grand152 Świnia też człowiek 19.10.06, 13:02 Tak?????? To kto wyhodowal naczelnego GW? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Części ze świni do wymiany w dziele Boga? 19.10.06, 13:06 Darwin się w grobie przewraca. Co innego gołębica zapładnia Marysie. No chyba że Antoni Gołębica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onatutrwa Świnia też człowiek IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 19.10.06, 13:09 No to Darwin sie pomylil czlowiek nie pochodzi z malpy ale od świni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Dlaczego ekolodzy nie protestują w sprawie swiń. 19.10.06, 13:25 Dlaczego ekolodzy, miłosnicy piesków i kotków nie protestują w sprawie przemysłowej hodowli świń, które są trzymane w nieludzkich warunkach, na stalowych rusztach. A z artykułu wynika że są to zwierzęta z bardzo wrażliwą psychiką i dużą inteligencją. Za to zajmują się takimi pierdołami jak jakiś wieżowiec w W-szawie czy jakąś Doliną w Augustowie. Może te organizacje też są sterowane jak wybiórcza i atakują tych których należy atakować a swoich zostawiają w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Dlaczego ekolodzy nie protestują w sprawie sw IP: *.botany.gu.se 19.10.06, 17:59 Jesli Dolina Biebrzy to dla ciebie pie.., to tylko swiadczy o tobie. Zamiast atakowac innych zacznij od siebie: wieprzowine jesz? A sprawdzasz z jakich hodowli ona pochodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narcyza Świnia też człowiek IP: *.chello.pl 19.10.06, 13:32 Mnie w ogole nie obchodzi co mysli kosciol. Bardziej obchodziloby mnie co mysli ta swinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezimieszek Świnia też człowiek.A kościół ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:34 kościół niech się zajmie swoimi sprawami,jest tego mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro_zx Re: Świnia też człowiek IP: *.pit.edu.pl 19.10.06, 13:40 Co mnie to obchodzi,co myśli kościół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyja swinia Świnia też człowiek - Propaganda PiS ! IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 19.10.06, 13:55 Prokurator PiSu wyjasni okolicznosci trafienia tej swini do internetu! Moze to byc prowokacja krow lub baranow! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Świnia też człowiek - Propaganda PiS ! 19.10.06, 14:05 Gość portalu: Czyja swinia napisał(a): > Prokurator PiSu wyjasni okolicznosci trafienia tej swini do internetu! Moze to > byc prowokacja krow lub baranow! Oraz szarej sieci i układu! Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Świnia też człowiek - ale który ??? 19.10.06, 14:19 Już wiem, ten gen to gen Renaty B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heureka Świnia też człowiek IP: *.fbx.proxad.net 19.10.06, 14:33 czlowiek panem stworzenia :/ jeszcze jeden sposob na reifikacje zywych stworzen, by mogly posluzyc czlowiekowi... co za horror Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny Re: Świnia też człowiek IP: 83.168.96.* 19.10.06, 14:48 Gość portalu: Wierny napisał(a): > To taka zabawa w Pana Boga, kogoś obchodzi co o tym myśli kościól? Czy KOCIOL obchodzą chorzy potrzebujący pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Re: Świnia też człowiek IP: *.mi.gov.pl 19.10.06, 14:49 mnie np nie obchodzi to ani trochę. W ogóle stanowisko tej organizacji w większości kwestii nie ma dla mnie znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Chamo warcholus - chrum ...chrum ...kwi... kwi... 19.10.06, 14:53 No i jak tu oderwać ich od koryta, jak genetycznie PiS & s-ka są genetycznie do niego przywiązani za pomoca podwójnej helisy....:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulbaker Re: Świnia też człowiek 19.10.06, 15:06 Ja życzę sobie aby nikt u mnie nie wszczepił świńskich narządów. Jak ktoś chce być zwierzęco zbrukany i zanimalizowany to jego wola. Odpowiedz Link Zgłoś
soulbaker A co jeśli....? 19.10.06, 15:10 Taa kościół w tej sprawie wypowiada się napewno negatywnie. A co się stanie jak jeden z papieży albo ojciec rydzyk zachoruje na nieuleczalną chorobę i jedynym ratunkiem będzie przeszczep zwierzęcych organów? To ciekawy jestem co wtedy na ten temat powie kościół.... Odpowiedz Link Zgłoś
4815ma Re: Świnia też człowiek 19.10.06, 15:47 To na "Nauka" wchodza tez zupelni debile? internet poszerza horyzonty ! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond marcin wolski 19.10.06, 15:57 czy to znaczy że marcin wolski jest: a)wieszczem b)prorokiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 TRANSgeniczny Rzad IV RP 19.10.06, 16:20 <a href="http://z-notatnika-marudera.blog.onet.pl>CHODZACE TRANSY</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolan Niech tylko Giertych sie dowie co IP: 62.29.248.* 19.10.06, 16:29 Ci pseudo naukowcy wyprawiają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana Biedne zwierzęta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:51 Co oni w ogole kombinuja??? Po co im zwierzeta z ludzkimi genami? Malo ludzi jest na swiecie? Czy ich juz pogielo do reszty ? Moze pozniej zaczna przerabiac malpy na ludzi...tylko po co ?! Ludzie sami zachowuja sie jak zwierzeta. Nie maja uczuc tylko...instynkt zwierzecy! Zawsze bronilam praw zwierzat i bede to robic! Nie interesuje mnie to, co powiedza na temat mojego postu inni. Jestem zdecydowanie przeciw dokonywaniu eksperymentow na zwierzetach. One nie musza cierpiec... ;/ Jesli naukowcy chca, to niech dokonuja eksperymentow na sobie, a biednym swinkom dadza spokoj. Jestem oburzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparam Re: Biedne zwierzęta! IP: *.knc.pl 20.10.06, 18:29 To znaczy co, mają prowadzić eksperymenty na ludziach? Rozumiem, że nie jesz mięsa ani nie używasz wyrobów ze skóry, kleju, żelatyny itp. Życzę Ci, żebyś nigdy ani Ty, ani nikt z Twoich bliskich nie musiał korzystać z medycyny ani latami czekać na przeszczep i być może nie doczekać się go. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Świnia też człowiek 19.10.06, 17:00 "Jest też duże zainteresowanie chirurgii plastycznej, zwłaszcza twarzy..." Hmmm, czyzby takie Kwasniewskie i Urbany po cichu dawaly prywatne granty na te badania?... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociokwik Re: Świnia też człowiek IP: *.knc.pl 20.10.06, 18:32 A syszałeś kiedyś o poparzeniach, nowotworach albo uszkodzeniach powypadkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo bezbożne dzieci Gazety Wyborczej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:00 Ludzie, co wy tak na ten kościół jedziecie? I co z nim wspólnego mają politycy? Czemu mieszacie polityków do artykułu na temat maltretowania zwierząt? Zastanówcie się lepiej nad własną wiarą i własnymi błędami i przestańcie wytykać ciągle je politykom. Czemu nikt nic nie powie na temat A. Jakubowskiej, której grozi 12 lat więzienia za branie łapówek ? bo ona jest z SLD i wywyodzi się z postkomunistycznej partii, tak jak wy-dzieci lewicy! Buahahah, szkoda mi Was, bezbożnicy... :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza. Świnia też człowiek IP: *.icpnet.pl 19.10.06, 17:05 To prawda, "świnia też człowiek" ale odwrotnie nie można tego powiedzieć, bo człowiek jest często gorszy od świni. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka Gratulacje!, ale..... 19.10.06, 17:24 zgadzam sie ze suma przenaczona na badania,, jesli podzielic ja przez ilosc zespolow i lata jest niewielka. Ale nie rozumiem jakichs insynuacji, ze technik chce pieniadze za swoja prace, w dodatku w srodku nocy lub wczesnie rano. To ze w Polsce wyklul sie taki uklad iz pan Prof niczym Pan na folwarku zarzadza ludzmi, nie widze powodu aby tak bylo wszedzie. Gratuluje wyniku, miejmy nadzieje ze zdola pan wychodowac wiecej genetycznie zmodyfikowanych zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozaczek Re: Gratulacje!, ale..... IP: *.knc.pl 20.10.06, 18:25 Ale to technicy na Zachodzie chcieli kasę. Ja tam podziwiam ludzi, którzy potrafią jeszcze pracować dla idei. Inaczej się w Polsce nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_xi_p Świnia też człowiek, a Giertych to swinia IP: *.cm.umk.pl 19.10.06, 18:17 zarówno czarny bolszewizm (czyli kaczyzm) jak i idiotogiertychizm (lub lepperyzm) to ideologie totalitarne, zbrodnicze które trzeba zwalczać wszystkimi możliwymi środkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna1606 Re: Świnia też człowiek IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 19.10.06, 18:59 "To taka zabawa w Pana Boga, kogoś obchodzi co o tym myśli kościól?" Kosciol naucza -wpadla mi w rece broszura wydana przez jednego z biskupow, i wreszcie do mnie dotarlo -po pierwsze i ostatnie- czlowiek stoi ponad wszelkim innym stworzeniem, jest jego Panem , a wszystkie zwierzeta swiat organiczny mu podlega! To nie jest niestety cytat, bo nie mam tego tekstu przed soba , ale wydzwiek tych zdan, byl jeszcze bardziej dobitny! I dla mnie to jest wlasnie problem z Kosciolem.Bo ja mam szcunek dla kazdego stworzenia wiekszy niz chcialby tego Kosciol. A Kosciol, gdyby czasem z tej ambony, nawolal do wlasnie wiekszego szacunku tego, co nas otacza. Odpowiedz Link Zgłoś