noveyy777 06.02.09, 17:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winoman Re: Kreacjoniści uratowali grupe pl.sci.biologia! 06.02.09, 17:41 Naiwnie myślałem, że stać Cię na choć trochę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
noveyy777 Re: Kreacjoniści uratowali grupe pl.sci.biologia! 07.02.09, 21:34 winoman napisał: > Naiwnie myślałem, że stać Cię na choć trochę więcej. Jak zwykłe masz dużo do powiedzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Kreacjoniści uratowali grupe pl.sci.biologia! 07.02.09, 22:22 Mówię wtedy, gdy mam ochotę, a na rozmowę z kimś, kto rozmówców uważa za "zgraję przygłupów" i "ewolucyjnych buców", ochoty jakoś nie potrafię znaleźć. Mam ważniejsze i ciekawsze rzeczy do zrobienia, niż rozmowa z kimś, komu nie o rozmowę chodzi, a o nadymanie i tak karykaturalnie rozdętego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
noveyy777 Re: Kreacjoniści uratowali grupe pl.sci.biologia! 07.02.09, 23:18 winoman napisał: > Mówię wtedy, gdy mam ochotę, a na rozmowę z kimś, kto rozmówców uważa za "zgraj > ę > przygłupów" i "ewolucyjnych buców", ochoty ..... Zapamiętaj jedno: jeśli człowiek coś czyni czy pisze,to muszą istnieć jakieś ku temu przyczyny. Ja w przeciwieństwie do większości z was nie biadole i nie narzekam na kulturę dyskusji, ponieważ w przeciwieństwie do wielu wolę się koncentrować na meritum. Tym się różnię od większości z was,że piszę otwarcie i w prost,wy natomiast owijacie swoje inwektywy w bawełne zakamuflowanych pseudointeligenckich docinek i szyderstw. No cóż taka wasza natura. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 a wszystko, panie, przez te studenty... 08.02.09, 06:43 noveyy777: > Tym się różnię od większości z was,że piszę otwarcie i w prost,wy > natomiast owijacie swoje inwektywy w bawełne zakamuflowanych > pseudointeligenckich docinek i szyderstw. No cóż taka wasza natura. Nie jestem pewien jak szeroką grupę ,,was'' masz na myśli, w szczególności, czy ja się do niej zaliczam. Ale do kogokolwiek ten zarzut jest kierowany, dziwi. Jesteśmy na Forum Nauka, ,,inteligenckość'' jego uczestników jest więc rzeczą naturalną. W końcu kto ma się interesować nauką jak nie inteligenci? Przepraszam za pominięcie przedrostka ,,pseudo-'', ale on nic konkretnego nie znaczy, a tylko podnosi temperaturę dyskusji, przetwarzając beznamiętny sąd w obelgę. Wobec tego lepiej go nie używać w rozmowie. - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/oswiadczenie_antylustracyjne.html Odpowiedz Link Zgłoś
adept44_ltd Re: a wszystko, panie, przez te studenty... 08.02.09, 14:03 dla noveyya może to być nienaturalne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madcio Re: Kreacjoniści uratowali grupe pl.sci.biologia! 07.02.09, 22:06 Noveyy777, to nie jest forum dyskusyjne o innych forach i grupach dyskusyjnych. Inni też już ci zwracali uwagę, że m.in. wleczenie dyskusji po kilku forach jest w złym guście. Lepiej to przemyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
noveyy777 Re: Kreacjoniści uratowali grupe pl.sci.biologia! 07.02.09, 23:11 madcio napisał: > Noveyy777, to nie jest forum dyskusyjne o innych forach i grupach dyskusyjnych. > Inni też już ci zwracali uwagę, że m.in. wleczenie dyskusji po kilku forach jes > t > w złym guście. Lepiej to przemyśl. Juz to przemyślałem,a nawet oponującym argumentowałem dlaczego jest to dobre. Wielu ludzi może teraz zapoznac sie z opiniami uczestników innych forów,a nawet wymienić poglądami. Jeśli jesteś zazdrosny,że stracisz uczestników, to sie nie martw. Petrucchio zaczał się udzielać na pl.sci.biologia i równocześnie tutaj pisze. Ciebie też zapraszam na inne fora o ile zdobędziesz się na ciekawe odpowiedzi. Prosiłbym cię tez zebys robil odstępy od wypowiedzi adwersarza, bo ciezko się czta twoje odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior troche korelacji 07.02.09, 23:48 wpisy noveya maja charakter cykliczny, czy we towarzyszu nie wracacie z jakiejś kursokonferencji marketingu religijno-kreacjonistycznego? Macie jakieś normy propagandowe do wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś
noveyy777 Re: troche korelacji 08.02.09, 00:18 kala.fior napisał: > wpisy noveya maja charakter cykliczny, czy we towarzyszu nie wracacie z jakiejś > kursokonferencji marketingu religijno-kreacjonistycznego? > Macie jakieś normy propagandowe do wykonania? > Ej ja uczyniłem już postępy i uważam teraz,ze kalafior,kapusta i brukselka, to odmiany jednego gatunku:) Kapusta głowa pusta:) > Odpowiedz Link Zgłoś