Gość: mas22 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:40 W jaki sposób stawia się wysokie dźwigi. Mam na myśli takie, które są stawiane w Warszawie przy budowie wysokich wieżowców. mas22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sojuz1 Re: wysokie dźwigi 21.09.05, 12:07 Gość portalu: mas22 napisał(a): > W jaki sposób stawia się wysokie dźwigi. Mam na myśli takie, które są > stawiane w Warszawie przy budowie wysokich wieżowców. > > mas22 A to w innych miastach nie ma wysokich dźwigów? Jak ja nie cierpię Warszawiaków. Uważają, że są pępkiem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wysokie dźwigi 21.09.05, 12:08 składa się z kratownic :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: wysokie dźwigi 21.09.05, 13:03 www.liebherr.com/downloads/TK_EC-HM_Krane_dt.pdf (PS-firma liebherr/austria produkuje też krany okrętowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. wysokie krany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:39 stormy_weather napisał: > (PS-firma liebherr/austria produkuje też krany okrętowe) to pewnie tez natryski i jacuzzi Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: wysokie krany 21.09.05, 21:01 widać ,że nie jesteś okrętowcem... dżwigi są budowlane , krany universalnym określeniem dżwigów (żurawii) okrętowych .. np. deckskran = dżwig(żuraw)pokładowy.... ale gratuluję poczucia humoru... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś