redakcja 02.01.03, 12:06 Ze względu na kłopoty z publikacją w internecie pytania o szampan przedłużamy możliwość odpowiadania na nie do piątku, 3 stycznia, do godz. 11.51. Za zamieszanie bardzo przepraszamy Redakcja „Ligi Naukowej” Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wwiejski Re: Pytanie o szampana 02.01.03, 12:12 Gratuluję Bardzo Poważnej Redakcji Bardzo Wielkiego Profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
malki13 Re: Pytanie o szampana 02.01.03, 12:13 Czy to znaczy, że pytanie dzisiejsze /o liczby w hotelu/ będzie dopiero jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Pytanie o szampana IP: gnom:* / 10.203.52.* 02.01.03, 12:16 > Czy to znaczy, że pytanie dzisiejsze /o liczby w hotelu/ będzie dopiero jutro? Nie, oba są publikowane jednocześnie i oba znikną jutro ustępując kolejnymu pytaniu. Pozdrawiam Wojciech Mikołuszko Odpowiedz Link Zgłoś
malki13 Re: Pytanie o szampana 02.01.03, 12:22 Tak się złożyło, że na pytanie o szampana już odpowiedziałam /na podstawie pytania w GW/. Nie mam więc szans na odpowiedź o liczby? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gomez123 Re: Pytanie o szampana 02.01.03, 12:26 Gość portalu: miko napisał(a): > > Czy to znaczy, że pytanie dzisiejsze /o liczby w hotelu/ będzie dopiero ju > tro? > > Nie, oba są publikowane jednocześnie i oba znikną jutro ustępując kolejnymu > pytaniu. > Pozdrawiam > Wojciech Mikołuszko Na "szampańskie" pytanie już odpowiedziałem w Sylwestra, do dzisiejszego mam więc dostęp zabroniony ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregul Re: Pytanie o szampana IP: 212.244.27.* 02.01.03, 14:14 > Nie, oba są publikowane jednocześnie i oba znikną jutro ustępując kolejnymu > pytaniu. > Pozdrawiam > Wojciech Mikołuszko jak to jednoczesnie? to jak mam odpowiedziec na pytanie drugie jak juz dawno odpowiedzialem na pytanie o szampana ?????????? pomyslcie troche zanim cos zrobicie Odpowiedz Link Zgłoś
dorciab Re: Pytanie o szampana 02.01.03, 12:41 Ja i moi znajomi też się pospieszyliśmy z odpowiedzią i zostaliśmy ukarani brakiem dostępu do odpowiedzi na pytanie o hotelu .Wygląda na to, że nie należy czytać papierowej gazety, wystarczy wirtualna (darmowa zresztą).A kolega obelski ostrzegał, aja go zignorowałam.Życzę wesołej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
waldeczny Re: Pytanie o szampana 02.01.03, 12:45 W dalszym ciągu w wariancie "a)" odpowiedzi na pytanie "szampańskie" jest błąd dotyczacy lokalizacji miescowości Reims i Epernay ( w pld.-zach. Francji !? ). W związku z tym istnieją dwie poprawne odpowiedzi: a)- bo stwierdzenie, że szampan wytwarzany jest w Reims i Epernay ,leżących w płd. zach Francji nie jest prawdziwe... x)- której nie mogę podac, bo termin udzielania odpowiedzi jeszcze nie minął. Pytanie: Czy obie odpowiedzi traktowane będa jako poprawne, czy jak to już bywało, pytanie zostanie unieważnione? Byłbym niezwykle miło zaskoczony odpowiedzią na powyzsze wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Jest TYLKO JEDNO niepoprawne stwierdzenie. Hawk! IP: *.stacje.agora.pl 02.01.03, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
shenaz Re: Jest TYLKO JEDNO niepoprawne stwierdzenie. Ha 02.01.03, 14:16 No tak... pewnie to nie to, które wybrałam... Ale czy ktoś mógłby podać treść dzisiejszego pytania, bo niestety nie mam dostepu do "papierowej" gazety, a w intrnecie niestety ze względu na pospiech i przedwczesną odpowiedź nie moge go zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
witalis6 Re: Pytanie o szampana 02.01.03, 12:50 Oj chyba kiepski początek roku dla Redakcjii.Dobrze że LIga zbliża się do końca,ciekawe tylko czy to już ostatni taki numer czy jeszcze Redakcja trzyma coś w zanadrzu.To może wszystkim którzy się pospieszyli z szmpańską odpowiedzią w nagrodę po punkcie za dzisiejsze pytanie ?Bo jak na nie odpowiedzieć? Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich Ligowiczów w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
dankan3 Re: Pytanie od redakcji 02.01.03, 14:35 Jak mają odpowiedziec na pytanie dzisiejsze osoby które wczoraj odpowiedziały na poprzednie o szampanie? W dodatku zostało one poprawione ? Przykro mi bardzo ale zawiodłam się na redakcji. Uczestnicze w konkursie od 2 dnia i chciałabym dotrwać do końca. niestety redakcja to uniemozliwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Od redakcji IP: *.stacje.agora.pl 03.01.03, 14:41 Pytanie o szampanie NIE BYLO poprawione bo, nie bylo ku temu powodu. Ani jednego. Wbrew temu co wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś