Gość: Aga IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 18:53 Mniam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zayebisty Re: Co zrobić, żeby dżem był zdrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:41 Szkada, że tego fla-coś tam nie ma w piwie. Może na jabole się przerzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAX Re: Co zrobić, żeby dżem był zdrowy IP: *.gozg.com.pl / *.gozg.com.pl 14.07.04, 08:59 Jabole mają dużo siary tak jak twój list. A ja robię dżemy tak od lat a nie jestem profesorem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Co zrobić, żeby dżem był zdrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:10 Gość portalu: zayebisty napisał(a): > Szkada, że tego fla-coś tam nie ma w piwie. W piwie też są, ale więcej w ciemnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAL Re: Co zrobić, żeby dżem był zdrowy IP: *.bb.online.no 14.07.04, 23:12 Gotowac tylko i wylacznie bez uzycia pradu elektrycznego TO PIERWSZA ZASADA. Dlaczego? Bo gotujesz bez SMOOGU!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Oby tak dalej! IP: *.hstl6.put.poznan.pl 13.07.04, 23:29 Ciekawy i pouczający artykuł. Oby było takich więcej! Wiedza jest lepsza od dołujących skandali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r39 Re: Co zrobić, żeby dżem był zdrowy IP: *.ifpan.edu.pl 14.07.04, 11:11 No to wiecej rewolucji nie bedzie. Skoro dzem truskawkowy, niegdys jeden z najtanszych produktow zywnosciowych obecnie stal sie raczej rarytasem. W dodatku wydatnie zmalaly opakowania. A i 'dla zdrowia' cukru tez prawie w nim nie uswiadczysz, slodziki ino jakies paskudne, caly smak skutecznie psujace. W ten to podstepny sposob wstretni kapitalisci studza sluszny gniew proletariackich mas. Fakt, ze troche ich to kosztuje (te 8 mln euro). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Wino z aronii ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:45 Robię wino z aronii już od kilkunastu lat. Wydaje się, że doszedłem już do nizłych wyników. Rodzina i znajomi chwalą i chyba nie tylko z grzeczności, skoro pytają czy znowu będzie wino z aronii. Ciekawe co Pan Profesor na takie przetwarzanie owoców aronii, tzn. na zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioc Re: Wino z aronii ? IP: *.stacje.agora.pl 14.07.04, 17:20 Ja robię nalewki m.in. z czarnych porzeczek. Też na zimno ;) pioc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Panie Profesorze nie automat ale IP: *.Princeton.EDU 14.07.04, 17:51 przydalby sie nie automat ale student, magistrant, doktorant... i pisze to zupelnie powaznie. Studenci z przyjemnoscia pracuja w laboratorium, o ile ma sie im cos do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg. Re: Panie Profesorze nie automat ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 11:10 > zupelnie powaznie. Studenci z przyjemnoscia pracuja w laboratorium, o ile ma > sie im cos do zaoferowania. Studenta (ani doktoranta) to się nie dopuszcza bo jeszcze cus zepsuje a w ogole to studenci do nauki niechby sie wzieli, a nie zeby jejim sie laboratorium po glowiach tluklo!! To chyba motto wiekszosci profow tutaj, moze w princeton.edu jest inaczej, nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patman Trucizna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:41 Ludzie, nie jedzcie tego ścierwa - najorszy syf to truskawki, jabłka, banany i przetwory z nich, np. kompoty (nie z bananów ;). Odpowiedz Link Zgłoś