Dodaj do ulubionych

Seks w raporcie

03.11.06, 00:47
Gumowa lala jest najbezpieczniejsza....i potrafi byc
uzyteczna juz od kolyski....
Obserwuj wątek
    • Gość: danny Zapomnieli o pederastach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:19
      Sanepid: mamy epidemię HIV

'Elżbieta Narolska-Wierczewska, kierownik Punktu Konsultacyjno-Diagnostycznego
      przy bydgoskim sanepidzie.Wirus rozprzestrzenia się głównie w środowisku
      homoseksualistów. Zakażeni to młodzi mężczyźni w wieku 20-30 lat, dobrze
      wykształceni albo studenci, często zamożni. - Uważali, że im choroba nie grozi,
      bo nie pochodzą z marginesu - mówi Narolska. - Z ankiet, które wypełnili,
      wynika, że zgłosili się na badanie po tzw. ryzykownym kontakcie seksualnym z
      przypadkową osobą'

www.homoseksualizm.org/index.php?option=com_content&task=view&id=200&Itemid=42
      • Gość: mijau głupich nie sieją IP: 217.153.60.* 03.11.06, 10:27
        takie teksty trzeba czytać ze zrozumieniem. Wśród gejów wykrywalność jest
        większa bo zgłaszają się na badania i wiedzą, że po przypadkowym seksie z
        poderwanym po pijaku partnerem trzeba się przebadać. Heteroseksualna większość
        nie bada się w ogóle, ciekawe jak by wyglądały statystyki gdyby każdy facet po
        każdym przypadkowym seksie z kobietą biegł na badanie na obecność wirusa HIV.
        Bo wtedy dopiero mielibyśmy epidemię i to wśród bogoojczyźnianej większości...
        • rural6 Re: głupich nie sieją 03.11.06, 11:17
          Wystarczy przeczytać artykuł, na który wskazuje link, by zobaczyć, że to był
          artykuł Gazety Wyborczej "z okazji" rozpoczęcia kampanii "Miłość, wierność,
          zaufanie. Rodzina razem przeciw AIDS". Z daleka czuć zadęcie.

......................
          Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl
          • Gość: gapcio Re: głupich nie sieją IP: 82.177.7.* 04.11.06, 05:26
            Ja w kwestii ilustracji. Czy ten biznesmen jest saudyjski? Jakem Gapcio, to
            takich saudyjczyków jeszcze nie widziałem. Na moje oko - Nigeryjczyk.
            Czy tak, kochana Redakcjo?
    • Gość: petrow Re: Seks w raporcie:dr Depko nie jest tak łatwo! IP: *.gdynia.mm.pl 03.11.06, 01:54
      Dr Depko: "Wydaje mi się jednak, że o przelotne kontakty seksualne jest teraz
      w Polsce naprawdę łatwo i to osoby wolne uprawiają seks najczęściej"
      ......... wcale nie jest tak łatwo doktorze Depko

chata własna musi być panie, portfel panie też no i człowiek musi być
      zadowolony z tego inaczej problemy prze pana i sie człek flustruje samemu ze
      sobą
      • Gość: gdy Re: Seks w raporcie:dr Depko nie jest tak łatwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:55
        Guzik prawda!

Przed ślubem kochaliśmy się prawie codziennie, teraz raz dwa razy w tyg.
        • Gość: WelcometoDisneyPL brednie ! po ślubie polka ma wszystko w d... IP: *.era.pl 03.11.06, 14:24
          raz na 1,5 m-ca mam to co przed ślubem co 2 dni.
          lodzik ? raz na pół roku - przed ślubem co tydzień.

TERAZ LICZY SIE DZIECKO, KASA, KARIERA i chroniczne "zmeczenie" + flirt w pracy
          + seriale. Skoro była prokreacja i jest zaobrączkowanie (mężuś łoży na życie)
          to po co sie starać ?!?!?!

Nic dziwnego ze tak kwitnie biznes na www.odloty.pl :)
          • alterpars To prawda 03.11.06, 16:01
            Polki chca miec meza bo to daje im spokoj spoleczny. Potem maja wszystko w
            nosie. Nawet rozwod im nie przeszkadza. W mojej firmie mam 5 mezatek i kazda
            puszcza meza bokiem nawet sie z tym nie kryjac specjalnie. Wazne ze nie sa
            starymi pannami bo to strasznie boli. Poza tym jak slysze w jaki sposob sie
            wypowiadaja o swoich mezach to skandaliczne. Po co sie wydawaly i tak strasznie
            chcialy skoro to taki palant
    • kpix Ad: niekorzystanie z prezerwatyw - 03.11.06, 09:05
      Podziekowac Janowi Pawlowi II...
      • onan_barbazynca Re: Ad: niekorzystanie z prezerwatyw - 03.11.06, 09:41
        to samo chciałem napisać.
        • Gość: bajki z Katolandu Re: Ad: niekorzystanie z prezerwatyw... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 03.11.06, 16:51
          Zgadza sie - dla kosciola katolickiego
          AIDS to wielce abstrakcyjne pojecie,
          a prezerwatywa to "prezent od
          samego szatana"...
    • kamaz84 Seks w raporcie 03.11.06, 10:36
      Przecież seks to piękna rzecz co w tym złego?
    • Gość: ludwigvanbeethoven Re: Seks w raporcie IP: *.rev.stofanet.dk 03.11.06, 14:16
      Bzdura i jeszcze raz bzdura!!!!!Po slubie majeje poped bo ma sie inne problemy
      na glowie.U mnie przerwa moze byc nawet i dwa miesiace....Artykul napisal chyba
      debil ktory probuje przekonac ludzi do zawieranie zwiazkow malzenskich przy
      czym on sam pozostaje w wolnym zwiazku!!!!!Logika dla kury w klatce.....
      • Gość: MisioXXX Re: Seks w raporcie IP: *.ii.uni.wroc.pl 03.11.06, 15:00
        Moze chodzi nie tyle o malzenstwo, co o zwiazek monogamiczny polaczony ze
        wspolnym mieszkaniem. Poza tym to, ze ktos ma mniej, to to jakby statystyki nie
        obchodzi.
      • Gość: xyz Re: Seks w raporcie IP: *.chello.pl 03.11.06, 16:42
        Ludzie jaki wam popęd maleje po slubie???????????? - nie dbacie o relację i
        tyle.Jestem w związku małżeńskim juz parę dobrych lat, nie licząc idącego w
        latach stażu przed ślubem i wszystko super gra . Miłość i seks trzeba
        pielęgnować a nie czekac aż udana relacja z nieba spadnie
    • typson Indonezja 03.11.06, 15:18
      widzi mi sie wspaniałym miejscem dla kaczorów
    • Gość: sprawdzam_glupote To tylko test - nie czytaj, zignoruj IP: 138.49.242.* 03.11.06, 16:29
      ....................
      ....................
      ....................
      ....................
      ....................
      ....................
      ....................

................
      .................
      ..................
      ...................
      ....................
      mowilem ze to tylko test
    • Gość: sprawdzam_glupote To tylko drugi test IP: 138.49.242.* 03.11.06, 16:31
      ...................
      ...................
      ...................

.....
      mowilem ci glupku ze to tylko test
    • Gość: testuje_glupote Nie czytac - to tylko test IP: 138.49.242.* 03.11.06, 16:33
      ..
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      nie trafia do ciebie debilu? to jest tylko test!
      Baranie, nie czytaj tego bo ja tylko testuje twoja glupote!
    • Gość: sprawdzam_glupote Testuje glupote - nine czytac. Prosze! IP: 138.49.242.* 03.11.06, 16:37
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..

....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..
      ....
      ..

OK poddaje sie. ty bedziesz to czytac do suraney smierci.
      Wygrales. jestes glupi, jestes debil, jestes nieuleczalny
      Teraz bede sprawdzal IQ, czy tez bedziesz czytal?
    • Gość: sprawdzam_IQ IQ test IP: 138.49.242.* 03.11.06, 16:39

znowu ty?
      • europitek Re: IQ test 03.11.06, 16:43
        No i co, zaliczyłeś?
    • Gość: sprawdzam_glupote Test - wyniki. Nie czytac! IP: 138.49.242.* 03.11.06, 16:44
      Oto wyniki:

.

P.S. Zaskoczony?
    • Gość: sprawdzam_glupote Przeczytajcie! Wazne! IP: 138.49.242.* 03.11.06, 16:50
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10
      11
      12
      13
      14
      15
      16
      17
      18
      17
      18
      19
      20
      22
      32
      24
      25
      26
      26
      26
      26
      25
      24
      24
      23
      22
      2
      1
      2
      3
      2
      1
      2
      3
      1
      1
      2
      3
      3
      3
      3
      No i co wiesz juz wszystko?
    • Gość: niesprawdzamnikogo nie czytac...to tylko test IP: 138.49.242.* 03.11.06, 17:04
      Wydaje mi sie, ze Polska jest takim krajem, ze ludzie nie maja ochoty na seks
      od pokolen.
      Wystarczy uswiadomic sobie ze jest sie w Polsce rok 2006, ze PIS rzadzi, ze
      Jareczek zabronil fotografowac swoj profil, ze prezydent wykorzystuje urzad do
      walki politycznej, ze Leper jest vice premierem, ze Aumiler jest ministrem, ze
      codziennie jakies gnojki robieraja swoje kolezanki w szkole, ze skini nie gola
      glow, ze drogi sa beznadziejne, ze bandytow wiecej niz normalnych ludzi, ze po
      drogach jezdzi coraz wiecej zlomu, ze tiry jezdza jak spychacze, ze na drogach
      polowa to pijani, ze dziury w drogach sa tej samej wielkosci i glebokosci, ze
      tesciowa znowu bedzie pijana bawila dziecko, ze zona znowu wyda na perfumy
      ostatnie pieniadze, ze maz znowu wroci do domu pijany, ze na ulicy znowu bedzie
      slychac kuwa mac, zapieldole, spieldalaj, itp itd.....to jak mozna miec ochote
      na seks?
      Zadko ktore zwierzeta w zoo sie rozmnazaja. A Polska to takie wlasnie zoo.
      • Gość: profesor Re: nie czytac...to tylko test IP: 138.49.242.* 03.11.06, 17:08
        slowo zadko jest pisane rowniez rzadko.
        (ale kogo to obchodzi :-)
    • sztuka.latania Re: Seks w raporcie 03.11.06, 17:23
      To ciekawy temat, szkoda więc, że artykuł został napisany tak lakonicznie.

pozdrawiam
    • jurwal Rewelacja : Seks w raporcie 04.11.06, 12:53
      To wszystko wiadomo jest od dawna. Znów ktos wykonał nikomu niepotrzebną robotę
      za ktorą wziąl potrzebne innym pieniądze. Pogratulować głupoty !
    • 99xyz Re: Seks w raporcie 09.11.06, 19:46
      cholera ciągle schodzi powietrze !.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka