Gość: maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 23:31 witajcie mam pytanie czy jest jakas alternatywa dla tej "naszej" ulubionej tepsy w naszej wesolej moze jest jakis lokalny dostawca internetu .... z jakich uslug korzystacie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skutiw77 Re: internet--dostawca 13.08.07, 13:52 Radiowy – firma Sintercom 509 267 476 W razie, gdy się zdecydujesz, musisz jednak uzbroić się w cierpliwość, ponieważ właściciel ma – delikatnie mówiąc – śródziemnomorskie podejście do czasu i punktualności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: internet--dostawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 14:12 a jak u nich z cenami i czy korzystasz z ich uslug?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: internet--dostawca IP: *.subscribers.sferia.net 14.08.07, 11:12 Ja mam Sferie. Dziala bardzo przyzwoicie. Ale mam takie rozwiazanie gdyz kabel do mnie nie dociera. Chyba jednak polaczenie kablowe jest najlepsze. Kwestia ceny - moze Netia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: internet--dostawca IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.07, 18:35 zgadzam się z poprzednikiem jeżeli jest "kabel" to nie ma co się bawić w zadne radiołącza (szczególnie te w nielicencjonowanym pasmie). Może któryś z dostawców działający na sieci TP (Netia, Dialog, Tele2, GTS Energis? Ja mam Netie (co widać) i od 8 miesięcy chodzi bezawaryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: internet--dostawca IP: *.jjs.pl 18.08.07, 00:48 witam jest też firma JJS www.jjs.pl tel 509 846 298 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś