Dodaj do ulubionych

Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej

IP: *.chello.pl 01.01.02, 20:32
Jeżeli ktoś zna kontakt z Alicją lub może jej przkazać że szukam z nią kontaktu
będę niezmiernie wdzieczny,proszę napisanie na forum lub podanie adresu e-
mail.Byłoby bardzo miło spotkać się i porozmawiać po latach. Chodzi mi o
dziwczynę która kiedyś mieszkała na osiedlu wojskowym w Wesołej blondynka
chodziła do liceum w Sulejówku ( matura w 1980r). Pozdrawiam i czekam na pomoc
były mieszkaniec S.
Obserwuj wątek
    • Gość: ar Re: Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.01.02, 00:07
      Niestety podałeś za mało informacji o Alicji. Co druga osoba z Wesołej chodzi
      do liceum w Sulejówku,dlatego trudno by Ją było po tej podpowiedzi znaleźć. O
      ile bardzo zależy Tobie na odnalezieniu, podaj Swój e-mail. Podasz mi nazwisko
      a wtedy zobaczymy co się da zrobić. Dodam, że znam wszystkich mieszkańców
      osiedla.
      • Gość: ES Re: Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej IP: 213.241.2.* 04.01.02, 15:04
        Dzięki za odp już myślałem że nikt się nie odezwie.
        Nazywała się Alcja Drach, piszę nazywała ponieważ było to nazwisko panieńskie
        i mogła je zmienić. Jak już pisałem maturę miała w 1980r " jest" blondynką
        mieszkała na osiedlu wojskowym w bloku niedaleko sklepu który się tam znajduje.
        Bardzo byłbym wdzięczny gdyby się udało coś ustalić mój e-mail
        eskar@poczta.gazeta.pl
        • Gość: miki Re: Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej IP: *.chello.pl 28.04.02, 15:47
          Gość portalu: ES napisał(a):

> Dzięki za odp już myślałem że nikt się nie odezwie.
          > Nazywała się Alcja Drach, piszę nazywała ponieważ było to nazwisko panieńskie
          > i mogła je zmienić. Jak już pisałem maturę miała w 1980r " jest" blondynką
          > mieszkała na osiedlu wojskowym w bloku niedaleko sklepu który się tam znajduje.
          > Bardzo byłbym wdzięczny gdyby się udało coś ustalić mój e-mail
          > eskar@poczta.gazeta.pl

Hej! zadzwoń :773-40-37 spytaj o Alę cześć
      • eskar Re: Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej 26.02.02, 15:16
        Czekam na info w sprawie Alicji D, niestety bez rezultatu. Może ktoś inny
        pomoże mi w tej sprawie.
        • Gość: ar Re: Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.02.02, 12:18
          Przepraszam, ale sądziłem, że już dawno się odezwała. Przekazałem wiadomość
          matce. Z tego co mi wiadomo Alicja wyszła za mąż i mieszka w Wołominie. Jeszcze
          raz przepraszam i pozdrawiam.
          • Gość: Eskar@po Re: Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej IP: 213.241.2.* 04.03.02, 09:25
            Serdeczne dzięki za wiadomość i pomoc. Jak wiesz niestety jescze nie odezwała
            się, ale myślę że już wkrótce to nastąpi. A tak ogólnie jestem pełen podziwu
            dla Ciebie i twoich możliwości. Początkowo myślałem, że się przechwalasz z tymi
            znajomościami. Jeszcze raz pozdro.
            • Gość: ar Re: Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.03.02, 14:38
              Dzięki za wyolbrzymione uznanie:)
              Postaram się jeszcze raz spotkać z Zofią i przypomnieć.
              • Gość: Kasiab znajomosci IP: 213.25.195.* 29.04.02, 11:24
                Ar, poniewaz masz - jak widze - znajomosci na osiedlu w Wesolej, to moze wiesz
                cos na temat Rafala Derlickiego z tegoz osiedla? Mieszkal w jednym z blokow
                niebieskich - chyba 45. Bylabym wdzieczna za pomoc :))
    • Gość: ES Szukam Alicji D. z osiedla w Wesołej !!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.09.02, 07:50
      Jeżeli ktoś zna kontakt z Alicją lub może jej przkazać że szukam z nią kontakt
      będę niezmiernie wdzieczny,proszę napisanie na forum lub podanie adresu e-
      mail.Byłoby bardzo miło spotkać się i porozmawiać po latach. Chodzi mi o
      dziwczynę która kiedyś mieszkała na osiedlu wojskowym w Wesołej blondynka
      chodziła do liceum w Sulejówku ( matura w 1980r). Pozdrawiam i czekam na pomoc
      były mieszkaniec S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka