Gość: GAZDA IP: 194.23.138.* 16.01.02, 12:20 CZYTALEM ZE TEN CZLOWIEK GROZI INNYM ZASMIECENIEM KOMPUTERA I INNYMI RZECZAMI. CO TO ZA FRAJER? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: voytek Re: KTO TO JEST VOYTEK? IP: *.chello.pl 16.01.02, 18:16 Ten człowiek absolutnie nikomu nie grozi, zaśmiecaniem ani innymi rzeczami. A to, że ktoś podszywa się pod moje posty to inna sprawa. pozdrawiam voytek Odpowiedz Link Zgłoś
alexbln Re: KTO TO JEST VOYTEK? 17.01.02, 08:35 Gość portalu: voytek napisał(a): > Ten człowiek absolutnie nikomu nie grozi, zaśmiecaniem ani innymi rzeczami. A > to, że ktoś podszywa się pod moje posty to inna sprawa. > pozdrawiam > voytek Zarejestruj sie. Pod moje posty tez sie jakis pajac podszywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAZDA Re: KTO TO JEST VOYTEK? IP: 194.23.138.* 17.01.02, 16:45 Gość portalu: voytek napisał(a): > Ten człowiek absolutnie nikomu nie grozi, zaśmiecaniem ani innymi rzeczami. A > to, że ktoś podszywa się pod moje posty to inna sprawa. > pozdrawiam > voytek Dziwne..Adress chello.pl sie zgadza z twoim a to wypowiedz: "Niedługo już będę miał twoje id, więc najpóźniej jutro wyślę twojego kompa w niebyt i dłużej nie będziesz zaśmiecał tego i żadnego innego forum.. take care, babe...." Bez komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.13, 09:44 ja tez nazywam sie wojtek i w sieci uzywam nicka voytek ale nie mam z toba nic wspolnego! Odpowiedz Link Zgłoś