Gość: ort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20 Za 10 lat będzie to samo co jest. Piractwo było, jest i będzie. Zależy tylko w jakiej skali... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hawat Re: Piractwo forever? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20 No i co? Może wszyscy spece od zabezpieczeń, cała masa geeków, anarchistów i programistów ma iść na zieloną łączkę... Dla tego że ktoś trzyma w łapie sprzęt i os? Nie udało się z konsolami - nie udało z iphonem (no tu jeszcze zobaczymy). Po co kupować sprzęt który robi różne dziwne rzeczy - ale głównie te które każe mu producent a nie ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Szota Re: Piractwo forever? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20 @hawat Teraz kupujemy zamknięte systemy, bo bywają fajne. A w przyszłości możemy nie mieć wyjścia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Re: Piractwo forever? IP: *.net.pulawy.pl 10.01.08, 17:20 Dla mnie ważna jest wolność, to mój sprzęt - robię więc co chcę. Nikt mnie nie zmusi żebym korzystał z zamkniętego systemu. Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etilen Re: Piractwo forever? IP: *.mlyniec.gda.pl 10.01.08, 17:20 Należy pamiętać że niekorzystanie z zamkniętych rozwiązań nie jest równoznaczne z piractwem. Jest dużo dobrego otwartego oprogramowania, i to właśnie ono jest największa barierą przed "zamknięciem" PC'tów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Piractwo forever? IP: *.is.net.pl 11.11.08, 13:30 chodzi o wszechobecną kontrolę. zejdę do podziemia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piractwo forever? IP: 80.72.197.* 19.01.09, 23:25 wystarczy ze dadzą za darmo to piractwa nie bedzie, a sami beda sie wyzywic z reklam :) Odpowiedz Link Zgłoś