czajek76 28.09.05, 20:00 www.kprm.gov.pl/8972_10364.htm i przejedzcie prawie do konca :) Lukaszu, wiem ze nie jestes wielkim milosnikiem libacji/celebracji ale chyba sie nie wykrecisz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Sie chwale :) 28.09.05, 22:57 Gratulacje! O ile wiem, to Mimi dostal ja w zeszlym roku i Andrzej tez kiedys? Trzeba sie bylo obronic w Polsce, to my (my= pare osob) odpadlismy w przedbiegach! Nikogo innego na liscie nie rozpoznalam... Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Sie chwale :) 28.09.05, 22:59 Gratulacje! Kurcze, ze tez nam sie chcialo wyjezdzac... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Sie chwale :) 28.09.05, 23:20 Hehe, mysle ze wiecej na tym zyskaliscie zarowno naukowo jak i finansowo :) Ale bardzo sie ciesze, milo jest byc docenionym. Wydawalo mi sie ze mam male szanse bo decyzja o wyroznieniu nie byla jednoglosna (jedna osoba sie wstrzymala) a ponoc to bardzo wazne. Ale widac inni mieli jeszcze gorzej... Podobno za kulisami (bo glosowanie tajne) mowilo sie ze ta osoba (ja osobiscie nie wiem i nie chce wiedziec kto to) stwierdzila ze miala pewne uwagi/watpliwosci co do niektorych czesci pracy. To ja sie pytam - co ona robila na obronie? Przeicez mogla o wszystko zapytac a nie potem wbijac noz w plecy... No ale to juz historia... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Sie chwale :) 29.09.05, 01:32 A czy dostaniesz jakas pamiatke tej nagrody? (dyplom?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Sie chwale :) 29.09.05, 03:35 11 listopada jest wreczenie. Mam juz dwojke chetnych na zastepstwo - moja mama i moja szefowa :) Nie wim jak z kaska, ale chyba przelew. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Sie chwale :) 29.09.05, 10:55 Gratulacje wielkie. Kiedys za swoje wypociny dostalem cos podobnego. Chyba z Fundacji Nauki albo czego w tym stylu. Ale niestety w moim przypadku odbylo sie bez wymiernych dowodow zachwytu, trzeba wiec bylo sie postdoczyc, zaprzedac i za chlebem emigrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Sie chwale :) 29.09.05, 16:22 Czajek i tak sie zaprzedal, nie przekupili go nagrodami... Czajek, a to tak moze ktos inny odebrac za Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Sie chwale :) 03.10.05, 13:16 No tak, Belki zostaly rzucone, teraz czas na Nobelki... a ze na medycyne to sie juz w tym roku nie zalapiemy. Oj, nie. Zostaje nam do wziecia pokojowka na pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz97 Re: Sie chwale :) 03.10.05, 19:18 czajek76 napisał: > www.kprm.gov.pl/8972_10364.htm > i przejedzcie prawie do konca :) > > Lukaszu, wiem ze nie jestes wielkim milosnikiem libacji/celebracji ale chyba > sie nie wykrecisz :) mozec bym sie i nie wykrecil, ale pewnie tak sie na czas zglaszam jak wy na wybory :oP l Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Sie chwale :) 11.10.05, 23:31 Pieknie, pieknie. Tylko kurde dlaczego nagroda opodatkowana? Co za kompletny bezsens? Odpowiedz Link Zgłoś