Dodaj do ulubionych

ginekolog w Starej Miłosnej/Wesołej???

10.10.06, 13:37
Kobietki - możecie polecic jakiegoś dobrego ginekologa w Starej Miłosnej lub
okolicach? Zlezy mi na usg w gabinecie i osobie kompetentnej w kwestiach
płodności tudzież (uwielbiam to słowo) problemów z nią. Będę wdzięczna za
kontakt i info dot. kosztów wizyty. Buziaki, K.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: ginekolog w Starej Miłosnej/Wesołej??? IP: 217.17.32.* 28.10.06, 17:45
      Dr. Dutkiewicz w starej Miłosnej. państwowo. mam dwie córeczki, 3,5 roku i 10
      miesięcy. Pod jego kontrolą obie ciąże. Mam conajmniej 4 koleżanki którymi się
      opiekował. mówię o ciążach. Wysyłam do niego wzystkie siostry i mamę. polecam
      serdecznie.
      • kasia_gol dr Dutkiewicz 28.02.07, 18:04
        Dużo dobrego o nim słyszałam, chyba się wybiorę:) Jestem na samym początku ciąży
        i chcę wybrać dobrego ginekologa. Mam wobec tego jeszcze parę pytań:
        - czy pan doktor ma usg w gabinecie?
        - czy badania, które pewnie będę musiała robić są płatne?
        - czy doktor pracuje w jakimś szpitalu, w którym można potem rodzić?
        To chyba tyyle na szybko, z góry dziękuję za pomoc:)
        K.
        • Gość: monia Re: dr Dutkiewicz IP: 217.17.32.* 28.02.07, 19:24
          - czy pan doktor ma usg w gabinecie? Ponoć jest nowe USG, ale proszę potwierdzić
          w rejestracji
          - czy badania, które pewnie będę musiała robić są płatne? Kobiety w ciąży z
          mazowieckiego są objęte bezpłatnym programem badań.
          - czy doktor pracuje w jakimś szpitalu, w którym można potem rodzić? jeszcze pół
          roku temu nie pracował w żadnym szpitalu. Ale wiem że kiedyś pracował na
          oddziale położniczym któregoś z dużych szpitali warszawskich.
    • goralica Re: ginekolog w Starej Miłosnej/Wesołej??? 06.11.06, 10:11
      a gdzie przyjmuje ten lekarz????
      • madaska Re: ginekolog w Starej Miłosnej/Wesołej??? 06.11.06, 22:17
        podtrzymuję pytanie. równiez poszukuję kopetentnego ginekologa w naszej
        okolicy. mam namiary na lekarzy w wawie, ale mi zalezy miec kogoś na miejscu.
        pozdrawiam
    • kos2006 Re: ginekolog w Starej Miłosnej/Wesołej??? 06.11.06, 23:58
      Poradnia Ginekologiczno położnicza w SPZLO Wesoła jak i lekarze tam pracujący
      to ekstraklasa w Warszawie .Sprzęt jak i gabinet super wszystko praktycznie
      przy fotelu. Dwa USG w tym jedno to ektraliga i jedyny model w Wawie ze
      wzmocnieniem obrazu i innymi bajerami.Kolkoskop KTG wszystko pod ręką. polecam
      • piedor Re: ginekolog w Starej Miłosnej/Wesołej??? 11.11.06, 10:18

Mozecie podac dokladny adres przychodni?
        • kos2006 Re: ginekolog w Starej Miłosnej/Wesołej??? 11.11.06, 22:45
          Osiedle Stara Miłosna ul.Jana Pawła II 23
          Przychodnia Rejonowa Nr 3 Samodzielnego Publicznego Zakładu Lecznictwa
          Otwartego Warszawa Wesoła. Niestety należy spdziewać się kolejki, ale są zapisy
          na dnień i godzinę.Kolejki wynikaja z popularności gabinetu.Jest on oblegany
          przez Pacjentki, które tak jak Ty ąbardzo dobrej usługi na odpowiednim poziomie
          i niestety przez to oblegaja go panie nawet z Pragi południe itp.
    • hahalszka Markiewicz - nigdy w życiu! 25.11.06, 12:30
      Nie mogę nikogo polecić, ale przestrzegam przed wizytą u gin. Marka Markiewicza
      przy ul. Sagali. Niesłowny, niechlujny i przyjmuje po pijaku.l
      • Gość: es-pacjentka Re: Mazurek - nie polecam IP: *.jjs.pl 28.11.06, 12:58
        Przy Sagali przyjmuje niejaki Mazurek. Reszta się zgadza.
        • piedor Re: Macie telefon do przychodni ginekol ? 01.12.06, 10:32

Podajcie prosze telefon do przychodni ginekologicznej w Starej Milosnej? Zapisy
          sa kazdego dnia czy jakiegos konkretnego? W jakich dniach i godzinacvh
          przyjmuje Dr Dutkiewicz?
          • Gość: rod Re: Macie telefon do przychodni ginekol ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 16:44
            telefon do przychodni na Jana Pawła II 773-84-26. Zapisywać można sie każdego
            dnia, jednak na wizytę trzeba długo czekać.
            • Gość: Ais a co myslicie o doktor Górskiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 02:10
              pamietam, ze bardzo dlugo przyjmowala najpierw w prywatnej lecznicy w Wesolej,
              kolo torow kolejowych, a potem juz w swoim gabinecie na Groszówce.
    • kasia_gol dr Dutkiewicz? 01.03.07, 12:55
      - czy pan doktor ma usg w gabinecie? Ponoć jest nowe USG, ale proszę potwierdzić
      w rejestracji
      - czy badania, które pewnie będę musiała robić są płatne? Kobiety w ciąży z
      mazowieckiego są objęte bezpłatnym programem badań.
      - czy doktor pracuje w jakimś szpitalu, w którym można potem rodzić? jeszcze pół
      roku temu nie pracował w żadnym szpitalu. Ale wiem że kiedyś pracował na
      oddziale położniczym któregoś z dużych szpitali warszawskich.
      • Gość: monia Re: dr Dutkiewicz? IP: 217.17.32.* 01.03.07, 13:19
        Tak jest.
    • kasia_gol dr Dutkiewicz raz jeszcze:) 06.03.07, 20:48
      Dziekuję Kobietki za pomoc:)
      Była dziś w przychodni i pani na wieść, że jestem w 6 tygodniu ciąży wcisnęła
      mnie gdzieś w połowie marca - chyba i tak w miarę wcześnie:)

Mam jeszcze takie pytanie - jak Pan doktor zapatruje się na zwolnienia w czasie
      ciąży? Chodzi o to, że jestem członkiem zarządu i mam bardzo stresującą i
      wyczerpujacą pracę. Dosyć długo staraliśmy się o groszka i teraz wolę dmuchać na
      zimne. Najchętniej przez większość ciąży pozostałabym w domu. Ma któraś tego
      typu doświadczenia albo słyszała coś na ten temat?
      Z góry dziekuję za pomoc, Kasia
      • Gość: monia Re: dr Dutkiewicz raz jeszcze:) IP: 217.17.32.* 08.03.07, 09:27
        Powiedz o swoich obawach lekarzowi. Na pewno zrozumie i jeśli będzie taka
        konieczność, to nie odmówi. Zastanów się tylko czy to na dobre ci wyjdzie. Ja
        bym dostała kota przez kilka miesięcy w domu... sama.
        • Gość: gość Re: dr Dutkiewicz raz jeszcze:) IP: *.warpol.pl 09.03.07, 23:25
          Dr.Górska uważam że nie jest dobrym specjalistą.
          • Gość: monia Re: dr Dutkiewicz raz jeszcze:) IP: 217.17.32.* 10.03.07, 20:02
            Dr.Górska nie jest dobrym specjalistą, czy Dr.Górska uważa że Dr. Dutkiewicz nie
            jest dobrym specjalistą?
      • Gość: izaA Re: dr Dutkiewicz raz jeszcze:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:24
        Byłam u dr Dutkiewicza w poniedziałek...miała być tylko cytologia, tzn. ja tak
        myślałam, a była cała wizyta razem z USG ... jestem w szoku i wszystko bez
        zbytniej kolejki...mam jeszcze skierowanie na USG piersi, czyli pełny
        przegląd...;-) Doktor ma kompleksowe spojrzenie na pacjentkę i jak już się u
        niego zjawi, to bez przekonania, że zapytał i zrobił wszystko, co potrzebne, z
        gabinetu nie wypuści :-)
        • Gość: boggi Re: dr Dutkiewicz raz jeszcze:) IP: *.visionexpress.pl 21.03.07, 11:05
          Ja tez potwierdzam że DR Dutkiewicz to dobry specjalista. Do przychodni ciezko
          sie dostac ale przyjmuje tez w prywatnym gabinecie na Gocławiu ul. Abrahama 6
          • mspaula Re: dr Dutkiewicz raz jeszcze:) 20.11.07, 23:14
            Niestety nie potwierdzam Waszego zdania o tym lekarzu.Rzeczywiscie kiedys byl
            sympatyczny,ale wtedy nie mialam zadych zmartwien i przychodzilam na wizyty
            glownie w jednym celu.A gdy pojawil sie powazny problem(zmiana w piersi) i bylam
            bardzo zaniepokojona to mnie olal i powiedzial zebym nauczyla sie badac,a nawet
            sam nie zbadal-takze juz wcale nie bylo mowy o skierowaniu na usg.
            Nie polecam go rowniez jako prowadzacego ciaze-niestety moja kolezanka wiele sie
            przez niego nacierpiala/nadenerwowala
            bedac w ciazy.Jest ponoc samoukiem w robieniu usg,wiele razy pomylil sie w
            interpretacji- czym wlasnie straszy pacjentki w ciazy.Szczerze nie polecam.
            • Gość: mon ika Re: dr Dutkiewicz raz jeszcze:) IP: *.gprs.plus.pl 30.11.07, 12:44
              Przylaczam sie do tej opini. Jestem doswiadczona mama z 2 ciaza i odwiedzajaca
              mnostwo lekarzy w zwiazku z komplikacjami. Byc moze jak nic sie nie dzieje,
              pacjetka niedociekliwa, bez checi wyjasnienia wszystkiego.. to moze rzeczywiscie
              jest ok. Ostatnio bylam na 3 wizytach i po tych trzech plakalam. Na pierwszej: -
              nie interesuje mnie pani styl zycia - nie interesuje mnie jaka pani podejmie
              decyzje, na drugiej: nie zaloze pani karty ciazy, bo to za wczesnie. jak
              sprawdze czy ciaza zywa i rosnie to dopiero wtedy bedziemy rozmawiac, na
              trzeciej - prosze nie wspolzyc, bo jak pani peknie torbiej to ciaza poleci.. - o
              zgrozo - poleci! czy tak sie mowi do ciezarnej. Mimo sprzetu, fajnego fotela i
              rzekomej popularnosci wiecej tam nie pojde. szcegolnie po wypaleniu w gabinecie
              przez dr. papierosa... bez komentarza.
              monika
    • frutto Re: ginekolog w Starej Miłosnej/Wesołej??? 21.03.07, 11:34
      Polecam dr Ryszarda Rutkowskiego na ul.Cyklamenowej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka