Gość: wienek Zapowiedź Końca Świata !!!!!!!!!!!! IP: *.cafe.libiaz.net / 192.168.1.* 17.03.03, 20:37 Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na zapoczątkowanie nadejścia końca świata...;) Choroby i Wojny...a ta przecież wisi nad nami...niestety !!! Czyżby dane nam było doświadczyć tego? oby nie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chodzący Trupek Re: Zapowiedź Końca Świata !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 21:32 Gość portalu: wienek napisał(a): > Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na zapoczątkowanie > nadejścia końca świata...;) > Choroby i Wojny...a ta przecież wisi nad nami...niestety !!! > Czyżby dane nam było doświadczyć tego? oby nie...!!! A dlaczego nie. Przecież to coś wyjątkowego. I to byłoby nic przy "Płaczący wieprzowcu", "Szklannej Kuciapce III" czy "Sędziu Dreedzim". Chooroby i wojna, chooroby i woojna. Jak by to było coś niezwykłego tak czy inaczej co 70-90 lat i tak wszystko się wymienia jeszcze skuteczniej niż przez same woojny i choroby. A to zwykła ludzka śmierć razy 6-8 mld istnień to mało. Holocaust i amargedon trwa ośle. I tam takie małe wojęnki czy epidemki to pryszcz na dupie przy tym. Więc dlaczego nie tak sruuu, raz a porządnie z fajerwekami, rykiem karetek, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienek Re: Zapowiedź Końca Świata !!!!!!!!!!!! IP: *.cafe.libiaz.net / 192.168.1.* 17.03.03, 22:20 Nierozumiem tylko dlaczego nazwałeś mnie osłem???? no ale widocznie twoja kultura jest taka... a mojej wypowiedzi nie zrozumiałeś wcale światły człowieku... pogratulować wiedzy...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chodzący Trupek Chodziło mi o osła astralnego IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 22:27 Raczej to taki zwrot retoryczny jakbym mówił do nikogo konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keykaaa Re: WHO: dziwna choroba, która zabiła 9 osób, gro IP: 62.233.157.* 18.03.03, 14:12 ja powiem krotko: jednym krajem ktory ma mozliwosc walki z epidemia sa Stany Zjednoczone - zamiast ladowac sie w wojne i prowokowac ja poraz trzeci niech zajma sie ratowaniem zycia...... Odpowiedz Link Zgłoś