Gość: zgrozek IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 17:44 To moze byc prawda, bo mi chocby tylko dzisiaj wcielo program tv na caly tydzien no i jak to wytlumaczyc inaczej niz czarna dziura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antoni B Lub czasopisma też wcięły a nie Jakubowska IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 17:55 Zgadzam się z tą teorią, zwłaszcza że badali ją rosyjscy uczeni, a jak wiadomo oni wynaleźli wszystko od trybu (Trybow) nawet po gromy (Gromow), bo to jest wyjaśnienie dlaczego pewne rzeczy znikają bezpowrotnie i nie moźna ich znaleźć. I komisja śledcza może się teraz rozwiązać, bo to czarne dziury wcięły lub czasopisma a nie biedna Jakubowska z Czarzastym i Kwiatkowskim. To były rzucane na nich przez nieoświeconych oszczerstwa. A Rywin wcale nie proponował Michnikowi łapufki tylko to Agora chciała zrobić go Prezesem Radiokomitetu i zmontowała nagranie, w którym on wcale nie proponuje, że weźmie tylko że da na biednych 17,5 mln USD. A zresztą to jego wtedy tam nie było, bo zwiedzał pionowe korytarze pani B, od jednorękich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Lub czasopisma też wcięły a nie Jakubowska IP: *.saint 05.12.03, 14:19 jak się zapytają gdzie są pieniądz na wypłaty dla pielegniarek to odpowiedź będzie - w czarnej dziurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygiel... To nie żart,materia dziwna istnieje i nie śpiewał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 17:03 o niej Czesław Wydrzycki. Ciekawe jakie w efekcie powstają pierwiastki, superciężkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Obserwer Ludzie ratunku !!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.7.* 04.12.03, 20:54 To chyba prawda bo ostatnio czuję się jakby coś mi non stop spadało na głowę- chyba, że to jeszcze ten kac. A tak powarznie to całkiem ciekawa teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xvqqvx Przecie ja o tym wiedziałem !!! IP: 213.195.182.* 05.12.03, 18:53 Ano, wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
chalupa1 Re: Przecie ja o tym wiedziałem !!! 06.12.03, 23:08 kiedys o tym myslalem, chociaz ciut inaczej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=6578169&a=6590923 Pozdrawiam chal Odpowiedz Link Zgłoś
chalupa1 Re: Przecie ja o tym wiedziałem !!! 06.12.03, 23:24 To wazniejsze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=6578169&v=2&s=0 chal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Deszcz czarnych dziurek? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 16:26 Jest to teoria możliwa. Przy zderzeniach cząstek o tak wielkich energiach mogłoby dojść do takiego zagęszczenia materi,że powstałaby nano-czarna dziura.Byłaby ona tak "gorąca",że zaraz by wyyparowała,wysyłając strumień cząstek rozpadających się i zderzających. Odpowiedz Link Zgłoś