Dodaj do ulubionych

Wszyscy kręcą

01.06.06, 06:55
ja wraz ze znajomy nagraliśmy nasz eksperyment pt dmuchanie gumy ;-)

mojemiasto.net/index.cgi?action=01show&idn=4371&kind=1
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: Wszyscy kręcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:10
      www.videobros.com
      • Gość: fuutott Re: Wszyscy kręcą IP: 80.176.209.* 01.06.06, 14:48
        Polecam to:
        video.i123.pl

--
        fuutott.net
    • Gość: psiakrew! A to dopiero... IP: 80.50.180.* 01.06.06, 08:31
      Wzorem MTV i TVP trwa w necie moda na najgorsze z najgorszych.
      Istny masochizm.

_
      Najsłabszy film w historii
      Internetu.
    • Gość: Hep Re: Wszyscy kręcą IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 10:26
      A ja skrzyknalem pietnastu znajomych i przyjaciol z branzy (dziennikarze) i nakrecilismy Najbardziej
      Offowy Film Swiata. Do wgladu w internecie - 99MB. Ocencie, czy pasuje do konwencji :-)
      www.319productions.eu
    • Gość: virtu Re: Wszyscy kręcą IP: *.starnettelecom.pl 01.06.06, 12:42
      Tylko oglądać nie ma komu..
    • Gość: x Re: Wszyscy kręcą IP: *.man.poznan.pl 01.06.06, 12:48
      a jak zapisać filmiki z youtube na dysku ?
      • Gość: Spider Pobieranie strumienia video IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:16
        Musisz znaleść program do pobierania strumieni audio/video z internetu.
        Poszukaj. Część z nich jest darmowa.
        • Gość: x Re: Pobieranie strumienia video IP: *.man.poznan.pl 01.06.06, 13:22
          Znalazłem coś takiego - wimmer.neostrada.pl/streambox.htm , ale widzę, że
          to dośc skomplikowana sprawa...
          • Gość: Spider No proste to to nie jest. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:28
            Ale po paru godzinach testowania różnych programów wkońcu się udaje.
    • Gość: eol a jaki film jest na YouTube obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:45
      najpopularniejszy, ano wystarczy zerknąć, viva orły cały świat nas podziwia

www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8&feature=Views&page=1&t=t&f=b
    • Gość: Toto offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:11
      A ja widzialem ten niby filmik i uwazam ze jest totalnie beznadziejny! To zmontowal koles, ktory u nas
      pracuje... i jeszcze ten bufonowaty adres :-) www.319productions.eu! Ha ha!
      • Gość: Senior Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:17
        No ja Cie przepraszam, moze scenariusz jest fatalny, ale aktorstwo na najwyzszym poziomie!
        • Gość: Toto Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:22
          Senior, bo ty grales w tym filmie! Blagam was, cala wasza pokrecona redakcja grala! I jeszcze jakies
          lebki, ktorych kompletnie nie znam. I ten dzwiek! Chlopaki, slyszeliscie o mikrofonach?!?!?!?
          • Gość: Hep Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:33
            Czlowieku, to jest Najbardziej Offowy Film Swiata! On ma byc taki ch****y! Chcesz czystych dialogow,
            ostrego obrazu, idz na jakas hollywoodzka produkcje :) Bean Boom rulez!

WWW.319PRODUCTIONS.EU
            • Gość: Toto Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:45
              Hep, to moze sie widzowie wypowiedza....? Dla mnie ten film to najwiekszy shit swiata!!!!!
              • Gość: Tleniona Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 15:35
                A mnie sie podoba. Choc rzeczywiscie jest problem z dzwiekiem. Fajnie, ze chlopaki z II pietra cos
                zrobili...
                • Gość: PeeS Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 15:55
                  Chyba cale nasze wydawnictwo to juz widzialo!!! I opinie sa skrajnie rozne - od zachwytow po wymioty!
                  :))) Film filmem, ale z ta nazwa strony to chlopaki przekombinowali! www.319productions.eu - kto to
                  zapamieta????! :P
    • Gość: darek_w1 Re: Wszyscy kręcą IP: *.lan.pop.pl 01.06.06, 14:18
      Fajne filmiki ma też serwis:
      www.metacafe.com
    • Gość: docent Filmiki z Tatr w zimie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:11
      A jesli ktos chce zobaczyc krotkie filmiki (3) z Tatr Zachodnich - zapraszam :)

Trawers zadniego Ornaku: youtube.com/watch?v=93SZmDKokJ0
      Podejscie Pod Ornak granią: youtube.com/watch?v=Pu3MuCZ3wNE
      Zjazd na 4 literach z Suchego Wierchu Ornaczańskiego:
      youtube.com/watch?v=M-KaUM20Vl8
      Stronka prywatna: maciek.lasyk.info
    • Gość: lola Re: Wszyscy kręcą IP: 213.17.228.* 01.06.06, 16:33
      A teraz wszyscy śmieją się z polskiej piłki
      www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8&feature=Views&page=1&t=t&f=b
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka