Gość: roki IP: 80.51.236.* 05.06.04, 21:55 Świetny artykuł o wrakach, kręcą mnie takie rzeczy. Podajcie jakieś adresy stron internetowych na ten temat.. Prosze z góry dziękuje.. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefan Re: Na samym dnie IP: *.motorola.com 17.06.04, 18:02 1) W artykule sa podane trzy linki, wiec nalezy sie "odkrecic" i zaczac czytac to, co jest napisane... 2) Wiem, ze sie czepiam, ale kiedys ktos mi powiedzial, ze po polsku "statek" to jednostka handlowa a "okret" to wojenna. Po angielsku byloby odpowiednio "vessel" oraz "ship". Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Gut Re: Na samym dnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 19:12 Jest tego sporo w sieci, oto niektóre adresy: - wraki z wód Malezji: www.maritimeasia.ws/ - francuski serwis o archeologii podwodnej www.culture.gouv.fr/culture/archeosm/en/ - wraki irlandzkie: www.irishwrecksonline.net - Szkocja: www.geocities.com/wreckdivingscotland/ - Wielka Brytania: www.ukdiving.co.uk/wreck.htm - Holandia www.vocshipwrecks.com/ - Kalifornia: www.cawreckdivers.org/ W razie potrzeby służę kolejnymi adresami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyra21 Re: Na samym dnie IP: 212.121.153.* 17.06.04, 19:28 Boski artykuł.Więcej takich!!!!!Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyra21 Re: Na samym dnie IP: 212.121.153.* 17.06.04, 20:57 Zdjęcia są NIESAMOWITE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Na samym dnie IP: *.mad.east.verizon.net 17.06.04, 21:08 Sprobuj haslo "Nuestra Se?ora de Atocha" w wyszuki warkach. Odpowiedz Link Zgłoś