Dodaj do ulubionych

Red Bull doda ci... męskości

• Gość: Gość Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.digis.net 19.08.08, 04:41
      "Badania" "naukowe" nawiedzonej samicy...
    • Gość: hu Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 07:25
      no prosze,co za glupoty...nienawidze socjologow,robia glupie ankietki i na ich podstawie robia sobie charakterystyke wiekszosci...idiotyzm. a powiem,ze nie pije energizerow,zeby nie bylo...ale sciema ostra
    • Gość: bolo Re: Red Bull doda ci... męskości IP: 62.148.80.* 19.08.08, 07:34
      lato ! lato wszedzie !
    • Gość: kowalski oczywisci Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.aster.pl 19.08.08, 07:43
      a pan tomasz stoma cytujący 'debilną osobowość naukawą' jest jak rozumiem 'zniwieściałą małomęską toksycznością współczesną', tak? idę wypić redbulla, zapalić blanta i zrobić dziecko skacząc z samolotu, potem sobie zapale papieroska :)
    • neuromancer1980 Re: Red Bull doda ci... męskości 19.08.08, 08:23
      czy ktoś sprawdzał rzetelność tych badań. Śmieszy mnie wyciąganie tak daleko idących wniosków na grupie np. 100 studentów. To nic nie znaczy.
    • agnitum Re: Red Bull doda ci... męskości 19.08.08, 09:39
      Jeszcze sprawdźcie sobie co robi Aspartam... Jedna z największych trucizn! Toż to dopiero jest przekręt
      www.eioba.pl/a84988/aspartam_rakotworcza_slodycz
    • agnitum Re: Red Bull doda ci... męskości 19.08.08, 09:42
      Sam film jest do ściągnięcia tu (Film został wyświetlony przez kanał Planete - posiada polskiego lektora)
      www.mininova.org/tor/1232281

www.youtube.com/watch?v=9FO_ZRDxnMc
      itd

• Gość: purify Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 10:27
      lepiej walnąć futro w klamot.lepszy i dluzszy efekt.
    • Gość: viking_se Re: Red Bull doda ci... męskości IP: 193.108.42.* 19.08.08, 11:21
      do agnitum: filmy obejrze co do aspartam (Spaaaaarrrtaaa :]) to jest to substancja nie tylko w drinkach energetycznych ale i w prawie kazdej slodzonej wodzie toniku, coli, innych takich, slodzik to nic innego jak aspartam.... wiec nie ma to az tak wiele zwiazku z tematem...
      co do drinkow stosuje niezbyt czesto bo to za duzo chemii, przewaznie jak nie mam ochoty na kawe a cos zimnego... czasami jak prowadze na rasie bo tauryna nieco otepia bol miesni (bardzo niebezpiecznie jak ktos wspomnial) ogolnie jesli potrzebuje wiekszego kopa to nie czesciej niz raz na kwartal tussi w pigulach 5,50pln za oplakowanie 20sztuk nie wale wiecej niz 5jednorazowo.
    • Gość: .,.,,. Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 11:31
      Kolejna reklama tego ścierwa-pijcie ile chcecie a będziecie mieli z tego problemy takie jak ja. Powodzenia.;)
    • Gość: Gość Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 11:33
      "(...)Większość mężczyzn nie ma życia. Zamiast niego jest tylko wielkie udawanie. Kiedy mężczyzna jest głęboko nieszczęśliwy, potwornie zaniepokojony, zupełnie samotny lub zdezorientowany, często udaje, że jest na odwrót, aby nikt nic nie zauważył. Mali chłopcy bardzo wcześnie uczą się - od rodziców, w szkołach i w wielkim świecie poza domem - że muszą udawać. Większość z nich robi to przez resztę życia.
      Wybór masek, które nosimy w życiu, jest dość ograniczony, niemal standardowy: twardziel, mężczyzna rodzinny, bezwzględny biznesmen, chłodny profesjonalista, luzak i tak dalej.(.....)"

"(...)Nauka bycia mężczyzną lub kobietą wymaga tysięcy godzin kontaktów ze starszymi, intelektualnie dojrzałymi przedstawicielami własnej płci. Wszyscy możemy się wiele nauczyć od rodziców, opiekunów i opiekunek, ale nigdy nie osiągniemy pełni rozwoju bez ogromnego zaangażowania dorosłych tej samej płci co my. Wyobraź sobie dziewczynkę, którą wychowują sami mężczyźni - samotny tata, panowie nauczyciele i opiekunowie - na pewno obawialibyśmy się o rozwój jej kobiecości. Tymczasem dla milionów chłopców pozbawienie kontaktów z własną płcią jest zupełnie normalnym doświadczeniem.
      W naszym społeczeństwie dzieczynki na co dzień tworzą głębokie więzi z kobietami, ale chłopcy rzadko mogą na to liczyć ze strony mężczyzn. Kobiety wychowują i dziewczynki i chłopców. W szkołach podstawowych przeważają panie nauczycielki. W życiu dzieci zazwyczaj brakuje mężczyzn. To problem, z którego wszyscy zdajemy sobie sprawę: we współczesnym świecie mali chłopcy często wyrastają na większych małych chłopców. Brakuje im 'oprogramowania' determinującego męskość. Stają się dziećmi w ciałach dorosłych. Taki bieg rzeczy pociąga za sobą samotność i dezorientację - brak swobody wobec naturalnych męskich uczuć oraz nieumięjętność tworzenia bliskich więzi z innymi mężczyznami - przez co udawanie staje się jeszcze bardziej konieczne i dodatkowo potęguje poczucie izolacji. Kobiety rzadko potrafią zrozumieć samotność mężczyzn.(...)"
    • Gość: gość Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.bama.de 19.08.08, 15:00
      ale k.upa. ludzie, co za bzdury.
    • Gość: debilny artykuł Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 15:35
      Czyli najlepliej być metroseksualną ciotą. Z moich badań wynika że co drugi artykuł na tej stronie ma poziom w sam raz dla gimnazjalistów, wyborców samoobrony i słuchaczy radia m.
    • Gość: lexie Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.dclient.hispeed.ch 19.08.08, 16:42
      beznadziejny artykul... a co moze powiedziec studentka (kobieta) podczas sesji? spozycie red bull'a min 1 dziennie i do tego uzupelniante kofeina w kazdej mozliwej postaci... to ja tez mam toksyczna osobowosc samca a studia to sport extremalny? btw. wsrod moich przyjaciol nie jestem jedyna...
    • Gość: ziutek ze wsi pod Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.08, 16:59
      A mnie wk*** jak widzę mojego 10-letniego kuzyna, który za swoje kieszonkowe kupuje codziennie jakies energetyczne napoje i potrafi wypic dużego Tigera 1litr w pare minut. Ja mu mówię, że to głupota pić ten syf, bo ani on nie uprawia jakiegoś sportu ale to do niego nie dociera. Dla niego to powod do dumy, ze pije takie napoje. Z tego co widze, to czuje sie przez to bardziej dorosly, a to przeciez maly chudy g****arz jeszcze jest. Po prostu jak to zwykły dzieciak w wakacje troche pojezdzi na rowerze, pogoni sie z kolegami. Nie wykonuje żadnej nadludzkiej fizycznej pracy, ktora moglaby usprawideliwosc wzmozony popyt na energie.

A jego rodzice maja to gleboko w *** i im zupelnie nie zalezy co on pije
      • przemek_ex Re: Red Bull doda ci... męskości 20.08.08, 14:18
        może się to źle skończyć
        expertia.pl/strefa/material/informacja-red-bull-moze-spowodowac-zawal-serca
    • Gość: krzysiek Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.gdynia.mm.pl 24.08.08, 00:17
      Czy wiesz że IQ Nicole Kidman oszacowano na 132, Shakiry na 140, Sharon Stone na 154, Przemka Salety na 102 a Dody na 156. A ty wiesz jakie masz IQ. Na poziomie Sharon Stone czy może Przemka Salety. Nie wiesz? Sprawdź się :
      www.iq-test.pl/?d=8805
    • Gość: zenek Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.chello.pl 30.08.08, 13:48
      Supermózg, człowiek, ekologia a z drugiej strony żałosny artykuł sponsorowany o niezdrowych dopalaczach. Czy Wy macie ludzi za kompletnych idiotów? Nic dziwnego, że dziennikarze Wyborczej uchodzą za totalne dno w tym fachu. Spod siebie by zjedli, żeby na czymś zarobić.
    • Gość: Miki Re: Red Bull doda ci... męskości IP: 80.48.166.* 04.05.09, 16:53
      ehh masakra co ludzie odwalają wg. mnie jeżeli ktoś chce się truć proszę bardzo jego sprawa , ale niech nie wciąga w to innych normalnych ludzi. Przyznam sam czasem wypije puszkę napoju (tak dla smaku), ale nie litrami, a co do tego iż pobudza? Może i tak ale więcej jest w tym żrącej chemii niż "energii" a ten artykuł zachęcający do kupna niech sobie wsadzą w tzw. cztery litery pozdro :)
    • Gość: gość Re: Red Bull doda ci... męskości IP: *.aster.pl 26.07.09, 13:21
      eee, co sie dzieje bo dopiero wstałem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka