Dodaj do ulubionych

Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars...

IP: 62.89.126.* 09.03.04, 13:00
nawet jeżeli na marsie sa króliczki i inne dobra, wszystko zostanie
ukradzione przez towarzyszy jerzego j z sld.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grooha Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:01
      ziemia jest płaska. Kopernik to pedał.
      • Gość: biesiada Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 13:13
        protestuje!!1 Jaruga-Nowacka jasno powiedziała, że Kopernik była kobietą!
    • Gość: groh Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:02
      To nie królik to Miller się ukrył ze wstydu na marsie, mimo że jest czerwony
      nie tylko ze wstydu i tak namierzyli.
      • Gość: mlemle Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 14:50
        czy ten króliczek ma na imię Ola?
    • Gość: hajdih Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.gawex.pl / 81.15.132.* 09.03.04, 13:02
      napewno ejst jakies zycie na marsie tak jak pisze ze ukrywaja
      wszystko zeby niedoszlo do jakiegos kofliktu czy cus
      takiego .............
    • Gość: Macho-met Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 13:02
      Co za królik.. to był hipopotam tumoki ;).
      • Gość: NIUNIA Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:06
        Królik czy wy naprawde wierzycie co media pokazują???probuja zamydlic oczy byle
        nowinka:-)
        p.s.ja tam widziałam zająca ;-D
    • Gość: gosc krolik z kapelusza? IP: *.du.simnet.is 09.03.04, 13:05
    • Gość: kamyk Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.raciborsko.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:06
      Przecież wiadomo, że nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by gonić go...
      :-)
    • Gość: biesiada Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na mars... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 13:07
      oczywiście że królik. Babcia mi kiedyś mowila, że w czasie nocy widać było na
      niebie ogniste rydwany zaprzągnięte w sto królikow. Domyslam sie teraz skad
      sie wzieły a i mój kólik, którego dawniej hodowałem, często dziwnie się na
      mnie patrzył...
      • Gość: madzia Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 10:27
        jak na marsie są króliki to ja jestem mis'polonia! a zapewniam że nie
        jestem!!!!!!!;-)
    • Gość: 108v Co jest doktorku? IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 13:08
      Jesli jadł marchewke i powiedział "co jest doktorku?" do Jeff'a Johnsona
      to ja wiem nawet jak sie nazywa ten króliczek...Pzdr.
    • Gość: ts Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:11
      Moze to byly biale myszki?
    • Gość: gal Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.03.04, 13:11
      a mi sie wydaje że te fotki z marsa to na ziemi zostały zrobione a króliczek
      był doświadczalny :)
    • Gość: kamyk Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.raciborsko.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:15
      Czujny masz klapy na oczach wieksze niz Miller. Do tego jestes prawdopodobnie
      idiotą bo ten artykuł nie ma nic wspólnego z SLD.
      No, ale jak taki ktoś jak ty musi sie wywnętrzyć, to każda (nawet najgłupsza)
      metoda jest dobra.

:-/
    • Gość: tycho Głąbów którzy zamieszczają takie arty bez zdjęć IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.03.04, 13:16
      powinno się dopuszczać jedynie do pisania w Hustlerze i Extasy.
      • Gość: pacal To ty jesteś głąb IP: *.bg.am.poznan.pl 09.03.04, 13:17
        O to chodzi, żebyś się zainteresował i kupił wersję papierową GW.
        • Gość: tycho Po co zabierasz głos pacanie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.03.04, 15:14
          Zachęta polega na przedstawieniu pewnego wycinka z oferty, a więc konkretnych artykułów, lecz za to kompletnych aby pokazać profesjonalizm. Brak zdjęcia w takim wypadku to zwykłe niedbalstwo. Nikt nie będzie biegł do kiosku po kupno gazyty aby zobaczyć zdjęcie, być moze tam zamieszczone, a być może nie.
    • Gość: Gościu Gdzie zdjęcie króliczka? IP: *.its.it 09.03.04, 13:19
      Czy NASA opublikowała gdzieś zdjęcie tego króliczka? Może w "Playboyu"?
    • Gość: Marek Re:Całkiem jak z Bin Ladenem ! IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:21
    • Gość: ja Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: *.era.pl 09.03.04, 13:25
      Balcerowicz musi odejść....
    • Gość: Rosomak Re: Królik na Marsie i gruszki na wierzbie IP: 157.25.139.* 09.03.04, 13:29
      Jeżeli uwierzyłem w gruszki na wierzbie to wierzę i w króliczki na Marsie,
      bardziej to prawdopodobne od obietnic naszych polityków.
    • Gość: Jola musi odejsc Re: Królik na prezydenta a nie Jola IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.03.04, 13:40
    • Gość: AlterEgo Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: 195.20.110.* 09.03.04, 13:40
      jak tam jest króliczek, to na pewno wyprawę sponsorował PLAYBOY :D
    • Gość: AlterEgo Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: 195.20.110.* 09.03.04, 13:52
      Skoro tam był królik, to wyprawa na pewno była sponsorowana przez PLAYBOY'a

:D:D:D
    • Gość: gościu Re: Królik na Marsie? Co tak naprawdę widać na ma IP: 81.210.119.* 09.03.04, 14:19
      o kurde, ja mam w domu królika, zawsze podejrzewałem, że on jest nie z tej
      ziemi...
    • dkac ! Oryginalne zdjęcie ! 09.03.04, 14:57
      Oryginalne zdjęcie (Uwaga duży - 4,2GB):
      www.resco.neostrada.pl/download/opportunity_rabbit.jpg
      W środkowej części zdjęcia są trzy małe interesujące punkciki. Obraz
      trzebamaksymalnie powiększyć.
      Czy to izolacja ? ? ?
      Pozdrawiam, D.
      • dkac ! Oryginalne zdjęcie ! 09.03.04, 15:26
        Ponieważ powyższe zdjęcie jest ogromne zamieszczam środkową część (270MB):
        www.resco.neostrada.pl/download/opportunity_rabbit_s.jpg
        D.
        • Gość: krasnal Re: ! Oryginalne zdjęcie ! IP: *.novlab.unb.ca 09.03.04, 16:02
          przeciez idzie Wielkanoc, to co mialo byc na marsie, Mikolaj?
          • Gość: tycho Re: ! Oryginalne zdjęcie ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.03.04, 16:56
            Trzeba przyznać że wygląda to conajmniej ciekawie. Trzy białe króliczki - Spirit ma delirkę.
    • Gość: Snajper Zaloze sie ze to byla kupa Pana Twardowskiego IP: 199.243.74.* 09.03.04, 16:16
      Zaloze sie ze to byla kupa Pana Twardowskiego. Z Ksiezyca go przegonili, teraz
      nawet na Marsie mu nie daja spokoju! Pieprzone jankesy...
      • Gość: snajper Re: Zaloze sie ze to byla kupa Pana Twardowskiego IP: *.kbpauk.ru 10.03.04, 08:47
        sluchaj "Snajper" ukradles moj nick.lepiej go zmien.
        prawdziwy snajper!
    • Gość: Tycho de Bracho To nie kroliczek...!!!! IP: 218.80.60.* 09.03.04, 17:26
      Kroliczka nie widac ale tylko ogon jaszczura.
      Poza tym na zdjeciach z pierwszej ekspedycji bylo widac krowe oraz kawalek
      puszki od Coca-Coli. Wiadomo wiec jakie osrodki wprowadzaja nas w blad.....!!!!
    • Gość: muminek follow the white rabbit IP: *.godula.net 09.03.04, 18:08
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka