Dodaj do ulubionych

Kurczaki potrafią liczyć

IP: *.chello.pl 08.04.09, 23:33
Co to 'przepierzenie' ma znaczyć? Bardzo niezrozumiale opisane to doświadczenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzela Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.mmpnet215.tnp.pl 09.04.09, 15:30
      Też mi sensacja. Kurczaki pana Józka nie takie rzeczy potrafią!
    • Gość: gość Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:42
      ja za trzecim przepierzeniem zmieniam posciel
    • Gość: klasa Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.stacje.agora.pl 09.04.09, 16:48
      to taki lepszy rodzaj pierzenia Alec
    • Gość: szerszeń Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.chello.pl 09.04.09, 17:06
      do ilu?
      ???

A tabliczkę mnożenia też znają? A może tablice logarytmiczne
    • Gość: pisklak Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.chello.pl 09.04.09, 18:18
      jak są inteligentniejsze od kaczek to na prezydenta, a co
    • Gość: Tata-Drobiarz Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.aster.pl 09.04.09, 18:52
      Jam to odkrył, gdym się uperł,
      Sześć synonimów na kaczy kuper;
      Przed kurczakami trza bronić teraz partii
      PiS-dokrackim rymnięciem do genitalii...
    • Gość: Jack Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 19:10
      Krukowatych i papug a nie "kruków i sów" głupi autorze. Sowy nie są zbyt inteligentne, nie różnią się niczym od średiej ptasiej, to ludziom przez ich wielkie oczyska wydaje się że są "mądre" A nie są. Są głupie jak większość szponiastych.
      • a_chacun_son_paradis Re: Kurczaki potrafią liczyć 10.04.09, 13:39
        przeczytaj pierwsze zdanie z artykulu i zastanow sie co w tym kontekscie oznacza
        slowo 'kojarzonymi'. jesli poglowkujesz, to skojarzysz (tutaj nieco inny odcien
        znaczeniowy tego slowa) owo slowo z twoim 'wydaje sie'. w zwiazku ze swietami
        zycze milego rozwiazywania lamiglowki.
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Kurczaki potrafią liczyć 09.04.09, 20:25
      "liczebność, a nie ogólna ilość"
      Rany, co to znaczy??
    • Gość: Friden Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 20:27
      Jack przeczytaj artykuł jeszcze raz, tylko teraz ze zrozumieniem ;] Autor nie nazwie Cię raczej głupim bo mu nie wypada, ale przyjmij do wiadomości że się zbłaźniłeś :P
    • Gość: Jack Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 21:53
      Friden jakiś zajrzał i się nabija, że napisałem "autor" zamiast "autorka", wielkie mi co, to chyba najczęstrzy tekst "czytaj ze zrozumieniem". Jak się jest leniem, nie chce się dłużej wypowiadać lub o niczym nie wie to sadzi takie pseudo mądrości. Powtarzam, autorka we wstępie pisze głupoty, moze rzeczywiście nie jest głupia, tu buję się w piers - ale napisała wtym jednym zdaniu BREDNIE i tym samym strasznie spłyciła całość zagadnia "mądrości" czy też jej braku u ornitofauny. Dalej nie wnikam, nie polemizuję z wynikami badań. Z moich obserwacji jakie prowadziłem na ptakch wynikają różne inne ciekawe rzeczy, nie tylko to że umieją liczyć, ale też to że posługują się czasem prymitywnymi narządziami, albo to że niektóre są mańkutami.
    • Gość: ua Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 11:08
      @Jack: autor napisal ze kruki i sowy sa KOJARZONE z madroscia co nie znaczy MADRE. ludzie po prostu za takie je uznaja. kapiszczi?
    • Gość: aga Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: 78.88.71.* 10.04.09, 11:37
      co z tego jak głupi ludzie i tak je zjedza...
    • Gość: Mati Re: Kurczaki potrafią liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 19:02
      Oto przyklad dlaczego nie powinno sie jesc kur.A moze za 500 lat odkryja teorie względności Alberta Einsteina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka