mamuniak 08.05.10, 13:38 Witam, czy ktoś korzystał z usług Pani Doroty Wyleżoł? jakie koszta? opinie? chodzi mi o prawo rodzinne potrzebuje dobrego adwokata. a moze polecacie kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalk81 Re: Mec. D. Wylezoł 08.05.10, 22:18 Witam, mogę polecić Panią Mec. Miąłem innego typu sprawy - podejście do sprawy w pełni profesjonalne. Za każdym razem, kiedy byłem na spotkaniu w kancelarii czekało się w kolejce (to już o czymś świadczyło-pozytywnie). Co do ceny to już sprawa indywidualna ale wiem że są pewne widełki cenowe dla danych kategorii sprawy. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Mec. D. Wylezoł 10.05.10, 01:30 Byłem "po drugiej stronie barykady" z p. mecenas. Nie wiem skąd te kolejki do usług tej (skąd inąd bardzo sympatycznej) pani. Jako strona przygotowanie miała, jakby to powiedzieć, mizerne. Zaznaczam żeby nie było - nie jestem prawnikiem z konkurencyjnej kancelarii, a najzwyklejszym amatorem wspomaganym przez mecenasa Google. Moja rada - więcej wiary w siebie, w znajomość faktów z własnego życia i przepastną wiedzę dobrych (i bezpłatnych) ludzi w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
takisiakinijaki Re: Mec. D. Wylezoł 10.05.10, 09:37 Róznież znam ją 'z drugiej strony' i nie mam dobrych wrażeń po w sumie 3 kontaktach na sali sądowej. Oczywiście jako 'strona przeciwna' nie mogę mieć żadnych 'ale' - pomogła mi wygrać sprawę ; ) Ale jak człowieka oceniam ją jako ostrą, nieprzyjemną w obejściu i napastliwą ale w przesadny sposób - gdyby postawa była poparta konkretnymi argumentami to może takie zachowanie tak by sędziego nie zdenerwowało. Tak więc myślę, że mojej 'stronie przeciwnej' zawaliła sprawę - mieć przed sobą osobę bez adwokata, mieć pewne argumenty i ich nie użyć - hm... poszukaj kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia361 Re: Mec. D. Wylezoł 10.05.10, 12:14 Bez słowa bardzo polecam maecenas Kowalik nie ma sprawy przegranej Odpowiedz Link Zgłoś
mamuniak Re: Mec. D. Wylezoł 10.05.10, 19:39 prosze jeszcze podac imie mecenas kowalik bo w tychach znalazłam trzech adwokatow o tym nazwisku.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasia361 Re: Mec. D. Wylezoł 12.05.10, 11:35 Danuta przyjmuje w kancelari na DAMROTA Odpowiedz Link Zgłoś
mamuniak Re: Mec. D. Wylezoł 12.05.10, 14:03 dziekuje, a moze udzielisz mi jeszcze info na jak kwote mniej wiecej powinnam sie przygotowac? bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia361 Re: Mec. D. Wylezoł 12.05.10, 14:15 to zalezy co wizyta 100zl rozod koło 2 tys sprawy rodzinne dzieci i tym podobne około 1 tyś Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Mec. D. Wylezoł 13.05.10, 01:40 Dżizas... Jak pomyślę, że średnio znany adwokat w takim mieście jak Tychy, bierze kilka tysiaków za wydrukowanie kilku szablonów pozwów/odwołań, dostarczenie ich do biura podawczego i obecność (być może) na sali sądowej, to aż mi niedobrze... Zamiast oglądać "Barwy szczęscia" poszukaj rozwiązania w Google - nie ty pierwsza/szy, nie ty ostatnia/ni - jest mnóstwo ludzi, którzy zamiast nabijać kasę adwokatom i operatorom kserokopiarek działali z powodzeniem sami. Odpowiedz Link Zgłoś
explore-more Re: Mec. D. Wylezoł 20.09.14, 16:27 O, tak bardzo sympatyczna:) Jestem przekonana, że była bardzo dobrze przygotowana (i pewnie WYGRAŁA... stąd ten komentarz...). Domyślam się, że życzeniem strony przeciwnej było, aby pewnych wątków nie ruszać... bo ludzie mają różne priorytety lub sama Pani Mecenas Dorota Wyleżoł uznała, że nie wchodzi w temat, który dla jej Klientki nie ma wartości. W przypadku ważnych spraw sądowych nie liczyłabym na "...przepastną wiedzę dobrych (i bezpłatnych) ludzi w sieci". To ogromne ryzyko! Potem pewne sprawy są już nie do odkręcenia i straty ogromne... Odpowiedz Link Zgłoś
explore-more Re: Mec. D. Wylezoł 19.09.14, 20:07 Korzystałam i nadal korzystam z usług Mecenas Doroty Wyleżoł. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, to idź na rozmowę. Pani Mecenas jest niezwykle skuteczna i bardzo przenikliwa. Jej szermierkę słowną na sali sądowej podziwiałam nie nadążając za jej słowami. Trzymała mnie do pionu przez cały proces zwracając uwagę na szczegóły. Jestem po kilku kierunkach studiów wyższych, prowadzę ponad 10 lat własną firmę, więc potrafię myśleć i pisać, ale to dużo za mało, aby w naszym patriarchalnym systemie sądowniczym samemu walczyć o rozwód z orzekaniem o winie. Poza tym, jest tyle terminów, zobowiązań, szczegółów, od których zależy potem bardzo wiele, strasznie łatwo można wtopić, a czasem emocje nie pozwalają na trzeźwość umysłu... a Pani Mecenas Dorota Wyleżoł czuwała, przypominała i osobiście była na każdej rozprawie... Strona przeciwna miała Kancelarię znanego Mecenasa - z oddziałami w różnych miejscach Polski i co z tego jak za każdym razem był co raz to inny aplikant... Pani Mecenas Dorota Wyleżoł wygrała bardzo trudny proces. I w tym miejscu składam najserdeczniejsze podziękowania Pani Mecenas Dorocie Wyleżoł. Wielka klasa, precyzja prawnicza i ogromne doświadczenie, wraz z pełnym zaangażowaniem. Rekomenduję i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bierunianka Re: Mec. D. Wylezoł 08.06.16, 10:21 Z pełnym przekonaniem mogę polecić usługi Pani Mecenas. Prowadziła m.in. moją sprawę rozwodową i sprawę o alimenty. Wchodząc na salę z p. Mecenas wiedziałam że nie mam się czego obawiać. Pełny profesjonalizm ale zarówno życiowe podejście do klienta. Teraz wiem że również inne moje sprawy prawne dam prowadzić tylko Pani Mecenas. Odpowiedz Link Zgłoś