Gość: alamakota IP: *.wieczysta.krakow.pl 16.09.06, 00:15 Zwykła ChłopoBaba! Jej dobrze! Mężowi Gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mark.parker Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką 16.09.06, 00:22 Gość portalu: alamakota napisał(a): > Zwykła ChłopoBaba! > Jej dobrze! > Mężowi Gorzej! Albo jesteś frustratem, albo frustratką, bo nawet swojej płci nie określasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 18:04 Mark.parker, nie przejmuj sie, taką nienawiścią do kobiet zieją nieodrostki, których przeraża ich ogonek, co właśnie nabrał życia. A że w KTLandzie nie mogą być uświadomieni, to sądzą, że to straszliwe żeńskie potwory za tym stoją. Przy okazji - kto śpiewa "Nadzieję" na załączonym linku? Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 انوشه انصار 16.09.06, 19:18 Link do jej blogu wspominanego w artykule: spaceblog.xprize.org/ trzymamy kciuki, Anuszka! tak trzymać 8-) www.sciencenewsblog.com/pics/anoushehansari.gif Anousheh Ansari (wym. Anusza Ansari) , (Perski: انوشه انصاری) pl.wikipedia.org/wiki/Anousheh_Ansari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Cenzura Busha jr dziala w Rosji IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 19.09.06, 03:31 Iranska gazeta pisze, ze Rosjanie nie pozwolili aby Anousheh miala na sobie flage iranska obok amerykanskiej. Widac, ze Bush jr i Putin zgadzaja sie, ze cenzura jest niezbedna obu mocarstwom www.iran-press- service.com/ips/articles-2006/september-2006/ansari_18906.shtml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.chello.pl 16.09.06, 00:22 no nie! ten mundurowy ja dotknal! i to gdzie! zaloze sie ze jak wroci na ziemie, to ja ukamieniuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Trzymam za nia kciuki IP: *.hive.is 16.09.06, 00:41 Trzymam za nia kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Trzymam za nia kciuki 16.09.06, 00:46 Ja też trzymam za nią kciuki! Piękna, inteligentna kobieta, z pasją. Eh, gdyby na świecie były same muzułmanki, a nie było muzułmanów... Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Trzymam za nia kciuki 16.09.06, 03:32 To mi przypomina znane haslo: "Precz z Zydami - Zydowki z nami!" Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Trzymam za nia kciuki 16.09.06, 12:22 Nie doceniacie kobiet. To one są głównymi "strażnikami" tradycji, to pod ich wpływem wychowani przez nie mężczyźni decydują się na czyny, jakie potępiacie. Tradycja żydowska nie miałaby cienia szans na przetrwanie tylu tysięcy lat, gdyby była obojętna kobietom. Muzułmanki błogosławią swoich synów obwiązujących się bombami. Jak opowiadał jeden z dawnych członków UPA, każdy młody Ukrainiec z jego wsi był członkiem tej organizacji, bo inaczej żadan dziewczyna nie chciałaby z nim gadać. Mit o pokojowym świecie bez mężczyzn to właśnie mit... Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Trzymam za nia kciuki 16.09.06, 13:50 A nei przyszlo ci do głowy, z ejakby jakaś matka nagle zaczala udczyć swoje dzieci, ze muzułmanie i chrzesciajnie sa równi , a obwiązywanie sie bombami to przestepstwo, to długo by pozyła? Tak samo krótko , jak i jej dzieci. To po prostu samoobrona - za zapzreczenei tradycji mogę cię ukamieniowac, a ty chcesz zyc. Jeski mezczyni ukamieniuja 15 kobiet , to logiczne , ze nie chcesz nbyć 160sta i postępujesz jak głupi tłumok , byle tylko zyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Trzymam za nia kciuki 18.09.06, 16:49 Przyszło mi do głowy. Ale obok kobiet i mężczyzn, które i którzy postępują oportunistycznie, bo muszą, znajdują się także ci, którzy ich do tego zmuszają, i nie są to sami mężczyźni. Niedaleko szukając, w mojej własnej rodzinie znalazłbym bez trudności kilka kobiet, które pasowałyby do tego schematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Mityczne amazonki IP: 70.254.190.* 17.09.06, 02:38 rs_gazeta_forum napisał: > Nie doceniacie kobiet. To one są głównymi "strażnikami" tradycji, to pod ich > wpływem wychowani przez nie mężczyźni decydują się na czyny, jakie potępiacie. > Muzułmanki błogosławią swoich synów obwiązujących się bombami. To prawda, ze Arabowie bronia sie przed kolonizacja ich pol naftowych przez Busha jr i Cheney. W 1920 roku Irak obronil sie przed brytyjskimi kolonizatorami, obroni sie i teraz mimo oglupiajacej propagandy Carl Rove & Co. A kobiety protestuja przeciwko wysylaniu ich dzieci na smierc. Nie wiem czy gazety w Polsce pisza o protestach zorganizowanych przez Cindy Sheehan, ktorej syn jest jest jedna z ofiar imperialnych zapedow Busha jr. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Mityczne amazonki 18.09.06, 16:50 Jedne kobiety protestują, inne wysyłają. I to niezależnie od tego, jak ocenimy słuszność ich postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A co na to mułły?Pewnie będzie fatwa nałożona.. 16.09.06, 00:46 jak na Benedykta.Sprofanowała przecież flagę ,,republiki islamskiej''.Baba w kosmosie!A kysz.Jeszcze zestrzelą ....ruską rakietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A co na to mułły?Pewnie będzie fatwa nałożona IP: *.hrl.com 16.09.06, 01:55 taka ona muzulmanka jak ja biskup, jest po prostu Amerykanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: A co na to mułły?Pewnie będzie fatwa nałożona IP: *.dsl.club-internet.fr 19.09.06, 16:44 Piekny przyklad na to co syjonistyczne media robia z mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwachowa Zaplodnienie w kosmosie IP: *.carolina.res.rr.com 16.09.06, 02:45 Jednym z eksperymentow bedzie zaplodnienie w kosmosie i podobne , wiem bo przezylam to samo w czasie posiedzen ZSMP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Zaplodnienie w kosmosie IP: *.CNet2.Gawex.PL 16.09.06, 11:21 ty masz zapłodniony mózg przez wierzejskiego,kazdemu durniowi z lpr wszystko kojarzy sie z seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bron Re: Zaplodnienie w kosmosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:16 Aha, to do obecnie stosowanych zapłodnień "in vivo" oraz "in vitro" doszły jeszcze dwa nowe rodzaje: zapłodnienie "in space" oraz zapłodnienie "in session". Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Pieknej Persjance 40-tka wybila, nie bedzie to 16.09.06, 18:42 takie proste nawet w warunkach ladowych, choc i w kosmosie ciagle jeszcze nie wykluczone;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichi Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: 74.12.154.* 16.09.06, 03:08 Gość portalu: alamakota napisał(a): > Zwykła ChłopoBaba! > Jej dobrze! > Mężowi Gorzej! Chlop z takim make-up???? Chyba tylko w marzeniach chlopakow z Brokeback Mountain! Odpowiedz Link Zgłoś
ya-nek Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką 16.09.06, 03:19 Ciekawe czy czador włoży pod hełm czy wręcz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol bravissima! niech się jej uda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:06 ya-nek napisał: > Ciekawe czy czador włoży pod hełm czy wręcz przeciwnie? :-)))))) Ciekawy jestem czy ona przez to "przynosi hańbę" swojej rodzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką 16.09.06, 03:38 Ciekawa kobieta! Mysle, ze narod iranski zasluguje na lepsza dole, na lepszych liderow niz allatojachowie i na lepszego prezydenta niz ten wsciekly polglowek Achmadinegad (czy jak mu tam). Moze wtedy iranscy muzulmanie stworzyliby cos dla calej ludzkosci - jak to zdarzalo sie 800 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką 16.09.06, 12:15 noelkabat napisał: > Ciekawa kobieta! Mysle, ze narod iranski zasluguje na lepsza dole, na lepszych > liderow niz allatojachowie i na lepszego prezydenta niz ... Stosując niejasne pojęcie "naród" wpadasz w pułapkę. "Naród" zasługuje na takich przywódców, jakich ma. Nie wzięli się z kosmosu. Ale na pewno w Iranie żyje mnóstwo ludzi, którzy chętnie wyzwolili by się z okowów narzucanych im przez sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:24 Kiedy tak obserwuję ewolucję postwy świata islamskiego, to - niestety - rośnie we mnie wściekłość i determinacja. Niedawno muzułmanie awanturowali się o wydrukowanie wizerunków Mahometa, a obecnie gotowi niszczyć, palić i mordować za słowa będące oczywistą prawdą, że nie wolno szerzyć wiary siłą. Notabene Benek XVI mógł wykazać się większą kulturą i świadomością historyczną i powiedzieć, że kościół katolicki zmądrzał, bo kiedyś sam szerzył chrześcijaństwo "ogniem i mieczem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meleme Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.chello.pl 16.09.06, 04:52 Brawo brawo i jeszcze raz brawo. Własnie zwycięża ludzkośc. Jesteśmy tacy sami tylko radykalne popie]]dolone jednostki usiłują nas ograniczać. to jest krok w przyszłość, jednej ziemi, nas ludzi bez barier religijnych, kulturowych i mentalnych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba takie różne, zanim zaczną pisać, powinne... 16.09.06, 07:33 ...coś przeczytać czasem, nie tylko tekst,, który skądeś podpieprzają... 'Od pewnego czasu Rosjanie, by podreperować swój wątły budżet, w każdy lot ze zmianą załogi zabierają kosmicznego turystę'. O rosyjskich NADWYŻKACH budżetowych nie słyszał nawet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Jaka z niej muzułmanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:10 Muzułmanki to są w lepiankach w Afganistanie, Pakistanie, Arabii Saudyjskiej, a nie w USA i statkah kosmicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś USA jest jednym z najbardziej religijnych krajow IP: 70.254.190.* 17.09.06, 02:46 Gość portalu: s napisał(a): > Muzułmanki to są w lepiankach w Afganistanie, Pakistanie, Arabii Saudyjskiej, > a nie w USA W USA jest jeden z najwyzszych procentow religijnych ludzi na swiecie. Pewnie tylko w we wspomnianych wyzej krajach arabskich jest wyzszy. Na ulicy mozna spotkac zarowno konserwatywne muzulmanki jak i katolickie zakonnice w strojach zakrywajacych je od stop do glow. Oczywiscie katolikow jest tu znacznie wiecej niz muzulmanow - pierwszych jest z 50 mln, a drugich z 5 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Ciekawe czy wysadzi stację kosmiczną? IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 10:19 j.w.t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.dialog.net.pl 16.09.06, 10:54 Z islamskiego zadupia prosto na orbitę okołoziemską - niewiarygodne, szacunek dla tej kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Do Braci Gazeciarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:40 Rosja nazywa ludzi wysyłanych w kosmos KOSMONAUTAMI, a z ideologicznych względów USamerykanie i ich wasale - mocno na wyrost - astronautami ! Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Az tak cie wlasna niewiedza przerazila, ze miesem 16.09.06, 18:45 rzucasz? Wstydz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcinus Re: Az tak cie wlasna niewiedza przerazila, ze mi IP: *.m.pppool.de 16.09.06, 22:52 Chcesz podyskutowac o astronautyce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trofi Re: Az tak cie wlasna niewiedza przerazila, ze mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 01:14 A z kim tu dyskutować, z chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcinus Re: Az tak cie wlasna niewiedza przerazila, ze mi IP: *.m.pppool.de 17.09.06, 14:24 Kogo masz na mysli bo z tresci posta niw wynika? Chyba nie mnie, moja reakcja byla tylko reakcja na chamstwo chama ktory zaczal ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Czeczency wysylaja duzo Ruskich w kosmos! Gratis! 16.09.06, 15:48 Jak ich zwal tak ich zwal-jeden wylatuje w powietrze (z gwizdem), drugi leci do gwiazd! Gość portalu: czytelnik napisał(a): > Rosja nazywa ludzi wysyłanych w kosmos KOSMONAUTAMI, a z ideologicznych > względów USamerykanie i ich wasale - mocno na wyrost - astronautami ! Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Arabow w WTC jednak Czeczeni nie przebili:) Palma 16.09.06, 18:46 pierwszenstwa i w dyscyplinie lotu do gwiazd lub skoku z 50 pietra nalezy do Amerykanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurgan Re: Czeczency wysylaja duzo Ruskich w kosmos! Gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 07:32 Zenszczina mołodiec ! Który z was miałby taką odwagę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: 80.54.236.* 16.09.06, 12:00 Ach ty zazdrośniku :> Odpowiedz Link Zgłoś
mbarszcz - Panie majster, Persy w kosmos polecieli! 16.09.06, 12:13 - Wszystkie?! - Nie, jedna - No to co mnie dupe zawracasz?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archaniol_rafael Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.range86-143.btcentralplus.com 16.09.06, 14:15 Masz kota w głowie. A kysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot Mam nadzieje,ze dozna kosmicznych doznan... IP: *.dyn.iinet.net.au 16.09.06, 15:00 ...ze udalo jej sie uciec od rytualnego obrzezania... ...ja naprawde nie kpie.Zal mi tych ubezwlasnowolnionych kobiet,w tym ich po....dolonym "systemie"?! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Po persku jej imie oznacza wietrznosc?!?!?! 16.09.06, 15:23 Znaczy ze ma wiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Jej ulubiony film to "Przeminelo z wiatrem" 16.09.06, 15:39 W kosmosie latwo o wzdecie! Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Powinna Zawieźć tam regenerator błon dziewiczych 16.09.06, 16:31 Bo Mahometowi brakło dziewic dla tych co do raju startują za pomocą wielkiego BOOM!!! A swoją drogą jaka to hańba dla islamskiego pana mężczyzny, baba (podczłowiek prawie w każdej religii) wyprzedziła do nieba człowieka. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Amerykanka pochodzenia irańskiego... 16.09.06, 17:17 Nie Iranka, ale Amerykanka pochodzenia irańskiego! Only in America (God bless!) Swoją drogą, bardzo wielu piszących na tym forum nawet nie przeczytało artykułu i bzdurzą o tym, że prosto z buszu czy wiochy w Iranie leci w kosmos... Inne oszołomy coś piszą o nakryciu głowy czy pod czy nad hełmem nie zauważając zdjęcia, gdzie ta pani jest z rozwianymi (blond) włosami podczas ćwiczeń. O tempora, O mores! Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
edward_robak Re: Amerykanka pochodzenia irańskiego... 16.09.06, 17:48 Jam nie rasista, ale włosy to ona ma farbowane ;0) Edward Robak* Uwaga: kopia na free-pl-prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Wcale nie musi: blond Persow nie widzialem, ale 16.09.06, 18:50 takich bardziej "gniadych" i z zielonymi oczami to i owszem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Panie Janie, nie blad - kasztanowe, swiatlo sie w 16.09.06, 18:48 bujnych lokach zalamuje. Poza tym masz Pan racje. I poza tym grzechu warta kobita;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Kobiety po czterdziestce 16.09.06, 19:00 lze_elita.72 napisała: > bujnych lokach zalamuje. Poza tym masz Pan racje. I poza tym grzechu warta > kobita;) Droga Pani "lze_elita.72": Nie chodziło mnie wcale o odcień włosów Pani Anousheh Ansari ale o to, że oszołomy coś piszą (jak zwykle, negatywnego), bez przeczytania artykułu i obejrzenia zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!! Poza tym, miła Pani Anousheh Ansari właśnie skończyła 40 lat a z moich długoletnich obserwacji płci uroczej wynika, że mniej więcej 50% kobiet, zwłaszcza o ciemnych włosach, ma już srebrne kosmyki na swych pięknych główeczkach po ukończeniu 35 roku życia. Nic więc dziwnego, że Pani Anousheh Ansari "poprawia" ich kolor. Pani Anousheh Ansari ma piękny i wiele obiecujący uśmiech. Na pewno jest bardzo wierną żoną, bo nie kryje tego uśmiechu i zadowolenia z życia. Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary niezła babka IP: *.qc.sympatico.ca 16.09.06, 23:22 Rzeczywiście niezła babka warta grzechu i podziwu. Przykład, iż "American dream" nie jest mitem i że może zdarzyć się w końcu XX wieku. Co bardziej godne podziwu jest to, iż ta niedawna amerykańska immigrantka nie mówiła po przyjeździe do USA słowa po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Nie mieszka w iranie , odwiedz www.gs-arts.nl 16.09.06, 22:48 bo gdyby , to tylko moglaby magnerton zalozyc sobie na glowe i okryc chusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu król Czy aby ta rakieta nie poleci na Izrael? :) IP: 80.54.200.* 16.09.06, 22:48 zamiast w kosmos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Jak zarobic 500 mln $ w 5 lat ktoś wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:52 Od czego zacząć .Postanowiłem pójść jej drogą.Musze radzic sobie sam jestem kawaler. 48 lat i do nowych wyzwań. Odpowiedz Link Zgłoś