Gość: czujnyrewolucyjnie IP: 62.89.126.* 09.03.04, 13:00 nawet jeżeli na marsie sa króliczki i inne dobra, wszystko zostanie ukradzione przez towarzyszy jerzego j z sld. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grooha Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:01 ziemia jest płaska. Kopernik to pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biesiada Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 13:13 protestuje!!1 Jaruga-Nowacka jasno powiedziała, że Kopernik była kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groh Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:02 To nie królik to Miller się ukrył ze wstydu na marsie, mimo że jest czerwony nie tylko ze wstydu i tak namierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlemle Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 14:50 czy ten króliczek ma na imię Ola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajdih Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.gawex.pl / 81.15.132.* 09.03.04, 13:02 napewno ejst jakies zycie na marsie tak jak pisze ze ukrywaja wszystko zeby niedoszlo do jakiegos kofliktu czy cus takiego ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho-met Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 13:02 Co za królik.. to był hipopotam tumoki ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIUNIA Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:06 Królik czy wy naprawde wierzycie co media pokazują???probuja zamydlic oczy byle nowinka:-) p.s.ja tam widziałam zająca ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.raciborsko.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:06 Przecież wiadomo, że nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by gonić go... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biesiada Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 13:07 oczywiście że królik. Babcia mi kiedyś mowila, że w czasie nocy widać było na niebie ogniste rydwany zaprzągnięte w sto królikow. Domyslam sie teraz skad sie wzieły a i mój kólik, którego dawniej hodowałem, często dziwnie się na mnie patrzył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 10:27 jak na marsie są króliki to ja jestem mis'polonia! a zapewniam że nie jestem!!!!!!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 108v Co jest doktorku? IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 13:08 Jesli jadł marchewke i powiedział "co jest doktorku?" do Jeff'a Johnsona to ja wiem nawet jak sie nazywa ten króliczek...Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:11 Moze to byly biale myszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.03.04, 13:11 a mi sie wydaje że te fotki z marsa to na ziemi zostały zrobione a króliczek był doświadczalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.raciborsko.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:15 Czujny masz klapy na oczach wieksze niz Miller. Do tego jestes prawdopodobnie idiotą bo ten artykuł nie ma nic wspólnego z SLD. No, ale jak taki ktoś jak ty musi sie wywnętrzyć, to każda (nawet najgłupsza) metoda jest dobra. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycho Głąbów którzy zamieszczają takie arty bez zdjęć IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.03.04, 13:16 powinno się dopuszczać jedynie do pisania w Hustlerze i Extasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal To ty jesteś głąb IP: *.bg.am.poznan.pl 09.03.04, 13:17 O to chodzi, żebyś się zainteresował i kupił wersję papierową GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycho Po co zabierasz głos pacanie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.03.04, 15:14 Zachęta polega na przedstawieniu pewnego wycinka z oferty, a więc konkretnych artykułów, lecz za to kompletnych aby pokazać profesjonalizm. Brak zdjęcia w takim wypadku to zwykłe niedbalstwo. Nikt nie będzie biegł do kiosku po kupno gazyty aby zobaczyć zdjęcie, być moze tam zamieszczone, a być może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Gdzie zdjęcie króliczka? IP: *.its.it 09.03.04, 13:19 Czy NASA opublikowała gdzieś zdjęcie tego króliczka? Może w "Playboyu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re:Całkiem jak z Bin Ladenem ! IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.era.pl 09.03.04, 13:25 Balcerowicz musi odejść.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Królik na Marsie i gruszki na wierzbie IP: 157.25.139.* 09.03.04, 13:29 Jeżeli uwierzyłem w gruszki na wierzbie to wierzę i w króliczki na Marsie, bardziej to prawdopodobne od obietnic naszych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola musi odejsc Re: Królik na prezydenta a nie Jola IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.03.04, 13:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlterEgo Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: 195.20.110.* 09.03.04, 13:40 jak tam jest króliczek, to na pewno wyprawę sponsorował PLAYBOY :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlterEgo Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: 195.20.110.* 09.03.04, 13:52 Skoro tam był królik, to wyprawa na pewno była sponsorowana przez PLAYBOY'a :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: 81.210.119.* 09.03.04, 14:19 o kurde, ja mam w domu królika, zawsze podejrzewałem, że on jest nie z tej ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
dkac ! Oryginalne zdjęcie ! 09.03.04, 14:57 Oryginalne zdjęcie (Uwaga duży - 4,2GB): www.resco.neostrada.pl/download/opportunity_rabbit.jpg W środkowej części zdjęcia są trzy małe interesujące punkciki. Obraz trzebamaksymalnie powiększyć. Czy to izolacja ? ? ? Pozdrawiam, D. Odpowiedz Link Zgłoś
dkac ! Oryginalne zdjęcie ! 09.03.04, 15:26 Ponieważ powyższe zdjęcie jest ogromne zamieszczam środkową część (270MB): www.resco.neostrada.pl/download/opportunity_rabbit_s.jpg D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: ! Oryginalne zdjęcie ! IP: *.novlab.unb.ca 09.03.04, 16:02 przeciez idzie Wielkanoc, to co mialo byc na marsie, Mikolaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycho Re: ! Oryginalne zdjęcie ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.03.04, 16:56 Trzeba przyznać że wygląda to conajmniej ciekawie. Trzy białe króliczki - Spirit ma delirkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snajper Zaloze sie ze to byla kupa Pana Twardowskiego IP: 199.243.74.* 09.03.04, 16:16 Zaloze sie ze to byla kupa Pana Twardowskiego. Z Ksiezyca go przegonili, teraz nawet na Marsie mu nie daja spokoju! Pieprzone jankesy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Zaloze sie ze to byla kupa Pana Twardowskiego IP: *.kbpauk.ru 10.03.04, 08:47 sluchaj "Snajper" ukradles moj nick.lepiej go zmien. prawdziwy snajper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tycho de Bracho To nie kroliczek...!!!! IP: 218.80.60.* 09.03.04, 17:26 Kroliczka nie widac ale tylko ogon jaszczura. Poza tym na zdjeciach z pierwszej ekspedycji bylo widac krowe oraz kawalek puszki od Coca-Coli. Wiadomo wiec jakie osrodki wprowadzaja nas w blad.....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś