Gość: jagoda_75 IP: *.jjs.pl 13.09.13, 12:57 dzień dobry, od niedawna mieszkam w Wesołej. Co można tu robić w wolnym czasie? Czy to miasteczko tylko rodzin i małych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: wolny czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 19:14 można pobiegać po lesie, wyskoczyć do lokalnej pizzerni, poflirtować, odpocząć od zgiełku wielkomiejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda_75 Re: wolny czas IP: *.play-internet.pl 15.09.13, 18:04 czyli nikt nic nie robi poza siedzeniem w domu? a mi się marzy jakaś fotografia albo babskie spotkania prędzej rower niż biegani, ale samej to tak nudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: wolny czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 21:50 babskie spotkania prężnie działają w starej miłośnie (dużo o tym w lokalnej gazecie) u zbiegu ul. Fabrycznej i Daków polecam barek który ma w sobie mnóstwo uroku gdzie można odpocząć od wszystkiego, ja tam potrafię poczuć się jak na górskim szklaku, a do fotografowania jest tyle pięknych miejsc w mazowieckim parku krajobrazowym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda2014@gmail.c Re: wolny czas IP: *.jjs.pl 06.10.13, 18:08 dzień dobry Janku, dziękuje za informacje. Jesteś jedyną osobą z którą można tu porozmawiać nie o przedszkolu i nie o pieluchach;( pzdr.J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: wolny czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 01:49 Dobry wieczór Jagodo, w tle chyba słyszę refren piosenki "w domach z betonu" ? Czasem zazdroszczę kolegom singlom:-) jeśli mogę zaspokoić ciekawość, to co robiłaś w wolnym czasie jak nie mieszkałaś tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda2014 Re: wolny czas IP: *.jjs.pl 14.10.13, 10:39 dzień dobry Janku i wszyscy nie pieluchowscy:) jak nie mieszkałam w wesołej to miałam z kim pójść na rolki, rower, pojechać nad Zalew (wtedy trwało to 5 minut) bez stania w korku..fuj Tutaj niby wszystko jest, ale samej to raczej mi się nie chce, buzi nie ma do kogo otworzyć. I niby wszyscy dookoła dzień dobry, dzień dobry ale tak naprawdę nikt z nikim nie rozmawia. Może jak ma się dzieci to jakoś prędzej człowiek z człowiekiem. Może psa powinnam kupić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda2014 Re: wolny czas IP: *.jjs.pl 14.10.13, 10:46 ps. mam sentyment do mojego poprzedniego forum - walczyliśmy na nim z dziurami w jezdni, angażowaliśmy władze, straż miejską, policję itp itd, były oddzielne wątki dla lubiących rozmawiać "tak po prostu", albo dla tych co fotki robią forum.gazeta.pl/forum/f,93,Legionowo.html. A tutaj tylko przedszkola i ostrzeżenia:( Odpowiedz Link Zgłoś