olga55 04.01.03, 12:50 W drugim etapie miałam 37 miejsce i liczyłam na wyrafinowany portret Einsteina na kubasie. Liga się kończy a kubasa nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjedz Re: Nie dostałam kubasa!! 04.01.03, 13:38 olga55 napisał(a): > W drugim etapie miałam 37 miejsce i liczyłam na wyrafinowany portret > Einsteina na kubasie. Liga się kończy a kubasa nie ma!!! Ja nie chwaląc się w II etapie byłem pierwszy i jak na razie dostałem tylko książkę, kubka za II etap ani widu ani słychu. Podobnie nie doszedł jeszcze atlas gwiazd za etap "Wiedzy i Życia". Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga55 Re: Nie dostałam kubasa!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 14:05 Rozumiem. Redakcja zamawia zapasowe uszy do kubków...( z tego co wiem w poprzednim etapie kubaski łatwo traciły uszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregul Re: Nie dostałam kubasa!! IP: 212.244.27.* 05.01.03, 13:29 moze kubki przechodza jeszcze testy wytrzymalosciowe w laboratorium GW hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kietom Re: Nie dostałam kubasa!! 06.01.03, 13:09 Ja też nie dostałem Atlasu. Czy ktoś może go już otrzymał? Pozdrowienia dla wszystkich uczestników LN i Redakcji LN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olawoj Re: Nie dostałam kubasa!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 15:14 Nie chcę się powtarzać, ale muszę: nie mam kubka ani za I ani za II etap!!! Może redakcja chce hurtowo przysłać kubki, za trzy etapy równocześnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler jakosci Re: Nie dostałam kubasa!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 05.01.03, 16:34 A podaliscie dokladnie swoje dane? Moze warto sprawdzic!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przzak do redakcji: kolejna pomyłka "gw" IP: *.gliwice.pl / 192.168.1.* 06.01.03, 11:35 a ja za II etap zamiast kubka LIGI NAUKOWEJ dostałem wstrętny kubek DETEKTIVI; uprzejmie proszę "gw" o przysłanie kubka LIGI NAUKOWEJ!!! - kubek DETEKTIVI jestem gotów odesłać na Wasz koszt Odpowiedz Link Zgłoś
malki13 Re: Nie dostałam kubasa!! 06.01.03, 12:48 Ja też nie dostałam. W II etapie byłam druga, dostałam tylko książkę i to nie żadną z tych, które są przedstawione w dziale "Nagrody". Mam nadzieję, że kubeczek też do mnie trafi. Pozdrawiam wszyskich Ligowiczów Odpowiedz Link Zgłoś