Dodaj do ulubionych

Co nam grozi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:38
Obserwuj wątek
    • Gość: Optymista Re: Co nam grozi IP: 195.136.49.* 05.11.04, 17:48
      Izajasza 45:18: (18) Bo tak powiedział Jehowa, Stwórca niebios, On, prawdziwy
      Bóg, Ten, który ukształtował ziemię i który ją uczynił, który ją mocno
      ugruntował, który nie stworzył jej po prostu na nic, który ukształtował ją po
      to, żeby była zamieszkana: "Jam Jest Jehowa i nie ma nikogo innego."
      • Gość: odp Re: Co nam grozi IP: *.chello.pl 06.11.04, 09:18
        masło-maślane.
    • Gość: prorok Re: wszystko... IP: *.sympatico.ca 05.11.04, 22:46
      wszystko jest w rekach BOGA-nie jakis tam milionerow,sedziow,policjantow,czy
      celnikow; niepotrzebnie sie wysilaja - bo nic z ich zlodziejskich czynow nie
      pozostanie,tylko na kamieniu kamien
      • Gość: kpsting Re: wszystko... IP: *.new-york-08rh16rt.ny.dial-access.att.net 06.11.04, 18:04
        > wszystko jest w rekach BOGA-nie jakis tam milionerow,sedziow,policjantow

Wszystko jest w twoich rekach, na nikogo wiecej nie musisz zrzucac
        odpowiedzialnosci
    • Gość: Hanna Re: Co nam grozi IP: *.chello.pl 06.11.04, 00:17
      Przy naszych dzielnych wladzach, rydzyku i jankowskim kometa wydaje sie
      blogoslawienstwem.
      • Gość: do Hanny Re: Co nam grozi IP: *.chello.pl 06.11.04, 09:29
        Możesz nie lubić wiele osób[ja ich akurat też nie popieram]ale uszanuj chociaż
        nasz język Ojczysty.Powinnaś wiedzieć,że wszystkie nazwiska w jęz.polskim pisze
        się z dużej litery i nie ma to żadnego znaczenia , czy lubi się kogoś czy nie.
        Nie umiesz pisać po Polsku na komputerze. Wiesz gdzie jest :łŁ ,Żż, Źź, ęĘ,Ąą ?
        • Gość: ploosqva Re: Co nam grozi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:01
          Uspokój się!!!
    • Gość: ninia Re: Co nam grozi IP: 211.147.229.* 06.11.04, 09:29
      mnie tam nic nie grozi "bo ja mam swoj intymny maly swiat":)))

• Gość: in-west Re: Co nam grozi IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 06.11.04, 13:23
        Czy masz m. in. na myśli ten zalesiony wzgórek ukryty pod grubym płaszczem
        materii w związku z nadchodzącym oziębieniem klimatu ? :)
    • Gość: abhaod Olbrzymi plemnik zbliza sie do nas, IP: *.a.pppool.de 06.11.04, 17:42
      witaj nowa Ewolucjo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka