asjb 04.09.09, 22:28 szukam namiarów na osobę lub firmę z Wesołej lub bliskich okolic świadczącą usługi hydrauliczne. Konkretnie chciałabym wymienić narożną wannę, wymontować starą i w to miejce wstawić nową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liberator Re: Hydraulik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 16:36 Kielewski Leszek 0-605-454-342 i spółka. Polecam. Mają nawet uprawnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hydraulik? IP: *.146.82.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.15, 15:43 Zdecydowanie nie polecam. Mam małą usterkę i Panu nie opłacało się do mnie przyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydraulik Wesoła 504810982 Hydraulik Wesoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.15, 18:03 Oferuję usługi białego montażu oraz drobne remontowe takie jak : Montaż , demontaż ,wymiana wanien , kabin prysznicowych typowych i wolno stojących Przenoszenie punktów wodnych Ustawianie drzwi w kabinach prysznicowych Wymiana zagrzybionego sylikonu w kabinie prysznicowej lub wannie Montaż , demontaż, wymiana sedesów, kompaktów , bidetów, Montaż ,demontaż ,wymiana syfonów zmywakowych i umywalkowych Montaż baterii łazienkowych i kuchennych , paneli prysznicowych Montaż dodatków łazienkowych Montaż półek , mebli , drzwi, telewizorów , sprzętu audio , Montaż żyrandoli , kinkietów, plafonów , Montaż i wymiana gniazd , włączników , przenoszenie punktów elektrycznych Malowanie ścian i sufitów wraz z drobnymi naprawami Zabudowy k/g i sufity podwieszane Montaż i podłączanie TV ,AUDIO Jeżeli jakieś usługi nie ma na powyższej liście to proszę o kontakt wykonuję wiele nietypowych usług. Kom : 504810982 e-mail: biamon@prokonto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wodonserwis Re: Hydraulik? 07.03.16, 13:17 aaaAAAHYDRAULIK WAWER WESOŁA - AWARIE 507508684 Odpowiedz Link Zgłoś
hytfix Re: Hydraulik? 04.02.21, 18:50 :) HYDRAULIK WEOSŁA STARA MIŁOSNA Usuwanie Awarii Hydraulicznych Biały montaż Montaż bojlera Montaż Kranu Wymiana Kranu Montaż kabiny prysznicowej Montaż zlewu Montaż umywalki Montaż wanny Montaż sedesu Montaż kompaktu Montaż bidetu Instalacje Hydrauliczne Usuwanie przecieków Montaż pralki Montaż zmywarki 507 508 684 Odpowiedz Link Zgłoś
blogus2000 Re: Hydraulik? 09.02.21, 01:02 Ja miałam okazję korzystać ostatnio z usług hydraulika mającego stronę wodbud.eu/ i nie ukrywam, że jestem zadowolona. Wiem, ze nie znam się na tym i moja opinia jest warta tyle co funt kłaków. Ale mi podobał się porządek utrzymywany podczas robót i po ich zakończeniu, a ocenę techniczną, że tak napisze "cytuję" po płytkarzu, któ©y tak ocenił jego robotę, nie wiedząc kto ją wykonywał. Odpowiedz Link Zgłoś