Dodaj do ulubionych

impreza lecha w tychach

30.05.10, 18:05
www.lech.pl/
glosujcie na tychy, moze cos tego bedzie:)
Obserwuj wątek
    • remo29 Re: impreza lecha w tychach 31.05.10, 01:37
      > moze cos tego bedzie:)

Będzie, będzie... Już jest - karuzela, ochlaj z plastikowych kubków, i o 22:00
      parę pierdów w postaci sztucznych ogni. A potem spieprzać dziady spać. Jedyna
      impreza z prawdziwego zdarzenia została pognana, bo Andrzej chodniki postanowił
      na Paprach wymienić. W tym mieście wieje nudą od kiedy pamiętam. Potem nagle
      przyjedzie jakiś zmurszały zespół typu Bajm i klasa robotnicza sika w majtki z
      radości, że "się dzieje". Potrzeba nowych, kreatywnych ludzi w UM, a nie
      głosowania na lech.pl. Skamieniałe dziadki zasiedziały się w fotelach i nie mają
      motywacji, by coś wkoło zmieniać.
      • sylwia_tychy Re: impreza lecha w tychach 01.06.10, 12:38
        zgadzam sie z twoim postem - nic dodac nic ująć!:)
        • remo29 Re: impreza lecha w tychach 02.06.10, 00:09
          Mamy jedyny chyba w Europie plac z cokołem do zasiedlenia. Może by tak podjąć
          obywatelską inicjatywę i posadzić na nim Dziubę? Jest szansa, że kiedyś zostanie
          Hendrixem jak pomnik czynu rewolucyjnego w Dąbrowie, albo po prostu mniejszą
          Żyrafą :) Ku przestrodze następnych, którzy opacznie pojmą hasło "lubię moje
          miasto" z akcentem na MOJE...
          • organista_pl Re: impreza lecha w tychach 02.06.10, 01:09
            dobrze że mój charakter nie lubi tego typu splendoru jak pod Żyrafą czy innymi
            placykami .
            • tyszanka111 Re: impreza lecha w tychach 05.06.10, 05:14
              jakikolwiek wątek otwieram do poczytania - zaczynam od szukania odpowiedzi
              użytkownika remo. Za każdym razem zastanawiam się: "co też jemu może się jeszcze
              nie podobać?" "co tym razem wyśmieje/obrazi/obgada?"
              przeczytałam już dużo i nigdy się nie zawiodłam. Zawsze jest coś na "NIE". nie
              tak, nie siak, nie owak.. to nie fajne, to głupie, to beznadziejne..
              i zastanawiam się czy może czas się wyprowadzić z Tychów? takie beznadziejne
              miejsce nie jest odpowiednie dla idealnego obywatela...
              remo przemyśl propozycję bo szkoda twoich nerwów na wieczne narzekanie
              • remo29 Re: impreza lecha w tychach 06.06.10, 02:12
                No sorry, ale jakoś nie zachwyca mnie święto czekolady w mieście, które browarem
                stoi; impreza z mszą polową w mieście z którego pogoniono największy w Polsce
                festiwal bluesa, czy funkel-nówka alejki nad jeziorem, w którym od lat najlepiej
                bawią się sinice.
                Nie wiem skąd pochodzisz, być może w twoich stronach festyn, odpust i koncert
                orkiestr dętych, to wydarzenia na które czeka się jak na mistrzostwa świata w
                piłce nożnej, ale zapewniam cię, że nawet w najmniejszą pipidówę można tchnąć
                życie i przyciągnąć ludzi z całej Polski. Tylko trzeba ruszyć łbami nie tylko
                PRZED wyborami, ale przede wszystkim PO.
                • pytka50 Re: impreza lecha w tychach 06.06.10, 03:57
                  remo29 to ja może z innej strony tylko szczerze co według Ciebie będzie OK daj
                  kilka przykładów czekamy z niecierpliwością
                  • remo29 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 00:02
                    > to ja może z innej strony (...) czekamy (...)

To TY, czy WY jesteście ciekawi? Jeśli TY, to zapraszam na dyskusję na priv,
                    jeśli WY, to chciałbym wiedzieć kim jesteście.
                    • pytka50 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 06:54
                      remciu dupcysz bzdury jak mało który ....
                    • tyszanka111 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 09:48
                      no tak bo skrytykować kogoś, obrazić, wyśmiać itd to na forum jest
                      łatwo i super, a konstruktywna rozmowa to na priv.
                      A szkoda bo myslałam że wreszcie przeczytamy od remo coś więcej niż
                      bluzgi i narzekanie.

ps. nie każdy chce mieszkać w mieście gdzie są tylko wielkie
                      imprezy. Jak ci takowych brakuje to czas się przenieśc do miasta
                      które Ci je będzie zapewniać.
                      • remo29 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 13:01
                        > no tak bo skrytykować kogoś, obrazić, wyśmiać itd to na forum jest
                        > łatwo i super, a konstruktywna rozmowa to na priv.

Tak myślałem. Dlatego zapraszam na priv, bo cokolwiek bym napisał i tak bym
                        został obśmiany. Kilka osób aż przebiera nóżkami. Przepraszam, że zawiodłem i
                        nie dostarczyłem mięska <lol>

> ps. nie każdy chce mieszkać w mieście gdzie są tylko wielkie
                        > imprezy. Jak ci takowych brakuje to czas się przenieśc do miasta
                        > które Ci je będzie zapewniać.

Rozumiem, że wolisz mieszkać na zadupiu i iść spać po bajce. Szanuję twój wybór.
                        • tyszanka111 Re: impreza lecha w tychach 09.06.10, 09:39
                          no tak, że też się nie domyśliłam.. kogoś obśmiać warto na forum, ale remo to
                          tylko na priv. Mądra taktyka.

W sumie nawet moje dzieci nie chodzą spać po bajce, ale cóż może u Ciebie się
                          tak praktykuje.. Natomiast brak wielkich imprez w mieście nie jest dla mnie
                          wyznacznikiem zadupia.

Będziesz kandydował na prezydenta miasta? WIdze w tobie potencjał i wspaniałe
                          pomysły.. przy tobie nasze miasto dorówna stolicy.
                          Bo chyba na samym krytykowaniu nie skończysz?
                          • remo29 Re: impreza lecha w tychach 10.06.10, 00:34
                            > Bo chyba na samym krytykowaniu nie skończysz?

No tu mnie masz. Krytykuję naszego najzajebistszego prezydenta i jego świtę, bo
                            chcę wskoczyć na stołek. Marzy mi się przeniesienie stolicy do Tychów. Ale póki
                            co obiecuję, że jak nastanę po preziu, to na każdym osiedlu w Tychach będzie
                            festyn i odpust od poniedziałku do piątku. A w weekendy będą darmowe wycieczki
                            do hipermarketów połączone z grillowaniem na parkingach, beczką piwa,
                            wykrzykiwaniem na granicy z Bieruniem "fiat jest nasz!" i prelekcjami pt.
                            "pogromcy mitów - książęta pszczyńscy czy tyscy".
                            Wchodzisz w to?
                  • tamira1 Re: impreza lecha w tychach 07.06.10, 09:15
                    co pytka50? szukasz jelenia, który podsunie Ci pomysły a ty przedstawisz preziowi jako swoje?
                    płacą wam za wymyślanie pomysłów...
      • play100cen Re: impreza lecha w tychach 05.06.10, 17:39
        remo29, niestety dobrze to ująłeś...
        • kielonek-online Re: impreza lecha w tychach 09.06.10, 23:45
          Zimny Lech, nareszcie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka