Gość: Odbyt. IP: *.93.classcom.pl 03.03.07, 16:50 Niestety u mnie będzie całkowite zaćmienie przez chmury :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwakwarakwa żeby tylko ktoś go nie ukradł 03.03.07, 16:55 podczas tego zaćmienia! i nie próbował go sprzedać! Wiadomo - w mętnej wodzie robi się najlepsze przekręty, o czym wiedzą nawet Bracia Koala. Kiedyś już próbowali z tym Księżycem, ale ktoś z Pułtuska udaremnił i trzeba było wracać do Zapiecka. Komu dziś przywalą Bracia Koala? Czy będzie to....? Czy będzie to może ....? a może to będziesz ty? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A ja mam takie malutkie marzenie... 03.03.07, 20:14 gdy już nastąpi odćmienie Księżyca... Chciałbym, aby okazało się, że Jarosław i Lech Kaczyńscy to był tylko sen... Paskudny, ale tylko i wyłącznie sen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe nasi słynni bracia długo na tę chwilę czekali ! IP: *.146.196.112.ip.airbites.pl 03.03.07, 17:28 podejmują kolejną próbę kradzieży, już nie ma ratunku dla księżyca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.acn.waw.pl 03.03.07, 17:42 wydarzenie na pierwszą stronę gazety... ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wafel Europejski Re: Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.eranet.pl 03.03.07, 17:54 lepsze to na pierwszą stronę niż kolejna wypowiedz Mr Siara, ministra i premiera, gatunku człowieka, który ewoluował z małpy “conus debilis” i wierzy w to głęboko, iż jest kręgosłupem moralnym całej galaktyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kksięzyc takie zaćmienie juz trwa u Tuska, HGW, Wałęsy... IP: *.promax.media.pl 03.03.07, 17:52 ... Michnika, Kalisza, Mazowieckiego, Leppera..., wszystkich posłów i senatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: takie zaćmienie juz trwa u Tuska, HGW, Wałę 03.03.07, 17:59 A pozniej nawiedzony "braat" bedzie twierdzil , ze to leonard3 obniza merytoryczny poziom dyskusji. Jaki poziom? Jakiej dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo elo IP: *.adsl.alicedsl.de 03.03.07, 18:07 pozamykajcie japy narzekacze ktorym wiecznie jest zle i nic sie nie podoba morda w kubel osly i do roboty niech znawcy powiedza lepiej jakie ustawienia w aparacie najlepsze do fotografowania tego spektaklu na niebie jaka przeslona itp. thx Odpowiedz Link Zgłoś
marooned.mb aparacik 03.03.07, 20:12 hehe :)) znawcą nie jestem, ale raczej na większej dziurze, co by nie robić efektu gwiazdy - no chyba, że chcemy ubarwić fotkę bajerem :) wczoraj u mnie mgła i widoczność na 100m - liczę, że dziś będzie jak 2 dni temu, kiedy to Orion jak na dłoni nade mną wisiał dobrych łowów z aparatem w ręku! i jak najmniej debilnych komentarzy o polityce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budinho Re: aparacik IP: *.aster.pl 03.03.07, 21:14 :) przysłona na maksa i najlepsze jakieś stałe np. EOS 30D z 200 f/2.8. Odpowiedz Link Zgłoś
marooned.mb Re: aparacik 03.03.07, 21:19 hm, to korzystając z okazji.. dlaczego na maksa? przy takiej przysłonie każde źródło światła wychodzi jak z filtrem do robienia efektów "gwiazdka", a tego raczej tu przydało by się uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
yrlinead Re: aparacik 03.03.07, 21:56 Czyli jak powinnam ustawić aparat, żeby wyszło najlepsze zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.uni.lodz.pl 03.03.07, 18:12 Lipa...:/ w Łodzi całe niebo przesłaniają chmury :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.as.kn.pl 03.03.07, 18:28 Zaćmienie można śledzić na niektórych stronach internetowych. www.astronomia.pl/wiadomosci/index.php?id=1425 P.S. Czy naprawdę musicie rozmawiać o polityce we wszystkich możliwych miejscach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 20:06 a czy u nas w poznaniu bedzie widać?? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti [...] 03.03.07, 20:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish Re: Powinni to przełożyć na inny termin IP: *.resetnet.pl 03.03.07, 21:01 to prawda, wyjrzałem za okno a tam deszcz :P, może jeszcze minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Live Life then give life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:03 www.youtube.com/watch?v=Nz33i6prkuQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek Live Life Then Give Life! Have a Heart! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:07 www.youtube.com/watch?v=vsFkF__bAss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.dialog.net.pl 03.03.07, 21:30 Jak będą chmury - to będzie to wina PO Jak nie będzie - to zasługa rządu PiS Jak na razie 100% chmur :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.server.ntli.net 03.03.07, 21:41 czy jest jakaś szansa że ja również zobaczę to zjawisko??/mieszkam w anglii??/czy ktos sie orientuje???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:48 Skoro mieszkasz w Angli to powinnaś to zobaczyć! Ludzie w Angli są trochę inni niż w Polsce! Szanują życie! Nie robią kampanii medialnych, które przysłużą się do śmierci innych z powodu braku narządów do przeszczepu a wręcz przeciwnie! Polecam obejrzeć i się zastanowić.. www.youtube.com/watch?v=Nz33i6prkuQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghoul Re: Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:58 Wszystko pięknie, wzruszająco.. na filmiku sami młodzi i sympatyczni ludzie. A co gdyby tak pokazano obleśnych ludzi typu Lepper? Wtedy też równie ochoczo stałabyś się potencjalnym dawcą narządów? Gdy patrzę na mordy naszych polityków, wolę bym cały zgnił lub spłonął aniżeli jakakolwiek moja część miała by się stać częścią takich ludzi. Jestem mizantropem, więc wszystko co ludzkie jest mi wrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: W 3mieście też guzik widać :-(((((( IP: *.chello.pl 03.03.07, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: W 3mieście też guzik widać :-(((((( IP: *.85-237-172.tkchopin.pl 03.03.07, 22:26 A kawałek za 3-miastem w Rumi piękny widoczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.x.pppool.de 03.03.07, 22:27 w Niemczech mamy zacmienie przez chmury...:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.kubik Dziś całkowite zaćmienie Księżyca 03.03.07, 22:31 no cóż ja mogę sobię tylko wyobrazic, bo u mnie nie widac - pochmurno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambie-san Dziś całkowite zaćmienie Księżyca IP: *.n.INTELINK.pl 03.03.07, 22:42 Hiehie właśnie oglądam :3 Wszystko ślicznie widać, ten kto widzi w księżycu twarz - właśnie zaćmiło mu buzię XDDD Śliczne to to. Będę oglądać za rok mam nadzieję <3 I wytrwam do całkowitego zaćmienia, bo do tej 3 ileśtam na pewno nie wytrzymam XD <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Dziś całkowite zaćmienie Księżyca 03.03.07, 22:43 O Matko!!! U nas w Monachium już się zaczęło. Teraz już tak z 25% od dołu jest ciemne. Wzmógł się wiatr i jakieś wycia za oknem słyszę. Zeby to się tylko na jakieś gorsze kataklizmy nie przełożyło. Odpowiedz Link Zgłoś
gracef1 ja ogladam na zywo w uk, ale tez on-line: 03.03.07, 22:56 www.klipsi.ch/eclipsewebcam.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gracef1 jeszcze lepiej widac na: 03.03.07, 22:58 www.lunarobservers.com/mooncam.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Przyjacielu, ten link nie działa!... IP: *.chello.pl 03.03.07, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
gracef1 sproboj tez: 03.03.07, 23:22 utu.uio.no/vesteralen_eng.html Ja dalej patrze tez na: www.klipsi.ch/eclipsewebcam.htm W sumie, mam chyba ze trzy strony otwarte i przechodze od jednej do drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Ktoś znowu kradnie księyc!!! 03.03.07, 23:14 Jeszcze kawałek widać, ale zaraz zniknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Ci dwaj znowu kradną księżyc!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.03.07, 23:21 Do czego to doszło! I co z tym zrobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
tauron10 Re: Ci dwaj znowu kradną księżyc!!!!!!!!!! 03.03.07, 23:37 Witam w Szczecinie już ukradli całkowicie ale napewnooooo! oddadzą najpóźniej 2009r chyba,że straż obywatelska "złapie ich"trochę wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Ci dwaj znowu kradną księżyc!!!!!!!!!! IP: 82.146.248.* 03.03.07, 23:47 potwierdzam - właśnie widziałem! w Bydgoszczy widać już tylko malutką kreseczkę. Ale i tak włos Im z głowy nie spadnie, wszystko zwalą na "układ". Odpowiedz Link Zgłoś
irini Dziś całkowite zaćmienie Księżyca 03.03.07, 23:21 Gdyby to było całkowite zaćmienie słońca, to może bym coś zauważyła, a księżyca? Cóż to jest? Odpowiedz Link Zgłoś