Gość: stachzpoolan IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 06.11.02, 08:33 No to teraz kolej na Alzcheimera. Drżyjcie muchy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maksior Re: Muszka kluczem do choroby Parkinsona IP: *.hrz.tu 07.11.02, 00:32 To muchy maja mozg ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Muszka kluczem do choroby Parkinsona IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.11.02, 10:39 ja jestem przeciwna eksperymentom na zwierzętach i na muszkach też,przecież to jest do cholery życie!My powinniśmy je szanować,bo sami byśmy nie stworzyli!!!Zabawa w Boga:hodowanie chorych muszek,trzymanie ich w naczyniach i stukanie fiolką w dno!Co za bezduszność,ja bym tak nie mogła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Muszka kluczem do choroby Parkinsona IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 20:47 a co bys powiedziała na przykład kiedy stanęłabyś oko w oko z chorobą, która własnie dotknęła bliską Ci osobę??, też byłabyś przeciwna tego typu eksperymentom??? Może gdybyś zapoznała się z budową układu nerwowego Drosophila melanogaster, zmieniłabyś zdanie. Jeszcze jedno tasiemnca w swoich jelitach też byś tak broniła?, przecież to też życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: Muszka kluczem do choroby Parkinsona IP: *.new-york-02rh15rt-ny.dial-access.att.net 07.02.03, 04:26 No i po co odgrzebujesz news sprzed pol roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$$ Re: Muszka kluczem do choroby Parkinsona IP: *.30.171.199.Dial1.Honolulu1.Level3.net 08.02.03, 08:10 Parkinson's i Alzheimer to jest TO SAMO inwalidztwo spowodowane zatruciem RTECIA najczesciej po przez rtec w plabac w zabkach .... Wszyscy o tym wiedza z wyjatkiem .... LEKARZY! To bylo udowodnione pare razy ... Choroba po Perskiej zatoce to tez zatrucie rtecia (THIMEROSAL) ze szczepionek ! Dostali okolo 17 szczepionek ktore byly przeladowane rtecia! Poczytajcie sobie od prawdziwych ekspertow: www.khorrami.com/Main%20Web/Home/Home.htm www.melisa.org bioprobe.com www.toxicteeth.net www.cfspages.com www.khorrami.com Odpowiedz Link Zgłoś