duze G na olimpiadzie w salt lake city!!
      • Gość: Magnat Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.01, 23:42
        Przepraszam, ale ja jestem przeciw. Ten chłopak już kiedyś skakał w "koszulce z białym orłem" i prochu nie wymyślił. On jest za stary żeby coś osiągnąć, lepiej dać szanśe Śliwkom i Pochwałom, żeby mieć z nich pożytek z nich w przyszłości.
        • Gość: Romek Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.eds.com 28.02.01, 08:50
          Tak samo Małysz zawalał rok, dwa lata temu. Co z tego, że Kruczek skakał już rok, dwa temu. Teraz wygląda na to, że jest w formie.
        • Gość: + Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.ceti.pl 28.02.01, 13:29
          szance Śliwkom i Pochwałom można dawać w Polsce na skoczni k-15 , a nie na MŚ
      • Gość: Picasso Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.01, 12:51
        Zgadzam się z autorem w 100%. KRUCZEK DO LAHTI !!!
      • Gość: Krzysiek Re: Kadra dla Kruczka!! IP: 213.25.164.* 15.02.01, 13:18
        Myślę że nie mamy szans na medal w konkursie drużynowym. Lepiej jest spokojnie się przygotowywać do olimpiady. Dlatego należy przygotowywać nowych skoczkow do startów w poważnych imprezach.
        • Gość: keane Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.01, 21:47
          co bachleda robi w kadrze???? NIC !!! fantastycznie skoczył w drużynie z łączną notą 80 pkt :)
          • Gość: Focus Re: Kadra dla Kruczka!! IP: unknown, 193.150.166.* 27.02.01, 17:20
            Brak Kruczka w kadrez to chyba rzeczywiście pomyłka...
          • Gość: + Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.ceti.pl 28.02.01, 13:30
            to już ja lepiej skaczę w dsj210
      • Gość: kundzio Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.n-e-t.pl 27.02.01, 18:18
        dzisiejszym wystepem kruczek udowodnił ze powinien znalezc sie w reprezentacji polski
        pokonanie takich klasowych zawodnikow jak skupien czy mateja oznacz ze moze zaistniec w pucharze swiata
        • Gość: Grabiarz Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 18:36
          W pełni popieram wasze wywody.Kadra dla Kruczka!!! I niech nikt nie mówi że jest za stary, jeżeli ktoś jest w formie to powinien się pokazać na ŚWIECIE!!!
          • Gość: cuba Re: Kadra dla Kruczka!! IP: 172.18.102.104, 217.8.160.* 27.02.01, 19:59
            Popieram. KADRA DLA kRUCZKA. Dosyć już loterii z e Skupniem lub Mateją. Łukasz nie będzie narzekał, że mu skocznia nie leży.
            • Gość: Szymon Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 21:15
              Zgadzam się z Wami, że trener Tajner powinien dać jeszcze jedną szansę na zaistnienie w kadrze i zabrać go ze sobą do Obersdorfu i wtedy się przekonamy o wartości tytułu Mistrza Uniwersjady
          • Gość: kirko Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 28.02.01, 17:44
            to jest wszystko bardzo proste:syn trenera musi byc w kadrze i juz.wobec tego
            kruczki i nne beda blokowane.malysza odeslal do domu ze niby taki opiekunczy i
            ojcowski a chodzilo o to zeby jego syn mogl powalczyc o braz ,I WYGRAL TEN
            BRAZ!!!poza kruczkiem i malyszem nikt nie skacze,wobec tego pan trener bedzie
            mial latwy argument zeby wsadzic syna do kadry(tak jak w hokeju.patryk pysz i
            jego tata probuja za wszelka cene udowodnic ze czerkawski nie jest godny nhl)
            PIOTR FIJAS POWINIEN BYC TRENEREM I JUZ!!!TO JEST GOSC!!!
      • Gość: B Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 23:52
        Zgoda, w 100 procentach. Tylko jedna uwaga: kadrę ustala nie PZN, ale pan Tajner, który nie lubi Kruczka (a za co, to już inna historia...)
        • Gość: Romek Re: Kadra dla Kruczka! Czy Tajner nie lubi Kruczka IP: *.eds.com 28.02.01, 08:55
          O to jest temat, który również wymagałby wyjaśnienia. W końcu kadra to nie klub sympatyków trenera Tajnera.
          W końcu mogli by się np. dogadać przy pomocy psychologa.
      • Gość: cykus Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 28.02.01, 05:23
        dlatego zeby syn trenera byl w czolowce.malysz tez ma sie kurowac bo jego syn ma zdobyc braz .bardzo proste!
        • Gość: jak Re: Kadra dla Kruczka!! IP: unknown, 193.150.166.* 28.02.01, 09:29
          za dużo w tym złośliwości...Tytuł mistrza uniwersjady oczywiście nic nie znaczy, nawet tytuł mistza Polski bez Małysza nie ma swojej pełnej wartości. Nie da się jednak ukryć, ze Kruczek przynajmniej na skoczniach, które świetnie zna skacze na całkiem przyzwoitym poziomie. Nie widzę powodu dlaczego nie miałby sprawdzić się w PŚ. Jeżeli jego forma by się potwierdziła to stawiam na pierwszą 20...
          I jeszcze jedno, na pewno nie narzekałby w Lahti na to, ze mu skocznia nie leży i najchętniej wróciłby do domu. Mateja (którego szczerze szanowałem jako skoczka) dał taką plamę, że teraz zastanawiam się czy nie blokuje on niepotrzebnie miejsca w kadrze....
      • Gość: kopajan Re: Tajner jest niestety MAŁY! IP: 213.186.68.* 28.02.01, 09:57
        Jeżeli o tym, kto reprezentuje Polskę na mistrzostwach Świata decydują prywatne animozje pana "trenera" to wygląda to tak jak widać - była szansa na drużynowy medal - niestety - widać dla PZN ważniejsze jest wysyłanie kotów po naukę niż zdobywanie medali. Na plecach Małysza za długo nie ujedziemy.
        • Gość: darek Re: Tajner jest niestety MAŁY! IP: 10.2.19.50, 213.25.10.* 04.03.01, 21:56
          Czytam te listy i zaczynam odnosic wrazenia,ze zawsze
          bylismy potega w skokach i tylko trener Tajner
          przeszkadza.Nie pamietacie juz Mikeski?Zatrudnijcie
          go, wtedy znow wroca sukcesy polskiej druzyny
          skoczkow.Mam nadzieje,ze Tajner traktuje wasze dobre
          rady jak pan Gorski. Z usmiechem zawsze.A wasz
          Kruczek przeciez juz skakal w tegorocznym pucharze
          swiata!Szkoda ze z takimi wynikami,ze tego nie
          pamietacie,mistrz uniwersjady...prosze mi kitow nie
          wciskac
          • Gość: B Re: Darek, demagogia a fakty IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 21:36
            Hm, nie wiem jak powstało to wrażenie (bo raczej nie
            pod wpływem lektury zamieszczonych tu postów). A co
            do Twoich wniosków:
            1. Nigdy nie byliśmy i teraz też raczej nie jesteśmy
            potęgą w skokach. ( Czy ktoś tu pisał inaczej??)
            2.To, że Mikeska był gorszy(?) od Tajnera nie
            oznacza, że ten drugi jest dobry.
            3. Kruczek raz w tym roku wystartował w PŚ
            (Harrachov) i wszedł do finałowej 30-tki. W
            Mistrzostwach Polski (generalnie) byłlepszy niż
            Pochwała, Tajner junior i BAchleda. W Pucharze
            Kontynentalnym wygrywa z faworyzowanym przez pana
            Tajnera Pochwałą. I te wyniki (a nie wymieniona przez
            Ciebie Uniwersjada)powinny dać mu miejsce w kadrze na
            drużynowe MŚ, obok Małysza, Skupnia i Mateji.
            4. Co do pana Tajnera. JEgo wielkim szczęściem jest
            to, że znalazł się na stanowisku trenera kadry we
            właściwym momencie. A tym właściwym momentem było
            rozpoczęcie współpracy ze skoczkami (wcale nie z
            incjatywy Tajnera jak lubił opowiadać)przez prof.
            Żołądzia. Oszczędzę szczegółów technicznych (chyba,
            że ktoś będzie zainteresowany :-).
            5. I na zakończenie: abstrahując od sportowego
            kontekstu całej sprawy... po prostu szkoda człowieka
            Pozdrawiam :)
      • Gość: zohas Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.umcs.lublin.pl 28.02.01, 10:04
        A ja widzę, że ten uniwersjadowy czempion zawrócił wszystkim w głowie. Pragnę tylko przypomnieć, że skakał on już w tym sezonie i rzadko kiedy łapał się do konkursu. Aha, tylko, że to było przed konkursem 4 skoczni, a tak daleko pamięć "fachowców" od skoków nie sięga. W przeciwieństwie do innych "talent" Kruczek jeszcze nigdy nie wszedł do pierwszej 20 PŚ. Kruczek do kadry!!!
        • Gość: Focus Re: Kadra dla Kruczka!! IP: unknown, 193.150.166.* 28.02.01, 10:19
          może właśnie teraz udałoby mu się załapać na pierwszą 20.
          Ktoś wspominał o szansie na meadal z Kruczkiem? Czy optymizm Polaków jest aż tak niepoprawny? Niedługo okaże się, ze najlepszym skoczkiem w tym kraju jest Kruczek....W PS powinien wystartowac, ale geniuszem skoków to on nie jest. NIemniej bardziej zasłużył na kadre niż niejaki Bachleda (jakaś rodzina burmistrza Zakopanego?)
          • Gość: JJK Re: Kadra dla Kruczka!! IP: 212.182.0.153, 212.182.63.* 28.02.01, 10:57
            Niech on lepiej sprzedaje te telefony komorkowe i zajmie sie studiami. 6 lat juz studiuje i zamierza Jeszcze za dwa lata znowu wygrac - 8 lat studiow - czysta kpina. Uniwersjady nie mozna traktowac powaznie. Bylych zawodnikow robi sie studentami po to by kraj mogl sie popisac dobrymi wynikami w sporcie. Nie neguje jego tytulu mistrzowskiego, ale prawdziwy mezczyzna nie powinien robic takiego zamieszania wokol swojej kwalifikacji do kadry. Nikt chyba nie kwestionuje fachowosci ternera Tajnera...
            • Gość: Romek Re: Kruczka znowu najdłuższe skoki!! IP: *.eds.com 28.02.01, 11:17
              Zespół Wisły Zakopane mistrzem Polski

Drużyna Wisły I Zakopane wywalczyła na skoczni w Szczyrku Skalitem (K-85) złoty medal w drużynowym konkursie skoków w międzynarodowych mistrzostwach Polski.

Najdłuższe skoki w tym konkursie oddał Łukasz Kruczek (93m i 89,5.). Jego zespół - Klimczok Bystra - zajął dopiero szóste miejsce.

• Gość: Romek Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: *.eds.com 28.02.01, 10:57
          Przypominam Ci jednak, że rok dwa lata temu wieszało się psy na Małyszu i pamiętam głosy, że on powinien dać sobie spokój.
          Faktem jest, że Kruczek obecnie skacze dobrze - powinien dostać szansę mimo, że jak się wyraził trener "nie jest perspektywiczny".
          Pozdrawiam
          • Gość: zohas Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: 212.182.0.153, 212.182.63.* 28.02.01, 11:03
            Ten człowiek wygrał raz. Jeden raz. Małysz rok temu miał na koncie trzy wygrane konkursy PŚ. Pokazał, że ma talent. Wygranie mistrzostwa Polski pod nieobecność najlepszego, przy zmęczeniu pozostałych (Skupień i Mateja oraz pozostali wrócili dwa dni temu!) to niezbyt wielki sukces. Syn trenera Tajnera był trzeci.
            Jest młody. I to jest zawodnik perspektywiczny.
            • Gość: B Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 12:21
              Oczywiście, że nie można porównywać talentu Małysza i Kruczka. KRuczek nie ma "papierów" na wygrywanie PŚ i nikt (chyba) nie próbuje tej tezy podważać. Ale prawdą jest, że nie odbiega poziomem od Skupnia i Mateji (co udowodnił w dwóch konfrontacjach, na które mu w tym roku pozwolono: Harachov i MP)a na takie zawdoy jak drużynowe MŚ byłby na pewno lepszym kandydatem od dwóch "młodych". Wiem, że teraz naraże się wielu kibicom, ale osobiście uważam, że pan Tajner jest najsłabszym ogniwem zespołu szkoleniowego i nie chodzi mi bynajmniej o Ł. Kruczka. Poadrawiam
              • Gość: Jerzy Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 13:20
                Chyba za wcześnie trener Tajner zrezygnował z Kruczka. Goldi jest trzy lata starszy od niego, a mimo to nadal jest mocnym punktem ekipy Austrii. Nie pomniejszajcie tez sukcesu Kruczka - bądź co bądź zdobył mistrzostwo Polski, pokonał wszystkich kadrowiczów. Argumnent z ich zmęczeniem mnie nie przekonuje - to po co PZPN robi mistrzostwa w takim terminie? Dobrze by było, gdyby o miejscu w kadrze decydowała aktualna forma zawodników; niestety PZPN cuchnie układami, a szkoda.
                • Gość: jak Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: unknown, 193.150.166.* 28.02.01, 13:29
                  Tłumaczenie się tym, że Skupień i Mateja są zmeczeni jest śmieszne i żenujące. A czym Mateja się zmęczył? Trochę sobie tyłek odmroził i taka jest tego historia. W kadrze powinni znaleźć się najlepsi a nie perspektywiczni. W tej chwili najlepsi to Małysz, Skupień, Kruczek i dopiero Mateja, któremu co szósty skok wychodzi, ale i tak pod warunkiem, że daną skocznię polubi.
                  Co do Tajnera to mimo wszystko jest dobrym trenerem, ale w przeciwieństwie do Małysza, elementu genialnego u niego zauważyć nie można. Potrafi nauczyć skakać fenomenów (czyt. Małysz), ale nie skoczków w najlepszym razie zdolnych (czyt. Skupień)
                  • Gość: B Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 13:47
                    Kruczek ma pecha. PAn Tajner go po prostu nie lubi (eufemizm)a po sukcesach MAłysza może pozwolić sobie na takie posunięcia jak wykluczenie Łukasza z kadry na zasadzei: "nie bo nie". To irytujące. Dla tych, którzy porównują wyniki Kruczka do reszty kadry: pamiętajcie, że Kruczek był pozbawiony pomocy i opieki tych, którzy w mojej opinii są głównymi Twórcami sukcesu Adama: prof. Żołądzia i dr Blecharza
                    • Gość: zbyszko Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 23:38
                      zgadzam się! A NA UKŁADY NIE MA RADY
                      PS; oczywiście trzeba dać szansę mlodym ale żeby
                      zaraz kosztem konkursu dróżynowego? niech sobie
                      przedskakują na swoje własne konto, a najgorsze, że o
                      panu trenerze nie można teraz złego słowa powiedzieć
                      bo część splendoru adama na niego splynęła i się
                      nietykalny stał. Mam nadzieję że może syn zabłyśnie,
                      wtedy zwracam honor
                      • Gość: zbyszko Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 02:34
                        A dlaczego napisałem drużyna przez "ó"???? może za długo tu siedzę i mi się
                        udzieliło, bo ortografia tu nie najwyższych lotów ;-)
                  • Gość: XXX Re: Kadra dla Kruczka!! Małysz rok temu! IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 13:53
                    Kruczek i Małysz krulóje a reszta to hu...
                    • Gość: Goska Re: Kadra dla Kruczka!! Ma?ysz rok temu! IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.01, 18:13
                      XXX-u Ciebie zas zdecydowanie nie kroluje ortografia...
                      • Gość: MICKo KRUCZEK IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 23:52
                        skąd to bezgraniczne uwielbienie dla Tajnera? - Małysz skacze fenomenalnie ...a
                        reszta ?????? trenerem reszty zawodników -chciałbym przypomnieć- jest także
                        Tajner!
                        Nic do gościa nie mam - dopóty dopóki, piastując tak ważną funkcje, nie ujawnia
                        swoich prywatnych sympatii! nie interesuje mnie czy kogoś lubi czy nie!!!
                        Za to bardzo frapuje mnie gdy do kadry , na zawody rangi najwyższej bo
                        mistrzowskiej, gdzie nie ma mowy o pobieraniu nauk (bo chodzi o sprawdzian
                        obarczony dużym stresem) wysyła się dwóch czempionów kompromitacji...a chodzi
                        przecież o dobro całej drużyny , nie zaś indywidualne korepetycje dla
                        niedouczonych.
                        Jestem zbulwersowany, ale nie dlatego że pałam dziką miłością dla Kruczka (to
                        przeciętny zawodnik). Jednak ten przeciętny zawodnik w konkretnym momenecie
                        sezonu skacze - jako "czwarty" zawodnik drużyny - zdecydowanie najlepiej.
                        Tok mojego rozumowania jest chyba logiczny i racjonalny - więc gorąco polecam
                        go p. Tajnerowi! Im mniej miłości własnej i pespektywicznych pomazańców bożych
                        w drużynie tym lepiej dla polskiej kadry!

SKOKI LICZY SIĘ W METRACH A NIE PERSPEKTYWACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOWGH
                        pozdrawiam!
                        • Gość: Focus Re: KRUCZEK IP: unknown, 193.150.166.* 01.03.01, 09:50
                          pan Tajner chyba uslyszal nasze lamentowanie i troche zmiekl, gdyz zapowiedzial niesmialo
                          mozliwosc powrotu Kruczka do kadry.
                          Badzmy jednak szczerzy wielkim wzocnieniem to nie bedzie, chociaz na pewno tez nie takim
                          oslabieniem jak ostatnio Bachleda.
                          • Gość: cykus malysz w domu!a synek ma braz! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 01.03.01, 20:42
                            mjak synek ma braz to jest argument ze jedzie obersdorfu.promocja syna kosztem
                            innych!!!piotr fijas na trenera!!!
                            • Gość: Chris Tajner wcale nie jest dobrym trenerem IP: 134.58.223.61, 134.58.253.* 01.03.01, 21:43
                              Czy wyobrazacie sobie, zeby jakis trener gier zespolowych zbieral laury za to, ze ma 1 dobrego
                              zawodnika? - bo ja nie. Jak Cala reszta, czyli Kruczek, Mateja, Skupien, Bachleda itd. zacznie
                              regularnie zdobywac miejsca w pierwszej 15 Pucharu Swiata to powiem, ze Tajner jest swietnym
                              trenerem. A jak na razie to swietny jest tylko MALYSZ.
                              • Gość: mar Re: Tajner wcale nie jest dobrym trenerem IP: 195.94.206.* 02.03.01, 07:53
                                Zgadzam sie z moimi przdmówcami. Zawsze jak ktoś
                                odnosi sukces to od razu wokol niego jest
                                wielu "ojców sukcesu" . A poza tym nie wiem co Tajner
                                robi biorąc swojego synka na zawody a o Kruczku "ni
                                widu ni słych" tak jakby w ogóle nie istniał ten
                                zawodnik.
                                Podejrewam że gyd nie wiadomo o co chodzi, to chodzi
                                o pieniądze oraz widzimisie trenera.
                                Jestem zdania że miejsce w kadrze nalezy sie
                                Kruczkowi, wkońcu co pokazał na mistrzostwach nasza
                                czwarty zawodnik???? - miernota albo jeszcze gorzej!
                          • Gość: Romek Re: A jednak nie Kruczek tylko synek IP: *.eds.com 02.03.01, 10:43
                            Może i nieśmiało wspomniał, ale w Końcu Kruczka olał
                            i zabrał do Niemiec syna.
                            Całe te MP były ukartowane po to żeby przekonać
                            społeczeństwo, że młody Tajner jest w formie.
                            Symulowana choroba Mistrza: synek o jedną pozycję
                            wyżej. Słabe skoki naszych kadrowców w Szczyrku
                            (trener im pewnie powiedział, żeby skakali ostrożnie
                            bo ważniejsze są PŚ): synek załapał się do pierwszej
                            trójki. Chyba w Wiśle odpuścił kadrowcom, bo wyraźnie
                            skakali na full.
                            Nieźle się wozi rodzina Tajnerów na Małyszu.
                            Pozdrawiam
                            • Gość: Żyrafa Re: A jednak nie Kruczek tylko synek IP: *.srkch.pik-net.pl 02.03.01, 14:43
                              Tak jak w całym naszym kraju bywa, mozna trąbic o
                              rzeczach oczywistych i nieprzyzwoitych a mało kto -
                              oprócz trąbiących się tym przejmuje. Najmniej Ci,
                              którzy mają władzę i pieniądze bezkarnie podejmuja
                              najdziwniejsze decyzje. może pora, aby tajner się
                              przed Narodem wytłumaczył z swoich decyzji. Czy znowu
                              mamy dziedzinę samowoli? Sam Kruczek nic nie zrobi i
                              tak się dziwię, że tak pokornie to znosi.
                            • Gość: maja Re: A jednak nie Kruczek tylko synek IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 06.03.01, 10:19
                              Oj, nie popisał się Tajner, nie popisał!
                              Szkoda, że ambicjami pana trenera rządzi prywata. Narobił wstydu sobie, reprezentacji i nam,
                              kibicom. Najpierw niech synka solidnie poduczy, a nie próbuje go windować na czyichs plecach. W
                              sporcie liczy się nie tylko talent, ale przede wszystkim dobre wyniki. A do tych młodemu Tajnerowi
                              jeszcze daleko.
      • Gość: zbyszko Re: Kadra dla Kruczka!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 15:12
        mu tu gadu gadu, a do skandynawii(DZIŚ POLECIELI) znów Pochwała z Tajnerem,
        Kruczek nie jest znów taki dobry, no ale na pewno lepszy od tych juniorów,
        niech sobie ich trener testuje w zawodach dla młodzieży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka