Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Historia Józefa Łuszczka

IP: *.pools.arcor-ip.net 19.02.09, 10:29
    Smutna historia Mistrza.Ale taka jest prawda :Jesteś dobry! -Jesteś potrzebny,kochamy Cie.Kończysz kariere! zapominają o tobie wszyscy.Polska szara rzeczywistość
    Obserwuj wątek
      • Gość: Dziej Historia Józefa Łuszczka IP: *.ostrow60.ptc.pl 19.02.09, 12:37
        Pan Józef. Patriota.

Smutna historia. A pan Tajner powinien zainteresować się dawnymi mistrzami
        desek, a nie sam jeździć po Tajlandiach.

Pamiętam ten bieg po złoto.
        Być może gdyby szczyt kariery był w czasach współczesnych byłoby łatwiej, niż
        dawniej, gdy robienie "skrótów" nie było wcale takie rzadkie.
      • Gość: janspruce Historia Józefa Łuszczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 13:48
        Sady i skarb panstwa wyplaca ciezkie pieniadze tym ze styropianu za
        kila miesiecy aresztu i wyplaca renty kombatanckie. Patrz minister
        Czuma - za trzy miesiace aresztu 90 tysiecy zlotyc! a Czuma wycenial
        te 3 miesiace na 700 tysiecy!!!Premier co roku przyznaje kilkaset
        rent specjalnych tym niby zasluzonym styropianom. Taki Luszczek
        zrobil dla Polski wiecej niz oni wszyscy razem wzieci! Pytam sie na
        co czeka Tajner i reszta sitwy - juz mi pisac wniosek o rente
        specjalna!
      • lesio5 Historia Józefa Łuszczka 19.02.09, 16:02
        Pierwszy babol juz na samym początku artykułu. Józef Łuszczek ma nie 44 a 54 lata.
      • Gość: ja Historia Józefa Łuszczka IP: *.pai.net.pl 19.02.09, 18:49
        Jeśli Pana żona ma zezwolenia na zamieszkanie na teryt. RP ze względu na
        małżeństwo z obywatelem RP, nie musi bodajże posiadać zezwolenia na pracę.
      • Gość: marek Historia Józefa Łuszczka IP: *.ip.fastwebnet.it 19.02.09, 23:18
        Pelen szacunek Panie Jozefie. To smutne, ale ma Pan to co wielu by chcialo
        szacunek i pamiec. Pamietam te emocje. Pozdrawiam
        • Gość: zbychu Re: Historia Józefa Łuszczka IP: *.wellinnovation.com 20.02.09, 12:43
          no tak, a sku.....n posiedzi w takim orlenie czy kghm-ie ze 3
          miesiace i od razu odprawa kilkaset tysiecy lub pare milionow.
          coz jak mawiale pewnien jarek k, walczymy o sprawiedliwosc, zygac
          sie chce.
          • Gość: janek Re: Historia Józefa Łuszczka IP: *.globalconnect.pl 20.02.09, 14:12
            Z artykułu wynika ,że należy tylko współczuć Łuszczkowi.
            Ale to nie do końca prawda. On jest po części sam sobie winien.
            Bawił sie , wydawał pieniądze na lewo i prawo, rozbił po pijaku VW Scirocco pod
            Wałczem.Zamiast miec menagera , to słuchał rad taksówkarza Władysława C.To on go
            woził po knajpach i dyskotekach , bo milicja zabrała mu prawo jazdy za jazde po
            pijaku i wypadek.
            Do Austrii pojechał z małolatą , co go pózniej wykiwała.
            A na sporcie wtedy mozna było nieżle zarobić.Choćby jego trener Budny -
            wybudował super dom( jak na tamte czasy).
      • Gość: dawny kibic Panie Premierze TUSK, żądamy renty specjalnej dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 19:33
        Pana Łuszczka.
        Wstyd mi za ten kraj i za siebie jako byłego kibica a obecnie podatnika tego
        kraju ,gdy czytam, że mój idol,który dostarczał mnie i innym tyle radości a
        temu krajowi chluby musi teraz żyć z jałmużny w postaci pomocy społecznej.To
        nie jest przyzwoite. Proszę naprawić tę niegodziwość jaka spotkała tego sportowca!
        Kto popiera?
        Czy gazeta mogłaby wystąpić orentę specjalną dla Pana Łuszczka oraz dla
        skoczka Stanisława Bobaka,którego zasługi są równie wielkie a bieda może nawet
        większa, bo jest ciężko chory.
        • Gość: M Re: Panie Premierze TUSK, żądamy renty specjalnej IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 14:06
          Przebimbał pieniądze to teraz bieduje - normalna rzecz. Oleju w głowie zabrakło,
          ot co. Nie żałujcie go tylko dawajcie dzieciom za przykład - jak w życiu nie robić.
      • Gość: rafał Historia Józefa Łuszczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 23:25
        Jestem jednym z tych co wracaliśmy z Niemiec fiatem ritmo od bronka bafiii.pozdrawiam chłopak z kieleckiego.
      • Gość: bladosc Historia Józefa Łuszczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:52
        Ciekawe czy ktos by podjal sie nakrecenia filmu o historii Jozefa
        Luszczka?Znajac polskie realia ciezko cos o tym powiedziec.
      • Gość: jasiek Historia Józefa Łuszczka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.11, 13:11
        józek jesteś wspaniałym człowiekiem i sportowcem ,jesteś wielki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka