Dodaj do ulubionych

Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką

IP: *.wieczysta.krakow.pl 16.09.06, 00:15
Zwykła ChłopoBaba!
Jej dobrze!
Mężowi Gorzej!
Obserwuj wątek
    • mark.parker Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką 16.09.06, 00:22
      Gość portalu: alamakota napisał(a):

> Zwykła ChłopoBaba!
      > Jej dobrze!
      > Mężowi Gorzej!

Albo jesteś frustratem, albo frustratką, bo nawet swojej płci nie określasz.
      • Gość: drojb Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 18:04
        Mark.parker, nie przejmuj sie, taką nienawiścią do kobiet zieją nieodrostki,
        których przeraża ich ogonek, co właśnie nabrał życia. A że w KTLandzie nie mogą
        być uświadomieni, to sądzą, że to straszliwe żeńskie potwory za tym stoją.
        Przy okazji - kto śpiewa "Nadzieję" na załączonym linku?
        • bonobo44 انوشه انصار 16.09.06, 19:18
          Link do jej blogu wspominanego w artykule:
          spaceblog.xprize.org/

trzymamy kciuki, Anuszka! tak trzymać 8-)
          www.sciencenewsblog.com/pics/anoushehansari.gif
          Anousheh Ansari (wym. Anusza Ansari) , (Perski: انوشه انصاری)
          pl.wikipedia.org/wiki/Anousheh_Ansari
          • Gość: Miś Cenzura Busha jr dziala w Rosji IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 19.09.06, 03:31
            Iranska gazeta pisze, ze Rosjanie nie pozwolili aby Anousheh miala na sobie
            flage iranska obok amerykanskiej. Widac, ze Bush jr i Putin zgadzaja sie, ze
            cenzura jest niezbedna obu mocarstwom www.iran-press-
            service.com/ips/articles-2006/september-2006/ansari_18906.shtml.
    • Gość: adas Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.chello.pl 16.09.06, 00:22
      no nie! ten mundurowy ja dotknal! i to gdzie!
      zaloze sie ze jak wroci na ziemie, to ja ukamieniuja.
    • Gość: Mariusz Trzymam za nia kciuki IP: *.hive.is 16.09.06, 00:41
      Trzymam za nia kciuki!!!
      • daniel40 Re: Trzymam za nia kciuki 16.09.06, 00:46
        Ja też trzymam za nią kciuki! Piękna, inteligentna kobieta, z pasją. Eh, gdyby
        na świecie były same muzułmanki, a nie było muzułmanów...
        • noelkabat Re: Trzymam za nia kciuki 16.09.06, 03:32
          To mi przypomina znane haslo: "Precz z Zydami - Zydowki z nami!"
          • rs_gazeta_forum Re: Trzymam za nia kciuki 16.09.06, 12:22
            Nie doceniacie kobiet. To one są głównymi "strażnikami" tradycji, to pod ich
            wpływem wychowani przez nie mężczyźni decydują się na czyny, jakie potępiacie.
            Tradycja żydowska nie miałaby cienia szans na przetrwanie tylu tysięcy lat,
            gdyby była obojętna kobietom. Muzułmanki błogosławią swoich synów obwiązujących
            się bombami. Jak opowiadał jeden z dawnych członków UPA, każdy młody Ukrainiec z
            jego wsi był członkiem tej organizacji, bo inaczej żadan dziewczyna nie
            chciałaby z nim gadać. Mit o pokojowym świecie bez mężczyzn to właśnie mit...
            • totalna_apokalipsa Re: Trzymam za nia kciuki 16.09.06, 13:50
              A nei przyszlo ci do głowy, z ejakby jakaś matka nagle zaczala udczyć swoje
              dzieci, ze muzułmanie i chrzesciajnie sa równi , a obwiązywanie sie bombami to
              przestepstwo, to długo by pozyła? Tak samo krótko , jak i jej dzieci.

To po prostu samoobrona - za zapzreczenei tradycji mogę cię ukamieniowac, a ty
              chcesz zyc. Jeski mezczyni ukamieniuja 15 kobiet , to logiczne , ze nie chcesz
              nbyć 160sta i postępujesz jak głupi tłumok , byle tylko zyć.
              • rs_gazeta_forum Re: Trzymam za nia kciuki 18.09.06, 16:49
                Przyszło mi do głowy. Ale obok kobiet i mężczyzn, które i którzy postępują
                oportunistycznie, bo muszą, znajdują się także ci, którzy ich do tego zmuszają,
                i nie są to sami mężczyźni.
                Niedaleko szukając, w mojej własnej rodzinie znalazłbym bez trudności kilka
                kobiet, które pasowałyby do tego schematu.
            • Gość: Miś Mityczne amazonki IP: 70.254.190.* 17.09.06, 02:38
              rs_gazeta_forum napisał:
              > Nie doceniacie kobiet. To one są głównymi "strażnikami" tradycji, to pod ich
              > wpływem wychowani przez nie mężczyźni decydują się na czyny, jakie potępiacie.
              > Muzułmanki błogosławią swoich synów obwiązujących się bombami.

To prawda, ze Arabowie bronia sie przed kolonizacja ich pol naftowych przez
              Busha jr i Cheney. W 1920 roku Irak obronil sie przed brytyjskimi
              kolonizatorami, obroni sie i teraz mimo oglupiajacej propagandy Carl Rove & Co.

A kobiety protestuja przeciwko wysylaniu ich dzieci na smierc. Nie wiem czy
              gazety w Polsce pisza o protestach zorganizowanych przez Cindy Sheehan, ktorej
              syn jest jest jedna z ofiar imperialnych zapedow Busha jr.
              • rs_gazeta_forum Re: Mityczne amazonki 18.09.06, 16:50
                Jedne kobiety protestują, inne wysyłają. I to niezależnie od tego, jak ocenimy
                słuszność ich postępowania.
    • amanasunta53 A co na to mułły?Pewnie będzie fatwa nałożona.. 16.09.06, 00:46
      jak na Benedykta.Sprofanowała przecież flagę ,,republiki islamskiej''.Baba w
      kosmosie!A kysz.Jeszcze zestrzelą ....ruską rakietą.
      • Gość: gosc Re: A co na to mułły?Pewnie będzie fatwa nałożona IP: *.hrl.com 16.09.06, 01:55
        taka ona muzulmanka jak ja biskup, jest po prostu Amerykanka
      • Gość: X Re: A co na to mułły?Pewnie będzie fatwa nałożona IP: *.dsl.club-internet.fr 19.09.06, 16:44
        Piekny przyklad na to co syjonistyczne media robia z mozgu.
    • Gość: Kwachowa Zaplodnienie w kosmosie IP: *.carolina.res.rr.com 16.09.06, 02:45
      Jednym z eksperymentow bedzie zaplodnienie w kosmosie i podobne ,
      wiem bo przezylam to samo w czasie posiedzen ZSMP.
      • Gość: he he Re: Zaplodnienie w kosmosie IP: *.CNet2.Gawex.PL 16.09.06, 11:21
        ty masz zapłodniony mózg przez wierzejskiego,kazdemu durniowi z lpr wszystko
        kojarzy sie z seksem.
      • Gość: Bron Re: Zaplodnienie w kosmosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:16
        Aha, to do obecnie stosowanych zapłodnień "in vivo" oraz "in vitro" doszły
        jeszcze dwa nowe rodzaje: zapłodnienie "in space" oraz zapłodnienie "in
        session".
      • lze_elita.72 Pieknej Persjance 40-tka wybila, nie bedzie to 16.09.06, 18:42
        takie proste nawet w warunkach ladowych, choc i w kosmosie ciagle jeszcze nie
        wykluczone;)
    • Gość: chichi Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: 74.12.154.* 16.09.06, 03:08
      Gość portalu: alamakota napisał(a):

> Zwykła ChłopoBaba!
      > Jej dobrze!
      > Mężowi Gorzej!

Chlop z takim make-up???? Chyba tylko w marzeniach chlopakow z Brokeback
      Mountain!
    • ya-nek Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką 16.09.06, 03:19
      Ciekawe czy czador włoży pod hełm czy wręcz przeciwnie?
      • Gość: muchozol bravissima! niech się jej uda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:06
        ya-nek napisał:

> Ciekawe czy czador włoży pod hełm czy wręcz przeciwnie?

:-))))))

Ciekawy jestem czy ona przez to "przynosi hańbę" swojej rodzinie...
    • noelkabat Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką 16.09.06, 03:38
      Ciekawa kobieta! Mysle, ze narod iranski zasluguje na lepsza dole, na lepszych
      liderow niz allatojachowie i na lepszego prezydenta niz ten wsciekly polglowek
      Achmadinegad (czy jak mu tam). Moze wtedy iranscy muzulmanie stworzyliby cos
      dla calej ludzkosci - jak to zdarzalo sie 800 lat temu.
      • rs_gazeta_forum Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką 16.09.06, 12:15
        noelkabat napisał:
        > Ciekawa kobieta! Mysle, ze narod iranski zasluguje na lepsza dole, na lepszych
        > liderow niz allatojachowie i na lepszego prezydenta niz ...

Stosując niejasne pojęcie "naród" wpadasz w pułapkę. "Naród" zasługuje na takich
        przywódców, jakich ma. Nie wzięli się z kosmosu.
        Ale na pewno w Iranie żyje mnóstwo ludzi, którzy chętnie wyzwolili by się z
        okowów narzucanych im przez sąsiadów.
        • Gość: frog Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:24
          Kiedy tak obserwuję ewolucję postwy świata islamskiego, to - niestety - rośnie
          we mnie wściekłość i determinacja. Niedawno muzułmanie awanturowali się o
          wydrukowanie wizerunków Mahometa, a obecnie gotowi niszczyć, palić i mordować
          za słowa będące oczywistą prawdą, że nie wolno szerzyć wiary siłą. Notabene
          Benek XVI mógł wykazać się większą kulturą i świadomością historyczną i
          powiedzieć, że kościół katolicki zmądrzał, bo kiedyś sam szerzył
          chrześcijaństwo "ogniem i mieczem".
    • Gość: meleme Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.chello.pl 16.09.06, 04:52
      Brawo brawo i jeszcze raz brawo. Własnie zwycięża ludzkośc. Jesteśmy tacy sami
      tylko radykalne popie]]dolone jednostki usiłują nas ograniczać. to jest krok w
      przyszłość, jednej ziemi, nas ludzi bez barier religijnych, kulturowych i
      mentalnych. :)
    • babariba-babariba takie różne, zanim zaczną pisać, powinne... 16.09.06, 07:33
      ...coś przeczytać czasem, nie tylko tekst,, który skądeś podpieprzają...
      'Od pewnego czasu Rosjanie, by podreperować swój wątły budżet, w każdy lot ze
      zmianą załogi zabierają kosmicznego turystę'.
      O rosyjskich NADWYŻKACH budżetowych nie słyszał nawet???
    • Gość: s Jaka z niej muzułmanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:10
      Muzułmanki to są w lepiankach w Afganistanie, Pakistanie, Arabii Saudyjskiej, a
      nie w USA i statkah kosmicznych.
      • lze_elita.72 Taka sama jak z Polek katoliczki. Pasuje? /nt 16.09.06, 18:43

• Gość: Miś USA jest jednym z najbardziej religijnych krajow IP: 70.254.190.* 17.09.06, 02:46
        Gość portalu: s napisał(a):
        > Muzułmanki to są w lepiankach w Afganistanie, Pakistanie, Arabii Saudyjskiej,
        > a nie w USA

W USA jest jeden z najwyzszych procentow religijnych ludzi na swiecie. Pewnie
        tylko w we wspomnianych wyzej krajach arabskich jest wyzszy. Na ulicy mozna
        spotkac zarowno konserwatywne muzulmanki jak i katolickie zakonnice w strojach
        zakrywajacych je od stop do glow. Oczywiscie katolikow jest tu znacznie wiecej
        niz muzulmanow - pierwszych jest z 50 mln, a drugich z 5 mln.
    • Gość: ciekawy Ciekawe czy wysadzi stację kosmiczną? IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 10:19
      j.w.t
    • Gość: FreakyMisfit Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.dialog.net.pl 16.09.06, 10:54
      Z islamskiego zadupia prosto na orbitę okołoziemską - niewiarygodne, szacunek dla tej kobiety!
    • Gość: czytelnik Do Braci Gazeciarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:40
      Rosja nazywa ludzi wysyłanych w kosmos KOSMONAUTAMI, a z ideologicznych
      względów USamerykanie i ich wasale - mocno na wyrost - astronautami !
      • Gość: calcinus Spadaj na drzewo kacapie. IP: *.m.pppool.de 16.09.06, 13:07
        jw.
        • lze_elita.72 Az tak cie wlasna niewiedza przerazila, ze miesem 16.09.06, 18:45
          rzucasz? Wstydz sie!
          • Gość: calcinus Re: Az tak cie wlasna niewiedza przerazila, ze mi IP: *.m.pppool.de 16.09.06, 22:52
            Chcesz podyskutowac o astronautyce? :)
            • Gość: trofi Re: Az tak cie wlasna niewiedza przerazila, ze mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 01:14
              A z kim tu dyskutować, z chamem?
              • Gość: calcinus Re: Az tak cie wlasna niewiedza przerazila, ze mi IP: *.m.pppool.de 17.09.06, 14:24
                Kogo masz na mysli bo z tresci posta niw wynika? Chyba nie mnie, moja reakcja
                byla tylko reakcja na chamstwo chama ktory zaczal ten watek.
      • ciagciulaciag Czeczency wysylaja duzo Ruskich w kosmos! Gratis! 16.09.06, 15:48
        Jak ich zwal tak ich zwal-jeden wylatuje w powietrze (z gwizdem), drugi leci do
        gwiazd!

Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> Rosja nazywa ludzi wysyłanych w kosmos KOSMONAUTAMI, a z ideologicznych
        > względów USamerykanie i ich wasale - mocno na wyrost - astronautami !
        • lze_elita.72 Arabow w WTC jednak Czeczeni nie przebili:) Palma 16.09.06, 18:46
          pierwszenstwa i w dyscyplinie lotu do gwiazd lub skoku z 50 pietra nalezy do
          Amerykanow.
        • Gość: kurgan Re: Czeczency wysylaja duzo Ruskich w kosmos! Gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 07:32
          Zenszczina mołodiec ! Który z was miałby taką odwagę ?
    • Gość: Q Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: 80.54.236.* 16.09.06, 12:00
      Ach ty zazdrośniku :>
    • mbarszcz - Panie majster, Persy w kosmos polecieli! 16.09.06, 12:13
      - Wszystkie?!
      - Nie, jedna
      - No to co mnie dupe zawracasz?!?!
    • Gość: archaniol_rafael Re: Irańska kobieta pierwszą kosmiczną turystką IP: *.range86-143.btcentralplus.com 16.09.06, 14:15
      Masz kota w głowie.
      A kysz.
    • Gość: przegrzmot Mam nadzieje,ze dozna kosmicznych doznan... IP: *.dyn.iinet.net.au 16.09.06, 15:00
      ...ze udalo jej sie uciec od rytualnego obrzezania...
      ...ja naprawde nie kpie.Zal mi tych ubezwlasnowolnionych kobiet,w tym ich
      po....dolonym "systemie"?!
    • mulla_komar Po persku jej imie oznacza wietrznosc?!?!?! 16.09.06, 15:23
      Znaczy ze ma wiatry?
      • ciagciulaciag Jej ulubiony film to "Przeminelo z wiatrem" 16.09.06, 15:39
        W kosmosie latwo o wzdecie!
    • formozus1 Powinna Zawieźć tam regenerator błon dziewiczych 16.09.06, 16:31
      Bo Mahometowi brakło dziewic dla tych co do raju startują za pomocą wielkiego BOOM!!!
      A swoją drogą jaka to hańba dla islamskiego pana mężczyzny, baba (podczłowiek prawie w każdej religii) wyprzedziła do nieba człowieka.

Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
    • jan_r_k Amerykanka pochodzenia irańskiego... 16.09.06, 17:17
      Nie Iranka, ale Amerykanka pochodzenia irańskiego!
      Only in America (God bless!)

Swoją drogą, bardzo wielu piszących na tym forum nawet nie przeczytało artykułu
      i bzdurzą o tym, że prosto z buszu czy wiochy w Iranie leci w kosmos... Inne
      oszołomy coś piszą o nakryciu głowy czy pod czy nad hełmem nie zauważając
      zdjęcia, gdzie ta pani jest z rozwianymi (blond) włosami podczas ćwiczeń.

O tempora, O mores!

Jan K.
      • edward_robak Re: Amerykanka pochodzenia irańskiego... 16.09.06, 17:48
        Jam nie rasista, ale włosy to ona ma farbowane ;0)

Edward Robak*
        Uwaga: kopia na free-pl-prawdy
        • lze_elita.72 Wcale nie musi: blond Persow nie widzialem, ale 16.09.06, 18:50
          takich bardziej "gniadych" i z zielonymi oczami to i owszem:)
      • lze_elita.72 Panie Janie, nie blad - kasztanowe, swiatlo sie w 16.09.06, 18:48
        bujnych lokach zalamuje. Poza tym masz Pan racje. I poza tym grzechu warta
        kobita;)
        • jan_r_k Kobiety po czterdziestce 16.09.06, 19:00
          lze_elita.72 napisała:

> bujnych lokach zalamuje. Poza tym masz Pan racje. I poza tym grzechu warta
          > kobita;)

Droga Pani "lze_elita.72":
          Nie chodziło mnie wcale o odcień włosów Pani Anousheh Ansari ale o to, że
          oszołomy coś piszą (jak zwykle, negatywnego), bez przeczytania artykułu i
          obejrzenia zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!

Poza tym, miła Pani Anousheh Ansari właśnie skończyła 40 lat a z moich
          długoletnich obserwacji płci uroczej wynika, że mniej więcej 50% kobiet,
          zwłaszcza o ciemnych włosach, ma już srebrne kosmyki na swych pięknych
          główeczkach po ukończeniu 35 roku życia. Nic więc dziwnego, że Pani Anousheh
          Ansari "poprawia" ich kolor.

Pani Anousheh Ansari ma piękny i wiele obiecujący uśmiech. Na pewno jest
          bardzo wierną żoną, bo nie kryje tego uśmiechu i zadowolenia z życia.

Jan K.
        • Gość: szary niezła babka IP: *.qc.sympatico.ca 16.09.06, 23:22
          Rzeczywiście niezła babka warta grzechu i podziwu.

Przykład, iż "American dream" nie jest mitem i że może zdarzyć się w końcu XX
          wieku. Co bardziej godne podziwu jest to, iż ta niedawna amerykańska
          immigrantka nie mówiła po przyjeździe do USA słowa po angielsku.
    • pixelpainter Nie mieszka w iranie , odwiedz www.gs-arts.nl 16.09.06, 22:48
      bo gdyby , to tylko moglaby magnerton zalozyc sobie na glowe i okryc chusta
    • Gość: ubu król Czy aby ta rakieta nie poleci na Izrael? :) IP: 80.54.200.* 16.09.06, 22:48
      zamiast w kosmos?
    • Gość: Bezrobotny Jak zarobic 500 mln $ w 5 lat ktoś wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:52
      Od czego zacząć .Postanowiłem pójść jej drogą.Musze radzic sobie sam jestem
      kawaler. 48 lat i do nowych wyzwań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka