di86 30.05.10, 18:05 www.lech.pl/ glosujcie na tychy, moze cos tego bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remo29 Re: impreza lecha w tychach 31.05.10, 01:37 > moze cos tego bedzie:) Będzie, będzie... Już jest - karuzela, ochlaj z plastikowych kubków, i o 22:00 parę pierdów w postaci sztucznych ogni. A potem spieprzać dziady spać. Jedyna impreza z prawdziwego zdarzenia została pognana, bo Andrzej chodniki postanowił na Paprach wymienić. W tym mieście wieje nudą od kiedy pamiętam. Potem nagle przyjedzie jakiś zmurszały zespół typu Bajm i klasa robotnicza sika w majtki z radości, że "się dzieje". Potrzeba nowych, kreatywnych ludzi w UM, a nie głosowania na lech.pl. Skamieniałe dziadki zasiedziały się w fotelach i nie mają motywacji, by coś wkoło zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_tychy Re: impreza lecha w tychach 01.06.10, 12:38 zgadzam sie z twoim postem - nic dodac nic ująć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: impreza lecha w tychach 02.06.10, 00:09 Mamy jedyny chyba w Europie plac z cokołem do zasiedlenia. Może by tak podjąć obywatelską inicjatywę i posadzić na nim Dziubę? Jest szansa, że kiedyś zostanie Hendrixem jak pomnik czynu rewolucyjnego w Dąbrowie, albo po prostu mniejszą Żyrafą :) Ku przestrodze następnych, którzy opacznie pojmą hasło "lubię moje miasto" z akcentem na MOJE... Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl Re: impreza lecha w tychach 02.06.10, 01:09 dobrze że mój charakter nie lubi tego typu splendoru jak pod Żyrafą czy innymi placykami . Odpowiedz Link Zgłoś
tyszanka111 Re: impreza lecha w tychach 05.06.10, 05:14 jakikolwiek wątek otwieram do poczytania - zaczynam od szukania odpowiedzi użytkownika remo. Za każdym razem zastanawiam się: "co też jemu może się jeszcze nie podobać?" "co tym razem wyśmieje/obrazi/obgada?" przeczytałam już dużo i nigdy się nie zawiodłam. Zawsze jest coś na "NIE". nie tak, nie siak, nie owak.. to nie fajne, to głupie, to beznadziejne.. i zastanawiam się czy może czas się wyprowadzić z Tychów? takie beznadziejne miejsce nie jest odpowiednie dla idealnego obywatela... remo przemyśl propozycję bo szkoda twoich nerwów na wieczne narzekanie Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: impreza lecha w tychach 06.06.10, 02:12 No sorry, ale jakoś nie zachwyca mnie święto czekolady w mieście, które browarem stoi; impreza z mszą polową w mieście z którego pogoniono największy w Polsce festiwal bluesa, czy funkel-nówka alejki nad jeziorem, w którym od lat najlepiej bawią się sinice. Nie wiem skąd pochodzisz, być może w twoich stronach festyn, odpust i koncert orkiestr dętych, to wydarzenia na które czeka się jak na mistrzostwa świata w piłce nożnej, ale zapewniam cię, że nawet w najmniejszą pipidówę można tchnąć życie i przyciągnąć ludzi z całej Polski. Tylko trzeba ruszyć łbami nie tylko PRZED wyborami, ale przede wszystkim PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pytka50 Re: impreza lecha w tychach 06.06.10, 03:57 remo29 to ja może z innej strony tylko szczerze co według Ciebie będzie OK daj kilka przykładów czekamy z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 00:02 > to ja może z innej strony (...) czekamy (...) To TY, czy WY jesteście ciekawi? Jeśli TY, to zapraszam na dyskusję na priv, jeśli WY, to chciałbym wiedzieć kim jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
pytka50 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 06:54 remciu dupcysz bzdury jak mało który .... Odpowiedz Link Zgłoś
tyszanka111 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 09:48 no tak bo skrytykować kogoś, obrazić, wyśmiać itd to na forum jest łatwo i super, a konstruktywna rozmowa to na priv. A szkoda bo myslałam że wreszcie przeczytamy od remo coś więcej niż bluzgi i narzekanie. ps. nie każdy chce mieszkać w mieście gdzie są tylko wielkie imprezy. Jak ci takowych brakuje to czas się przenieśc do miasta które Ci je będzie zapewniać. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 13:01 > no tak bo skrytykować kogoś, obrazić, wyśmiać itd to na forum jest > łatwo i super, a konstruktywna rozmowa to na priv. Tak myślałem. Dlatego zapraszam na priv, bo cokolwiek bym napisał i tak bym został obśmiany. Kilka osób aż przebiera nóżkami. Przepraszam, że zawiodłem i nie dostarczyłem mięska <lol> > ps. nie każdy chce mieszkać w mieście gdzie są tylko wielkie > imprezy. Jak ci takowych brakuje to czas się przenieśc do miasta > które Ci je będzie zapewniać. Rozumiem, że wolisz mieszkać na zadupiu i iść spać po bajce. Szanuję twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
tyszanka111 Re: impreza lecha w tychach 09.06.10, 09:39 no tak, że też się nie domyśliłam.. kogoś obśmiać warto na forum, ale remo to tylko na priv. Mądra taktyka. W sumie nawet moje dzieci nie chodzą spać po bajce, ale cóż może u Ciebie się tak praktykuje.. Natomiast brak wielkich imprez w mieście nie jest dla mnie wyznacznikiem zadupia. Będziesz kandydował na prezydenta miasta? WIdze w tobie potencjał i wspaniałe pomysły.. przy tobie nasze miasto dorówna stolicy. Bo chyba na samym krytykowaniu nie skończysz? Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: impreza lecha w tychach 10.06.10, 00:34 > Bo chyba na samym krytykowaniu nie skończysz? No tu mnie masz. Krytykuję naszego najzajebistszego prezydenta i jego świtę, bo chcę wskoczyć na stołek. Marzy mi się przeniesienie stolicy do Tychów. Ale póki co obiecuję, że jak nastanę po preziu, to na każdym osiedlu w Tychach będzie festyn i odpust od poniedziałku do piątku. A w weekendy będą darmowe wycieczki do hipermarketów połączone z grillowaniem na parkingach, beczką piwa, wykrzykiwaniem na granicy z Bieruniem "fiat jest nasz!" i prelekcjami pt. "pogromcy mitów - książęta pszczyńscy czy tyscy". Wchodzisz w to? Odpowiedz Link Zgłoś
tamira1 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 09:15 co pytka50? szukasz jelenia, który podsunie Ci pomysły a ty przedstawisz preziowi jako swoje? płacą wam za wymyślanie pomysłów... Odpowiedz Link Zgłoś
play100cen Re: impreza lecha w tychach 05.06.10, 17:39 remo29, niestety dobrze to ująłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: impreza lecha w tychach 09.06.10, 23:45 Zimny Lech, nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś