Gość: fantomasz IP: *.dyn.optonline.net 03.12.03, 21:07 mecz za 30 minut.kto oglada bo ja tak. kto wygra? ja stawiam na Real. ps:nie miszkam w polsce wiec nie wiem gdzie to ogladac na terenie polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Razorfan Re: Derby Madrytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 21:15 Ja tez ogladam i to na terenie Polski. Zamontowali nam juz telewizory wczoraj wiec mamy swieto :) A tak na powaznie zaraz zaczyna sie transmisja na C+ niebieskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: Derby Madrytu IP: *.dyn.optonline.net 03.12.03, 21:33 o to spoko masz dla tych z USA mecz jest na Gol tv na platformie dish network Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Derby Madrytu IP: *.radiomerkury.pl 04.12.03, 07:03 Niestety wygrali gwiazdorzy z "japiszonowego" Realu, wolę Atletico mają najfajniejszych kibiców chyba w całej Hiszpanii. Niestety wczoraj bili głową w mur wszystkie piłki na Torresa to musialo się tak skończyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
ziontrain Re: Derby Madrytu 04.12.03, 11:29 kibicowanie realowi to ... jak zakupy w sieci real. Odpowiedz Link Zgłoś