Dodaj do ulubionych

Facebook bliżej Polski

IP: *.acn.waw.pl 10.01.08, 17:20
Zdaje się, że zaklejania sutków na tej reklamie okazało się być zaplanowanym elementem kampanii promocyjnej. A jeśli się nie okazało, to w każdym razie dość powszechnie to podejrzewano.

PS: Dlaczego technoblog.pl nie ma własnego kanału RSS? Szerzej: dlaczego nowe produkty Gazety.pl nie mają swoich RSS-ów (Plotek, Groszek, Popcorner). A gdyby się miało okazać, że tą drogą można przekazać Gazecie.pl jakieś uwagi na ten temat, to od razu upomnę się też o to, by RSS-y Sport.pl były podzielone na dyscypliny...
Obserwuj wątek
    • Gość: clee Re: Facebook bliżej Polski IP: *.e-wro.net.pl 10.01.08, 17:20
      @roody102, podobno ma być lepiej, więc może i rss się pojawi? też na to liczę.
    • Gość: tworca plotka Re: Facebook bliżej Polski IP: *.chello.pl 10.01.08, 17:20
      RSSy są gotowe, trzeba tylko podpiać
    • Gość: roody102 Re: Facebook bliżej Polski IP: *.acn.waw.pl 10.01.08, 17:20
      No to na co czekacie? :)
    • Gość: pwrzosin Re: Facebook bliżej Polski IP: *.chello.pl 10.01.08, 17:20
      ojej czemu to takie nietechnologiczne, nie mogę się podpisać linkiem ani łyknąć RSSa. :)
    • Gość: Łukasz Partyka Re: Facebook bliżej Polski IP: *.agora.pl 10.01.08, 17:20
      Wcale nie jest tak prosto z RSS-ami w serwisach plotkopodobnych. Ale zrobimy niedługo taki, jaki jest tu potrzebny. Tymczasem proszę o odrobinę cierpliwości, nim wytropimy wszelkie tego typu braki. Pozdrawiam
      łup
      Nietechnologiczne może sobie być - inne gadżety i wodotryski właściwie nie są mi do szczęścia potrzebne. Ale - nie przeczę, że z pewnym zdziwieniem - odkryłem, że poza kilkoma wyjątkami nie korzystam właściwie z bookmarków. Na pasku mam tylko ikony kilu portali (Technoblog też by tam wszedł gdyby miał własna favikonę) i często używanych stron, takich jak rozkłady warszawskich autobusów czy bank.

Większość rzeczy takich jak poczta czy kalendarz otwieram z pluginów do FF a rzeczy takie jak blogi czytam właśnie przez RSS. I na taki typowy serwis jak ten, gdzie co jakiś czas pojawia się nowa wiadomość, po prostu nie bardzo mam miejsce w tym systemie.

Śmieszne, bo jeszcze całkiem niedawno w ulubionych miałem coś na kształt zakładki "codziennie" i było dobrze. A teraz jak coś nie przejeżdża w pasku RSS Tickera, to w ogóle nie istnieje ;)
      A jak na RSS-y trzeba czekać, to dajcie chociaż favikony do tych wszystkich nowych serwisów (Alert24, Bryła, Technoblog... bo inne chyba mają swoje ikony) (zresztą nie wiem - mam wrażenie, że ich przybywa po kilka dziennie) :)
    • Gość: biba Re: Facebook bliżej Polski IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.08, 17:20
      obsceniczny jest uśmiech - sami wiecie kogo...

biznes24.pl
      Jestem wzruszony! Jest RSS :)
    • Gość: clee Re: Facebook bliżej Polski IP: *.e-wro.net.pl 10.01.08, 17:20
      też się wzruszyłam :).
    • Gość: łup Re: Facebook bliżej Polski IP: 172.25.252.* 10.01.08, 17:20
      @ roody102 - uff - znalazłem ikonkę. zrobiłem błąd w adresie kilka dni temu. z pozdrowieniami Ł.P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka