Gość: meduza IP: *.um.warszawa.pl 17.07.08, 12:38 Czy wiecie coś na temat baru chińskiego w pawilonie w Wesołej na piętrze , czy już jest otwarty i czy jedzenie dobre, jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kilometr Re: bar orientalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:37 Ja już ręce zacieram :P Znajoma mojej mamy poszła ostatnio, ale gościu tylko na 1 godzinę otworzył i zamknął O_o - nic nie zjadła oczywiście :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rod91 Re: bar orientalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 19:38 był już ktoś jakie ceny i jedzenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylem jadlem:) Re: bar orientalny IP: 193.238.12.* 24.09.08, 03:50 bylem, jadlem.calkiem smacznie lokal ładnie zrobiony niestety cena 15 zl troszke odstrasza.Moim zdaniem troszke za duzo. lepiej juz jechac do sulejowka i zjesc chinczyka za 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: bar orientalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 17:44 lepiej drożej, przynajmniej ma sie gwarancję, ze nie wrzuca byle czego do jedzenia, o psim mięsie nie wspominając. zresztą 15 zl to jest niewiele jak na jedzenie normalnej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sung Re: bar orientalny IP: *.akacjowa.pl 10.10.08, 00:25 jesli tak to zapraszam do mnie za 60 zł, przynajmniej ma sie gwarancje ze moj pies jest 6x lepszy niz inne psy, no i nasza kiełbasa przegonila ich kielbase... mojego psa musi gonic 6-ciu chinczyków-taki jest dobry! nie jak w podrzednej knajpie, stad cena taka jest procie pana. z pozdrowieniami sung ming chaj Odpowiedz Link Zgłoś
papatrycjusz Re: bar orientalny 17.03.09, 09:26 oj jakby cena była gwarancja jakości to byłoby super. Niestety ceny to czesto narzedzie do nabierania ludzi. 100pln tandeta 200pln cos sensownego 500pln dobra jakosc 1000pln produkt wyjatkowy a to czasem wszystko to samo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala_Mi Re: bar orientalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 09:53 Byliśmy i jedliśmy. Jeżeli chodzi o jedzenie, to co niektóre potrawy to chyba stały obok chińczyka. Nie polecam, chyba, że ktoś chce mieć problemu żołądkowe. Części potraw z menu w ogóle nie było. Może w przyszłości będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: bar orientalny IP: *.eranet.pl 01.02.09, 19:29 JEDZENIE BYLE JAKIE,MALE PORCJE.RACZEJ NIE PRZYPOMINAJA CHINSZCZNY- SMACZNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bar orientalny IP: *.eranet.pl 12.03.09, 12:31 i to jest prawda w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
kowlant Re: bar orientalny 17.03.09, 13:01 ogolnie uwielbiam prawdziwa kuchnie orientalna, ale ta byla taka srednio prawdziwa ;-) ale jak potrzeba sie rozerwac od polskiego zarcia to mozna wpasc :) Odpowiedz Link Zgłoś