lilunia 06.12.02, 17:26 A ja zycze szczescia prowadzacej siodemce! No i zdrowia :) bo w niezlym musicie byc stresie :)) powodzenia /osobiscie trzymam kciuki za Pana/Pania kobelski - tak jakos mi sie rzucil w oczy / Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobelski Re: Powodzenia! 06.12.02, 19:40 Dziekuje!!! Bardzo mnie ucieszyl Twoj post! Zwlaszcza, ze dzisiaj mam imieniny :) Tak, tak... mam na imie Mikolaj. No to juz znacie moja plec :) Mam tez brode i wasy, hie, hie... ale stary nie jestem :) Mam rowniez poczucie humoru - od dzisiaj chodze w czerwonej czapce z bialym pomponem - tak jak prawdziwemu mikolajowi przystoi. No i zycie jest piekne, bo wczoraj odnioslem spory sukces i to wcale nie zwiazany z Liga Naukowa :), a napewno od niej wazniejszy. A w Lidze Naukowej biore udzial, bo to naprawde fajna zabawa, mimo wszystkich mniejszych i wiekszych bledow, ktore trzeba umiec wybaczac! No i te kubeczki... :) Pozdrawiam wszystkich Ligowiczow - rowniez moja bezposrenia konkurencje :) MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bienkoel Re: Powodzenia! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 20:17 A może bysmy zrobili internetowe zakłady, kto wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
anomalocaris Re: Powodzenia! 07.12.02, 00:11 Jasne, stawka minimalna: 1 kubek (mało oberżnięty, jak pisał świeży klasyk...) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś