Dodaj do ulubionych

PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA-BIS!!!

IP: *.wesola.com 30.10.04, 21:19
"Najdoskonalsza zemsta to naśladowanie agresora."
Marek Aureliusz

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • obserwator.2236 Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA-BIS!!! 30.10.04, 21:46
      NO WŁASNIE CRUEL...NARESZCIE ZROZUMIAŁES CO NIECO!
      • Gość: Cruel Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA-BIS!!! IP: *.wesola.com 30.10.04, 21:58
        O wiele więcej niż się Tobie wydaje.
        A napisałem to dlatego, aby dać do myślenia pewnym osobom o podjętej przez nich
        dziecinnej walki, jaka jest na tym forum przeprowadzana. Co nie wyklucza, że
        ich popieram w walce, ale nie sposobie jej prowadzenia. Lecz jest to moje
        zdanie.
        Natomiast mam pewne wątpliwości czy Ty "obserwatorze" zrozumiałeś/-łaś z tego
        co nieco.
        • obserwator.2236 Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA-BIS!!! 30.10.04, 22:22
          ZAWSZE MOGĘ ROZWIAĆ TWOJE WĄTPLIWOŚCI CRUEL. JEDNAK NIE JESTEM PEWIEN CZY TWÓJ
          UMYSŁ PRACUJE NA TYLE SPRAWNIE, BY COKOLWIEK POJĄĆ...
          • Gość: Cruel Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA-BIS!!! IP: *.wesola.com 30.10.04, 22:30
            obserwator.2236 napisała:

> ZAWSZE MOGĘ ROZWIAĆ TWOJE WĄTPLIWOŚCI CRUEL. JEDNAK NIE JESTEM PEWIEN CZY
            TWÓJ
            > UMYSŁ PRACUJE NA TYLE SPRAWNIE, BY COKOLWIEK POJĄĆ...

"Wyłuskanie głównych ideii jest w niektórych tekstach tak trudne, że częstokroć
            sam autor nie może ich odnaleźć i niekiedy ktoś inny może mu lepiej powiedzieć
            jaka jest główna idea."
            Jeśli będzie potrzeba (a wnioskuję że istnieje), służe tobie pomocą.

• obserwator.2236 Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA-BIS!!! 30.10.04, 22:40
              NIE POMYLIŁEM SIĘ! TWÓJ UMYSŁ RZECZYWIŚCIE NIE JEST SPRAWNY, BO POSŁUGUJESZ SIĘ
              JEDYNIE CYTATAMI. PRZESTAŃ WERTOWAĆ KSIĄZKOWE MĄDROŚCI, BO NIE NADĄŻASZ Z
              ODPISYWANIEM. CZY PRZYPADKIEM NIE JESTES NIECO OPÓŹNIONY W ROZWOJU?
              • Gość: Cruel Re: PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA-BIS!!! IP: *.wesola.com 30.10.04, 22:43
                Myślę i wątpię nad twoją egzystencją.
                To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni
                wątpliwości.
                Oprócz tych wszystkich porzekadeł jedno pasuje do ciebie w stu procentach.
                "Bóg, aby kogoś ukarać pozbawia go rozumu".
            • obserwator.2236 Re:SPÓŹNIONY ZAPŁON 30.10.04, 22:42
              NIE POMYLIŁEM SIĘ! TWÓJ UMYSŁ RZECZYWIŚCIE NIE JEST SPRAWNY, BO POSŁUGUJESZ SIĘ
              JEDYNIE CYTATAMI. PRZESTAŃ WERTOWAĆ KSIĄZKOWE MĄDROŚCI, BO NIE NADĄŻASZ Z
              ODPISYWANIEM. CZY PRZYPADKIEM NIE JESTES NIECO OPÓŹNIONY W ROZWOJU? BO WIDZĘ,
              ŻE MASZ SPÓŹNIONY ZAPŁON...
              • Gość: Cruel Re:SPÓŹNIONY ZAPŁON IP: *.wesola.com 30.10.04, 22:45
                Myślę i wątpię nad twoją egzystencją.
                To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni
                wątpliwości.
                Oprócz tych wszystkich porzekadeł jedno pasuje do ciebie w stu procentach.
                "Bóg, aby kogoś ukarać pozbawia go rozumu".
                • obserwator.2236 Re:SPÓŹNIONY ZAPŁON 30.10.04, 23:00
                  Gość portalu: Cruel napisał(a):

> Myślę i wątpię nad twoją egzystencją.
                  > To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni
                  > wątpliwości.
                  > Oprócz tych wszystkich porzekadeł jedno pasuje do ciebie w stu procentach.
                  > "Bóg, aby kogoś ukarać pozbawia go rozumu".
                  PRZYKRO MI CRUEL, ŻE PADŁEŚ OFIARĄ TEGO OKRUTNIKA...NO CÓŻ, SIŁA WYŻSZA ZAWSZE
                  GÓRĄ! A WIĘC MYŚL I WĄTP!
              • Gość: Cruel Re:SPÓŹNIONY ZAPŁON IP: *.wesola.com 30.10.04, 22:53
                Widocznie urodziłeś się wcześniakiem, bo jesteś niedorobiony.
                Poza tym twoje godne współczucia odezwy nie zasługuja na uwagę.
                "Vanitas vanitatum, et omnia vanitas"".
                Żegnam.
                • obserwator.2236 Re:SPÓŹNIONY ZAPŁON 30.10.04, 23:02
                  NARESZCIE UWOLNIŁES MNIE "CYTATKU". ŻEGNAJ NA WIEKI. AMEN.
                  • szepiet.07 Re:A ja myślałem 30.10.04, 23:27
                    A ja już myślałem, że dacie sobie buzi, albo umówicie się na pół basa...
                    Żałowałem tylko, że beze mnie!
                    • nikita121 Re: Bardzo żałosne 30.10.04, 23:40
                      Oj Szepiet, masz kosmate myśli. Cruel wyraźnie zaatakował OBSERWATORA, a ty
                      zaraz myślisz o amorach. W tm przypadku, bez wahania stwierdzam, że jesteś
                      żałosny... Nie sądziłam, że nie potrafisz prawidłowo ocenić sytuacji...Ten
                      debil wciąż myśli, że OBSERWATOR jest kobietą. Dlaczego wiec, był taki
                      arogancki?
                      • eraser19 Re: Bardzo żałosne 31.10.04, 00:31
                        Jedna w Sulejówku myślała, to myśliwym ( przepraszam Myślińską)
                        została...Arogancja Cruela bierze się pewnie stąd, że od czasu do czasu na
                        Osiedlu Plac Wojska Polskiego ( bo tam chyba mieszka) widuje( a co gorsza musi
                        słuchać) "Słowika", czy wilka, a to przeciez "prawdziwi mężczyźni". Następny
                        szczebel to już damski bokser...
                      • Gość: Cruel Re: Bardzo żałosne IP: *.wesola.com 31.10.04, 00:40
                        A może Kopernik też była kobietą???
                        Jeśli chodzi o atak i pochodzenie płci, to przeczytaj sobie od samego początku
                        wszystkie posty i wyciągnij wnioski,o ile też nie masz klapek na oczach! I
                        dopiero wówczas zabieraj się za te epileptyczne wywody.
                        Żałuję, że "Plebs" ma takich "kompanów" u boku.
                        Pozdrowienia dla niego.
                        • obserwator.2236 Re: Bardzo żałosne 31.10.04, 01:01
                          CIESZY MNIE, ŻE CZYTASZ WSZYSTKO OD POCZĄTKU. PRZYJEMNA LEKTURA
                          PRAWDA "KOBIETKO"? MNIE TEŻ SZKODA PLEBSA, ŻE OTOCZONY JEST ZŁOŚLIWYMI BESTIAMI
                          (TO MIEDZY INNYMI DO CIEBIE) ALE NIC NA TO NIE PORADZĘ! JEDYNIE MOGĘ GO PRZED
                          NIMI BRONIĆ. A JAKĄ FORMĘ WALKI OBIORĘ, TO JUZ MÓJ PROBLEM. NA PEWNO
                          SKUTECZNĄ. POMIMO, ŻE CZĘSTO MUSZE ZNIŻAĆ SIĘ DO POZIOMU WIELU IDIOTÓW (TO
                          RÓWNIEZ DO CIEBIE)UWAŻAM, ZE POSTĘPUJĘ SŁUSZNIE. Z KRETYNAMI NIESTETY, TRZEBA
                          WACZYĆ PO KRETYŃSKU, INACZEJ SIE NIE DA. UBOLEWAM NAD TYM, ALE ZEJŚCIE DO
                          PARTERU PRZYNOSI NIEKIEDY POZYTYWNE SKUTKI. POZDRAWIAM
                          • eraser19 Re: Popieram Cię OBSERWATORZE! 31.10.04, 01:11
                            W pełni!
                          • Gość: Cruel Re: Bardzo żałosne IP: *.wesola.com 31.10.04, 01:18
                            Muszę stwierdzić (po raz kolejny), że jesteś tranzwestyto bardziej tępy niż
                            myślałem! To ty masz nick w rejestracji jako "żeński", natomiast udzielasz
                            opinii w rodzaju "męski".
                            Poza tym nigdy nie byłem i nie jestem przeciw "Plebsowi"!!! Cieszy mnie, że
                            wziął sie za byłych prominentów naszego urzędu. Chwała mu za to.
                            Natomiast rada moja jest taka, abyś zaczął (jako "obserwator") leczyć się na
                            głowę bo na rozum już jest za późno.
                            PS.Wyłącz "capslock'a"! Twoje niepohamowane nerwowe "tekściki" już
                            wystarczająco dają upust dla odbioru innym użytkownikom.
                            Pozdrawiam
                            • krzysztofplebs Re: OBSERWATOR - CRUEL 31.10.04, 01:39
                              Iddżcie gdzieś na wódkę! Najlepiej ze mną, bo już nie mam zdrowia Was czytać.
                              Postarajcie się swoje niewątpliwe atuty spełnić w osaczeniu ( do końca !!!)
                              fafika, wilka, kaźmierczakowej i innych. A siebie zostawcie w spokoju! To jest
                              oczywiście tylko moja prośba, pod rozwagę.
                        • stary.milosnik Re: Bardzo żałosne 31.10.04, 01:10

> Żałuję, że "Plebs" ma takich "kompanów" u boku.
                          > Pozdrowienia dla niego.

Widzę, że dyskusja się rozwinęła znacznie: 16 postów, w tym aż 9 KM. Nie żałuję
                          jednak, że widzę tylko siedem Twoich, bo sądząc po Twych
                          odpowiedziach "dyskutant" dalej pisze po swojemu.

Mam tylko jedną uwagę: zapoznaj się ze wszystkimi postami z ubiegłego tygodnia,
                          sygnowanymi najczęściej występującymi loginami, porównaj nie tylko godziny i
                          adresy, ale także, a może zwłaszcza, styl, słownictwo, argumenty. Wówczas nie
                          będziesz pisał o "Plebsie" i jego "kompanach". Nie dalej jak wczoraj,
                          przepraszam ale to już przedwczoraj, zrobiłem sobie taką masochistyczną sesję i
                          nie mam już żadnych wątpliwości, że chodzi tu o jedną i tę samą osobę (zresztą
                          ktoś o tym pisał w jednym z wątków). Co najmniej raz "krzysztofplebs" nie
                          wytrzymał i omyłkowo odpowiedział pod tą nazwą, zamiast pod jednym ze swych
                          drugorzędnych pseudonimów. A to, że ze sobą dyskutuje, to nic nie znaczy - po
                          prostu boi się nadużywać cierpliwości admina i w ten dziecinny sposób próbuje
                          innych przechytrzyć (mimo niechęci do tej osoby nie podejrzewam jej jednak o
                          schizofrenię, zwłaszcza że byłby to ciekawy przypadek takiego zwielokrotnienia
                          jaźni).

Jeżeli darzysz sympatią pana KM, to proszę bardzo, pamiętaj jednak że pozory
                          mylą, a ja Cię przestrzegałem :)

A tak w ogóle, to masz rację, jeśli chodzi o pierwotny temat wątku. Ceterum
                          censeo Carthaginem esse delendam. ;)
                          • obserwator.2236 Re: MIŁOSNIK - OBSERWATORA 31.10.04, 01:23
                            ZDECYDUJ SIĘ; MIŁOŚNIK, MIŁOŚNIAK CZY MOŻE ZŁOTA RYBKA? A MOŻE MIŁOSNIK
                            OBSERWATORA? WIDZĘ, ŻE SLEDZTWO W TOKU. A JAK TAM TWOJA STARA? NAUCZYŁA SIĘ
                            JUŻ "GRAĆ NA KOMPIE"? TROCHE OSWOIŁES SIĘ Z WYNALAZKIEM TECHNIKI! NIE BOISZ
                            SIE, ŻE NIESPOKOJNA DIABLICA BĘDZIE MIAŁA CHRAPKĘ NA CIEBIE? GWAŁT W INTERNECIE
                            JEST TERAZ NA TOPIE, WIĘC UNIKAJ WSZELKICH KONTAKTÓW OBSKURNY BORYSIE!
                            SORY, "SZERLOKU H". TO "H" NAJBARDZIEJ DO CIEBIE PASUJE WYNATURZONY ANONIMIE!!!!
                            • krzysztofplebs Re: MIŁOSNIK - OBSERWATORA 31.10.04, 01:44
                              Jeżeli juz "H" to na pewno "ch"...
                              • obserwator.2236 Re: MIŁOSNIK - OBSERWATORA 31.10.04, 01:50
                                krzysztofplebs napisał:

> Jeżeli juz "H" to na pewno "ch"...
                                AKURAT NIE TO "CH" MIAŁEM NA MYSLI, WIĘC NIE POPRAWIAJ MNIE. DAJ MIŁOŚNIKOWI
                                TROCHE DO MYŚLENIA. NIECH WRESZCIE WYTĘŻY SWÓJ WĄSKOPASMOWY UMYSŁ
                                • krzysztofplebs Re: MIŁOSNIK - OBSERWATORA 31.10.04, 01:56
                                  Niemożliwe - OBSERWATORZE - stary milosnik nie posiada tego, o czym piszesz!
                          • krzysztofplebs Re: Odbiło ci juz zupełnie 31.10.04, 01:42
                            Odbiło ci już zupełnie stary miłośniku, ale trwaj nadal w swojej fortecy
                            głupoty, dopóki jeszcze możesz posługiwać się interenetem. A Cruelowi raczej
                            nie doradzaj, bo przerasta cię o co najmniej dwie głowy!!!
                          • Gość: Cruel Re: Bardzo żałosne IP: *.wesola.com 31.10.04, 01:43
                            Zgadzam się z Tobą, że "zgoda buduje, niezgoda rujnuje". Mam tu na myśli
                            ostatni akapit Twojej wypowiedzi. Sądzę, że chociaż Ty odbierzesz go
                            właściwie. :)
                            • szepiet.07 Re: Bardzo żałosne 31.10.04, 12:53
                              CRUEL, nie musisz się powtarzać, bo posądzę Cie o białe myszki...
                              • Gość: Cruel Re: Bardzo żałosne IP: *.wesola.com 31.10.04, 12:58
                                szepiet.07 napisał:

> CRUEL, nie musisz się powtarzać, bo posądzę Cie o białe myszki...

Moja odpowiedź była skierowana bezpośrednio do "starego.miłośnika", a wyszło na
                                to że jest skierowana do "krzysztofaplebsa". Stąd też powtórzyłem się już z
                                erratą.
                          • Gość: Cruel Re: Bardzo żałosne IP: *.wesola.com 31.10.04, 01:48
                            stary.milosnik napisał:

> Gość portalu: Cruel napisał(a):
                            >
                            > > Żałuję, że "Plebs" ma takich "kompanów" u boku.
                            > > Pozdrowienia dla niego.
                            >
                            > Widzę, że dyskusja się rozwinęła znacznie: 16 postów, w tym aż 9 KM. Nie
                            żałuję
                            >
                            > jednak, że widzę tylko siedem Twoich, bo sądząc po Twych
                            > odpowiedziach "dyskutant" dalej pisze po swojemu.
                            >
                            > Mam tylko jedną uwagę: zapoznaj się ze wszystkimi postami z ubiegłego
                            tygodnia,
                            >
                            > sygnowanymi najczęściej występującymi loginami, porównaj nie tylko godziny i
                            > adresy, ale także, a może zwłaszcza, styl, słownictwo, argumenty. Wówczas nie
                            > będziesz pisał o "Plebsie" i jego "kompanach". Nie dalej jak wczoraj,
                            > przepraszam ale to już przedwczoraj, zrobiłem sobie taką masochistyczną sesję
                            i
                            >
                            > nie mam już żadnych wątpliwości, że chodzi tu o jedną i tę samą osobę
                            (zresztą
                            > ktoś o tym pisał w jednym z wątków). Co najmniej raz "krzysztofplebs" nie
                            > wytrzymał i omyłkowo odpowiedział pod tą nazwą, zamiast pod jednym ze swych
                            > drugorzędnych pseudonimów. A to, że ze sobą dyskutuje, to nic nie znaczy - po
                            > prostu boi się nadużywać cierpliwości admina i w ten dziecinny sposób próbuje
                            > innych przechytrzyć (mimo niechęci do tej osoby nie podejrzewam jej jednak o
                            > schizofrenię, zwłaszcza że byłby to ciekawy przypadek takiego
                            zwielokrotnienia
                            > jaźni).
                            >
                            > Jeżeli darzysz sympatią pana KM, to proszę bardzo, pamiętaj jednak że pozory
                            > mylą, a ja Cię przestrzegałem :)
                            >
                            > A tak w ogóle, to masz rację, jeśli chodzi o pierwotny temat wątku. Ceterum
                            > censeo Carthaginem esse delendam. ;)

Zgadzam się z Tobą, że "zgoda buduje, niezgoda rujnuje". Mam tu na myśli
                            ostatni akapit Twojej wypowiedzi. Sądzę, że chociaż Ty odbierzesz go
                            właściwie. :)
                            • krzysztofplebs Re: Bardzo wątpliwa 31.10.04, 01:55
                              Bardzo wątpliwa byłaby szczerość starego milosnika, nawet do CRUELA. Ja tego
                              wielowątkowca - akurat teraz starego milosnika juz mam po dziurki..., więc
                              muszę go rzucić na pożarcie!
                            • Gość: Mat Re: Bardzo żałosne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.04, 12:12
                              Smutna Wesoła.
                              Smutne to niebywale, że bardzo istotny spodób wyrażania myśli i opinii został
                              zdominowany przez mutującego się nocą psychopatę . Jeśli nie ma na to zjawisko
                              rady, przyzwoitym ludziom radzę opeścić teren skażony
                              • krzysztofplebs Re: Opuść wreszcie 31.10.04, 12:22
                                Nie gadaj - wieloimienny, tylko opuść wreszcie i to najlepiej raz na zawsze.
                                Mam przypomnieć twoje mutacje? Proszę bardzo: paczek, "krzysztof plebs",ćwok,
                                kot, gfg, mieszkaniec, podziwiak, nimba... i już mi się nawet nie chce więcej,
                                bo zbiera mi się na pawia. Wypluwam cię mat, czy jak ci tam...Poza tym mat, w
                                twoim środowisku ludzie przyzwoici w ogóle nie występują!!!
                              • eraser19 Re: Bardzo żałosne psychopato 31.10.04, 12:34
                                BARDZO ŻAŁOSNE PSYCHOLU WIELOIMIENNY (TYM RAZEM JAKIŚ TAM MAT)ŻE AŻ TYLE CZASU
                                POŚWIĘCASZ SWOJEJ NĘDZNEJ KREATURZE... SAM ZACZĄŁEŚ TARZANIE SIĘ W GNOJU, WIĘć
                                WYPIJ TERAZ TĘ GNOJÓWKĘ. SMACZNEGO!!!
                                • obserwator.2236 Re: Bardzo żałosne psychopato 31.10.04, 17:23
                                  NIE MAT A MATOŁ!
                                  • krzysztofplebs Re: Bardzo żałosne psychopato 01.11.04, 00:05
                                    OBSERWATORZE, to przecież matoł do sześcianu!!!
                              • szepiet.07 Re: Bardzo żałosne 01.11.04, 00:27
                                Jeszcze tu jesteś smutasie?!
                                • Gość: Mat 8484 Re: Bardzo żałosne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 11:16
                                  Szepiet jak możesz tak się odzywać do Plebsa@
                                  • krzysztofplebs Re: Bardzo żałosne 01.11.04, 11:18
                                    Ty wieloimienny matole uważaj jak się do siebie odzywasz!
                                  • szepiet.07 Re: Bardzo żałosne 01.11.04, 11:36
                                    Gość portalu: Mat 8484 napisał(a):
                                    Szepiet jak możesz tak się odzywać do Plebsa@
                                    Do ciebie karpiu wieloimienny i twojej hołoty tak się odzywam, a nie do Plebsa,
                                    ćwoku!
  • obserwator.2236 Re: Bardzo żałosne 31.10.04, 01:11

> Muszę stwierdzić (po raz kolejny), że jesteś tranzwestyto bardziej tępy niż
    > myślałem! To ty masz nick w rejestracji jako "żeński", natomiast udzielasz
    > opinii w rodzaju "męski".
    > Poza tym nigdy nie byłem i nie jestem przeciw "Plebsowi"!!! Cieszy mnie, że
    > wziął sie za byłych prominentów naszego urzędu. Chwała mu za to.
    > Natomiast rada moja jest taka, abyś zaczął (jako "obserwator") leczyć się na
    > głowę bo na rozum już jest za późno.
    > PS.Wyłącz "capslock'a"! Twoje niepohamowane nerwowe "tekściki" już
    > wystarczająco dają upust dla odbioru innym użytkownikom.
    > Pozdrawiam
    MOŻESZ BYC NAWET NAJBARDZIEJ ZAGORZAŁYM FANEM PLEBSA, ALE WYBACZ! NIE POSŁUCHAM
    TWOICH RAD "DOBRODZIEJU". MAM TEZ DOSYC TWOICH KĄSLIWYCH UWAG POD MOIM ADRESEM.
    LICZ SIĘ ZE SŁOWAMI, BO W PRZECIWNYM RAZIE TO JA POUCZĘ CIE, CO JEST WSKAZANE
    DLA UZDROWIENIA TWOJEJ CHOREJ AMBICJI.
    • cruel.trojan Re: Bardzo żałosne 31.10.04, 10:14

> Gość portalu: Cruel napisał(a):
      >
      > > Muszę stwierdzić (po raz kolejny), że jesteś tranzwestyto bardziej tępy n
      > iż
      > > myślałem! To ty masz nick w rejestracji jako "żeński", natomiast udzielas
      > z
      > > opinii w rodzaju "męski".
      > > Poza tym nigdy nie byłem i nie jestem przeciw "Plebsowi"!!! Cieszy mnie,
      > że
      > > wziął sie za byłych prominentów naszego urzędu. Chwała mu za to.
      > > Natomiast rada moja jest taka, abyś zaczął (jako "obserwator") leczyć się
      > na
      > > głowę bo na rozum już jest za późno.
      > > PS.Wyłącz "capslock'a"! Twoje niepohamowane nerwowe "tekściki" już
      > > wystarczająco dają upust dla odbioru innym użytkownikom.
      > > Pozdrawiam
      > MOŻESZ BYC NAWET NAJBARDZIEJ ZAGORZAŁYM FANEM PLEBSA, ALE WYBACZ! NIE
      POSŁUCHAM
      >
      > TWOICH RAD "DOBRODZIEJU". MAM TEZ DOSYC TWOICH KĄSLIWYCH UWAG POD MOIM
      ADRESEM.
      >
      > LICZ SIĘ ZE SŁOWAMI, BO W PRZECIWNYM RAZIE TO JA POUCZĘ CIE, CO JEST WSKAZANE
      > DLA UZDROWIENIA TWOJEJ CHOREJ AMBICJI.

VIM VI REPELLERE LICET.
  • obserwator.2236 Re: OBSERWATOR - CRUEL 31.10.04, 01:19
    krzysztofplebs napisał:

> Iddżcie gdzieś na wódkę! Najlepiej ze mną, bo już nie mam zdrowia Was
    czytać.
    > Postarajcie się swoje niewątpliwe atuty spełnić w osaczeniu ( do końca !!!)
    > fafika, wilka, kaźmierczakowej i innych. A siebie zostawcie w spokoju! To
    jest
    > oczywiście tylko moja prośba, pod rozwagę.
    NA NIC TWOJE PROŚBY PLEBS. PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE W TEJ CHWILI NIE ZNACZA NIC.
    NIE POZWOLE SOBIE, ŻEBY BYLE PĘTAK MNIE OBRAŻAŁ, A NA DODATEK POUCZAŁ. MOGĘ
    WYPAŚC Z GONA TWOICH FANÓW, JEST MI JUŻ WSZYSTKO JEDNO. MOJE"TEKSCIKI" JAK
    OKREŚLIŁ TO CRUEL, SĄ MOJEGO AUTORSTWA I NIE BYŁY KIEROWANE BEZPOŚREDNIO DO
    NIEGO. TAKZE KOMENTARZ JEST ZBĘDNY. ZWŁASZCZA CRUELA. ŻEGNAM
    • cruel.trojan Re: OBSERWATOR - CRUEL 31.10.04, 10:16

> krzysztofplebs napisał:
      >
      > > Iddżcie gdzieś na wódkę! Najlepiej ze mną, bo już nie mam zdrowia Was
      > czytać.
      > > Postarajcie się swoje niewątpliwe atuty spełnić w osaczeniu ( do końca !!
      > !)
      > > fafika, wilka, kaźmierczakowej i innych. A siebie zostawcie w spokoju! To
      >
      > jest
      > > oczywiście tylko moja prośba, pod rozwagę.
      > NA NIC TWOJE PROŚBY PLEBS. PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE W TEJ CHWILI NIE ZNACZA NIC.
      > NIE POZWOLE SOBIE, ŻEBY BYLE PĘTAK MNIE OBRAŻAŁ, A NA DODATEK POUCZAŁ. MOGĘ
      > WYPAŚC Z GONA TWOICH FANÓW, JEST MI JUŻ WSZYSTKO JEDNO. MOJE"TEKSCIKI" JAK
      > OKREŚLIŁ TO CRUEL, SĄ MOJEGO AUTORSTWA I NIE BYŁY KIEROWANE BEZPOŚREDNIO DO
      > NIEGO. TAKZE KOMENTARZ JEST ZBĘDNY. ZWŁASZCZA CRUELA. ŻEGNAM

VIM VI REPELLERE LICET.
  • szepiet.07 Re: Bardzo wątpliwa 31.10.04, 01:26
    stary milosnik i szczerość?! Niech on sobie lepiej poda łapę z wilczuniem - też
    bardzo szczery. Jak był wiceburmistrzem d/s inwestycji mamrotał pod nosem: ja
    nigdy nie biorę łapówek... żeby oporni słyszeli.
    • eraser19 Re: Bardzo wątpliwa 31.10.04, 02:21
      Niech mnie ten Wilk nie rozśmiesza! By się wstydził...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka